تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 152 از 2403 اولاول ... 521021421481491501511521531541551561622022526521152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه hassan_c2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خدارو شکر مشکلت حل شد
    من تا ساعت 3 سر کار بودم.
    فکر کنم مال من هم مثل تو شده بوده
    مرسی.
    خداییش خیلی ضد حال بود دیروز.
    راستی بچه ها من ساعت 11 تست گرفتم .
    Download: 0.64 Mb/s
    Upload : 0.06 Mb/s
    Ping: 801
    خوبه؟ بده؟چجوریه به نظرتون؟
    البته واسه من که زیادم هست ازبس با این دایال آپ 1 kb/s کار کردم.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

راستی بچه ها 1 تا سوال مبتدیانه دارم:
    1-هنگام خاموش کردن کامپیوتر اول دیسکانکت میکنیم بعد کامپیوتر رو خاموش میکنیم بعد چراغ on/off پشت مودم رو میزنیم.درسته؟

داره خودمونی میشه mhhch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    نگفتم مشکل از خود شرکته؟
    خلاصه با چند بار تماس و عوض کردن پسورد کانکت شدم.
    من 256 دارم و ساعت 12 و 40 دقیقه سرعتم رو 390 نشون میداد با 140 هم اپلود.
    از دوستان عزیز ممنونم. تنظیمات برای مودم رو روی اتوماتیک بزارین و برین حالشو ببرین. پول بیخود هم به این ها ندید

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام من یه128 دارم تقریبا تو این 3 ماهه گذشته هم روز هم شب سرعتم خیلی عالی شده

این تستم ماله روزه
    پیش شمارتون چنده؟

بعد اینکه سرعت واقعی دانلودتون رو هم بفرمائید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

پیش شمارتون چنده؟

بعد اینکه سرعت واقعی دانلودتون رو هم بفرمائید.
    پیش شمارم که 222 هستش یعنی همون مرکز 2 من تقریبا تو روز یه فایل 4.5 مگی موسیقی رو تو 45 ثانیه میگیرم البته بعصی شبا تو 30 هم می شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام
    مبارکه مشکلتون حل شده دوست عزیز !
    آره حق با شماست واسه ما که یه عمری دایل آپ داشتیم حتی سرعت 30KB/S واسه دانلود هم عالیه ! ... اما چون آی اس پی ها ( طبق روال سالهای پیش ) معمولا از فصل پاییز تا آخرای فروردین ( عمدا یا سهوا !! ) قاط میزنن و سرعتشون نجومی بالا میره باید گفت اگه منظورتون از بالا بودن یا پایین بودن سرعت تو این روزاست و منظورتون از بالا یا پایین طبق توقعات برو بچ فروم تو این روزا باشه باید بگم اگه با اشتراک 128 دانلودتون سرعتش حدود 30-40KB/S ( زیر 50 کیلو بایت بر ثانیه ! ) باشه کند محسوب خواهید شد !!! و اگه سرعت قاط بزنه بالاتر از 100 کیلو بایت در ثانیه باشه ! تند محسوب خواهد شد ! پس اگه دیدی با اشتراک 128 دارید با سرعت 40 دانلود می کنید و بچه ها بگن سرعتتون کمه ! زیاد غصه نخورید ... کافیه 40 رو ضربدر 8 کنید و می بینید با دادن پول 128 دارین از اشتراک 320 استفاده می کنین و در اصل چیزی رو از دست ندادین ! هر وقت هم قاط زد سرعت بالای 100 رفت خوش به حالتون !
    طبق تعریف بالا دیروز اندیشه خیلی نوسان داشت و حتی بعضی صفحات باز نمی شد و حین دانلود هم هر چند ثانیه یک بار متوقف می شد و دوباره ادامه پیدا میکرد و سرعت اکثر وقتا حدود 50 کیلو بایت در ثانیه بود که ( طبق توضیحات بالا و عرف بازار تو این ایام پر سرعتی ! ) سرعت پایین محسوب خواهد شد !!! و اما زیاد به این تستای سرعت توجه نکنید ... واسه اینکه سرعت واقعی و پایدار خطتون رو ببینید یه چیزی رو دانلود کنید ... اگه سرعت بجای استاندارد 16 کیلو بر ثانیه ( واسه 128 ) رو 40 بود اندکی ذوق کنید و اگه دیدی بالای 100 هست دابل ذوق کنید و تا می تونید ازش لذت ببرید .. تو جفت حالتا می تونید به دایل آپ حسابی بخندید و بدونید چیزی رو از دست ندادید ( تا وقتی که خدای نکرده سرعتتون زیر 16 بیاد ! ) در ضمن تجربه این 1 هفته بهم می گه اگه کلید دانلود رو زدید حدود 1 دقیقه صبر کنید ببینید سرعت چطوره ( چون سرعت دانلود چند ثانیه طول می کشه تا به حداکثرش برسه )... اگه خوب نبود کنسل کنید یک بار دیگه دانلود رو امتحان کنید چون سیستم قاطه ممکنه تو دفعات بعدی یه دفعه سرعتتون بالا بره !...

اما در مورد خاموش کردن مودم ... به نظر من همیشه وقتی کارتون با اینترنت تموم شد حتما از طریق کانکشن دیسکانکت کنید و نذارین الکی 24 ساعته کانکت بمونه .. اینطوری خیالتون راحته که سیستمتون از دست ویروسها و هکر ها در امان هست . ( به شرطی که قابلیت روشن شدن اتوماتیک auto wake up و یا کانکت شدن اتوماتیک auto connect توی تنظیمات مودمتون غیر فعال باشه و کسی نتونه از این طریق ناخواسته به سیستمتون دسترسی داشته باشه ) ... به نظرم لازم نیست هر دفه کامپیوتر رو خاموش می کنید مودم رو از کلید پشت هم خاموش کنید مگه اینکه مثلا طولانی مدت یک یا چند روز با کامپیوتر کاری نداشته باشین ... کلا دیسکانکت شدن و خاموش کردن دستی مودم هم از نظر امنیتی کار خیلی خوبیه و هیچ عیبی نداره بجز اینکه بعد یه مدت کلید مودمهای ساخت چین از کار بیفته و خدا نکرده دیگه روشن نشه !!! ... و این نکته رو در نظر داشته باشین که هر دفعه که موذم رو دستی خاموش روشن می کنید چند ثانیه طول می کشه تا کارت شبکه کامپیوترتون مودم رو بشناسه ... موفق باشین .
    Last edited by birak; 15-11-2009 at 18:44.

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

پارس انلاین از صبح امروز سرعتش معمولی شده و دیگه از اون سرعت های نجومی خبری نیست

تا 7 صبح سرعت بالای 130.150 کیلوبایت بود ولی از اون به بعد سرعت دانلود به زور به 50 میرسه و میانگینش 40 هست:(

8. 2 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام
    مبارکه مشکلتون حل شده دوست عزیز !
    آره حق با شماست واسه ما که یه عمری دایل آپ داشتیم حتی سرعت 30KB/S واسه دانلود هم عالیه ! ... اما چون آی اس پی ها ( طبق روال سالهای پیش ) معمولا از فصل پاییز تا آخرای فروردین ( عمدا یا سهوا !! ) قاط میزنن و سرعتشون نجومی بالا میره باید گفت اگه منظورتون از بالا بودن یا پایین بودن سرعت تو این روزاست و منظورتون از بالا یا پایین طبق توقعات برو بچ فروم تو این روزا باشه باید بگم اگه با اشتراک 128 دانلودتون سرعتش حدود 30-40KB/S ( زیر 50 کیلو بایت بر ثانیه ! ) باشه کند محسوب خواهید شد !!! و اگه سرعت قاط بزنه بالاتر از 100 کیلو بایت در ثانیه باشه ! تند محسوب خواهد شد ! پس اگه دیدی با اشتراک 128 دارید با سرعت 40 دانلود می کنید و بچه ها بگن سرعتتون کمه ! زیاد غصه نخورید ... کافیه 40 رو ضربدر 8 کنید و می بینید با دادن پول 128 دارین از اشتراک 320 استفاده می کنین و در اصل چیزی رو از دست ندادین ! هر وقت هم قاط زد سرعت بالای 100 رفت خوش به حالتون !
    طبق تعریف بالا دیروز اندیشه خیلی نوسان داشت و حتی بعضی صفحات باز نمی شد و حین دانلود هم هر چند ثانیه یک بار متوقف می شد و دوباره ادامه پیدا میکرد و سرعت اکثر وقتا حدود 50 کیلو بایت در ثانیه بود که ( طبق توضیحات بالا و عرف بازار تو این ایام پر سرعتی ! ) سرعت پایین محسوب خواهد شد !!! و اما زیاد به این تستای سرعت توجه نکنید ... واسه اینکه سرعت واقعی و پایدار خطتون رو ببینید یه چیزی رو دانلود کنید ... اگه سرعت بجای استاندارد 16 کیلو بر ثانیه ( واسه 128 ) رو 40 بود اندکی ذوق کنید و اگه دیدی بالای 100 هست دابل ذوق کنید و تا می تونید ازش لذت ببرید .. تو جفت حالتا می تونید به دایل آپ حسابی بخندید و بدونید چیزی رو از دست ندادید ( تا وقتی که خدای نکرده سرعتتون زیر 16 بیاد ! ) در ضمن تجربه این 1 هفته بهم می گه اگه کلید دانلود رو زدید حدود 1 دقیقه صبر کنید ببینید سرعت چطوره ( چون سرعت دانلود چند ثانیه طول می کشه تا به حداکثرش برسه )... اگه خوب نبود کنسل کنید یک بار دیگه دانلود رو امتحان کنید چون سیستم قاطه ممکنه تو دفعات بعدی یه دفعه سرعتتون بالا بره !...

اما در مورد خاموش کردن مودم ... به نظر من همیشه وقتی کارتون با اینترنت تموم شد حتما از طریق کانکشن دیسکانکت کنید و نذارین الکی 24 ساعته کانکت بمونه .. اینطوری خیالتون راحته که سیستمتون از دست ویروسها و هکر ها در امان هست . ( به شرطی که قابلیت روشن شدن اتوماتیک auto wake up و یا کانکت شدن اتوماتیک auto connect توی تنظیمات مودمتون غیر فعال باشه و کسی نتونه از این طریق ناخواسته به سیستمتون دسترسی داشته باشه ) ... به نظرم لازم نیست هر دفه کامپیوتر رو خاموش می کنید مودم رو از کلید پشت هم خاموش کنید مگه اینکه مثلا طولانی مدت یک یا چند روز با کامپیوتر کاری نداشته باشین ... کلا دیسکانکت شدن و خاموش کردن دستی مودم هم از نظر امنیتی کار خیلی خوبیه و هیچ عیبی نداره بجز اینکه بعد یه مدت کلید مودمهای ساخت چین از کار بیفته و خدا نکرده دیگه روشن نشه !!! ... و این نکته رو در نظر داشته باشین که هر دفعه که موذم رو دستی خاموش روشن می کنید چند ثانیه طول می کشه تا کارت شبکه کامپیوترتون مودم رو بشناسه ... موفق باشین .
    خیلی ممنون بابت توضیحاتت من فکر میکردم روشن بودن مودم باعث مشکل بشه با این اوصاف فقط باید دیسکانکت کرد.
    راجع به سرعت هم خیلی عالیه واسه من تا 200 میره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

پارس انلاین از صبح امروز سرعتش معمولی شده و دیگه از اون سرعت های نجومی خبری نیست

تا 7 صبح سرعت بالای 130.150 کیلوبایت بود ولی از اون به بعد سرعت دانلود به زور به 50 میرسه و میانگینش 40 هست:(

نه حاجی من الان دارم دان می کنم سرعت 144 ولی هوب بعد از امتحان حتما می رم اندیشه سرعت بالای 200

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منم بالاخره چند روزه که وارد اندیشه شدم.256 دارم و سرعتم بین 50 تا 70 و گاهی هم یه خورده بیشتر.ولی هنوز سرعت نجومی رو با اندیشه تجربه نکردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •