در اینجا به بعضی از سوالات شما پاسخ میدم :
ابتدا این رو اضافه کنم که یکی از نقاط مهم که شهری مخفی در اونجا وجود داره و در پست قبلی فراموش کردم ذکر کنم ، منطقه ای در صحرای نوادا در آمریکاست .
من ادعا نکردم که این انسانهای ناشناخته از حکومت خاصی حمایت می کنن ، گفتم اونها زمین رو تحت نظارت دارن . منظورم اینه که ناظر بر جریانهایی هستن که ممکنه حیات رو در زمین به کلی نابود کنه مثلا موضوع جنگهای هسته ای .
نکته ای رو که میخوام به اون اشاره کنم اینه که هر پیشرفت تکنولوژیکی که عصر ما به اون دست پیدا میکنه قبلش توسط این انسانهای ناشناخته کشف شده و مورد استفاده قرار میگیره . اونها همیشه یک یا چند قدم ازما جلوترن . اینکه گفتم اونها ماشینهای برقی دارن از دهها سال پیش ازش استفاده می کنن . ضمنا اونا دستگاهی شبیه موبایل دارن که کاملا تصویری و زنده با هم ارتباط برقرار می کنن ، نه اینکه واقعا همین نوع موبایلی باشه که ما استفاده می کنیم .
در داستان تخیلی جزیره اسرارآمیز اثر ژول ورن شما مشاهده می کنین که اتفاقات عجیبی درجزیره میفته مثلا جعبه کمکهای اولیه درست موقعی که به اون نیاز هست توی آب پیدا میشه ...در انتهای داستان متوجه میشیم که همه اینها توسط یه سفینه زیردریایی به نام نوتیلوس که کاپیتان نیمو اون رو رهبری میکنه هدایت میشه . من حرفم اینه که این داستان کاملا هم تخیلی نیست و شباهتهای جالبی با حقیقتی داره که از اون صحبت می کنم .
خیلی از اتفاقات غیر قابل توضیح توسط این انسانها اتفاق میفته ، اونها حتی می تونن رو جریانهای تاریخی تاثیر بذارن و در گذشته
این کار رو کردن . اما چرا مایل نیستن از مکانهای مخفی خارج بشن و مثلا با قدرتی که دارن حکومت دنیا رو به دست بگیرن دلایل متعددی میتونه داشته باشه . اولا چرا فکر می کنین که اونا الان حکومت دنیا را در دست ندارن ؟ اونها نیازی ندارن که مثل ما برن بالای یه سکوی مرتفع و فریاد بزنن که ما حاکم شما هستیم .
قدرت کم هیاهوی زیاد به پا می کنه اما قدرت زیاد در سکوت و به سرعت کارش رو انجام میده و جنگ اعصاب هم نداره . شما اگه یه میلیارد تومن پول داشته باشین دیگه نمیاین برین کارمند بشین و پولهاتون رو ذره ذره پس انداز کنین و هی حساب کتاب کنین و وام بگیرین و از این گرفتاریها . مستقیم میرین سراغ هدفتون . قدرت بالا هم نیاز به دم و دستگاه و تشکیلات متداول در جامعه ما نداره . شهرهای مخفی خودشون در یک شبکه به هم وصل هستن و با هم ارتباط دارن . اونها اصلا تو این وادیها نیستن و علاقه ندارن که مورد تمجید و ستایش مردم قرار بگیرن یا نیازی بهشون داشته باشن . مثلا به نفتشون نیاز داشته باشن یا چوب جنگل و معادن و ...یا به محبتشون . به این چیزا نیاز ندارن .
این انسانها با موجودات کرات دیگه هم در ارتباط هستن . البته موجودات کرات دیگه که گاه به گاه به زمین ما هم میان هیچگونه خطری برای ما نیستن . هیچ موجود ساکن درکرات دیگه هرقدر هم پیشرفته باشه جنگ طلب و غارتگر نیست و همه فیلمها و تهدیداتی که زمینیها در این زمینه می سازن بی پایه و اساسه . ضمنا هیچ مسافر فضایی ، قانونی به نام حداکثر سرعت برابر با سرعت نوره رو نمیشناسه و احتمالا ما تنها معتقدان به این قانون روی زمین هستیم .
شما به هیچ کره ساکن نمی تونین وارد و یا خارج بشین مگه اینکه اجازه اون رو داشته باشین . همه جا تحت کنترله ...
متاسفانه من وقت کافی ندارم و این مطالب رو هم سریع نوشتم . به خاطر همین بعضی وقتها میام و مطالب قبلی رو ویرایش
می کنم .شاید یک تایپیک جدا درست کنم و شاید هم مطالبم رو توی یه لینک بذارم که دانلودش کنین .