تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 416 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من تو اين سايت ترجمه کردم ديگه نميدونم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آره خوب زياد هم کم قدرت نيست اما براي ناروتو,ساسکه و..... هيچ مالي نيست
    اتفاقا من تازه با اين سايت آشنا شدم مي خواستم امتحانش كنم هي يادم ميرفت.ولي خوب ترجمه كرده ميشه فهميد چي ميگه.

من جمعه مانگا رو ديدم واقعا اين دانزو شارينگان داره.اينطور كه معلومه خيلي هم وارده چطور ازش استفاده كنه.ميترسم اينم مثل كاكاشي واسه خودش يجور مانگكيو درست كرده باشه.

بالاخره اون آنبو هم نقابشو ورداشت ولي بازم رو صورتش يه ماسك داره.خيلي دوست داشتم صورتشو ببينم و كلا ازش خيلي خوشم مياد.

كاكاشي هم ميدونست كه ناروتو پسر هوكاگه چهارمه و فهميد كه توبي همون اوچيها مادارا هست.اينطور كه روال داستان داره پيش ميره به احتمال خيلي زياد ناروتو و ساسوكه دوباره همديگرو مبينن و شايد ناروتو براي متوقف كردن ساسوكه همون طور كه ايتاچي قبلا بهش گفته بود از قدرتي كه ايتاچي بهش داده استفاده كنه.

خيلي دوست دارم بدونم ايتاچي چجور قدرتي به ناروتو داده.

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

اتفاقا من تازه با اين سايت آشنا شدم مي خواستم امتحانش كنم هي يادم ميرفت.ولي خوب ترجمه كرده ميشه فهميد چي ميگه.

من جمعه مانگا رو ديدم واقعا اين دانزو شارينگان داره.اينطور كه معلومه خيلي هم وارده چطور ازش استفاده كنه.ميترسم اينم مثل كاكاشي واسه خودش يجور مانگكيو درست كرده باشه.

بالاخره اون آنبو هم نقابشو ورداشت ولي بازم رو صورتش يه ماسك داره.خيلي دوست داشتم صورتشو ببينم و كلا ازش خيلي خوشم مياد.

كاكاشي هم ميدونست كه ناروتو پسر هوكاگه چهارمه و فهميد كه توبي همون اوچيها مادارا هست.اينطور كه روال داستان داره پيش ميره به احتمال خيلي زياد ناروتو و ساسوكه دوباره همديگرو مبينن و شايد ناروتو براي متوقف كردن ساسوكه همون طور كه ايتاچي قبلا بهش گفته بود از قدرتي كه ايتاچي بهش داده استفاده كنه.

خيلي دوست دارم بدونم ايتاچي چجور قدرتي به ناروتو داده.
    اره خوب اما یه چیزایی هم مشکوکه مثلا توبی گفت که دانزو کسی بود که ایتاچی رو مجبور کرد که اون ماموریت رو انجام بده شاید ساسکه بیاد با ناروتو همکاری کنند از شر دانزو خلاص بشند!
    همه چی ممکن از این کیشی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه SileNTz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

منم منضورم همینه میگم ساسکه باید با ناروتو همکاری کنه چون اگه اینجوری پیش بره برای هر دو ضرر داره!!!!!

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اره خوب اما یه چیزایی هم مشکوکه مثلا توبی گفت که دانزو کسی بود که ایتاچی رو مجبور کرد که اون ماموریت رو انجام بده شاید ساسکه بیاد با ناروتو همکاری کنند از شر دانزو خلاص بشند!
    همه چی ممکن از این کیشی!
    خوب شد اينو گفتين الان يه چيزي يادم اومد كه تو مانگا خونده بودم.تو اين صفحه:
    کد:

من اين قسمتو مانگا فارسيشو دانلود كردم.زتسو به توبي ميگه كه تمام حقيقتو در مورد ايتاچي به ساسوكه گفتي؟؟توبي هم ميگه كه ايتاچي حقيقتو با خودش به گور برد و فقط عذاب بي پاياني براي ساسوكه موند.

و آخرشم ميگه مهمتر از اون اينكه ساسوكه مال من شد.

اين يعني اينكه ممكنه تمام چيزايي كه توبي در مورد كونو ها و دانزو براي نابود كردن قبيله اوچيها به ساسوكه گفته دروغ باشه و خواسته ساسوكه رو از كونوها متنفر كنه كه ساسوكه براش كونو ها رو نابود كنه و خودش راحت تر بتونه ناروتو رو بگيره.

منم منضورم همینه میگم ساسکه باید با ناروتو همکاری کنه چون اگه اینجوری پیش بره برای هر دو ضرر داره!!!!!
    اين ساسوكه اي كه من ميشناسم اگه ناروتو رو هم ببينه حتي حاضر ميشه بكشتش ولي از نابود كردن كونو ها دست بر نداره.اوموقست كه ناروتو مجبور ميشه از قدرتي كه ايتاچي بهش داده استفاده كنه

خيلي بعيده كه دوباره با هم دوست بشن ولي احتمال كشته شدن دانزو خيلي زياده.

ولي من واقعا از ته دل دوست دارم كه اينا بازم با هم دوست بشن.

بايد ببينيم كيشي چيكار مي خواد بكنه.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

خوب شد اينو گفتين الان يه چيزي يادم اومد كه تو مانگا خونده بودم.تو اين صفحه:
    کد:
    من اين قسمتو مانگا فارسيشو دانلود كردم.زتسو به توبي ميگه كه تمام حقيقتو در مورد ايتاچي به ساسوكه گفتي؟؟توبي هم ميگه كه ايتاچي حقيقتو با خودش به گور برد و فقط عذاب بي پاياني براي ساسوكه موند.

و آخرشم ميگه مهمتر از اون اينكه ساسوكه مال من شد.

اين يعني اينكه ممكنه تمام چيزايي كه توبي در مورد كونو ها و دانزو براي نابود كردن قبيله اوچيها به ساسوكه گفته دروغ باشه و خواسته ساسوكه رو از كونوها متنفر كنه كه ساسوكه براش كونو ها رو نابود كنه و خودش راحت تر بتونه ناروتو رو بگيره.

اين ساسوكه اي كه من ميشناسم اگه ناروتو رو هم ببينه حتي حاضر ميشه بكشتش ولي از نابود كردن كونو ها دست بر نداره.اوموقست كه ناروتو مجبور ميشه از قدرتي كه ايتاچي بهش داده استفاده كنه

خيلي بعيده كه دوباره با هم دوست بشن ولي احتمال كشته شدن دانزو خيلي زياده.

ولي من واقعا از ته دل دوست دارم كه اينا بازم با هم دوست بشن.

بايد ببينيم كيشي چيكار مي خواد بكنه.

آره خوب ساسکه ناروتو رو دوست نداره ولی داره کار اشتباهی میکنه و در آخر مجبور میشه دوست بشه!!!!!

راستی ایتاچی قدرتی که به ناروتو داده چطوره من هنوز ندیدمش!!!!!؟؟؟؟

در ضمن ساسکه در آخر یه گروه درست میکنه اگه میخواین تا در بارش مطلب بزارم!!!!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها شادی کنید فیلم 6 ناروتو یا 3 ناروتو شیپودن 1 اگوست مییاد وایی بی صبرانه منتظر دیدنشم
    اینم تریلر!
    کد:

7. این کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

بچه ها شادی کنید فیلم 6 ناروتو یا 3 ناروتو شیپودن 1 اگوست مییاد وایی بی صبرانه منتظر دیدنشم
    اینم تریلر!
    کد:

• من که همین الآن صبرم تموم شد..........
    • ای کاش الآن داشتم اونو نگاه میکردم!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mgha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

6

محمد منظورت اينه كه 1 آگوست با زير نويس انگليسي براي دانلود مياد ؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت

پيش فرض

محمد منظورت اينه كه 1 آگوست با زير نويس انگليسي براي دانلود مياد ؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه 1 اگوست روی سینما هاشون میاد یه هفته بعدش یه شرکتی میخواد زیر نویس انگلیسیشو رایگان بزاره برای دانلود اگر دیتابایو دخالت نکنه!

11. این کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

نه 1 اگوست روی سینما هاشون میاد یه هفته بعدش یه شرکتی میخواد زیر نویس انگلیسیشو رایگان بزاره برای دانلود اگر دیتابایو دخالت نکنه!

دیتابایو غلط کرده دخالت کنه !!!!!

اگه دخالت کنه میرم بهش شارینکان میزنم حالش جا بیاد

محمد ممنون از خبر عالی که دادی!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •