تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 291 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نمى دانم چرا خيلى ها من را به چشم يك «مريخى» مى بينند!
    پس از اظهارات تند يوآخيم لو بر عليه كوين كورانى بسيارى معتقدند ديگر اين مهاجم ۲۶ ساله با پيراهن تيم ملى آلمان در ميادين ديده نخواهد شد. لو عنوان كرده است كه ديگر كورانى را به تيم ملى آلمان دعوت نخواهد كرد. با وجود شرايط بدى كه بر عليه كورانى در تيم ملى آلمان به وجود آمده است اين مهاجم سرشناس همچنان به حضورش در تيم ملى اميدار است كورانى در گفت و گو با روزنامه ولت بازگشت به تيم ملى را يكى از اهداف خود خوانده است. در ذيل بخشى از مصاحبه روزنامه ولت با مهاجم ۲۶ ساله شالكه را خواهيد خواند:
    • پس از سر و صدايى كه در تيم ملى به پا كرديد مدتى ترجيح داديد كمتر مصاحبه كنيد. خيلى ها در مورد اختلاف شما و لو اظهار نظر كردند در مقابل شما سكوت پيشه كرديد، علت اين سكوت چه بود؟
    - با خودم فكر كردم گذرزمان همه چيز را درست مى كند فكر مى كنم سكوت بهترين انتخاب براى من بود در آن مقطع زمانى هر صحبتى از من مى توانست اوضاع را بدتر كند.
    • و حالا شرايط بهتر شده است؟
    - بله.
    • در طى ماه هاى اخير علاوه بر چهره هاى سرشناس فوتبال آلمان هواداران شالكه هم از شما انتقاد كرده اند علت اين همه انتقاد چيست؟
    - وقتى قرار شد مليت آلمانى را قبول كنم و براى تيم ملى اين كشور بازى كنم ناگهان انتظارات از من بالا رفت. همه انتظار داشتند من در هر بازى حداقل يك گل به ثمر برسانم. سعى و تلاش من هميشه اين بود كه اين انتظارات را برآورده كنم همه از من انتظار بهترين بودن را دارند به همين دليل حتى اگر نمايش متوسطى هم به معرض نمايش بگذارم ازسوى هواداران شالكه «هو» مى شوم! بايد بگويم از اين شرايط خسته شده ام من نمى توانم انتظار همه را برآورده كنم من هم مثل همه انسان ها اشتباه مى كنم نمى دانم چرا خيلى ها من را به چشم يك مريخى مى بينند! در طول ۹۰ دقيقه كافى است يك موقعيت گلزنى را از دست بدهم تا دنيا روى سرم خراب شود!
    • تلفنى با يوآخيم لو صحبت و از او عذرخواهى كرديد مى توانيد بگوييد چه صحبت هايى بين او و شما رد و بدل شد؟
    - لو بيشتر گوش مى داد. او زياد حرف نزد و بيشتر سعى كرد به صحبت هاى من گوش دهد من سعى كردم به او توضيح دهم كه چرا آن حركت عجيب را انجام دادم به او همه چيز را توضيح دادم اما مشكل اينجاست كه كسى حرف هاى من را نمى فهمد!
    • چرا؟
