تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 152 از 285 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

این کارنامه های قلم چی چرا رو سایت نرفته ... ساعت 5 شد ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه khoshgelafi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

1- سوالات هندسه قلمچی با کنکور چقدر فرق داره؟هندسه کنکور سخت تره یا قلمچی؟یک کلام یه کتاب آموزش هندسه خوب خوب خوب معرفی کنید(نه مبتکران جواب داد نه گاج)

ممنونم
    هندسه رو باید مفهومی یاد بگیری. هر کتابی داری رو تمام مسائلش فکر کن.کم کم یاد می گیری چجورین

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

سلام به همه
    ازمونو چی کار کردین؟
    من که خراب کردم اصلا آزمونو خوب ندادم
    در مورد زبان فارسی : دو کتاب گاج سبز و مبتکران ( کتابش دو جلده ) خیلی خوبن من تعریفاشونو زیاد شنیدم
    من خودم هم گاج سبز دارم زیاد نخوندم ولی اون درسهایی که از روش خوندم خیلی کمکم کرد
    ضمنا زبان فارسی کلا 8 درس مهم داره که در کنکور از اونا سوال میاد زیاد خودتو بخاطرش ناراحت نکن

اگه نباشه جاش خالی می مونه khoshgelafi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این این جمله تو کتاب فیزیک 1و2 توجه کن:
    خوب کتاب جدیدش رو بگیر عزیزم میبینی نوشته به طور دائم

اگه نباشه جاش خالی می مونه moein_drj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Where The Streets Have No Name

پيش فرض

شیمی ده استاد محشره... در حد سوالات کنکور...
    من خودم ترم اول بازرگان (اندیشه) زدم. خوب بود... ولی گاهی دیگه تمریناتش افراطی شده بود....
    گاج رو که کلا به نظر من بریزید دور.. همش واسه پول کار میکنه.. البته به غیر چندتاش....

عوضش مبتکران و اندیشه خدابیامرز....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این کارنامه های قلم چی چرا رو سایت نرفته ... ساعت 5 شد ...
    من از ساعت 1.30 سرکارم...

هندسه رو باید مفهومی یاد بگیری. هر کتابی داری رو تمام مسائلش فکر کن.کم کم یاد می گیری چجورین
    آخه خیـــــلی سخته...باید حداقل از دو تا درس(مثل شیمی و فیزیک) بزنم تا هندسم خوب بشه...نمی ارزه که...هندسه خوشخوان کسی داره؟

سلام به همه
    ازمونو چی کار کردین؟
    من که خراب کردم اصلا آزمونو خوب ندادم
    در مورد زبان فارسی : دو کتاب گاج سبز و مبتکران ( کتابش دو جلده ) خیلی خوبن من تعریفاشونو زیاد شنیدم
    من خودم هم گاج سبز دارم زیاد نخوندم ولی اون درسهایی که از روش خوندم خیلی کمکم کرد
    ضمنا زبان فارسی کلا 8 درس مهم داره که در کنکور از اونا سوال میاد زیاد خودتو بخاطرش ناراحت نکن
    ممنونم

من خیلی ناراحت شدم اندیشه سازان واسه همیشه رفت. فوق العاده ترین انتشارات کتابای آموزشی بود.
    احتمالاً قضایایی پشت پرده رخ داده!
    نمی دونم می دونید یا نه اما:
    همونطوری که مهندس بازرگانی تو یه جاهایی از مقدمش اشاره کرده اعضای اندیشه سازان نمی خواستن از هم جدا بشن...اما من احتمال می دم که جناب آقای دکتر فرهاد میثمی(ناشر)خیلی بیشتر از مولفاش می دونه...
    برگزار کردن یه جشن[!] قبل از فروپاشی اندیشه سازان چه معنایی می تونه داشته باشه؟؟
    دکتر میثمی تو اون جشن گفت که من طی این سال ها به اندازه ای پول(دقت کنید) به اندازه ای پول در آورده ام که می تونم تا آخر عمرم تو یه کشور اروپایی زندگی کنم و به تحصیل بپردازم...(الان ایشون در لندن مشغول ادامه تحصیل در رشته زیست شناسی هستند)...
    اما این واقعاً اون دکتر میثمی بود که تو مقدمه هاش دم از ارزش گذاشتن برای یادگیری و نه صرفاً درس خواندن برای پول در آوردن می زد؟؟اینا رو یکی از حضار اون جشن می گفت...
    یه وبلاگی رو خونده بودم(همین تازگی) عصاره اش(با اندکی تلخیص!)این بود:
    آقای دکتر میثمی:
    زندگی صحنه یکتای هنرمندی شما بود نه صحنه تجارت کسانی که فقط همان یک تخصص را دارند(...!) و نه کسانی که با پنجشنبه شب ها زنگ زدن و پرسیدن "رسوندی؟" ادعای برنامه ریزی و خودآموزی و ... می کنند.مثل اینکه شما هم نغمه خود را خواندید و از صحنه رفتید...

