بچه ها این روزها قیمت ها شدید افت کرده ... فکر کنم بهترین موقع واسه خریده..... راستی قیمت دبی با ایران چقدر فرق داره؟ اگه ارزش داره تا از اونجا بخریم؟
بچه ها این روزها قیمت ها شدید افت کرده ... فکر کنم بهترین موقع واسه خریده..... راستی قیمت دبی با ایران چقدر فرق داره؟ اگه ارزش داره تا از اونجا بخریم؟
امیدوارم از حرف بنده ناراحت نشده باشید
من الان 3 ماه دارم دنبال یه دوربین خوب می گردم فکر کنم چیزی نزدیک به 10 گیگ اطلاعات در مورد انواع دوربین جمع کردم حق با شماست اون سایت تحلیل بسیار جامعی ازدوربینها داره اتفاقا من مطالب زیادی از اون یاد گرفتم
سلام دوست عزیز
در رابطه با دوربینها در این رده اختلاف جزئی وجود دارد خیلی در قید این نباشد کدام بهتره یا فلاش کدام قویتره چون در نهایت به نتیجه درستی نمی رسید. بگردید ببینید کدومشان به دلتون می شینه و نوع کاربریتون و علایقتون و انتظارتون از یک دوربین مشخص کنید.شاید یک دوربین compact هم کارتان را راه بندازه.
در مورد خرید هم پیشنهاد می کنم اگر به نمایندگی ها و بازار تهران دسترسی دارید از این مکان ها خرید کنید.
معرفی چند سایت در مورد دوربینهای عکاسی
به نظرم اومد که برای جلوگیری از سر درگمی بچه ها سایتهای رو که به نظرمون خوب میان اینجا بنویسیم
من هرچند تا رو که بلد بودم می نویسم سایر دوستان هم کمک کنن که تکمیل بشه
با سپاس
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم در نهایت آن چیزیکه مد نظرت است را پیدا کنی و از انتخاب خود راضی و خرسند شوی. میدونی من در انتخاب دوربین عامل عمده که باعث شد که آن را , علارقم قیمت بالای آن برگزینم احساس خوشایندی بود که نسبت دوربین وشکلو شمایل آن داشتم همچنین قابلیتهای جانبی که در حال حاضر تنها سبکی دوربین و همین راحتی کار با آن برایم اهمیت بیشتری دارد و مسائلی چون فیلمبرداری و غیره زیاد برایم اهمیت ندارد. اینارو گفتم که بگم زیاد در انتخابت سخت نگیری.امیدوارم که شما هم از حرف های بنده نرنجیده باشی چون اینجا یک دنیای مجازیست و ادم نمیتونه لحن بیان خود را به خوبی یه مخاتبش برسونه و این موضوع گاهی باعث بروز سوء تفاهمات میشه.
با آرزوی موفقیت
سلام دوست عزیز اختلاف زیادی ندارن .از همینجا بخری بهتره چون هم با قیمت خوب میخری هم گارانتی و خدمات پس از فروش را در اختیار داری.
آره درست میگی گفتم در موردش خیلی اطلاعات نداشتم چون قصد خریدش رو نداشتم. خب سوال من رو کی جواب میده ؟a590is یا مثلا a1000? کدوم بهتره؟
حیف که به کنون علاقه دارم وگرنه سونی و نیکون هم خوب دوربینایی داره.
واقعا" فرق چنداني نداره ؟
باطري شو ديگه اصل بهت ميدن
كابل ها شو هم تو ايران فكر كنم لايي بكشن...!
باتری دوربین های سونی خیلی بده
6ساعت باید تو شارژ باشه و به گفته خودش شما میتونی 300 عکس باهاش بگیری
منم دیروز رفتم باتری fg1 گرفتم که هم زودتر شارژ میشه و الان به گفته خودش 420 عکس میتونم باهاش بگیرم و جالب ترین قسمتش اینه که نشون میده چند دقیقه دیگه دوربین میتونه روشن باشه![]()
دوستان از بین اینا کدومو بگیرم:
سایبرشات سونی t300
سایبرشات سونی w300
سایبرشات سونی t500
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)