    - من كارى انجام دادم كه هيچ كس انتظار آن را نداشت. هيچ كس انتظارنداشت من بين ۲ نيمه بدون اطلاع استاديوم را ترك كنم. من حتى براى پدرم هم نتوانستم كارم را توجيه كنم او هم بعد از صحبت هاى من متقاعد نشد! علت اينكه كسى صحبت هاى من را نمى فهمد و دركم نمى كند اين است كه هيچ كس نمى تواند خودش را جاى من بگذارد شايد اگر كسى ديگرى هم جاى من بود و در چنين شرايط دشوارى قرار داشت همان كارى را انجام مى داد كه من كردم البته بهتر است بگويم همان اشتباه من را مرتكب مى شد.
    • لو بارها گفته است كه شما را ديگر به تيم ملى دعوت نمى كند.
    - لو مربى تيم ملى است و تصميم اول و آخر را او مى گيرد. بنابراين من به عنوان يك بازيكن بايد به نظر او احترام بگذارم.
    • صادقانه پاسخ بدهيد. آيا هنوز هم به حضور در تيم ملى آلمان فكر مى كنيد؟
    - من هنوز خودم را يك فوتباليست ملى پوش مى دانم براى رسيدن به پيراهن تيم ملى آلمان خيلى زحمت كشيدم و اميدوارم يك اشتباه زحمات چندين ساله من را به باد ندهد. ۵۲ بازى ملى را در كارنامه خودم دارم. هنوز ۲۶ سال سن دارم و مى توانم براى دعوت دوباره به تيم ملى اميدوار باشم. بازگشت به تيم ملى يكى از اهدافى است كه به آن فكر مى كنم براى رسيدن به اين هدف باز هم با تمام توانم تلاش خواهم كرد.
    • به نظر شما نظر لو تغيير خواهد كرد؟
    - من اشتباه خودم را قبول و به خاطر آن از لو عذرخواهى كردم لو مى داند كه هر انسانى اشتباه مى كند اشتباه من يك اشتباه غيرقابل بخشش نبوده اميدوارم نظر لو عوض شود تا با بازى هاى خوب خود بتوانم او را براى بازگشت به تيم ملى متقاعد كنم.
    • شايد هم با آمدن يك مربى ديگر در رأس كار شما به اين هدف برسيد؟
    - در حال حاضر لو سرمربى تيم ملى آلمان است و اوست كه تصميم مى گيرد بنابراين من فعلاً بايد سعى كنم نظر مساعد او را جلب كنم. براى حضور در تيم ملى منتظر حضور يك مربى جديد نخواهم ماند دوست دارم در جام جهانى ۲۰۱۰ تيم ملى آلمان را همراهى كنم.
    • نظرتان در مورد رقابت هاى اين فصل بوندس ليگا چيست؟
    - رقابت ها در سطح بسيار بالاترى برگزار شدند همه تيم ها نسبت به فصل گذشته با آمادگى بيشترى ظاهر شده اند در نيم فصل دوم تيم هاى مدعى رقابت نزديكى با يكديگر خواهند داشت.
    • شما كدام تيم ها را مدعى مى دانيد؟
    - به نظر من بايرن، شالكه و لوركوزن مثل فصول گذشته مدعيان كسب عنوان قهرمانى هستند. در اين فصل هافنهايم هم به جمع مدعيان اضافه شده است.
    • اين تيم مى تواند تا پايان در رتبه هاى بالايى جدول باقى بماند؟
    - صددرصد. حضور اين تيم در صدر جدول تاكنون يك اتفاق نبوده است مطمئن باشيد هافنهايم در نيم فصل دوم بازى بهترى را از خود به معرض نمايش خواهد گذاشت.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لوکاتونى در مصاحبه با وب سايت بيلد توني: انتظار يک بازى فوقالعاده را نداشتم!

