سلام:
منم میخوام بیام...
چرا حالا این بنده خدا رو انداختین تو رودر بایستی؟؟اینجوری بد میشه خیلی..هی میگین قراره مهمون کنه...من که میگم ایندفعه بیخیال بشین.![]()
سلام:
منم میخوام بیام...
چرا حالا این بنده خدا رو انداختین تو رودر بایستی؟؟اینجوری بد میشه خیلی..هی میگین قراره مهمون کنه...من که میگم ایندفعه بیخیال بشین.![]()
اگه من یه دونه دوست مثل شما داشتما دیگه غم نداشتم که ....![]()
شما سعی کن حتما روز ملاقات بیای ... منتظرما ..![]()
![]()
بچه ها خواهشن هر وقت قرار قطعی گذاشته شد![]()
جوونمردی کنيديه عکسی،تابلويی، چيزی از ملاقات اينجا بزارين ما هم شما رو ببينيم...
امروز چندم بود؟....![]()
ديگه صحبت جوونمردي رو كردي من اومدم !![]()
![]()
محل قرار اينجاست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنج شنبه ي آخر هر ماه، ساعت 16:00 ، پارك لاله، تقاطع بلوار كشاورز و خيابان كارگر.
من اكثرا پنج شنبه ها يه سري با بر و بچ اينجا ميريم ولي نميدونم سر قرارهاي پي سي ورلد هميشه يه اتفاقي چيزي برام پيش مياد ! ( گوش شيطون كر ... ايندفه ميام .)![]()
اقا میبینم که هفته دیگه همین موقع قرار ملاقاته ...!!!!
بالاخره ما نفهمیدیم کیا قرار بیان کیا قرار نیست بیان ....؟
بالاخره ما برای چندنفر غذا اماده کنیم .....؟
اومدن من رسما وابسته شده به ابری بودن هوا
اگخ ابری باشه حسابی من میام
اگه صاف باشه باید بریم برای نصب و تست تلسکوپمون
اميدوارم هوا ابری باشه....![]()
درضمن آقایBabak تو قرار گذاشته شده اميدوارم عکس شما رو تو اين تاپيک ببينيم و بقيه دوستان....![]()
سلام.هفته پيش اومده بودم تهران پی اس پی بخرم.از کنار پارک که رد شدم ديدم يکی زيره مجسمه ابو ريحان يه چيزايی قايم ميکرد.فکر کنم سامان بود ساندويچارو اونجا قايم ميکرد.ما ميميريم!!!!!
شایدم تروریست بود و داشت اونجا بمب میزاشت واسه هفته بعد که ما جمع میشیم. تسلیت عرض میکنم همگی شهید میشیم ( قضیه همون غضنفر و پوست موزه )
منم اومدم تقریبا قطعی شده و به احتمال 99.999999999 درصد میام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)