نمى دانم چرا خيلى ها من را به چشم يك «مريخى» مى بينند!
پس از اظهارات تند يوآخيم لو بر عليه كوين كورانى بسيارى معتقدند ديگر اين مهاجم ۲۶ ساله با پيراهن تيم ملى آلمان در ميادين ديده نخواهد شد. لو عنوان كرده است كه ديگر كورانى را به تيم ملى آلمان دعوت نخواهد كرد. با وجود شرايط بدى كه بر عليه كورانى در تيم ملى آلمان به وجود آمده است اين مهاجم سرشناس همچنان به حضورش در تيم ملى اميدار است كورانى در گفت و گو با روزنامه ولت بازگشت به تيم ملى را يكى از اهداف خود خوانده است. در ذيل بخشى از مصاحبه روزنامه ولت با مهاجم ۲۶ ساله شالكه را خواهيد خواند:
• پس از سر و صدايى كه در تيم ملى به پا كرديد مدتى ترجيح داديد كمتر مصاحبه كنيد. خيلى ها در مورد اختلاف شما و لو اظهار نظر كردند در مقابل شما سكوت پيشه كرديد، علت اين سكوت چه بود؟
- با خودم فكر كردم گذرزمان همه چيز را درست مى كند فكر مى كنم سكوت بهترين انتخاب براى من بود در آن مقطع زمانى هر صحبتى از من مى توانست اوضاع را بدتر كند.
• و حالا شرايط بهتر شده است؟
- بله.
• در طى ماه هاى اخير علاوه بر چهره هاى سرشناس فوتبال آلمان هواداران شالكه هم از شما انتقاد كرده اند علت اين همه انتقاد چيست؟
- وقتى قرار شد مليت آلمانى را قبول كنم و براى تيم ملى اين كشور بازى كنم ناگهان انتظارات از من بالا رفت. همه انتظار داشتند من در هر بازى حداقل يك گل به ثمر برسانم. سعى و تلاش من هميشه اين بود كه اين انتظارات را برآورده كنم همه از من انتظار بهترين بودن را دارند به همين دليل حتى اگر نمايش متوسطى هم به معرض نمايش بگذارم ازسوى هواداران شالكه «هو» مى شوم! بايد بگويم از اين شرايط خسته شده ام من نمى توانم انتظار همه را برآورده كنم من هم مثل همه انسان ها اشتباه مى كنم نمى دانم چرا خيلى ها من را به چشم يك مريخى مى بينند! در طول ۹۰ دقيقه كافى است يك موقعيت گلزنى را از دست بدهم تا دنيا روى سرم خراب شود!
• تلفنى با يوآخيم لو صحبت و از او عذرخواهى كرديد مى توانيد بگوييد چه صحبت هايى بين او و شما رد و بدل شد؟
- لو بيشتر گوش مى داد. او زياد حرف نزد و بيشتر سعى كرد به صحبت هاى من گوش دهد من سعى كردم به او توضيح دهم كه چرا آن حركت عجيب را انجام دادم به او همه چيز را توضيح دادم اما مشكل اينجاست كه كسى حرف هاى من را نمى فهمد!
• چرا؟
- من كارى انجام دادم كه هيچ كس انتظار آن را نداشت. هيچ كس انتظارنداشت من بين ۲ نيمه بدون اطلاع استاديوم را ترك كنم. من حتى براى پدرم هم نتوانستم كارم را توجيه كنم او هم بعد از صحبت هاى من متقاعد نشد! علت اينكه كسى صحبت هاى من را نمى فهمد و دركم نمى كند اين است كه هيچ كس نمى تواند خودش را جاى من بگذارد شايد اگر كسى ديگرى هم جاى من بود و در چنين شرايط دشوارى قرار داشت همان كارى را انجام مى داد كه من كردم البته بهتر است بگويم همان اشتباه من را مرتكب مى شد.
• لو بارها گفته است كه شما را ديگر به تيم ملى دعوت نمى كند.
- لو مربى تيم ملى است و تصميم اول و آخر را او مى گيرد. بنابراين من به عنوان يك بازيكن بايد به نظر او احترام بگذارم.
• صادقانه پاسخ بدهيد. آيا هنوز هم به حضور در تيم ملى آلمان فكر مى كنيد؟
- من هنوز خودم را يك فوتباليست ملى پوش مى دانم براى رسيدن به پيراهن تيم ملى آلمان خيلى زحمت كشيدم و اميدوارم يك اشتباه زحمات چندين ساله من را به باد ندهد. ۵۲ بازى ملى را در كارنامه خودم دارم. هنوز ۲۶ سال سن دارم و مى توانم براى دعوت دوباره به تيم ملى اميدوار باشم. بازگشت به تيم ملى يكى از اهدافى است كه به آن فكر مى كنم براى رسيدن به اين هدف باز هم با تمام توانم تلاش خواهم كرد.
• به نظر شما نظر لو تغيير خواهد كرد؟
- من اشتباه خودم را قبول و به خاطر آن از لو عذرخواهى كردم لو مى داند كه هر انسانى اشتباه مى كند اشتباه من يك اشتباه غيرقابل بخشش نبوده اميدوارم نظر لو عوض شود تا با بازى هاى خوب خود بتوانم او را براى بازگشت به تيم ملى متقاعد كنم.
• شايد هم با آمدن يك مربى ديگر در رأس كار شما به اين هدف برسيد؟
- در حال حاضر لو سرمربى تيم ملى آلمان است و اوست كه تصميم مى گيرد بنابراين من فعلاً بايد سعى كنم نظر مساعد او را جلب كنم. براى حضور در تيم ملى منتظر حضور يك مربى جديد نخواهم ماند دوست دارم در جام جهانى ۲۰۱۰ تيم ملى آلمان را همراهى كنم.
• نظرتان در مورد رقابت هاى اين فصل بوندس ليگا چيست؟
- رقابت ها در سطح بسيار بالاترى برگزار شدند همه تيم ها نسبت به فصل گذشته با آمادگى بيشترى ظاهر شده اند در نيم فصل دوم تيم هاى مدعى رقابت نزديكى با يكديگر خواهند داشت.
• شما كدام تيم ها را مدعى مى دانيد؟
- به نظر من بايرن، شالكه و لوركوزن مثل فصول گذشته مدعيان كسب عنوان قهرمانى هستند. در اين فصل هافنهايم هم به جمع مدعيان اضافه شده است.
• اين تيم مى تواند تا پايان در رتبه هاى بالايى جدول باقى بماند؟
- صددرصد. حضور اين تيم در صدر جدول تاكنون يك اتفاق نبوده است مطمئن باشيد هافنهايم در نيم فصل دوم بازى بهترى را از خود به معرض نمايش خواهد گذاشت.
![]()
![]()