تيم بايرن مونيخ توانست با ارائه يک بازى کاملاً منطقى و حساب شده، شالکه را با حساب دو بر يک شکست دهد. اين پيروزى پنجمين برد متوالى شاگردان يورگن کلينزمن به حساب ميآيد. پيروزهاى اخير بايرن، اين تيم مدعى را به صدر جدول رقابتهاى بوندسليگا نزديک و نزديکتر کرده است.
    تساوى بايرلورکوزن و شکست هافنهايم، باعث شد تا بايرن با کسب 3 امتياز حساس بازى يکشنبه، فاصله خود به صدر جدول را به حداقل برساند. حالا مونيخيها تنها يک امتياز با صدر جدول فاصله دارند و اين مسأله باعث شده لوکا تونى به قهرمانى در نيمفصل اول بسيار اميدوار باشد. تونى پس از چند هفته خانهنشيني، در ديدار مقابل شالکه در ترکيب بايرن قرار گرفت و با گل دقيقه سوم خود در اين جدال سخت و سرنوشتساز، بازگشت باشکوه خود به ميادين را جشن گرفت. تونى از اينکه پس از پشتسر گذاشتن دوران نقاهت، توانست کارش را با گلزنى آغاز کند بسيار خوشحال است. در ادامه مصاحبه مهاجم ايتاليايى بايرن با وبسايت بيلد را خواهيد خواند.
    بازى مقابل شالکه چطور بود؟
    بازى فوقالعاده سختى بود ما از قبل ميدانستيم که مقابل شالکه بازى سختى داريم، به همين خاطر پس از بازگشت از ايتاليا تمرينات بسيار ويژهاى را پشتسر گذاشتيم، کادرفنى با در نظر گرفتن نقاط ضعف و قوت شالکه، تمرينات ويژهاى را در نظر گرفته بودند اين تمرينات فوقالعاده موثر بودند.
    هر دو گلى که زديم کاملاً تمرين شده بودند. در تمرينات بارها و بارها اينگونه حرکات را مرور کرده بوديم و دقيقاً ميدانستيم که چطور بايد به دروازه شالکه برسيم. خيلى خوشحالم که توانستيم از اين بازى سخت و دشوار 3 امتياز حساس را کسب کنيم.
    به نظر شما بايرن تيم برتر ميدان بود يا شالکه؟
    بازى تقريباً پاياپايى بود. در نيمه اول شالکه فوقالعاده بهتر از ما ظاهر شد اما در نيمه دوم ما توانستيم بازى را آن طور که ميخواهيم کنترل کنيم. يک نيمه از آن شالکه بود و يک نيمه نيز از آن تيم ما.
    مالکيت توپ در 35 دقيقه نخست بازي، 70 -30 به سود شالکه بود. چه چيزى باعث شد در 35 دقيقه اول بازي، شالکه کاملاً سوار بر بازى باشد؟
    گلى که در دقيقه سوم بازى به ثمر رسيد ميتوانست يک شروع رويايى براى ما باشد. وقتى آن گل زود هنگام را به ثمر رساندم اولين چيزى که به ذهنم آمد يک پيروزى قاطع و پر گل خارج از خانه بود. هنوز در تب و تاب گل زود هنگام خودمان بوديم که ناگهان دروازهمان را باز شده ديديم. اين گل تمرکز تيمى ما را بر هم زد. از سوى ديگر نيز تيم ميزبان به بازى برگشت و با روحيهاى مضاعف براى به ثمر رساندن گل برترى به بازى ادامه داد. ميتوانم اينطور بگويم که تمام اتفاقات 5 دقيقه نخست بازى به سود شالکه بود. تيمى که بتواند يک گل زود هنگام را ظرف مدت 2 دقيقه جبران کند، مسلماً با روحيه بيشترى به کارش ادامه خواهد داد. با توجه به اين توضيحات، برترى شالکه در نيمه اول کاملاً طبيعى و قابل پيشپينى بود.
    از عملکرد خودتان راضى هستيد؟
    خيلى خوشحالم که با گل به ميادين برگشتم. به هر حال 3 هفته از شرايط مسابقه کاملاً دور بودهام. انتظار يک بازى فوقالعاده را از خودم نداشتم اما در کل، عملکردم راضيکننده بود. فوقالعاده نبودم اما بازى بدى را هم به نمايش نگذاشتم. انتظار دارم در بازى هفته آينده بهتر از اينها کار کنم.
    با توجه به توقف بايرلورکوزن و هافنهايم، حالا بايرن فاصله کمى با صدرنشينى دارد. آيا ميتوانيد قهرمان نيمفصل شويد؟
    من بايرن را مدعى اصلى قهرمانى در نيمفصل اول ميدانم. البته قهرمانى در نيمفصل اول برايمان چندان مهم نيست. ما ميخواهيم در پايان نيمفصل دوم در صدر جدول قرار بگيريم و از عنوان قهرمانى فصل گذشته خود به خوبى دفاع کنيم اما به هر حال قهرمانى در نيمفصل اول، از نظر روحى و روانى ميتواند در کار تيمى تأثيرگذار باشد. هفته آينده لورکوزن و هافنهايم بازيهاى بسيار سختى را در پيش دارند. اين 2 تيم بايد به مصاف شالکه و وولفسبورگ بروند. مسلماً مقابل اين دو تيم آماده کار سختى خواهند داشت. با توجه به اين مسأله، صدرنشينى بايرن در پايان هفته سيزدهم رقابتها دور از انتظار نخواهد بود.
    بازى شما در هفته سيزدهم، نسبت به بازى تيمهاى لورکوزن و هافنهايم آسانتر است؟
    بايرن هميشه مقابل مونشن گلادباخ خوب نتيجه گرفته است. علاوه بر اين ما در شرايط بسيار ايدهآلى قرار داريم. پس از شروع ضعيفى که داشتيم به شرايط آرمانى خود نزديک شدهايم. گلادباخ، خيلى سخت ميتواند مقابل تيم آماده بايرن، امتياز کسب کند.
    و سوال آخر، از ديد شما کدام تيمها مدعيان اين فصل رقابتهاى بوندسليگا خواهند بود؟
    به نظر من 5 تيم که در صدرجدول قرار دارند تا پايان، رقابت نزديکى براى کسب عنوان قهرمانى با يکديگر خواهند داشت. اين 5 تيم يعنى لورکوزن، هافنهايم، بايرن، هامبورگ و هرتا اين فصل مدعيان کسب عنوان قهرمانى خواهند بود.

