تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 152 از 1635 اولاول ... 521021421481491501511521531541551561622022526521152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه gladiator.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بچه ها این روزها قیمت ها شدید افت کرده ... فکر کنم بهترین موقع واسه خریده..... راستی قیمت دبی با ایران چقدر فرق داره؟ اگه ارزش داره تا از اونجا بخریم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز بنده با نظر شما کاملا موافقم ونه در پست قبلی و نه در هیچ پستی ذکر نکردم که دوربین بنده بهتره و قصد جانب داری از دوربین خودم را نداشتم مشکل رنگ هم به خاطر دوربین نیست به خاطر تجربه کم بنده در رابطه با عکاسی است و آن لینکی که در مورد h50 قرار دادم هدف زیر سوال بردن این دوربین نبود بلکه منظورم در رابطه با review سطحی و ناشیانه آن سایت بود . فقط چون این دوربین را دارم تجربیات خود در استفاده از این دوربین بیان می کنم و از اینکه این نمونه عکسها را اوردم هدفم این بود که بگویم می شود با تکنیک های خاص با مشکل نویز مقابله کردو گفتم اگر همان عکس را با ایزو بالا میگرفتم نتیجه عکسی نویزی بود.ولی حرف من در پست قبلی جانبداری از برند خاصی نبود و چون شما آن سایت را هدف قرار دادید اینچنین بیان نمودم.چون نظرم شخصیم این است بجای گشتن در سایت های مختلف که جز تردید و دو دلی چیزی به همراه ندارد یک مرجع خوب را انتخاب و مد نظر قرار دهیم و اگر به صفحات مختلف آن سایت که معرفی کردم توجه کنید متوجه می شوید که چگونه فنی و استادانه به تحلیل موضوع پرداخته و در نهایت هم انتخاب خود را به عنوان یک پیشنهاد بیان کرده و اگر انگلیسی تان خوب است می بینبد در قسمتهای بیان می کنه که تمامی این دوربین ها اختلاف جزئی با هم دارند .در انجا می بینید h50 با fz28 و sx10 از لحاظ کیفیت و ایزو و فلاش در یک سطح است و مواردی مانند تنظیمات گسترده و طراحی و استیل دوربین و... باعث شده که fz28و sp650 و sx10 در زمره پیشنهاد قرار گیرد که این خیلی مهم نیست چون شما بسته به علایقتان هر کدوم را مد نظر قرار دهید مطئنا بهترین انتخاب را کردید.
    با کمال احترام
    امیدوارم از حرف بنده ناراحت نشده باشید
    من الان 3 ماه دارم دنبال یه دوربین خوب می گردم فکر کنم چیزی نزدیک به 10 گیگ اطلاعات در مورد انواع دوربین جمع کردم حق با شماست اون سایت تحلیل بسیار جامعی ازدوربینها داره اتفاقا من مطالب زیادی از اون یاد گرفتم

3. این کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من این طور که ویژگی های دو دوربین رو دیدم fz28 بهتره هم کیفیت فیلم برداری hd داره و هم باتریش نیم قلمی نیست و شارژی هست برد فلاشش هم بیشتر هست از sx10 من می خواستم از سایت digi kala بگیرم که یه 3 پایه هم هدیه می ده اما در حال حاضر fz28 رو نداره می خواستم ببینم نظر شما در مورد این دوربین چیه و اینکه قیمت همچین 3 پایه ای چنده و آیا میارزه که خودم برم و از بازار دو تاش رو بخرم یا اینکه همون sx10 رو بخرم ممنون میشم اگر با توضیحاتتون راهنماییم کنید و اینکه فرمت raw بهتره یا jpeg ؟
    سلام دوست عزیز
    در رابطه با دوربینها در این رده اختلاف جزئی وجود دارد خیلی در قید این نباشد کدام بهتره یا فلاش کدام قویتره چون در نهایت به نتیجه درستی نمی رسید. بگردید ببینید کدومشان به دلتون می شینه و نوع کاربریتون و علایقتون و انتظارتون از یک دوربین مشخص کنید.شاید یک دوربین compact هم کارتان را راه بندازه.
    در مورد خرید هم پیشنهاد می کنم اگر به نمایندگی ها و بازار تهران دسترسی دارید از این مکان ها خرید کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض معرفی چند سایت در مورد دوربینهای عکاسی