شیمی ده استاد محشره... در حد سوالات کنکور...
    من خودم ترم اول بازرگان (اندیشه) زدم. خوب بود... ولی گاهی دیگه تمریناتش افراطی شده بود....
    گاج رو که کلا به نظر من بریزید دور.. همش واسه پول کار میکنه.. البته به غیر چندتاش....
    عوضش مبتکران و اندیشه خدابیامرز....
    سلام...می شه بیشتر توضیح بدید؟ تست های کنکور سراسری؛آزاد؛سنجش؛گزینه دو یا غیره ضمیمش هست یا نه؟این که می گه"کلیه مطالب این کتاب تراز بندی و ارزش گذاری شده است" راسته؟یعنی درجه سختی تست ها رو مشخص کرده؟
    پس من فردا برم شیمی 2 ده استاد بگیرم؟
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه moein_drj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Where The Streets Have No Name

1

سلام...می شه بیشتر توضیح بدید؟ تست های کنکور سراسری؛آزاد؛سنجش؛گزینه دو یا غیره ضمیمش هست یا نه؟این که می گه"کلیه مطالب این کتاب تراز بندی و ارزش گذاری شده است" راسته؟یعنی درجه سختی تست ها رو مشخص کرده؟
    پس من فردا برم شیمی 2 ده استاد بگیرم؟
    ممنونم
    عزیزم این یه امر سلیقه ای هست... خودت باید ببینی...
    همه ی سوالاتش هم طبقه بندی شده از این نظر هم از بقه انتشارات قویتر هست... که البته من بهش اهمیت نمیدم... گاهی اوقات یه سوال حتی ساده که تو خیلی کتابا به اونها توجه نمیشه رو چند بار تکرار کرده... شاید به ظاهر خوب نباشه... ولی خیلی تاثیر میزاره...
    من نمیدونم دقیقا شما منظورتون از ضمیمه چیه... این که مثلا دقیقا سوالای کنکور پارسال رو انتهاش آورده باشه؟
    خوب نه ولی بیشتر سوالات دقیقا سوالای کنکور و سنجش و آزاد هست.به نظر من این اشتباه رو نکنید... ابتدا مفهوم رو با زدن همه جور تست یاد بگیرین... بعد از تکمیل درسها زرد قلمچی. دقیقا سوالای کنکور..
    بله درجه سختی تستها رو هم مشخص کرده خوبیش هم این هست که درجه سختی در حد کنکور هست.. یعنی به غیر از درج "تب" که یه ذره خارج کتابه سختریناش رو با فکر کردن میشه حل کرد... واسه همین آدم اعصابش خورد نمیشه که یه سوال رو حل نکرده...

بازم میگم سلیقه ای هست... اینا هر کدوم کلاس کاریه خاص خودشون رو دارن... باید ببینی با کدوم راحت تری...

ولی یه چیزی... هیچ کتابی پاسخنامه اندیشه رو مخصوصا شیمیش رو نداره... ایستگاه های درس و نکتش فوقالعادس...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان می دونین واسه ثبت نام آزمونهای جامع سنجش کی باید بریم ثبت نام؟؟

داره خودمونی میشه Dr.Godfather's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

افرين معين شيمي = انديشه

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

سلام
    این آزمون تو شهر ما برگذار نشد
    به دلیل نداشتن مجوز آموزش و پرورش اجازه نداد آزمون برگذار بشه!!!
    البته همونطور که میدونید من نشستم تو خونه و از خودم آزمون گرفتم
    این درصدهام شد
    ادبیات یش=======>67%
    ادبیات 2========>73%
    عربی3=========>52%
    معارف پیش======>73%
    معارف 2========>87%
    زبان پیش=======>87%
    .................................................. ..................
    دیفرانسیل=======>85%
    ریاضی پایه=======>90%
    تحلیلی سالی=====>67%
    گسسته سالی====>40%
    هندسه 2========>40%
    فیزیک پیش=======>60%
    فیزیک 1=========>73%
    شیمی پیش =====>70%
    شیمی پایه======>100%

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •