واقعا دستت درد نکنه که رک و پوست کنده شرایط رو میگی تا کاربرا در جریان باشن!![]()
واقعا دستت درد نکنه که رک و پوست کنده شرایط رو میگی تا کاربرا در جریان باشن!![]()
میخوام بدونم این ساشانت واقعا نماینده فن آواست یانه
چون نیونت میگه ساشانت مدارک رو واسه ما میفرسته ولی قیمتهای ساشانت پایین تره
ادرس سايتشو بده
اگر اينطوره كه ميگيد نماينده فن اوا نيست بلكه نماينده نيو نت هست. فرق داره نماينده فن اوا بودن تا نماينده نماينده فن اوا بودن
فن آوا یکی از افتضاح ترین شرکت هایی بود که مشترکش بودم !!!
باید هرچه زودتر از این شرکت میومدم بیرون .
شبانه اش که چند ماهی بود از افتضاح اونور تر رفته بود !! پشتیبانی مزخرف و گندش که جای خود داره !
الان از شرکت دیگه ای سرویس گرفتم و واقعا راضی هستم . از همه لحاظ عالیه : سرعت دانلود شبانه . پشتیبانی . پنل کاربری و ... . ( به دلیل تبلیغ اسمش رو نگفتم ! )
جالبه خودشون مگه نمیدونن که الان وضعیت مشتریاشون چطوریه ؟ یعنی یه isp از وضعیت مشترکینش نمیتونه با خبر باشه که کاربرا باید بیان خودشون اینجا بگن سرعت ما فلان طوریه که شما بخوای انتقال بدی ؟
من که گفتم چند ماهه شارژ نکردم و خطم احتمال بسیار زیاد از رانژه در اومده.
سایتی من ازش ندیدم
تو همشهری آگهی داده بود زنگ که زدم گفت ما ریسلر فن آوا هستیم
256 نامحدود رو 42 وخورده میگفت(نیو نت 46 وقاصدک 50 میگفتن)همه میگفتن مال فن آواست
عزيزم ميدوني با 5000 تومن ميشه هر اگهي تو همشهري بدي
گول قيمت نخور فردا دردسر پشتيباني و اينا داري ضمنا اينا افرادي هستند كه شركت و اين چيزام ندارن همينطوري از مردم مدارك ميگيرن و پول بعدشم يا خداحافظ يا چند ماه بشكل واسطه سرويس ميدن دست مردم و بعدشم غيبشون ميزنه
اينقدر اينجا روزانه زنگ ميزنن ميگن از فلان شركت داريم يا فلان اقا ما ميگيم والا همچين كسي نداريم بعدا مفهميم طرف اومده مدارك گرفته از ما سرويس داده به مردم بعدشم حالا كجاست خدا ميدونه
شما مهربون از سرويس خودت خبر نداري كه رانژه هست يا نيست و ميگي احتمالا چطور انتظار داري فن اوا از اينهمه ادم تو كل ايران خبر داشته باشه ؟![]()
قاصدک رو میدونم که اینکاره نیست خیلی وقته داره کار میکنه
نیونت رو نمیدونم اون یکی رو هم که اصلا بهش اطمینان ندارم
دوست عزیز من خودم با دفتر مرکزی فن آوا تماس گرفتم و درخواست سرویس کردم.آقای اخگری هم همه کارهامو انجام داد ، آخر سر شدم از مشترکین dpnet که دو زار هم نمیارزه!
نيونت كه معتبره و در ليست نمايندگان فن اوا هست
ساشانت مورد بحث ما بود كه اصلا من اسمشم نشنيدم
قاصدك از كجا در اومد ؟
بله ماجراشو قبلا توضيح دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)