گاگوی سه نقطه ی بی چیز بی ... رو 90 دقیقه بازی داد که بچره و ....
حق رئال باخت بود
گاگوی سه نقطه ی بی چیز بی ... رو 90 دقیقه بازی داد که بچره و ....
حق رئال باخت بود
رفيق نيمه راه شدن بعضي ها!!!
رئال روزهاي بدتر از اينم ديده!!!
من میلان رو جمع کنم !
میانگین سنی دایناسور ها بیش از چند صد هزار ساله در حالی که میانگین میلان 32 ساله
من حالتون شما رو خوب درک میکنم ولی زیاد رو اعصاب خودتون راه نرید. هم میلان و هم رئال صعود اصلا حقشون نبود.
وقتی تیم حریف برتر باشه و ببری اینقدر خوشحال میشی که غیر قابل وصفه و اگه حریف برتر باشه و شکست بخوری
اصلا نباید ناراحت بشی.
به هر حال تسلیت میگم.
آخه تا کی می خوایم خودمون رو گول بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از جام حذفی رفتیم کنار گفتیم اینطوری تمرکزمون روی لالیگا و لیگ قهرمانان بیشتر میشه!!!!!!!!
حالا لیگ قهرمانان بازم میگیم لالیگا مونده...........اما اگه لالیگا رو از دست دادیم چی میخوایم بگیم.....
درسته این داور یه ...... بود که دومی نداشت......اما خداییش گل خودمون هم افساید بود دیگه.....
من ديگه سرم درد ميكنه!!! برم لالا!
باي باي!
به نظر من ما خیلی بد شانس بودیم چون خیلی مصدوم داشتیم همین هاینزه به زور توی نیمه ی دوم بازی می کرد حتی سالگادو هم مثل همیشش نبود ...
ما یه تیم کامل رو نداشتیم ...
ما اصلا امسال با رفتن بکام و زیدان و ریس هافبک نداشتیم . اشنایدر هم که مصدوم بود روبن هم همین طور ...
اگه راموس بود حاضر بودم شرط ببندم می بریم ...![]()
باور كنيد نميدونم چي بگم
اونقدر بد بازي كرديم كه نميشه از هيچ كي تقصير گرفت
به خدا اگه خودم تو زمين بودم يه جوري يه گل مي زدم
من قبول مي كنم كه بد بوديم و حقمون هم مساوي هم نبود فقط بايد مي باختيم
چقدر ما بدشانسيم همه چيز عليه ما بود
چرا ما نبايد تيمي باشيم كه حتي شانس هم جلوي ما كم بياره
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
بابا کنترل خودت رو حفظ کن ...
من یه سوال داشتم چرا روبینیو وسط زمین بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
باشه کسرا جون ما رفیق نیمه راه.........
ولی من از اون اولش عاشق بازیکنی شدم که سمبل رئاله.....بعدش فهمیدم که تویه رئال بازی میکنه و منم عاشق رئال شدم...مثل تیم ملی اسپانیا.........
الان هم تا زمانی که اون تویه رئال باشه حتی اگه تیم بره دسته سوم بازم من طرفدار رئال خواهم بود.....
نمی دونم شاید یه خرده باد به کلم بخوره این وضع رو فراموش کنم..........و برگشتم..........
اما اگه برگردم فقط بخاطر اون بازیکنه................
قهرمان همیشگی من رائول
شب همه بخیر..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)