اگر اهل بازی هستی باید یک کازت گرافیک قوی بخری اگه نه میتونی توی option بازی رزولوشن رو بیاری پایین
اگر اهل بازی هستی باید یک کازت گرافیک قوی بخری اگه نه میتونی توی option بازی رزولوشن رو بیاری پایین
اقا من یه جاش گیر کردم......
تو جنگلم .......
با دانته.....
باید از جنگل فرار کنم ولی نمیتونم.......
جه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟..../
ببخشید سیستم مورد نیاز این بازی حداقل چنده ؟
سلام دوستان
من تازه بازی رو نصب کردم
تو اون تالار اول بازی که از راهرو ها به یک ابشار خطم میشه گیر کردم
می خوام از ابشار بپرم نمیشه
نشون به اون نشون که داخل تالار یک قبر مانند بزرگی هستش می خوام خرابش کنم
میگه
:شما انرژی لازم برای خراب کردن این ... رو ندارید و.....
لطفا بگید اینجا من چکار کنم
Minimum System Requirements (RUMOR)
Processor: Pentium 4 @ 3 GHz
Memory: 1 GB (2GB for Vista)
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 7300GS)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
Recommended System Requirements (RUMOR)
Processor: Intel Core 2 DUO E6600 (2.4 GHz)
Memory: 2 GB
Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8800GT)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 10
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
با دانته.....
باید از جنگل فرار کنم ولی نمیتونم.......
جه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟..../
هست که وقت اومدن با نرو از روش رد شدی زیر اون پل هست راهش یه قسمت از پل شکسته بود اگه یادت باشه نباشه که هیچی![]()
چقد بازی کردن با کیبورد سخته تو این بازی ....
سلام بازيه خيلي جالب و علييه. من نسخه 3 اين بازي رو خيلي وقت پيش تموم كردم. و نسخه 4 بازي دو بازي ميكنم. كه اونم يك ماهي هست كه تموم شده ولي اخر اخرش گير كردم نميدونم بايد چي كار كنم. اخر اخرش اونجا كه نرو خواهرش رو نجات ميده و اون پير مردرو از بين ميبره. با خواهرش از بدن اون مرد گنده هه ميان بيرون بعد با دانته صحبت ميكنن بعد نرو ميره اون مرد گنده هر رو از بين ببره. وقتي مشت ميزنه جا خالي ميدم بعد با مشتم ميزنم به زير مشتش. مشتش بلند ميشه دو باره با اون يكي دستش مياد از بقل بزنه بازم جا خالي ميدم دوباره ميره عقب مياد جولو داد ميزنه و هي همين تكرار ميشه. بايد چي كار كنم بميره؟
ببین وقتی که 2 بار مشت می زنه وقتی که دستش رو می بره عقب و می خواد بزنه تو باید بپری و مشت رو بزنی !
نرو خواهرش رو نجات ميده![]()
با دسته خیلی حال میده چرا با کیبورد بازی میکنی این جور بازی ها باید با دسته باشه والله یک سوم کیفشم نصیبت نمیشهچقد بازی کردن با کیبورد سخته تو این بازی ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)