دانلود اجرای زنده مجید خراطها در پارک دانشجو
این اجرا برای امور خیریه و انسان دوستانه برای نیازمندان و سالمندان در واپسین روزهای سال ۹۲ در پارک دانشجو انجام گرفته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود اجرای زنده مجید خراطها در پارک دانشجو
این اجرا برای امور خیریه و انسان دوستانه برای نیازمندان و سالمندان در واپسین روزهای سال ۹۲ در پارک دانشجو انجام گرفته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by matr!x_2008; 23-03-2014 at 21:21.
این تاپیکم که خوابیده!
پس کجاست این رامین!
کلیپی جدید و فوق العاده زیبا از اجرای خیابانی مجید خراطها در پارک دانشجوی تهران در روز مادر
Download Video MP4
« دانلود گفتگوي مجيد خراطها در شبكه استاني بندر عباس »
پارت یک 142 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارت دوم 92 مگابایت
بازتاب رسانه ها از اجرای خیابانی و خیریه سلطان احساس
به گزارش خبرنگار «نسیم»، مجید خراطها، خواننده موسیقی پاپ کشورمان ساعاتی پیش با هماهنگی دستگاههای ذیربط به مناسبت روز مادر در محوطه باز تئاتر شهر تهران ساعتی را به اجرای قطعاتی از آثار ماندگار خود پرداخت.
مجید خراط ها برای این اقدام اهداف مختلفی را در نظر داشت که تصمیم گرفته بود این اهداف را در قالب چندین برگه در حین اجرای خود میان مخاطبان پخش کند.
این اهداف که همگی در قالب جملاتی کوتاه در برگه هایی که در میان مردم پخش میشد به رشته تحریر آمده بود شامل نوشته هایی چون: "خواهر م پاک باش تا مقام والای مادر را درک کنی"، "آسایشگاه زیبند مقام مادر نیست"، "مادر سفر کرده، میدانم در بهشت هم دعاگوی فرزندانت هستی" و "بی پناهی سالمندان، در انتظار جوانان غافل امروز" بوده است.
یکی ار نکات قابل توجه این برنامه، عکس العمل آن دسته از مردم نسبت به متوجه شدن هویت مجید خراط ها بود به طوری که با شنیدن اسم مجید خراط ها توسط دیگران، عکس العملی جالب نسبت به اجرای خیابانی این خواننده از خود نشان می دادند زیرا اغلب تصور میکردند فردی که می خواند یک هنرمند عادی است که به تقلید نحوه خواندن مجید خراطها به عنوان خواننده ای حرفه ای می پردازد.
در همین خصوص یک مرد میانسالی که از مشغول تماشای برنامه بود چندین مرتبه با صدایی بلند گفت، در واقع مردم حق دارند که باور نکنند که یک خواننده حرفه ای آمده در خیابان برایشان هنرنمایی می کند چون متاسفانه خیلی از هنرمندان ما خود را تافته جدا بافته نسبت به مردم می دانند و صرفا شعار مردمی بودن می دهند و از مردم فاصله میگیرند، که این صحبت با تایید دیگران مواجه شد.
مجید خراط ها در این اجرا علاوه بر اجرای قطعات خاطره انگیز خود، قطعه جدید "مادر" را برای مردم به اجرا درآورد.
خراط ها در پایان این برنامه با توجه به اینکه هویت هنری اش برای مخاطبان رو شده بود و دیگر ناشناس نبود، گفت: در واقع دوست داشتم بصورت یک هنرمند ناشناس، برنامه خود را به پایان ببرم که متاسفانه نشد، اما اکنون با توجه به این شرایط می خواهم یکی، دو درخواست از مردم بزرگوارم داشته باشم یکی اینکه خواهشا دلجویی از مادران رها شده در آسایشگاه سالمندان را در این روزهای مبارک فراموش نکنید و بدانید این مادران در این روزها چشم انتظار کسانی هستند که فقط با اهدای یک شاخه گل روز مادر را به آنها تبریک بگویند.
وی در ادامه افزود: چندی پیش که به همراه تعدادی از هنرمندان به آسایشگاه جانبازان ثارالله رفتیم و پای صحبت های این عزیزان نشستیم خیلی از این بزرگواران از صبر و شکیبایی همسران و مادران شهدا و جانبازانی می گفتند که یک عمر با صبر و ایمان خود فرزندان و همسران خود را همراهی کردند و بنده از این تریبون و در میان مردم تهران می خواهم بگویم که تکریم و قدرشناسی مادران و همسران شهدا را نباید فراموش کرد.
کنسرت بزرگ مجید خراطها اینبار در تبریز
۲۱، ۲۲، ۲۳ اردیبهشت ۹۳ - ساعت ۱۸ و ۲۱در سینما ناجی (سربالایی ولیعصر)
قیمت بلیت:۵۰.۰۰۰ تومان
۴۰.۰۰۰ تومان
بلیط فروشی در سایت زیر
خواننده آلبوم «دیگه میرم» به حاشیههای اجرای برنامهاش در تبریز پاسخ داد؛
چرا نوازندههای «مجید خراطها» روی سن نیامدند؟
موسیقی ما – هفته گذشته اجرای برنامه «مجید خراطها» در تبریز با حاشیههایی همراه بود و باعث شد این خواننده در گفتگو با «موسیقی ما» توضیحاتی را در این زمینه ارائه دهد.
به گزارش «موسیقی ما»، برنامهای که در تبلیغات محیطی و شهری با عنوان «اجرای زنده» از آن یاد شده بود، در شب برنامه به یکباره به برنامهای با دو نمایش محلی و «جُنگواره» تبدیل شد تا برخی رسانههای محلی تبریز از دلخوری دوستداران این خواننده در سالن برنامه وکم بودن زمان اجرای او گزارشهایی را منتشر کنند.
مسئولین برگزاری برنامه نیز در اقدامی عجیب از حضور نوازندههای ارکستر این خواننده روی سن جلوگیری کردند و اصرار داشتند که این برنامه چون مجوز «پلیبک» دارد، بایستی فقط خود این خواننده روی صحنه حاضر شود.
این خواننده نیز با دیدن این شرایط نوازندههای گروهاش را در پشت صحنه مستقر کرد و در حالی که هیچکدام از نوازندهها از سوی حاضرین در سالن دیده نمیشدند، برنامهاش را برگزار کرد.
خراطها درباره اتفاقات رخداده در برنامه تبریز توضیحاتی را به صورت مکتوب در اختیار «موسیقی ما» قرار داده که در ادامه میخوانید:
«بر اساس مجوزهای دریافتی از وزارت ارشاد برای برنامه تبریز و همینطور به تناسب مجوزها، در قراردادی که با اینجانب منعقد شده بود، قرار بر این بود که حدود یک سوم از زمان برنامه یعنی حدود 40 دقیقه به اجرا بپردازم. در واقع اجرای كامل كنسرت در دستور کار نبود. با این حال، برای اینکه بتوانم اجرای بهتری در حضور مردم هنردوست تبریز و همینطور هواداران خوبم داشته باشم، از تهیهکننده برنامه و مسئولین محترم ارشاد تقاضا کردم ضمن افزايش زمان اجرا، امکانی فراهم کنند که به جای اجرای پلیبک به اجرای زنده بپردازم و با همیاری خوب این عزیزان این کار میسر شد و با تعدادی از اعضای گروهم به اجرای زنده پرداختیم. يك نکته اینکه در پاسخ به محبت و همراهی هواداران و مسوولین در هر سانس بیشترین زمان ممکن (حدود یک ساعت) را به اجرای برنامهام اختصاص دادیم، اميدوارم با همیاری مسوولان و هواداران به زودی اجرای کنسرت کامل و باشکوهی در تبریز داشته باشم.»
گفتنی است این خواننده 30 اردیبهشت در یاسوج به اجرای برنامه خواهد پرداخت.
طـــوفــان به پــا شـــد !
آهنگی پر از احساس و متفاوت از سلطان احساس مجید خراطها به نام طوفان
( ترانه و آهنگ : مجید خراطها / تنظیم : مجید الماسی )
کیفیت 320
کیفیت 128کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه بدی هاتم دلم تنگه
واسه بدیهاتم دلم تنگه دلتنگه خونسردیت هنوز هستم
هر چی که میگفتی نمیشنیدم رو تلخیات چشمامو میبستم
یادش بخیر هر بار تو میرفتی من برمیگشتم طبق عادتهام
وقتی که خوب دنیام و میدیدم حس میکردم هستی ولی تنهام
هر جا که حرفت میشه میخندم تا حس کنم پشتم بهت قرصه
حتی سکوتم زجره وقتی که یکی ازم حالت رو میپرسه
گرچه دلم تنگه برات اما از من نخواه پیش تو برگردم
وقتی شلوغ بود دورت اونجا اینجا توی تنهایی سر کردم
هر جور تونستی من رو رنجوندی اما ازت خواستم که برگردی
میگفتی دوست داری باشی اما هرگز تلاشی هم نمیکردی
حالا که اون قلبتو رنجونده بوی محبت میده باز حرفات
حالا که با سختی پذیرفتم پا رو دمم میذاره این زنگات
لعنت به من که درد و دل هامو با هر کی که میشناستت میگم
خیلی دلم تنگه برات اما دیر اومدی من با یکی دیگم
وقتی که اون دستامو میگیره حس میکنم دستت تو دستامه
اسمشو گاهی اشتباه میگم اسمت هنوزم روی لبهامه
اینجا هوا هم بی تو داغونه چیزی شبیه حس همدردی
تو سیل اشکام غوطه ور بودم با رفتنت طوفان به پا کردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)