یه خبر خوب...!!!
باشگاه چلسی به اخراج تری اعتراض کرد و اعلام شده که تصمیم داور غلط بوده و محرومیت 3جلسه ای تری تحقق پیدا نمیکنه...
بازی با منچستر هم هست ...
دیگه منچستر لولسسسسسسسسسس
یه خبر خوب...!!!
باشگاه چلسی به اخراج تری اعتراض کرد و اعلام شده که تصمیم داور غلط بوده و محرومیت 3جلسه ای تری تحقق پیدا نمیکنه...
بازی با منچستر هم هست ...
دیگه منچستر لولسسسسسسسسسس
مرحله گروهی رقابت های جام باشگاههای اروپا ( گروه A )
چلسی 4 - 0 بردو فرانسه
F. Lampard - 14
J. Cole - 30
F. Malouda - 82
N. Anelka - 90
کلاج 2 - 1 آس رم
تبریک میگمچلسی امسال مهار نشدنیه !!
![]()
Last edited by sudotux; 17-09-2008 at 00:13.
چلسی 4 - 0 بوردو
ای بابا ...!!! همه پستارو با هم زدن ...
Last edited by vampire3250; 17-09-2008 at 00:11.
نیمی از راه قهرمانی لیگ قهرمانان هم طی کردیم.![]()
دم کلاج گرم ...
ترکونده ...
تازه بازی تو زمین رم بوده ...
ایول خبر خیلی خوبی بود .
برد چلسی هم تبریک می گمانشاالله گندهاشونو 4 تایی کنیم این که عددی نبود
![]()
ایول دمشون گرم همه تیمارو دارن میترکونن!![]()
مصاحبه دو مرد فرانسوی
مالودا و آنلکا که به ترتیب گل سوم و چهارم تیم فوتبال چلسی مقابل بوردو را به ثمر رساندند پس از پایان بازی این چنین گفتند. مالودا گفت: شروعی بسیار خوب داشتیم مخصوصآ برای من و نیکولاس که در فرانسه هوادارانی نیز داریم. ما تیم بوردو را دست کم نگرفتیم و همین باعث شد تا نتیجه خوبی را مقابل آنها کسب کنیم. وی افزود: دیگر بازیکنان تیم در مورد بازیکنان بوردو از ما سئوالهایی پرسیدند زیرا ما قبلآ در لیگ فرانسه بازی کرده بودیم و این برای من جالب بود. آنها در ۱۵ دقیقه ابتدایی بازی بسیار خوب ظاهر شدند اما ما سوار بر بازی شدیم و کنترل بازی را در دست گرفتیم. مالودا در پایان گفت: ما پس از گل لمپارد بیشتر حمله کردیم و عقب نشینی نکردیم و همین باعث شد تا گلهای بیشتری به ثمر برسانیم. نیکولاس آنلکا هم گفت: ما بسیار خوب بازی کردیم و شایسته این برد بودیم. لوئیس فیلیپه اسکولاری به من گفته بود که موقعه زدن شوت در محوطه جریمه باشم تا توپهای برگشتی را تبدیل به گل کنم. وی افزود: من یک فرانسوی و بوردو را می شناسم اما ما با بازی خوبمان اجازه فکر کردن به آنها را ندادیم و مهم این است که ما در همین فرم باقی بمانیم. نیکو در پایان گفت: ما باید به همین ترتیب ادامه دهیم تا در بازیهای بعدی هم موفق باشیم
اسکولاری درباره بازی یکشنبه مقابل منچستر یونایتد صحبت کرد.
اسکولاری درباره بازی یکشنبه مقابل منچستر یونایتد در استمفوردبریج گفت:"قطعا نبرد بین ما و منچستر یونایتد بازی بسیار جذابی خواهد بود.درست است که آنها هم اکنون در وضعیت خوبی نیستند ولی منچستر یونایتد تیمی است که می تواند امتیازات از دست رفته را جبران کند و هنوز راه زیادی تا پایان باقی مانده است.ما تیم بسیار آماده ای داریم و باید این آمادگی را تا پایان فصل حفظ کنیم.
منچستر یونایتد در بازی گذشته اش در حالی که 1-0 از لیورپول جلو بود با بازی بسیار خوب لیورپول شکست خورد و هم اکنون با یک بازی کمتر در رتبه 14 ام جدول قرار دارد ولی هم ما هم یونایتدی ها بازیکنانی داریم که می توانند نتیجه بازی را در چند لحظه عوض کنند ولی ما در خانه هستیم و حمایت هوادارانمان را داریم ولی آنها هم توانایی بالایی دارند.من در مورد بازی کردن یا نکردن رونالدو هیچ اضطرابی ندارم.به نظر من لمپارد با بازی هایی که فصل پیش کرد بهترین بازیکن دنیاست و می تواند کمک زیادی به تیم ما بکند."
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)