6. 2 کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

امیدوارم از حرف بنده ناراحت نشده باشید
    من الان 3 ماه دارم دنبال یه دوربین خوب می گردم فکر کنم چیزی نزدیک به 10 گیگ اطلاعات در مورد انواع دوربین جمع کردم حق با شماست اون سایت تحلیل بسیار جامعی ازدوربینها داره اتفاقا من مطالب زیادی از اون یاد گرفتم
    امیدوارم در نهایت آن چیزیکه مد نظرت است را پیدا کنی و از انتخاب خود راضی و خرسند شوی. میدونی من در انتخاب دوربین عامل عمده که باعث شد که آن را , علارقم قیمت بالای آن برگزینم احساس خوشایندی بود که نسبت دوربین وشکلو شمایل آن داشتم همچنین قابلیتهای جانبی که در حال حاضر تنها سبکی دوربین و همین راحتی کار با آن برایم اهمیت بیشتری دارد و مسائلی چون فیلمبرداری و غیره زیاد برایم اهمیت ندارد. اینارو گفتم که بگم زیاد در انتخابت سخت نگیری.امیدوارم که شما هم از حرف های بنده نرنجیده باشی چون اینجا یک دنیای مجازیست و ادم نمیتونه لحن بیان خود را به خوبی یه مخاتبش برسونه و این موضوع گاهی باعث بروز سوء تفاهمات میشه.
    با آرزوی موفقیت

8. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها این روزها قیمت ها شدید افت کرده ... فکر کنم بهترین موقع واسه خریده..... راستی قیمت دبی با ایران چقدر فرق داره؟ اگه ارزش داره تا از اونجا بخریم؟
    سلام دوست عزیز اختلاف زیادی ندارن .از همینجا بخری بهتره چون هم با قیمت خوب میخری هم گارانتی و خدمات پس از فروش را در اختیار داری.

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز
    یقینا نیکون در رده slr حرف اول را می زند اما در سایر رده ها نه
    تا اونجا که من می دونم d60 یک slr می باشد و sx10 یک سوپرزوم و این دو هیچگاه باهم قابل مقایسه نیستند
    با سپاس
    آره درست میگی گفتم در موردش خیلی اطلاعات نداشتم چون قصد خریدش رو نداشتم. خب سوال من رو کی جواب میده ؟a590is یا مثلا a1000? کدوم بهتره؟

حیف که به کنون علاقه دارم وگرنه سونی و نیکون هم خوب دوربینایی داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sorou5h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز اختلاف زیادی ندارن .از همینجا بخری بهتره چون هم با قیمت خوب میخری هم گارانتی و خدمات پس از فروش را در اختیار داری.

واقعا" فرق چنداني نداره ؟
    باطري شو ديگه اصل بهت ميدن
    كابل ها شو هم تو ايران فكر كنم لايي بكشن...!

اگه نباشه جاش خالی می مونه danger9597's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باتری دوربین های سونی خیلی بده
    6ساعت باید تو شارژ باشه و به گفته خودش شما میتونی 300 عکس باهاش بگیری
    منم دیروز رفتم باتری fg1 گرفتم که هم زودتر شارژ میشه و الان به گفته خودش 420 عکس میتونم باهاش بگیرم و جالب ترین قسمتش اینه که نشون میده چند دقیقه دیگه دوربین میتونه روشن باشه

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان از بین اینا کدومو بگیرم:

سایبرشات سونی t300

سایبرشات سونی w300

سایبرشات سونی t500

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •