برو به Properties پوشه و تب Sharing و Advanced Sharing رو بزن و تیک Share this folder رو بردار و Ok کن.
برو به Properties پوشه و تب Sharing و Advanced Sharing رو بزن و تیک Share this folder رو بردار و Ok کن.
سلام دوستان
بین دو کامپیوتر در فاصله دو کیلومتر یه شبکه { مثل شبکه Lan خونگی بدون نیاز به اشتراک اینترنت} مثلا وایفا یا وایمکس یا وایلس یا ... میخوام راه بندازم کل اینترنت رو گشتم ولی آخر نفهمیدم چطوری یه ارتیاط بیسیم با کمترین هزینه درست کنم. لذا از دوستانی که در این زمینه تخصص دارند درخواست راهنمایی میکنم.
لطفا تجهیزات و قیمت خریدشون رو بگید.
با تشکر
سلام دوستان. من میخوام یه سری اطلاعاتم رو از کامپیوترم که ویندوز اکس پی روش نصبه از طریقLAN انتقال بدم به لپ تاپم که ویندوزش سونه . سوالم اینجاس که آیا میشه این کار رو بین دو تا سیستم در حالی که سیستم عاملشون متفاوت هست(یکی اکس پی و دیگری سون) انجام داد؟ نکته خاصی نداره این موضوع ؟با تشکر
سلام
میشه بفرمایید علاوه بر اشتراک اینترنت آیا میشه پرینتر رو هم Share کرد
ممنون میشم
بله دوست عزیز میشه
خوب میشه بفرمایید دقیفاً باید چی کار کنم
ممنون میشم
سلام دوستان
دو سیستم که هر دو به اینترنت adsl وصل هستند و یکی ویندوز xp(محل کارم) و یکی ویندوز سون(خانه) روش نصبه می خوام از طریق ویندوز xp به ویندوز سون متصل شم با برنامه خود ویندوز یعنی remote desktop
هر کاری می کنم نمیشه لطفا راهنمایی کنید این تنظیمات زیر رو انجام دادم:
در ویندوز سون در منوی استارت نوشتم remote desktop و گزینه allow remote desktop... رو انتخاب کردم و گزینه دوم allow.... رو انتخاب کردم و سپس گزینه add و find زدم و یک سری یوزر و غیره اورد که من یوزر خود همون سیستم یعنی Alone boy رو انتخاب کردم و همچنین برای یوزرم هم پسورد گذاشتم و سیستم رو روشن گذاشتم و به اینترنت وصل شدم و از طریق سایت whatismyip ادرس آی پی رو نوشتم و در سیستم محل کار که اکس پی هستش در قسمت computer ادرس رو وارد کردم و connect رو زدم اما پیغام میده که نمی تونه وصل بشه
براي استفاده از remote desktop بايد آي پي وليد داشته باشيد .
اون آي پي كه به شما نشون داده ميشه آي پي سروري هستش كه به اون وصل هستين
یه سرچی کردم در مورد ای پی ولید به این نتیجه رسیدم که باید با isp تماس بگیرم و درخواست بدم که هزینه بر هست اما یه سوال دیگه میشه با v....p...n... این کارو انجام داد یعنی با استفاده از این ای پی ولید میشه یا خیر؟
Last edited by Aloneboy; 19-10-2011 at 09:30.
آي پي وليد هم شركت ها ميدن هم مخابرات . از جايي بگير كه ازش سرويس گرفتي
آي پي ولبد بدون ساب نت و گيت وي ماهي 5 تومن اجاره ميدن با اونها هم ماهي 8-10 تومن فكر كنم
البته ميتوني از نرم افزار teamviewer استفاده كني نياز به چيزي هم نداري
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)