روزنامه ی توپ ورزشی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فن بومل:راهمان را پيدا کرديم
    مارک فن بومل، کاپيتان هلندى بايرن مونيخ از نتايج اخير تيمش کاملاً راضى است. فن بومل پس از پيروزى بايرن مقابل شالکه گفت.
    هم در کارهاى دفاعى و هم در کارهاى هجومي، خيلى خوب و حساب شده کار کرديم. بازى در خانه شالکه بسيار سخت است و ما توانستيم از اين امتحان سخت و دشوار سربلند بيرون بياييم. اين پيروزى ما را به صدر جدول نزديکتر کرده است. ما بايد براى رسيدن به هدفمان به بازيهاى آينده فکر کنيم و به روند پيروزيهاى خودمان ادامه دهيم.

روزنامه ی توپ ورزشی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ريبري، دومين ورشکار سال فرانسه

طبق يک نظرسنجى انجام شده توسط مجله اکيپ فرانسه، فرانک ريبرى ستاره جوان باشگاه بايرن مونيخ به عنوان دومين ورزشکار سال کشور فرانسه انتخاب شد.
    بسيارى معتقدند اگر اين ستاره جوان در رقابتهاى يورو 2008 مصدوم نمي شد و مدتها از ميادين دور نمي ماند مي توانست عنوان برترين ورزشکار سال کشور فرانسه را از آن خود کند. تيري آنرى ستاره بارسلونا توانست از ريبرى پيشى بگيرد و اين عنوان را به خود اختصاص دهد.

روزنامه ی توپ ورزشی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بهترين «ضربه آزاد زن» جهان كيست؟

دو تن از بهترين ضربه آزاد زن هاى اروپا يعنى جونينيو و دل پيه رو در اواسط هفته گذشته به وسيله دو ضربه ايستگاهى زيبا دروازه حريفان را گشودند اما واقعاً چه كسى بهترين ضربات ايستگاهى جهان را مى زند؟ از زمانى كه جونينيوى برزيلى در سال ۲۰۰۱ به ---- پيوست خود را به عنوان يكى از بهترين ضربه آزادزن هاى قاره سبز مطرح كرد. در واقع او چهارشنبه شب مقابل استوابخارست چهلمين گل خود را روى ضربه ايستگاهى به ثمر رساند. اين بدان معنى است كه وى هرساله در ---- ۶ گل روى ضربه آزاد به ثمر مى رساند. از طرف ديگر دل پيه رو كه طى فصل جارى متحول شده است مقابل رئال مادريد با يك ضربه ايستگاهى دومين گل خود را ثبت كرد او كه استاد استفاده از توپ هاى مرده مى باشد در اين زمينه تبحر خاصى دارد. اما تنها اين دو بازيكن نيستند كه خوب ضربه آزاد مى زنند دنيا استادان زيادى در اين زمينه دارد كه به طور اجمالى برخى از آنان را معرفى مى كنيم:

آلمان:

ديه گو (وردربرمن و برزيل)
    سجاد صاليح هوديچ (هافنهايم و بوسنى و هرزگوين)
    پيوتر تروخوفسكى (هامبورگ و آلمان)

ابرار ورزشی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سرمربى مونشن گلادباخ
    مارکو مارين بازيكن بزرگى مى شود

ماركو مارين كه قبل از آغاز فصل ستاره آينده بوندس ليگا نام گرفته بود ولى اگر بخواهيم منصفانه به بازى ها نگاه كنيم او تا اينجا با تيم مونشن گلادباخ چندان ندرخشيده است. در هر حال او در بازى مقابل بيلفلد عملكرد قابل قبولى به نمايش گذاشت تا تيمش برنده ميدان لقب بگيرد. او با به ثمر رساندن هر دو گل تيمش سومين پيروزى تيمش در اين فصل را رقم زد و مهم تر از آن توانايى هاى خودش را به رخ همه كشيد.
    هانس مير، سرمربى تيم مونشن گلادباخ پس از بازى گفت: «نبايد به بازيكن جوانى كه عاشق بازى كردن است انگيزه بيش از حد داد. فقط بايد به او ياد داد كه هر روز پشتكار داشته باشد تا به عنوان يك بازيكن رشد كند تا يك روز به بازيكنى بزرگ تبديل شود. اگر مارين اين نصيحت مرا اجرا كند هيچ نگرانى درباره فوتبالش نخواهم داشت.»

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در تازه ترين رده بندي فيفا المان در مكان دوم جهان

رده‌بندي ده تيم برتر جهان نيز به شرح زير است:

1- اسپانيا 1657
    2- آلمان 1413
    3- ايتاليا 1356
    4- هلند 1306
    5- برزيل 1286
    6- آرژانتين 1181
    7- كرواسي 1158
    8- روسيه 1079
    9- جمهوري چك 1062
    10- پرتغال 1058

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تعبيري از يك روزنامه آلماني

فرانكفورتر آلگماينه: مهدوي كيا در پايان خزان فوتبال است

خبرگزاري فارس: يك روزنامه آلماني عنوان كرد بازيكن ايراني اينتراخت فرانكفورت در پايان دوران فوتبال خويش بسر مي برد.

به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه فرانكفورترآلگماينه سايتونگ در گزارشي كه به چاپ رساند به بررسي وضعيت حال حاضر تيم اينتراخت فرانكفورت،‌ بخصوص خط دفاع آن پرداخت كه در اين ميان با بكار بردن لفظ پايان خزان، از مهدي مهدوي كيا به عنوان بازيكني كه دوران طلاي خويش را سال ها در تيم هامبورگ سپري كرده و اينك با عدم درخشش در اينتراخت فرانكفورت روبرو است، ‌ياد كرد.

روزنامه مذكور افزود: مهدوي كيا 31 ساله در تيم هامبورگ درخشش خيره كننده اي در پست دفاع راست داشت و بارها توانمندي خود را به معرض نمايش گذاشت و محبوب عامه مردم و هواداران شد؛ اما امروز در تيم اينتراخت با شرايط و وضعيت سابق فاصله زيادي دارد.
    كم فروغي مهدوي كيا سبب شده تا فريدهلم فونكل، سرمربي اينتراخت براي چنين پستي از بازيكن جواني همچون پاتريك اوكس استفاده كند؛ اما اين بازيكن در بازي مقابل دورتمند غايب است و مهدوي كيا جاي وي بازي مي كند.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

اولي هوينس: سيلي نقد بهتر از حلواي نسيه

نويسنده : كاوه خانداني

دست پخت يورگن كلينزمان در بايرن‌مونيخ كم‌كم فرم دلخواه خود را پيدا مي‌كند. برخي از كارشناسان در آلمان هنگامي كه او سمت مربي بايرن‌مونيخ را به عهده گرفت آينده خوبي براي او تصور نمي‌كردند چون بر اين عقيده بودند هنگامي كه مربيگري تيم ملي آلمان را به عهده داشت بيشتر از دانش يواخيم‌لو سود مي‌گرفت چون پيش از آن سابقه مربيگري نداشت. اما او اكنون كم‌كم به محيط بوندس‌ليگا عادت مي‌كند. بايرن مونيخ تا چند هفته پيش در مقام دوازدهم جدول قرار داشت اما اكنون در طول پنج هفته 9 رتبه صعود كرده است. در بازي هفته گذشته بايرن‌مونيخ در زمين شالكه با اينكه تيم ميزبان برتر بود و عدد كرنرهاي آنها 18 به يك و درصد كنترل توپ آنها 66 درصد بود با نتيجه دو بر يك پيروز از زمين بيرون آمد و اين فاكتور در فوتبال حرفه‌اي حرف اول را مي‌زند. هر چند خيلي‌ها در آلمان بر اين عقيده هستند كه اولي هوينس، مدير ورزشي بايرن‌مونيخ يك انسان از خود راضي و خودخواه است.
    آقاي هوينس بايرن‌مونيخ اكنون فقط يك امتياز از تيم صدر جدول يعني بايرن‌لوركوزن فاصله دارد. هفته دوازدهم بوندس‌ليگا را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
    پايان هفته خيلي زيبا و خوبي بود. نخست اينكه در جلسه پايان سال باشگاه وضعيت پولي تيم خيلي خوب تشخيص داده شد. سپس تيم بايرن‌لوركوزن در حالي كه سه بر هيچ از كارلسروهه پيش بود سه گل دريافت كرد و هوفن‌هايم با نتيجه يك بر هيچ از هرتابرلين شكست خورد و ما در زمين شالكه دو بر يك پيروز شديم. اكنون ديگر تيم‌هاي بوندس‌ليگا متوجه شده‌اند كه موتور ما تازه روشن مي‌شود من مطمئن هستم اگر ما رتبه اول جدول را به دست بياوريم به اين آساني آن را از دست نخواهيم داد.
    اما پيروزي در زمين شالكه با بخت زياد همراه بود هر چند بايرن‌مونيخ دو گل زيبا به ثمر رساند اما ميزبان تيم برتر زمين بود. تعداد كرنرها 18 به يك به سود شالكه بود.
    تعداد ضربات كرنر براي من مهم نيستند بلكه فقط نتيجه. شالكه در نيمه نخست واقعا عالي بازي كرد و فكر مي‌كنم بهترين بازي فصل خود را نشان داد. اما ما اكنون از كمترين شانس‌هاي ممكن خود بهترين استفاده ممكن را مي‌كنيم. بازيكنان اكنون از لحاظ بدني فرم دلخواه خود را به دست مي‌آورند. اينكه بايرن‌مونيخ مانند چند هفته گذشته در مقام دهم و يا دوازدهم جدول قرار داشته باشد اصلا درست نيست. بايرن‌مونيخ واقعا نياز به چند پيروزي پشت سر هم داشت.
    ميشائيل رنسينگ سنگربان بايرن‌مونيخ هنگانم شروع فصل خيلي زياد مورد انتقاد قرار گرفته بود و اكنون در بازي برابر شالكه نيز در چند مورد نامطمئن عمل كرد. شما عملكرد او را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
    خيلي خوب. بالاخره ما يك دروازه‌بان در اختيار داريم كه انتظارات بايرن‌مونيخ را برآورده مي‌كند. او يك سنگربان با استعداد است كه هنوز خيلي جاي پيشرفت دارد. بايد به او وقت داد. چون جانشين اوليوركان شدن كار چندان آساني نيست.
    بايرن‌مونيخ هنوز بايد برابر دو تيم بايرن لوركوزن و هوفن‌هايم كه بالاتر از او در جدول قرار گرفته‌اند بازي كند. بخت بايرن‌مونيخ براي قهرماني نيم فصل تا چه اندازه است؟
    من به قهرماني در پايان دور رفت فكر نمي‌كنم. بلكه فقط در هفته سي و چهارم حرف اصلي زده مي‌شود.
    كارل هاينس رومنيگه، رييس هيات مديره بايرن‌مونيخ هفته گذشته در جلسه سالانه بايرن‌مونيخ با عصبانيت گفته بود كه تيم هوفن‌هايم را تا 10 سال پيش هيچكس نمي‌شناخت. نظر شما در مورد اين حرف او چيست؟
    او منظور بدی نداشت. و به يك باره پيش آمد. من فكر نمي‌كنم اين مساله دوباره اتفاق بيفتد.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

ماجراي شگفت انگيز ايبيسويچ
    فوتبال- آرمن ساروخانيان:
    در فصل شگفت‌انگيز بوندس‌ليگا، تعجبي ندارد كه عنوان بهترين گلزن هم در اختيار يك بازيكن گمنام باشد.

درست مانند هافنهايم تازه‌وارد كه همه مدعيان ليگ آلمان را كنار مي‌زند، وداد ايبيسويچ مهاجم بوسنيايي اين تيم هم با گل‌هايش همه نگاه‌ها را خيره كرده. بالاتر از ستارگاني مانند كلوديو پيزارو، كوراني، ماريو گومز، توني و كلوزه، اين مهاجم 24 ساله با زدن 13 گل در 12 بازي، صدرنشين مطلق جدول گلزنان است و هفته گذشته توانست عنوان بهترين بازيكن ماه اكتبر بوندس‌ليگا را هم به دست آورد.

اما داستان زندگي حرفه‌اي ايبيسويچ هم مانند اوج‌گيري‌اش در فصل جديد بوندس‌ليگا، باورنكردني است. وقتي وداد 16 ساله بود، خانواده‌اش به خاطر جنگ داخلي از بوسني به سوئيس مهاجرت كردند ولي نتوانستند اجازه اقامت بگيرند و مجبور شدند به ايالات متحده بروند. فوتبال حرفه‌اي مهاجم هافنهايم از تيم‌هاي دانشگاهي در آمريكا شروع شد و توانست در 46 بازي 39 بار گلزني كند.

چنين آمار قابل‌توجهي، توجه مربيان هموطن ايبيسويچ را جلب كرد. بازدارويچ، مربي وقت «ايستر» (مربي فعلي گرنوبل) و وحيد هليلودزيچ مربي وقت پاري‌سن‌ژرمن خواهان جذب اين گلزن جوان شدند و او در نهايت پاريس را انتخاب كرد. پس از يك دوره كوتاه آزمايشي، وداد در سال 2004 قراردادي 3 ساله با پاري‌سن‌ژرمن امضا كرد،‌ولي در فصل 2005-2004 تنها 4 بار فرصت بازي پيدا كرد.مسئولين پاري‌سن‌ژرمن در آن زمان معتقد بودند كه قدرت بدني مهاجم بوسنيايي براي بازي در ليگ فرانسه كفايت نمي‌كند و او را به طور قرضي به تيم دسته‌دومي ديژون فرستادند.

ايبيسويچ در 33 بازي اين تيم 10 بار گلزني كرد، با اين وجود مسئولان اين باشگاه هم حاضر به تمديد قرارداد با او نشدند و او با قراردادي 3 ساله به آلمانيا آخن، تيم تازه‌ صعودكرده به بوندس‌ليگا پيوست.ايبيسويچ در آخن توانست قدرت سرزني‌اش را نشان دهد و در 24 بازي 6 بار گلزني كرد. ولي اين براي نجات آخن از سقوط به دسته دوم كافي نبود. گيدو بوخوالد سرمربي وقت آخن همچنان مايل بود كه ايبيسويچ را در تيمش حفظ كند ولي او با كمك بندي كه در قراردادش وجود داشت با مبلغ يك ميليون يورو به هافنهايم پيوست كه به تازگي به دسته دوم صعود كرده بود. شروع كار وداد در اين تيم آسان نبود چراكه مجبور بود با اوباسي نيجريه‌اي و دمبا باي سنگالي رقابت كند.

او در 32 بازي هافنهايم در دسته دوم 7 بار گلزني كرد تا همراه اين تيم به بوندس‌ليگا بازگردد.ايبيسويچ با وجود رقابتي كه با دو مهاجم آفريقايي داشت، به آنها كمك كرد تا به زندگي در آلمان عادت كنند. وداد به علت آشنايي با زبان‌هاي انگليسي و فرانسوي، نقش مترجم آنها را برعهده گرفت. او مي‌گويد: «وقتي دمبا به اينجا آمد، آلماني نمي‌دانست و من كه فرانسوي مي‌دانم، به او كمك كردم. حالا ما دوستان بسيار خوبي هستيم.»

شكوفايي واقعي ايبيسويچ در فصل جاري بوده و او با زدن 13 گل بي‌ترديد پديده اين فصل بوندس‌ليگا به شمار مي‌رود. با اين وجود يك اتفاق باعث شد كه او به تركيب اصلي هافنهايم برسد. پس از آمار متوسط وداد در دسته دوم او جزو مهاجمان اصلي نبود، ولي پس از اينكه اوباسي به همراه تيم المپيك نيجريه به پكن رفت، او فرصت دوباره‌‌اي پيدا كرد. رالف رانگنيك،‌ سرمربي هافنهايم كه از پيشرفت خيره‌كننده مهاجمش شگفت‌زده است، مي‌گويد: «اگر چيندو در دسترس بود، مطمئن نيستم كه وداد شانس بازي پيدا مي‌كرد.»

آمار گلزني فوق‌العاده مهاجم بوسنيايي توجه باشگا‌ه‌هاي بزرگ زيادي مانند اورتون، تاتنهام، يوونتوس و اينتر را جلب كرده است. ولي به نظر مي‌رسد جدي‌ترين خواهان او منچستريونايتد باشد و روزنامه بيلد خبر مي‌دهد كه حتي يك نفر از سوي اين تيم براي ديدن بازي هافنهايم مقابل هامبورگ به ورزشگاه آمده بود. اين موفقيت فوق‌العاده اما ايبيسويچ را مغرور نكرده و مي‌گويد: «در حال حاضر، همه چيز براي من به خوبي پيش مي‌رود.» او كه كودكي‌اش با جنگ داخلي بوسني همزمان شده، مي‌گويد: «اين چيزها شما را قوي‌تر مي‌كند. شما ياد مي‌گيريد كه در زندگي، مسائل مهمتري از فوتبال هم وجود دارد.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •