بله fsb 1333 هست عزیز
بله fsb 1333 هست عزیز
سلام خدمت شما دوستان عزيزكارايي كدام بهترهُe2160e2180e2200با تشكر
مشخصه که E2200 از بقیه قوی تره ولی اگر نسبت قیمت به کارایی رو بررسی کنید می بینید E2180 بهترین انتخاب هست.
اختلاف فرکانس E2160 با E2180 فقط 200 مگاهرتز هست: اختلاف قیمت: 5هزار تومان: ارزشش رو داره.
اختلاف فرکانس E2180 با E2200 هم 200 مگاهرتز هست: اختلاف قیمت: 20 هزار تومان: ارزشش رو نداره.
با سلام
مادربرد من giga 945plm s2 هستش می خوام با بودجه حداکثر 70 تومن یه CPU بخرم به نظر شما چی بخرم ؟
با سپاس
فکر کنم E2180 انتخاب خوبی باشه.
بله E2180 بهترين انتخاب از نظر عملكرد به قيمت هست
جناب MicroSystem میشه لطفا توضیح بدین که اصولا وظیفه پردازنده توی یک بازی چیه؟ و اینکه ارتقا پردازنده چه قدر میتونه روی فریم ریت تاثیر بذاره؟ (مثلا E4500 به Q6600)
یکی از اصول موتورهای گرافیکی بر پایه پردازنده سیستم هست. در واقع یک سری از محاسبات بازی بر عهده سی پی یو هست و همچنین قطعات دیگه.پس وقتی یک کارت گرافیک قدرتمند اتنخاب میکنید باید سی پی یو مناسب براش تهیه کنی در غیر این صورت نمیشه از توانایی کامل کارت روی سیستم استفاده کرد.جناب MicroSystem میشه لطفا توضیح بدین که اصولا وظیفه پردازنده توی یک بازی چیه؟ و اینکه ارتقا پردازنده چه قدر میتونه روی فریم ریت تاثیر بذاره؟ (مثلا E4500 به Q6600)
ببخشید، عجله دارم، نمی تونم تاپیک رو بگردم.
من خیلی وقته که تو بازار نبودم، الان رنج فرکانس معمول CPU چقدر هست؟ CPU خوب برای یه PC تو چه مایه هاییه. البته چون برای یه کامپیوتر اداری می خوام ترجیح می دم Intel باشه.
می شه در این مورد به من کمک کنید؟ یه CPU خوب...
دوست عزیزببخشید، عجله دارم، نمی تونم تاپیک رو بگردم.
من خیلی وقته که تو بازار نبودم، الان رنج فرکانس معمول CPU چقدر هست؟ CPU خوب برای یه PC تو چه مایه هاییه. البته چون برای یه کامپیوتر اداری می خوام ترجیح می دم Intel باشه.
می شه در این مورد به من کمک کنید؟ یه CPU خوب...
میزان بودجتون؟ نوع مادربردتون؟ بیشتر قصد انجام چه کاری دارید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)