بازی بعدی::::::::::
میلان ناپولی
22 مارچ 1شنبه،، ناپولی استادیوم سن پائولو.
بازی بعدی::::::::::
میلان ناپولی
22 مارچ 1شنبه،، ناپولی استادیوم سن پائولو.
شانس هم که نداریم
مصدومیت پشت مصدومیت
معلوم نیست پزشکای باشگاه چکاره هستن که اینقدر مصدوم میدیم
گالیانی شایعه بازگشت بکهام به رئال را رد کرد
: نایب رئیس میلان شایعه پیوستن دوباره " بکهام " به رئال مادرید را رده کرده است...
با شرایط ایدهآل " دیوید بکهام " در میلان، گزارش شده رئال مادرید علاقهمند به جذب این بازیکن در تابستان است.
بهرحال، طبق گزارش یورو اسپورت " آدریانو گالیانی " معتقد است این انتقال بعید به نظر میرسد.
او گفت:« در سالهای اخیر همیشه با فلورنتینو پرز صحبت کردهام اما این انتقال مشکل به نظر میرسد، برای اینکه بکهام یقینا در نیمه دوم سال در لوس آنجلس گالکسی بازی خواهد کرد.»
« همچنین من بر این باورم آنها در ژانویه 2010 برای امضای قرارداد با او تلاشی نخواهند کرد.»
" دیوید بکهام " تا پایان فصل با میلان قرارداد دارد و پس از آن به mls بازخواهد گشت. روسونری امیدوارند بتوانند در ژانویه 2010 بازیکن تیم ملی انگلیس را به ایتالیا بازگردانند. این بازیکن 33 ساله بین سالهای 2003 تا 2007 در رئال مادرید بازی کرده است.
منبع:سایت گل
میلان امسال باید به فکر بدست اوردن سهمیه باشه ههههه
رونالدینیو و آرزوی بازی در سن پائولو
ستاره برزیلی میلان امیدوار است تا بتواند در دیدار این هفته این تیم برابر ناپولی در ورزشگاهی که مارادونا سالها قبل قهرمان اصلی آن بوده بازی کند.
رونالدینیو مهاجم برزیلی میلان امیدوار است تا در بازی این هفته میلان برابر ناپولی بعد از هفته ها غیبت در ترکیب روسونری به خاطر آسیب دیدگی به میدان رود. رونالدینیو هرگز در طول زندگی اش در استادیوم سن پائولو ناپولی بازی نکرده و امیدوار است این بار بتواند این آرزوی خود را محقق کند.
او به کوریره دلوسپرت گفت:" هدف اول من این است که بتوانم یکشنبه برابر ناپولی در این ورزشگاه بازی کنم. این یکی از معدود استادیومهای بزرگ دنیاست که تاکنون در آن بازی نکرده ام. این ورزشگاه الگوی بزرگ من در زندگی مارادونا بوده و او از وقتی من بچه بودم الگوی همه خانواده ام به شمار می رفت. خانه ما پر از پوسترها و عکسهای مارادونا بود. برادر من روبرتو یکی ازبزرگترین هواداران او بود. من بچه بودم ولی کاملا تیمهایی که کارکا برزیلی در آنها بازی می کرد را به یاد دارم"
میلان هم اکنون برای حفظ مکان سومی خود درجدول رقابتهای سری a تلاش می کند. آنها از 26 مسابقه 54 امتیاز کسب کرده اند و 5 امتیاز بیشتر از جنوا دراختیار دارند.
منبع: سایت گل
خندش کجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
امروز داشتم ماهواره نگاه می کردم
یک مصاحبه از کاکا گذاشت که یک چیزایی در مورد مصدومیتش گفت و ....
بعدش گفت دوست داره مثل روجریو سنی - مالدینی و کاستاکورتا جزئی از تاریخ تیم باشه
و اضافه کرد که تا اخر پایان قراردادش به میلان وفادار می مونه (قابل توجه رئالی ها) که قرارداد کاکا تا سال 2013 هست
یعنی کاکا 4 سال دیگه موندگاره...
مالدینی:عشق به فوتبال باعث شد
بازیکن افسانه ای میلان در مورد دوران فوتبالش و دلایلش برای حضور طولانی مدت در عرصه این ورزش می گوید
Paolo Maldini - AC Milan سایت گل: پائولو میلان بازیکن افسانه ای میلان معتقد است که عشق او به فوتبال باعث شدتا او سالها در میادین باقی بماند ولی او درپایان این فصل برای همیشه از فوتبال خداحافظی می کند. مدافعه میلان که از 24 سال پیش تاکنون برای این تیم به میدان رفته، همچنان یکی از بهترین های دنیا به شمار می رود.
خیلیها می خواهند تا مالدینی حداقل یک سال دیگر به فوتبالش ادامه دهد ولی او از مدتها پیش تصمیم قطعی خود را برای خداحافظی اعلام کرده است. مالدینی که عاشق فوتبال بوده می گوید که همین علاقه باعث شده او سالهای سال برای تیمش بازی کند.
او در گفت و گویی با نشریه ال موندو اسپانیا گفته است:" عشق من به این ورزش باعث شد تا به طور طولانی در این عرصه حضور داشته باشم و خودم را همچنان جوان،نه فقط از نظر شرایط جسمی بلکه حتی ازنظر روحی احساس کنم. خوشبختانه این شانس را داشتم که تقریبا همیشه در تیم شهرم بازی کنم و همیشه از حمایت خانواده ام برخوردار بودم. این شرایط به شما اجازه می دهد تا احساس راحتی کنید."
مالدینی و میلان هم اکنون تلاش می کنند تا این تیم را در جمع چهارتیم برتر ایتالیا در پایان فصل قرار دهند. این تیم این هفته در ورزشگاه سن پائولو به مصاف ناپولی می رود.
روسونری آماده جشن تولد رونالدینیو
ستاره های روسونری در نظر دارند تا جشن تولد باشکوهی برای رونالدینیو، ستاره برزیلی تیمشان بگیرند.
Ronaldinho - Milan-Inter - Serie A (Grazia Neri) سایت گل: رونالدینیو و هم تیمی هایش این روزها درگیر خرید کیک و تجهیزات متعددی برای مراسم جشن تولد این ستاره برزیلی بودند تا بتوانند مراسم باشکوهی برای تولد رونالدینیو برگزار کنند. رونالدینیو امروز 29 ساله شد.
شبکه اسکای اسپورت ایتالیا گزارش داده که روسونری جشن تولد ویژه ای را برای ستاره برزیلی شان ترتیب دادند و بازیکنان این تیم، پس از تمرینات صبح و پس از وعده ناهار به جشن و پایکوبی پرداخته و تولد رونالدینیو را به بهترین نحو ممکن جشن گرفتند. پس از آن بود که بازیکنان روسونری، در پایان این مراسم، به فرودگاه رفته و به سمت ناپولی پرواز کردند.
در وب سایت رسمی روسونری در این رابطه می خوانیم : « می خواهیم از سوی سران باشگاه و هواداران روسونری برای رونالدینیو، در روز تولدش آرزوی بهترین ها را کنیم.» به احتمال فراوان رونالدینیو در دیدار یکشنبه شب روسونری در ورزشگاه سن پائولو مقابل ناپولی به میدان خواهد رفت. او در صحبتهایی خاطرنشان کرده بود که علاقه فراوانی دارد تا در دیدار این هفته به میدان مسابقه برود.
میلان 0 0 ناپولی!
همین .
یه تساوی در خانه حریف گرفتیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)