تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 197 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

به به سلام خانومی

خوشحالم که می بینمت...

اتفاقا همین امشب با فرانک صحبت می کردیم دونفری معتقد بودیم که تو یکی از گل ترین بانوان پی سی هستی

درباره اظهار نظرت واقعا خوشحالم کردی

باز هم م یگم شنیدن تعریف از زبان یک همجنس که خودش هم خیلی گله
    واقعا به دل می شینه
    ضمن اینکه همه هدفم اینه که مفید باشم

شهرام ناظری هم که واقعا عشقه..اصفهان هم که هست "شهر من ،من به تو می اندیشم نه به تنهایی خویش"

اما کلا خوشی آنجاست که دلدار آنجاست

شزمنده نفرمایید
    عزیز دلی

لقب پیشنهادی من : بانوی همیشه آن لاین

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام

همکار فعال

داره خودمونی میشه kamran agha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران دودی

پيش فرض

من یه نقد از کلیت این تاپیک دارم که به شخص خاصی مربوط نمیشه.
    چرا اینجا هر کس که نقد میشه هیچ نقد منفی رو درست نمی دونه؟ یعنی اینهمه بقیه وقت میذارن نقد می کنن حتی 1 میلی متر هم ممکن نیست نقد منفی کسی درست باشه و نقد شونده بگه خوب بله حق با شماست سعی می کنم این مورد رو عوضش کنم یا بهترش کنم یا کلا روالم رو عوض کنم؟ پس این همه وقتی که برای نقد کردن یا خوندن نقدا میذارن همه به چه دردی می خوره؟ یا اصلا کسی که قبول می کنه بیاد نقد بشه خوب اصلا قبول نکنه چون از قبل می دونه هیچ نقد منفی وارد نیست و خودش می دونه کارش صد در صد درسته دیگه چه نیازی به نقد شدن هست پس؟ یا کلا اسم اینجا رو عوض کنن بذارن تاپیک تشکر از زحمات کاربران دیگه!‌ چون تا اینجا همه فقط تشکر ها رو به حق می دونستن نه نقدهای منفی رو! یا شایدم چون اینجا ایرانه هیچ کس در هیچ شرایطی نباید حتی در یه مورد خیلی کوچولو بگه بله شاید حق با شما باشه؟!
    البته منم از زحمات همتون تشکر می کنم و منظورم بی ارزش کردن هیچ زحمتی نیست ولی انتقاد من از تاپیک هست امیدوارم برداشت بد نکنین. برای بهینه شدن گفتم..................

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بانوی همکار هم خوبه!

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

من یه نقد از کلیت این تاپیک دارم که به شخص خاصی مربوط نمیشه.
    چرا اینجا هر کس که نقد میشه هیچ نقد منفی رو درست نمی دونه؟ یعنی اینهمه بقیه وقت میذارن نقد می کنن حتی 1 میلی متر هم ممکن نیست نقد منفی کسی درست باشه و نقد شونده بگه خوب بله حق با شماست سعی می کنم این مورد رو عوضش کنم یا بهترش کنم یا کلا روالم رو عوض کنم؟ پس این همه وقتی که برای نقد کردن یا خوندن نقدا میذارن همه به چه دردی می خوره؟ یا اصلا کسی که قبول می کنه بیاد نقد بشه خوب اصلا قبول نکنه چون از قبل می دونه هیچ نقد منفی وارد نیست و خودش می دونه کارش صد در صد درسته دیگه چه نیازی به نقد شدن هست پس؟ یا کلا اسم اینجا رو عوض کنن بذارن تاپیک تشکر از زحمات کاربران دیگه!‌ چون تا اینجا همه فقط تشکر ها رو به حق می دونستن نه نقدهای منفی رو! یا شایدم چون اینجا ایرانه هیچ کس در هیچ شرایطی نباید حتی در یه مورد خیلی کوچولو بگه بله شاید حق با شما باشه؟!
    البته منم از زحمات همتون تشکر می کنم و منظورم بی ارزش کردن هیچ زحمتی نیست ولی انتقاد من از تاپیک هست امیدوارم برداشت بد نکنین. برای بهینه شدن گفتم..................
    كامران جان من و تو با هم در يك جبهه هستيم منم دلم خونه از دست اينها باورت نميشه شبها موقع خواب از خدا ميخواهم كه فردا وقتي اومدم تو تايپيك يكدونه پست بزن بكشي (ترور شخصيتي) ببينم.اما چه كنيم كه من و تو در اقليت هستيم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همگی؛

این لقب قبلا برای کسی پیشنهاد شده یا نه؟

اگه نشده، من میگم: آچار فرانسه ی p30 (مخصوصا فیلم و موسیقی)

واقعا همینطوره...

داره خودمونی میشه kamran agha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران دودی

پيش فرض

كامران جان من و تو با هم در يك جبهه هستيم منم دلم خونه از دست اينها باورت نميشه شبها موقع خواب از خدا ميخواهم كه فردا وقتي اومدم تو تايپيك يكدونه پست بزن بكشي (ترور شخصيتي) ببينم.اما چه كنيم كه من و تو در اقليت هستيم.

خواهش میشود اما فکر کنم فقط پستای نقدکنندگان نیست که این جو رو درست کنه. خود نقد شونده هم اگه از هر 10 تا نقد هر 10 تاشو رد کنه خوب نقدکنندگان بعدی هم می فهمن که اون فرد هیچ گونه نقد متفی رو به خودش وارد نمی دونه و نقدای منفی از بین میره و همش تشکر باقی می مونه.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من نمی دونستم اینجا دارین چیکار می کنین وگرنه خودم اول لقب می دادم به عسل
    لقب پیشنهادی من:

عسل پاچینو مژگان مترجم شهرام بانوی فعال

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عسل بانو زیر نویس کردن یاد گرفتی یا نه؟ حالا فردا هم بوته زارت تموم میشه و ما دستمون به هیچ جا بند نیست هان! منتظریم .

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

خوب عزيزان هر شروعي يك پاياني دارد ولي ما متاسفانه از اول پايان داشتيم (يخ كني)

زمان حضور بانو عسل به پايان رسيد.به زودي يك لقب از ميان لقبها برگزيده ميشود و در پست اول به يادگار جلوي اسمشان قرار ميگيرد.(فكرش را بكنيد 10 سال بعد بچه هاش بيان بگن مامان بزرگ اين عسل بانو معروف به عمو سيگاري شما بودي؟؟(نميدونم چرا بچه هاش ميگن مامان بزرگ) )
    به هر حال هر خوبي و بدي از ايشان ديديد به من ببخشيد
    در انتها به رسم يادبود اخرين اثر مرحوم پسر روحاني را به ايشان تقديم مينمايم(ايشان بعد از خلق اين اثر بن يا بالاتر از بن مفقود اثر شدن RohAm Ram2 )

خوب از همگي ممنون كه اولين بانوي اين تايپيك را سالم تحويل خانواده داديد.به زودي نفر بعدي كه شايد موجب حيرتتان بشود معرفي ميشود.
    اين فرد كسي نيست جز .......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •