یه رباتی وصل کردن که وقتی کاربر میره تو به صورت اتوماتیک باز ربات میاد login میکنه و هی lost میشی
.....
روش های گوناگونی هست برای این کارمثلا منم یه ربات میبندم اونم نتونه بازی کنه و سریال بشه هیچی
![]()
یه رباتی وصل کردن که وقتی کاربر میره تو به صورت اتوماتیک باز ربات میاد login میکنه و هی lost میشی
.....
روش های گوناگونی هست برای این کارمثلا منم یه ربات میبندم اونم نتونه بازی کنه و سریال بشه هیچی
![]()
lol نه بابا اون به دلیل سرور EA هستش ربطی به ربات و اینا نداره داغونه EA
نه عزیز
میخوای سریالت رو بده من یه ربات وصل کنم ببینی چطور میشه
اصلا خودم به همون سریال امیر یه ربات وصل میکنم بعدش بیا اون سریال ببین می تونی بازی کنی
(فکر کنم اصلا متوجه نشدی من چی گفتم (یا اینکه ربات رو خودت گذاشتی )![]()
عزیزم یه سرچ تو گوگل بکن ببین بازیکن های انلاین جنرالز چی گفتن
اون قضیه با این فرق میکنه (می تونه فرق داشه باشه )
اگه شما هم اینطوری میشی دلیلی نداره که سریالت رو ندی به من
من که کار خودم رو میکنم فعلا
ویرایش شد :
الان رفتم تو بازی 3 نفر ازدوستان on بودن و حتی ایمیل هم زدم بهشون بدون مشکل بازی مکنن
تو هم که سرور پر هست فعلا که سروراش مشکلی نداره
شما باهاش مشکل داری چه اروری میده ؟
Last edited by alizshah; 13-09-2008 at 14:19.
آقا یه سوال دارم توی این تاپیک صحبتی از C&C tiberuim wars هم میشه؟؟یا تاپیک جدا بزنم؟
همینجا بگو !
تازه فکر کنم خودشم تاپیک داره![]()
دوستان الان اینجا چی میزنن؟(دوره زمونه عوض شده بازی های جدید از این سری اومده)
ماهم بریزیم بیایم بازی![]()
سلام دوستان
میخوام براتون یه برنامه معرفی کنم که شاید بعضی از شما این برنامه رو دارید ولی برای اونایی که ندارن معرفی میکنم .
شما با ابن برنامه میتونید CnC Kane's Wrath رو آنلاین بازی کنید . یه چندتا بازیهای دیگه را هم ساپورت میکنه....
خوب اسم این برنامه هست WCG ZONE GameOn شما میتونید این برنامه رو از سایتش دانلود کنید
بعد ار اینکه برنامه رو دانلود کردید . باید تو سایت عضو بشید . تا بتونید login کنید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی login کردید بعد قسمت دوم رو انتخواب کنید WCGZONE Monthly League (2008.09 بعد یه اسم برای خودتون انتخواب کنید و وارد شوید.
خوبی این برنامه این هست که برای هر بازی ranking گذاشتند .. این ranking بازی رو خیلی جذاب کرده .
خوب حالا بیایید بازی کنیم کی rank 1 میشه ؟
این برنامه برای اونایی که cd key orginal ندارن خیلی خوبه .....
Last edited by Maste^Bazy; 16-09-2008 at 03:14.
سلام
هاماچی کی expired شده ؟
وقتی که expired میشه چی میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)