تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 800 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_manutd_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام . من یه مشکل دارم . ویندوز قبلیم MRT بود و هر بار موقع شروع به کار ویندوز صفحه سیاه میشدو این پیغام ظاهر میشد :

الانم که سرویس پک سه رو نصب کردم وضعیت عوض نشده . حتی یه بار داخل کیس رو باد گرفتم تا گرد و خاک بره ولی مشکل حل نشد . اگه کسی از دوستان منو راهنمایی کنه ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه هوشنگ پیشدادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

توی نرم افزار Jetaudio وقتی که تو تا موزیک پشت سر هم پخش می شه چند ثانیه آخر اونی که داره تموم می شه می افته روی چند ثانیه اول اونی که داره شروع می شه . یعنی اخر و اول دو موسیقی روی هم میافته. چه کنم که این حالت از بین بره؟

اگه می شه لطف کنید جواب بدبد..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز من درایور مودم از نوع smart spirt 56k می خواهم لطفا راهنمایی کنید
    همراه لینک ویا نحوه جستجو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز من درایور مودم از نوع smart spirt 56k می خواهم لطفا راهنمایی کنید
    همراه لینک ویا نحوه جستجو
    در این فایل كلیه درایورهای مودم Zoltrix مدل Smart Spirit كه در بین كاربران ایرانی عمومیت بیشتری دارد قرار داده شده است. حجم واقعی درایورها 14 مگابایت بوده است كه تا این حد فشرده شده است. در این بسته درایورهای ویندوز 98 و Me و 2000 و XP و ویستا در دو نوع V.90 و V.92 برای این مودم قرار دارد. درایوری هم برای ویندوز XP از نوع 64 بیتی قرار داده شده است. همچنین درایور لینوكس این مودم نیز در این بسته گنجانده شده است. با نصب این درایور می توانید از امكانات مودم خود حداكثر استفاده را بكنید و ویژگیهایی مثل Speakerphone یا Voice‌ را برای مودم خود فعال كنید. با نصب این درایور نرم افزارهایی مانند برنامه های منشی تلفنی یا مكالمه تلفنی بهتر می توانند با مودم شما كار كنند.
    (حجم 2.11 مگ)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نحوه استفاده از درايور:
    براي به روز رساني درايور يک سخت افزار به کنترل پنل برويد. به قسمت System وارد شويد. به تب Hardware برويد. بر روي Device Manager کليک کنيد. شاخه سخت افزار مورد نظر خود که در اينجا Modems است را باز کنيد. بر روي مودم خود راست کليک کرده و Update Driver را انتخاب کنيد. اگر مودم يا سخت افزار نصب نشده بر روي وسيله اي که علامت سوال زرد رنگ دارد راست کليک کرده و Update Driver را انتخاب کنيد. گزينه Install from a list or specific location (Advanced) را انتخاب و Next را بزنيد. گزينه Don't search. I will choose the driver to install. را انتخاب و بر روي Next کليک کنيد. بر روي Have Disk کليک کنيد. بر روي Browse کليک کنيد. به داخل فولدري که درايور در آن وجود دارد برويد و بر روي Open کليک کنيد. بعد از شناسايي Driver بر روي Next و سپس Finish کليک کنيد.

موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام اساتید
    یه سوال داشتم اما نمی دونم جاش اینجا هست یا نه
    من خیلی راحت سیستم ام هک می شه چی کار باید بکنم؟
    اگه جایی سراغ دارید که باید سوالم رو اونجا مطرح کنم بیزحمت بگید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اساتید
    یه سوال داشتم اما نمی دونم جاش اینجا هست یا نه
    من خیلی راحت سیستم ام هک می شه چی کار باید بکنم؟
    اگه جایی سراغ دارید که باید سوالم رو اونجا مطرح کنم بیزحمت بگید
    دوست عزیز، از روی چه نشانه هایی میگید که هک میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

برنامه هایی که نصب می شن تو پوشه program files قرار می گیرن قسمتی از این برنامه ها هم تو قسمت windows قرار می گیرن

برخی برنامه ها اکثرا تو هنگام پاک کردن ازتون می پرسن که تنظیمات ذخیره شوند یا نه اگه بله رو بزنید دفعه بعد با همین تنظیمات

نصب می شن
    اين رو مي دونم ولي خيلي از برنامه ها اين سوال رو نمي پرسن در ضمن من قبلاً فولدر اين برنامه ها رو از توي program files پاك كردم ولي بازم همون مشكل قبلي تكرار ميشه !!! اين تنظيمات جاي ديگه اي ذخيره ميشن كه معلوم نيست كجا ؟؟

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    من امروز وقتی وصل شدم به اینترنت یک تبلیغ هایی بالای مرورگر اومد
    و وقتی از اینترنت قطع شدم باز هم این تبلیغ ها بالای پنجره های کامپیوتر مونده
    و هر پنج دقیقه یکبار این تبلیغ ها
    تکرار میشوند و حتی وقتی به اینترنت وصل نیستم و مرورگر هم بسته است باز این تبلیغات می آیند
    حالا نمیدونم چه کاری کنم که این تبلیغ ها از بین برود
    لطفا کمک کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اگه می شه لطف کنید جواب بدبد..
    دو تا آهنگ پشت سر هم چه جور میشه بیشتر توضیح بدین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اين رو مي دونم ولي خيلي از برنامه ها اين سوال رو نمي پرسن در ضمن من قبلاً فولدر اين برنامه ها رو از توي program files پاك كردم ولي بازم همون مشكل قبلي تكرار ميشه !!! اين تنظيمات جاي ديگه اي ذخيره ميشن كه معلوم نيست كجا ؟؟
    قبول دارم حرف شما رو می شه برنامه مورد نظرتان را هم بگید اکثر برنامه های مایکروسافت این طوریه در کل این یکی از مشکلات

sp ویندوز هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •