سلام.
بدون شرح؛
عکسش رو گرفتم خودتون ببینید:
الان اینایی که گفته یعنی چی؟!؟!؟!؟!؟
یکی ترجمه کنه لطفا
ممنون
سلام.
بدون شرح؛
عکسش رو گرفتم خودتون ببینید:
الان اینایی که گفته یعنی چی؟!؟!؟!؟!؟
یکی ترجمه کنه لطفا
ممنون
سلام من یه تازه واردم و دارم برای کنکور آزاد آماده می شم اگه خدا قبول کنه !!!!!!!!!!!!!
خیلی سال کاردانی ام رو گرفتم و کارمندهم هستم دنبال یه دوست می گردم تا با هم پیش بریم فکر می کنم اینطوری منه تنبل انگیزه پیدا میکنم
سلام از دوست خوبی که برام پیام گذاشته بود و به من امید داده بود ممنونم .
ولی بچه ها شروع خیلی سخته می دونید تازه می فهم که مادرم وقتی می گفت پشتت باد بخوره دیگه نمی تونی ادامه بدی یعنی چی !!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام اغاز ثبت نام کنکور ازاد sms دادند!
دوستان ثبت نام کاردانی به کارشناسی آزاد از چهارشنبه 15 مهر ساعت 8 صبح شروع میشه.
کسی خبر جدیدی پیدا کرد بگه لطفا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز چهارشنبه،پانزدهم مهرماه.آغاز ثبت نام کنکور کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد 88...
لینک دانلود دفترچه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان كسي خبر از تراز هاي قبولي جاهاي مختلفش نداره مصلا كرج بخواي قبول شي چه ترازي مي خواد؟
يه همچين چيزي ليستي داشته باشه؟!
اتفاقا منم خیلی دنبالشم.تا اونجایی که من پرسیدم،ترازها نزد سازمان مرکزی نگهداری میشه.که به دست اورودشون کار ساده ایی نیست.مگه با پارتی....
سلام .....
من دانشگاه آزاد شبستر مهندسی برق درومدم چون دور بود نمیرم...
دفترچه گرفتم میخوام باز امتحان بدم !![]()
من خودم عقیدم اینه که : دو فاکتوره که دانشجو رو به درس خوندن ترغیب میکنه و کمک میکنه که سریع تر داستان دانشجو بودنشو((ملغا))کنه...اول رشتش.یعنی اینکه حاضره به خاطر علاقه ایی که به رشتش داره حاضره هر جایی؟؟!!؟؟ بره و زندگی کنه.دوم شهره.:یعنی حتی اگه رشته اش هم ارضاش نکنه و زیاد خوشش هم نیاد،ولی همین که مثلا شهر خودش یا نهایتا یکی دوتا شهر پایین بالای محل سکونتش هم باشه همین رضایت بخشه...
انصافا خونه دانشجویی سرطانیه که فقط بچه هایی که تجربشو دارن میدونن من چی میگم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)