دوست عزیز لینکی که دادی خرابه هیچ مطلبی داخل فرومش نیست وقتی میرم داخلش این ارور رو میده:
Linkid 138 does not exist
برنامه رو یه جا آپ کن تا دانلود کنم ببینم چجوریه
دوست عزیز لینکی که دادی خرابه هیچ مطلبی داخل فرومش نیست وقتی میرم داخلش این ارور رو میده:
Linkid 138 does not exist
برنامه رو یه جا آپ کن تا دانلود کنم ببینم چجوریه
تم ها و برنامه های جدید رو تو این سایت آپ کردم دوست داشتید برید ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من میخوامa1200بخرم بهترین فریم ورک که داره چی تو ایران؟
شنیدم تو فریم ورک جدیدش مشکل صدا بر طرف شده.چه مدلیش هست ؟؟
اصلا کلا آ1200 بخرم یا نه؟؟؟؟با حدودا 250 تومن؟؟؟؟؟به صرفه هست؟؟؟؟
مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟/
سلام با عرض معذرت لینک رو عوض کردم
برنامه remote desktop اولین برنامه از لینک زیر است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي من تا روشن هست وقتي شارژش ميگنم تا پر شد نميگه گوشي پر شد ايا مال همه اين مشكل را داره؟
طريقه فرمت مموري گوشي را هم ياد بديد(با خود گوشي فرمت كردن)؟؟
وچند ساعت بايد تو شارژ باشه تا پرشه؟
با تشكر
س-ب
گوشیه منم نمیگه که پر شده اما وقتی که به شارژر وصل هست باطری گوشی چشمک میزنه تا زمانی که شارژ کامل بشه وقتی هم شارژ کامل شد باطری از حالت چشمک زدن خارج میشه و به حالت ثابت بر میگرده که نشون دهنده شارژ کامل هست. فکر میکنم اگه گوشیت خالی خالی باشه تو2 ساعت شارژ کامل میشه (ولی تایم نگرفتم که دقیقش رو بهت بگم)
برای فرمت کردن مموری هم از طریق گوشی باید بری تو قسمت فایل منیجر گوشی بعد قلم رو روی درایو یا همون فایل مموری چند ثانیه نگه میداری (یه کاری شبیه کلیک راست موش داخل کامپیوتر)یه منو واست ظاهر میشه که دوتا گزینه داره یکیش فرمت هست که بقیش رو دیگه فکر کنم لازم نباشه توضیح بدم.
سیمبیان بهتره یا لینوکس؟
به نظر من سیمبین
ولی اگه نرم افزار های لینوکس هم زیاد بشه دیگه فکر نکنم کسی دور و بر سیمبین بره چون همین چند تا برنامه ای هم که الان هست واقعا در حد خودش بینظیره یه وینمپ که تمام امکانات وینمپ رو داره الان واسه این گوشی هست که وقتی باهاش کار میکنی خودت حال میکنی حالا فکر کن این فقط یک برنامه ی اون هست چه برسه به بقیش.
بچه ها دوتا سوال
يك قيمت a1200 الان توي بازار چند
دو صداش خوب هست يا نه
دوست عزيز صداش خوب نيست يك كلام به نسبت به اين جديدا مناسب نيست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)