این کارنامه های قلم چی چرا رو سایت نرفته ... ساعت 5 شد ...
این کارنامه های قلم چی چرا رو سایت نرفته ... ساعت 5 شد ...
هندسه رو باید مفهومی یاد بگیری. هر کتابی داری رو تمام مسائلش فکر کن.کم کم یاد می گیری چجورین
سلام به همه
ازمونو چی کار کردین؟
من که خراب کردم اصلا آزمونو خوب ندادم
در مورد زبان فارسی : دو کتاب گاج سبز و مبتکران ( کتابش دو جلده ) خیلی خوبن من تعریفاشونو زیاد شنیدم
من خودم هم گاج سبز دارم زیاد نخوندم ولی اون درسهایی که از روش خوندم خیلی کمکم کرد
ضمنا زبان فارسی کلا 8 درس مهم داره که در کنکور از اونا سوال میاد زیاد خودتو بخاطرش ناراحت نکن
خوب کتاب جدیدش رو بگیر عزیزم میبینی نوشته به طور دائم
شیمی ده استاد محشره... در حد سوالات کنکور...
من خودم ترم اول بازرگان (اندیشه) زدم. خوب بود... ولی گاهی دیگه تمریناتش افراطی شده بود....
گاج رو که کلا به نظر من بریزید دور.. همش واسه پول کار میکنه..البته به غیر چندتاش....
عوضش مبتکران و اندیشه خدابیامرز....
من از ساعت 1.30 سرکارم...
آخه خیـــــلی سخته...باید حداقل از دو تا درس(مثل شیمی و فیزیک) بزنم تا هندسم خوب بشه...نمی ارزه که...هندسه خوشخوان کسی داره؟
ممنونم
احتمالاً قضایایی پشت پرده رخ داده!
نمی دونم می دونید یا نه اما:
همونطوری که مهندس بازرگانی تو یه جاهایی از مقدمش اشاره کرده اعضای اندیشه سازان نمی خواستن از هم جدا بشن...اما من احتمال می دم که جناب آقای دکتر فرهاد میثمی(ناشر)خیلی بیشتر از مولفاش می دونه...
برگزار کردن یه جشن[!] قبل از فروپاشی اندیشه سازان چه معنایی می تونه داشته باشه؟؟
دکتر میثمی تو اون جشن گفت که من طی این سال ها به اندازه ای پول(دقت کنید) به اندازه ای پول در آورده ام که می تونم تا آخر عمرم تو یه کشور اروپایی زندگی کنم و به تحصیل بپردازم...(الان ایشون در لندن مشغول ادامه تحصیل در رشته زیست شناسی هستند)...
اما این واقعاً اون دکتر میثمی بود که تو مقدمه هاش دم از ارزش گذاشتن برای یادگیری و نه صرفاً درس خواندن برای پول در آوردن می زد؟؟اینا رو یکی از حضار اون جشن می گفت...
یه وبلاگی رو خونده بودم(همین تازگی) عصاره اش(با اندکی تلخیص!)این بود:
آقای دکتر میثمی:
زندگی صحنه یکتای هنرمندی شما بود نه صحنه تجارت کسانی که فقط همان یک تخصص را دارند(...!) و نه کسانی که با پنجشنبه شب ها زنگ زدن و پرسیدن "رسوندی؟" ادعای برنامه ریزی و خودآموزی و ... می کنند.مثل اینکه شما هم نغمه خود را خواندید و از صحنه رفتید...
سلام...می شه بیشتر توضیح بدید؟ تست های کنکور سراسری؛آزاد؛سنجش؛گزینه دو یا غیره ضمیمش هست یا نه؟این که می گه"کلیه مطالب این کتاب تراز بندی و ارزش گذاری شده است" راسته؟یعنی درجه سختی تست ها رو مشخص کرده؟
پس من فردا برم شیمی 2 ده استاد بگیرم؟
ممنونم![]()
عزیزم این یه امر سلیقه ای هست... خودت باید ببینی...
همه ی سوالاتش هم طبقه بندی شده از این نظر هم از بقه انتشارات قویتر هست... که البته من بهش اهمیت نمیدم... گاهی اوقات یه سوال حتی ساده که تو خیلی کتابا به اونها توجه نمیشه رو چند بار تکرار کرده... شاید به ظاهر خوب نباشه... ولی خیلی تاثیر میزاره...
من نمیدونم دقیقا شما منظورتون از ضمیمه چیه... این که مثلا دقیقا سوالای کنکور پارسال رو انتهاش آورده باشه؟
خوب نه ولی بیشتر سوالات دقیقا سوالای کنکور و سنجش و آزاد هست.به نظر من این اشتباه رو نکنید... ابتدا مفهوم رو با زدن همه جور تست یاد بگیرین... بعد از تکمیل درسها زرد قلمچی. دقیقا سوالای کنکور..
بله درجه سختی تستها رو هم مشخص کرده خوبیش هم این هست که درجه سختی در حد کنکور هست.. یعنی به غیر از درج "تب" که یه ذره خارج کتابه سختریناش رو با فکر کردن میشه حل کرد... واسه همین آدم اعصابش خورد نمیشه که یه سوال رو حل نکرده...
بازم میگم سلیقه ای هست... اینا هر کدوم کلاس کاریه خاص خودشون رو دارن... باید ببینی با کدوم راحت تری...
ولی یه چیزی... هیچ کتابی پاسخنامه اندیشه رو مخصوصا شیمیش رو نداره... ایستگاه های درس و نکتش فوقالعادس...
سلام
دوستان می دونین واسه ثبت نام آزمونهای جامع سنجش کی باید بریم ثبت نام؟؟
سلام
این آزمون تو شهر ما برگذار نشد
به دلیل نداشتن مجوز آموزش و پرورش اجازه نداد آزمون برگذار بشه!!!
البته همونطور که میدونید من نشستم تو خونه و از خودم آزمون گرفتم
این درصدهام شد
ادبیات یش=======>67%
ادبیات 2========>73%
عربی3=========>52%
معارف پیش======>73%
معارف 2========>87%
زبان پیش=======>87%
.................................................. ..................
دیفرانسیل=======>85%
ریاضی پایه=======>90%
تحلیلی سالی=====>67%
گسسته سالی====>40%
هندسه 2========>40%
فیزیک پیش=======>60%
فیزیک 1=========>73%
شیمی پیش =====>70%
شیمی پایه======>100%
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)