تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 152 از 358 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

دوستان یه مطلبی هست و اون اینکه چرا هر روز قاره ای جدید و یا اتلانتیس
    اگر در مورد ایران باستان تحقیق کنید خواهید فهمید که پیشرفت اونها در بعضی جهات با توجه به زمانشون باور نکردنی هست
    چرا این مطالب رو بیان می کنید در حالی که گذشته ی خودمون خیلی عجیب تر از این بحث ها هست

2. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

در اینجا به بعضی از سوالات شما پاسخ میدم :
    ابتدا این رو اضافه کنم که یکی از نقاط مهم که شهری مخفی در اونجا وجود داره و در پست قبلی فراموش کردم ذکر کنم ، منطقه ای در صحرای نوادا در آمریکاست .
    من ادعا نکردم که این انسانهای ناشناخته از حکومت خاصی حمایت می کنن ، گفتم اونها زمین رو تحت نظارت دارن . منظورم اینه که ناظر بر جریانهایی هستن که ممکنه حیات رو در زمین به کلی نابود کنه مثلا موضوع جنگهای هسته ای .
    نکته ای رو که میخوام به اون اشاره کنم اینه که هر پیشرفت تکنولوژیکی که عصر ما به اون دست پیدا میکنه قبلش توسط این انسانهای ناشناخته کشف شده و مورد استفاده قرار میگیره . اونها همیشه یک یا چند قدم ازما جلوترن . اینکه گفتم اونها ماشینهای برقی دارن از دهها سال پیش ازش استفاده می کنن . ضمنا اونا دستگاهی شبیه موبایل دارن که کاملا تصویری و زنده با هم ارتباط برقرار می کنن ، نه اینکه واقعا همین نوع موبایلی باشه که ما استفاده می کنیم .
    در داستان تخیلی جزیره اسرارآمیز اثر ژول ورن شما مشاهده می کنین که اتفاقات عجیبی درجزیره میفته مثلا جعبه کمکهای اولیه درست موقعی که به اون نیاز هست توی آب پیدا میشه ...در انتهای داستان متوجه میشیم که همه اینها توسط یه سفینه زیردریایی به نام نوتیلوس که کاپیتان نیمو اون رو رهبری میکنه هدایت میشه . من حرفم اینه که این داستان کاملا هم تخیلی نیست و شباهتهای جالبی با حقیقتی داره که از اون صحبت می کنم .
    خیلی از اتفاقات غیر قابل توضیح توسط این انسانها اتفاق میفته ، اونها حتی می تونن رو جریانهای تاریخی تاثیر بذارن و در گذشته
    این کار رو کردن . اما چرا مایل نیستن از مکانهای مخفی خارج بشن و مثلا با قدرتی که دارن حکومت دنیا رو به دست بگیرن دلایل متعددی میتونه داشته باشه . اولا چرا فکر می کنین که اونا الان حکومت دنیا را در دست ندارن ؟ اونها نیازی ندارن که مثل ما برن بالای یه سکوی مرتفع و فریاد بزنن که ما حاکم شما هستیم .
    قدرت کم هیاهوی زیاد به پا می کنه اما قدرت زیاد در سکوت و به سرعت کارش رو انجام میده و جنگ اعصاب هم نداره . شما اگه یه میلیارد تومن پول داشته باشین دیگه نمیاین برین کارمند بشین و پولهاتون رو ذره ذره پس انداز کنین و هی حساب کتاب کنین و وام بگیرین و از این گرفتاریها . مستقیم میرین سراغ هدفتون . قدرت بالا هم نیاز به دم و دستگاه و تشکیلات متداول در جامعه ما نداره . شهرهای مخفی خودشون در یک شبکه به هم وصل هستن و با هم ارتباط دارن . اونها اصلا تو این وادیها نیستن و علاقه ندارن که مورد تمجید و ستایش مردم قرار بگیرن یا نیازی بهشون داشته باشن . مثلا به نفتشون نیاز داشته باشن یا چوب جنگل و معادن و ...یا به محبتشون . به این چیزا نیاز ندارن .
    این انسانها با موجودات کرات دیگه هم در ارتباط هستن . البته موجودات کرات دیگه که گاه به گاه به زمین ما هم میان هیچگونه خطری برای ما نیستن . هیچ موجود ساکن درکرات دیگه هرقدر هم پیشرفته باشه جنگ طلب و غارتگر نیست و همه فیلمها و تهدیداتی که زمینیها در این زمینه می سازن بی پایه و اساسه . ضمنا هیچ مسافر فضایی ، قانونی به نام حداکثر سرعت برابر با سرعت نوره رو نمیشناسه و احتمالا ما تنها معتقدان به این قانون روی زمین هستیم .
    شما به هیچ کره ساکن نمی تونین وارد و یا خارج بشین مگه اینکه اجازه اون رو داشته باشین . همه جا تحت کنترله ...
    متاسفانه من وقت کافی ندارم و این مطالب رو هم سریع نوشتم . به خاطر همین بعضی وقتها میام و مطالب قبلی رو ویرایش
    می کنم .شاید یک تایپیک جدا درست کنم و شاید هم مطالبم رو توی یه لینک بذارم که دانلودش کنین .

4. 3 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جناب آقای DATAGOSTAR352 کاش به این جمله ی دوستمون تو پست 1511 دقت میکردین که گفتن:
    امیدوارم با پست های بعدیتون یه مقدار علمی تر برخورد کنید.
    بهتر نیست ابتدا مدارک و منابع مطمئن و قابل اعتمادی ارائه بدین بعد نظریه هاتون رو بگین؟مطمئنا این گفته ها واسه خیلیا جنبه ی تخیلی داره و ممکنه باعث کدورت بشه یا به قول پست 1512 حمله و بی اخلاقی و ادبیات بد.این حق منه که بدونم چیزی که اینجا میخونم بر چه اساس و مبناییه و حتما هم متوجه شدین که تو این تاپیک با تمام مسائل داره برخورد علمی میشه!پس اگر به قول خودتون دارین مدارک محکمی جمع آوری میکنید بهتره اول به این کار بپردازید بعد این مسئله رو مطرح کنید.

6. 6 کاربر از Makan_noor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جناب DATAGOSTAR352

خب دوست عزیز، چرا برای اینکه سطح بحث اندکی بالا بیاد، بجای اینکه فرضیه های جدید مطرح کنید، یه چندتا از اون منابع و مدارک رو که فرموده بودید ارائه نمی کنید؟.. من یه جورایی دوستان رو درک می کنم که بدبین باشن و حتی لحن اشون بی حوصله به نظر بیاد.. در این تاپیک ما زیاد داشته ایم ادعاهایی که فرد یا نتونسته براش مدرکی ارائه کنه، یا وعده داده که "مطمئن باشید؛ واسه تون مدرک میارم"، بعد هم قضیه به فراموشی سپرده شده (یا حداقل به نظرش اومده که فراموش شده!) و دوباره روز از نو...

این مفهوم مهم در منطق علمی، مرتباً نادیده گرفته میشه که "وظیفه اثبات با مدعیه" ... و بخصوص در مباحثی که جنبه "شبه علم" به خودش می گیره و ادعا مربوط به مواردی هستش که خارق عادت باشه، مسلماً زحمت اثبات دوچندانه...

قانون و تبصره فوق رو فلسفه علم گذاشته-- ما نذاشتیم!... اگه این بحث در بخش گفتگوی آزاد بود، خب میشد هرکسی فقط نظرش رو بگه.. اما اینجا بخش علمیه فورومه و انتظار میره دوستان مدعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شناخت، مطالعه و منابع/مدارک معتبر صحبت کنن؛ نه صرفاً نظر شخصی/سلیقه شون... حیف که به ندرت مورد اول پیش میاد و جسارتاً به نظرم باعث افت عمومی سطح تاپیک میشه.
    .1 - میز که نیست , سطح انتهایی بالای قفسه هست , که چون تیره رنگه با پس زمینه تاریک پشت سر شخص- از نظر بیننده- با هم ادغام شده.

//

[مشکل این هست که بنده از نرم افزاری که از طریق دوستی از کشوری دیگر برام ارسال شده-و ف ی*تر *کن های در دسترس در مقایسه با اون باصطلاح نفت سوز(!) هستند- استفاده می کنم. شخص مذکور رو در پروفایل نیروی هوایی کشور متبوعش با اون مشخصات ترجمه کردم(google translate) ; شاید بشه بدون نرم افزار هم وارد شد , اما چنین کاری رو به هیچکس توصیه نمی کنم(ردگیری آی پی و شماره هارد و...). نرم افزار بموازات دانلود نصب هم میشه و shareware نیست].
    اگه ممکنه منبع رو ارائه بدید؛ ممنون.. من از نظر دسترسی به سرعت و منابع، به هیچ وجه مشکل و محدودیتی ندارم و اگه مساله یا ریسکی باشه، از چندین کانال میتونم کارم رو راه بندازم.

//

کدوم قفسه؟ ... من فیلم رو چندباره وارسی کرده ام و هیچ قفسه ای جلوش نمی بینم.. اگه عکس اون قفسه رو بذارید ممنون میشم.

8. 9 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

در پست قبلی اشاره کوتاهی به انسانهای ناشناخته ای کردم که در پاره ای از نقاط زمین بصورت ناپیدا فعالیت میکنند و پاره ای از رخدادهای عجیب نظیر مشاهده یوفوهای نورانی در ایران و بعضی قسمتهای دیگر زمین را به آنها نسبت دادم . در اینجا قصد دارم توضیحات کاملتری ارائه کنم .همه چیز ازحدود ده سال پیش شروع شد و آن موقعی بود که من از چند سال قبل از آن ، تحقیق درباره موجودات فضایی و یوفوها را به دلیل بسیاری از فعالیتهای دیگری که داشتم رها کرده بودم (الان 36سال دارم) . در آن موقع در بین اطلاعات گاه ضد و نقیض قرار داشتم و نمی توانستم فرضیه درستی از بین آنها ترسیم کنم . تا اینکه بطور غیر منتظره ای با فردی آشنا شدم که شاهد عینی انسانهایی بود که به طور پنهانی زندگی می کنند و از تمدن و تکنولوژی بسیار بالایی برخوردارند . آشنایی طولانی من با این فرد تاکنون چیزهای شگفتی به من نشان داده که اگر عنوان کنم در حد همان چیزی است که بعضیها به آن به عنوان داستانهای تخیلی می خندند . اما مایلم همه آن را همانطور که تجربه کرده ام برایتان بازگو کنم خواه آنرا داستان بنامید یا حقیقت ... شهری را که من از آن صحبت می کنم در دل کویر مرکزی ایران در مجاورت شوره زارها و باتلاقهای صعب العبور قرار دارد . منطقه ای است که هیچ جاده یا ده کوره شناخته شده ای از آن عبور نکرده است. تعدادانگشت شماری از اهالی بومی حواشی کویر گاه به گاه با شتر از سمت مزینان و طبس به سمت مرکز کویر حرکت می کنند تا به این شهر ناشناخته برسند . آنها از کنار باتلاقها و شوره زارها حرکت می کنند و در زمانی که طوفانهای کویری وجود نداشته باشد . آنها دو تا سه روز در این شرایط دشوار راه پیمایی میکنند . سپس آنهاشیی پرنده را می بینند که در آسمان به سمت آنها حرکت می کند . این شیی پرنده توسط ساکنان شهر مخفی برای راهنمایی مسافران فرستاده می شود . آنها همه چیز را از دور تحت نظارت دارند و کسانی را که به شهرشان نزدیک می شوند می بییند ، راهنمایی می کنند و اگر دچار مشکل شوند به کمکشان می روند . بعضی از این مسافران دو تا سه روز در آنجا می مانند و مورد آزمون قرار می گیرند و بر می گردند اما تعداد باز هم معدودتری تصمیم می گیرند که آنجا بمانند و زندگی رازآمیزی را تا انتها ادامه دهند . اهالی شهر مخفی دارای علم و تکنولوژی بسیار بالایی هستند . قدرت فوق هسته ای دارند و مطمئن باشید که هیچ قدرتی در جهان نمی تواند ایران را مورد حمله هسته ای قرار بدهد . آنها بطور مداوم اوضاع ایران و جهان را تحت نظر دارند و در کوچکترین زمانی ماموریت پیدا می کنند و به سرعت در محل ظاهر می شوند و مشکل را حل می کنند . یکی از آنها را به اسم می شناسم که بیشتر به مازندران می رود . اما حوزه آنها به ایران محدود نمی شود . نابودکردن هلی کوپترهای امریکایی را د ردهه های گذشته توسط آنها صورت گرفت . آنها دستگاهی دارند که وقتی از آن استفاده می کنند طوفان شن مصنوعی ساخته می شود و در یک لحظه همه جا را می پوشاند .در این باره یادم هست که جیمی کارتر از اتفاقات عجیبی صحبت کرد که باعث شکست ماموریت طبس آنها شد ولی دقیقا نگفت که آن اتفاقات عجیب چه بودند . البته مدعی نیستم که آنها با طوفان شن شهرشان را مخفی کرده اند بلکه منظورم این است که آنها دستگاههای خارق العاده ای دارند که می توانند خودشان ، دستگاههایشان و شهرشان را کاملا از دید ماهواره ها و هواپیماها ناپدید کنند .همچنین من توصیه می کنم که کسانی که مایل هستند از روی کنجکاوی هم که شده با اینترنت پرسرعت و گوگل منطقه کویر ایران را کاملا جستجو کنند البته گمان نمی کنم آنها چیز خاصی را پیدا کنند. قسمت عمده شهر و تجهیزاتشان کاملا در زیر زمین استتار شده اما در قسمت بیرون شهر هم جاده های بزرگی توسط آنها تاسیس شده ، اما در مجموع نمای شهرکاملا خشک و کویری است و جای زندگی کردن برای ما نیست . آنها برای مدت زیادی در آنجا نمی مانند و به زودی ازشهرشان خارج می شوند و الان در حال آماده باش قرار دارند . نکته ای که در مورد این شهر وجود دارد که آنها فقط از نیروی برق برای خودروهایشان استفاده می کنند منظورم خودروهای زمینی اشان است نه وسایل پرنده اشان . من حتی جزییات خودرو آنها را هم می دانم . حتی جزییات وسیله ارتباطی آنها را که شبیه موبایل ماست اما کاملا تصویری و زنده است و مثل ما اینهمه دکمه و بند و بساط ندارد . خودروهاشون چیزهایی مثل دنده و فرمان و کلاچ و ... از اینجور وسایل غیر پیشرفته ( از نظر آنها ) ندارد . داخل خودرو شان برای حرکت فقط از دکمه استفاده می شود .خودروهای آنان لاستیکهای پهنی دارد . آنها با این خودروها تا لبه کویر می آیند و کسانی از آنها که بخواهند وارد شهرهای ما بشوند تغییر لباس می دهند . بطوریکه اگر با یکی از آنها در خیابان مواجه بشوید اصلا آنها را نمی شناسید ، حتی ممکن است که فکر کنید آنها فقیر و بدبخت هستند و یا چیز دیگری ... اینهایی که نوشتم فقط مربوط به کویر ایران است اما شهرهای مخفی زیادند و بعضی از آنها بقدری پیشرفته اند که شهر مخفی کویر ایران در برابر آنها خیلی عقبتر است . حداقل در بیست منطقه زمین آنطور که من تحقیق کردم این شهرها وجود دارد . در منطقه ای نزدیک دریای ژاپن ، در نزدیکی برمودا ، در صحرای گوبی ، صحرای آفریقا و ... من قبلا نقشه هایی از مناطقی که در آنجا اختلالات الکترومغناطیسی زیادی وجود داشت داشتم اما در این زمینه نظری ندارم هرچند فکر می کنم این مناطق در اطراف همین شهرها هستند . آن دسته از یوفوهایی را که در شب می بینید که نورانی هستند ، رنگ به رنگ می شوند و به سرعت ظاهر و ناپدید می شوند توسط این عده به آسمان فرستاده می شوند . اینها سفینه های سرنشین دار نیستند بلکه وسایلی هستند که مثل موج به سرعت ارسال می شوند و در یک منطقه ناگهان ظاهر می شوند و سپس دوباره ناپدید می شوند . یوفوهای دیده شده در این اواخر توسط همین عده فرستاده شده اند و می شوند و من تعجب می کنم که چگونه عده ای این اشیاء نورانی رنگارنگ و با این حرکات پیچیده را مثلا به شهاب و یا ستاره زهره نسبت می دهند ! حتی استادان نجوم ایران هم همین ادعا را می کنند ، حداقل بگویید اشیاء ناشناخته . آیا این ادعاها خنده دار نیست ؟ آیا اینکه می گویند بشر بر اثر تصادف در طول میلیونها و میلیاردها سال بوجود آمده و نه ناظری دارد و نه پرورش دهنده ای و نه تولید کننده ای و نه توزیع کننده ای ...و همینطور ی سنگی از فضا به زمین خورده و دایناسورها نابود شدند و بعد هم میلیونها سال گذشت و بتدریج یک سری موجودات میمون شدند و یک سری آدم و ...آیا خنده دار نیست ؟ ...چه داستانی خنده دارتر از افسانه تکامل تدریجی و بدون شعور واسطه ؟ ... شما به من می خندید من هم به این دنیا و به مدعیان دانشمندی آن می خندم ... در ضمن در پاسخ اینکه گفتم بعضی از موجودات فضایی از آب اقیانوسهای ما بردارند منظورم موجودات دوردست نبود . منظورم موجودات ساکن در سیارات منظومه شمسی است حتی ماه . این موجودات شهرهایی مثل ما ندارند ، آنها بیشتر در قسمت درونی سیاره زندگی می کنند تا در بیرون آن . من همچنان مشغول تحقیق در این زمینه هستم ...اما اگر مایل نیستید در این باره اظهار نظر کنم کاملا از بحث شما خارج می شوم...همچنین در صدد هستم مدارک محکمی برای ارائه به شما فراهم کنم...من برای شما مدرک فراهم می کنم ، مدرک دقیق و غیر قابل انکار ، قول می دهم ...
    در اینجا به بعضی از سوالات شما پاسخ میدم :
    ابتدا این رو اضافه کنم که یکی از نقاط مهم که شهری مخفی در اونجا وجود داره و در پست قبلی فراموش کردم ذکر کنم ، منطقه ای در صحرای نوادا در آمریکاست .
    من ادعا نکردم که این انسانهای ناشناخته از حکومت خاصی حمایت می کنن ، گفتم اونها زمین رو تحت نظارت دارن . منظورم اینه که ناظر بر جریانهایی هستن که ممکنه حیات رو در زمین به کلی نابود کنه مثلا موضوع جنگهای هسته ای .
    نکته ای رو که میخوام به اون اشاره کنم اینه که هر پیشرفت تکنولوژیکی که عصر ما به اون دست پیدا میکنه قبلش توسط این انسانهای ناشناخته کشف شده و مورد استفاده قرار میگیره . اونها همیشه یک یا چند قدم ازما جلوترن . اینکه گفتم اونها ماشینهای برقی دارن از دهها سال پیش ازش استفاده می کنن . ضمنا اونا دستگاهی شبیه موبایل دارن که کاملا تصویری و زنده با هم ارتباط برقرار می کنن ، نه اینکه واقعا همین نوع موبایلی باشه که ما استفاده می کنیم .
    در داستان تخیلی جزیره اسرارآمیز اثر ژول ورن شما مشاهده می کنین که اتفاقات عجیبی درجزیره میفته مثلا جعبه کمکهای اولیه درست موقعی که به اون نیاز هست توی آب پیدا میشه ...در انتهای داستان متوجه میشیم که همه اینها توسط یه سفینه زیردریایی به نام نوتیلوس که کاپیتان نیمو اون رو رهبری میکنه هدایت میشه . من حرفم اینه که این داستان کاملا هم تخیلی نیست و شباهتهای جالبی با حقیقتی داره که از اون صحبت می کنم .
    خیلی از اتفاقات غیر قابل توضیح توسط این انسانها اتفاق میفته ، اونها حتی می تونن رو جریانهای تاریخی تاثیر بذارن و در گذشته
    این کار رو کردن . اما چرا مایل نیستن از مکانهای مخفی خارج بشن و مثلا با قدرتی که دارن حکومت دنیا رو به دست بگیرن دلایل متعددی میتونه داشته باشه . اولا چرا فکر می کنین که اونا الان حکومت دنیا را در دست ندارن ؟ اونها نیازی ندارن که مثل ما برن بالای یه سکوی مرتفع و فریاد بزنن که ما حاکم شما هستیم .
    قدرت کم هیاهوی زیاد به پا می کنه اما قدرت زیاد در سکوت و به سرعت کارش رو انجام میده و جنگ اعصاب هم نداره . شما اگه یه میلیارد تومن پول داشته باشین دیگه نمیاین برین کارمند بشین و پولهاتون رو ذره ذره پس انداز کنین و هی حساب کتاب کنین و وام بگیرین و از این گرفتاریها . مستقیم میرین سراغ هدفتون . قدرت بالا هم نیاز به دم و دستگاه و تشکیلات متداول در جامعه ما نداره . شهرهای مخفی خودشون در یک شبکه به هم وصل هستن و با هم ارتباط دارن . اونها اصلا تو این وادیها نیستن و علاقه ندارن که مورد تمجید و ستایش مردم قرار بگیرن یا نیازی بهشون داشته باشن . مثلا به نفتشون نیاز داشته باشن یا چوب جنگل و معادن و ...یا به محبتشون . به این چیزا نیاز ندارن .
    این انسانها با موجودات کرات دیگه هم در ارتباط هستن . البته موجودات کرات دیگه که گاه به گاه به زمین ما هم میان هیچگونه خطری برای ما نیستن . هیچ موجود ساکن درکرات دیگه هرقدر هم پیشرفته باشه جنگ طلب و غارتگر نیست و همه فیلمها و تهدیداتی که زمینیها در این زمینه می سازن بی پایه و اساسه . ضمنا هیچ مسافر فضایی ، قانونی به نام حداکثر سرعت برابر با سرعت نوره رو نمیشناسه و احتمالا ما تنها معتقدان به این قانون روی زمین هستیم .
    شما به هیچ کره ساکن نمی تونین وارد و یا خارج بشین مگه اینکه اجازه اون رو داشته باشین . همه جا تحت کنترله ...
    متاسفانه من وقت کافی ندارم و این مطالب رو هم سریع نوشتم . به خاطر همین بعضی وقتها میام و مطالب قبلی رو ویرایش
    می کنم .شاید یک تایپیک جدا درست کنم و شاید هم مطالبم رو توی یه لینک بذارم که دانلودش کنین .
    من به شخصه تبریک میگم ... شما به تنهایی تونستید همه چیز رو توجیه کنید . من فکر کنم اگه دوستان اجازه بدند و روی حرفهای شما کمی تفکر کنن متوجه میشن که شما دارید همه چیز رو خوب توجیه می کنید . حیف که هر توجیهی ارزش قبول کردن نداره وگرنه من طرف شما بودم .

دو حالت وجود داره : 1. یا این حرفهایی که میزنید حقیقت نداره و ساختگیه که در این صورت بین شما و خدای شما .

2. این حرفا واقعیت داره که خیلی خوب ، کی بدش میاد . فقط هرچه زودتر ما منتظر مدارکی که میگید هستیم .

برای من به شخصه یه چیز کافیه . شما بقول دوستمون مختصات این شهرشون تو کویر رو بده ، من همین فردا تشریف میبرن اونجا . مختصات دقیق ندادید هم مهم نیست . حدودی بگید کجاست تو کدوم استانه . (این که میگم هم اصلا شوخی نیست ، حتما میرم) . اگر میخواید بگید که من نمیتونم اونا رو ببینم یا از دید من مخفی هستن ، اشکالی نداره . شما فقط آدرسو بده .

آیا اینکه می گویند بشر بر اثر تصادف در طول میلیونها و میلیاردها سال بوجود آمده و نه ناظری دارد و نه پرورش دهنده ای و نه تولید کننده ای و نه توزیع کننده ای ...و همینطور ی سنگی از فضا به زمین خورده و دایناسورها نابود شدند و بعد هم میلیونها سال گذشت و بتدریج یک سری موجودات میمون شدند و یک سری آدم و ...آیا خنده دار نیست ؟ ...چه داستانی خنده دارتر از افسانه تکامل تدریجی و بدون شعور واسطه ؟
    خنده دار بودن موضوعات نسبیه . دیدی که دوستان به حرفهای شما هم خندیدن . اما نظریه تکامل پایه های قویی داره . بسیار کامله . توجیهات علمی داره . هزاران کشفیات مرتبط داره . خیلی عذر میخوام کشک نیست که بگیم آره چه نظریه ی خنده داری . اتفاقا هر کسی مطالعه نکرده باشه حتما نظر شما رو داره . حداقلش اینه که از این نظریه بهتر نیومده .

--------------------------
    قبل از اینکه پست رو بدم یه بررسی کردم که ببینم چه مساحتی از کشورمون اون شرایطی که شما میگید رو داره . متوجه شدم که اگه خوشبینانه ببینیم و خیلی دیگه حساس نباشیم ، حدود 51156 کیلومتر مربع از ایران این شرایط رو دارن . یعنی تقریبا جاده ای ندارن ، کاملا خالی از هرگونه شهر یا حتی روستا هستن . در ضمن مال کل ایران. نه فقط کویر مرکزی .

این مساحت حدود 4 درصد کشور هست . زیاد هم هست ، 5 میلیون هکتار . بررسیش با نقشه گوگل واقعا سخته . از این جهت حرفهای شما مشکوک میشه ، چون بررسی این مناطق واقعا سخته و رد حرفهای شما از این جهت مشکل . اگه میگفتید در مناطق جنگلی خیلی راحتتر پیدا میشد . پس به این نتیجه میرسیم که قدم اول اثبات حرفاتون اینه که مختصات دقیق یا تقریبی بدین که بررسی بشه .

یه چیز دیگه در مورد نماینده ای از این موجودات گفتید اینکه در مازندران رفت و امد میکنه . من اهل مازندران هستم . اگه با ایشون ارتباطی داشتید بگید من دوست دارم ببینمشون . خیلی هم مشتاقم .

10. 6 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

چه داستانی خنده دارتر از افسانه تکامل تدریجی و بدون شعور واسطه
    اگر کمی علمی تر مشاهده کنید و تکنیک چند ده ساله کلونینگ(Cloning) رو سرنخ قرار بدید ; " لگد زدن به گل " رو کاملا فراموش می کنید.
    يك نكته كه معمولا در ادعاهاي فضايي شبه علمي مطرح ميشه وابسطه بودن دانش بشري به موجودات بيگانه يا موجودات تمدن آتلانتيس و غيره است.
    ساخت بناهاي عظيم مثل اهرام مصر، اموزش زبان و خط و علومي مثل پزشكي و مشابهش به بيگانه ها نسبت داده ميشه.
    و اينجا هم سير زيست تكاملي بشر هم به اونها چسبسده.

در اين نوع ادعا ها يك نكته فراموش ميشه ( من اصلا وارد بحث ديني نميشم در اين مورد چون خلاف مقرارات انجمنه) و اون هم اينه كه كي سنگ اول رو گذاشت.
    اگر بذر حيات توسط بيگانگان به زمين آورده شده زندگي همون بيگانگان از كجا اومده؟ اگر زبان رو اونها به ما ياد دادند خودشون صحبت كردن رو چه جوري ياد گرفتن؟ اين نوعي فرافكني در پاسخ دادن. دشواري درك چگونگي رسيدن زيست از يك باكتري به انسان امروزي و يا درك چگونگي پيشرفت دانش بشري باعث ميشه كل ماجرا به يك تمدن موهوم نسبت داده بشه و به اين ترتيب خيال جستجوگرٍ خود خوانده ، از پيگيري و تحقيق روش ها آسوده بشه.
    وقتي همه پيچيدگي هاي رخ داده در كيهان رو به گردن عشقبازي الهه هاي باستاني بندازيم چه نيازي به دانش كه به جستجو بپردازه براي حل معادلات فيزيك؟

12. 6 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

کدوم قفسه؟ ... من فیلم رو چندباره وارسی کرده ام و هیچ قفسه ای جلوش نمی بینم..اگه عکس اون قفسه رو بذارید ممنون میشم
    همون فیلمی که شما دیدید رو من هم فقط اون رو دارم.دنبال قطعه اصلی هستم.
    همانطور که عرض کردم یا
    1 - بخش فوقانی وسیله ای مانند قفسه باید باشه(با رنگ تیره) چون شخص از داخلش وسیله یادداشت کردن برمیداره;
    2 - ماژولی که از اون فیلم گرفته شده داخل یک کپسول بزرگ(کپسول قرنطینه که امروزه منسوخ شده) قرار داده شده ; میتونه لایه ای با ضخامت کم برنگ تیره باشه که قسمت پائین کپسول رو با اون پوشونده باشند(از داخل ویا خارج).
    اگه ممکنه منبع رو ارائه بدید...

آدرس به پروفایل شما پی ام شد.
    Last edited by seamack; 27-07-2010 at 20:35. دليل: امنیت.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

بی صبرانه منتظر مدارک محکم شما هستم
    ...ما هم خوشحال میشیم این عناوین جذاب با مستندات ارائه بشه
    ما به شدت از هر گونه بحث تخصصی و مطالب و مدارک با ارزش و واقعی (و نه ساختگی) که بتونه حرفات رو اثبات کنه استقبال میکنیم
    مدارک و منابع مطمئن و قابل اعتمادی ارائه بدین...
    ...یه چندتا از اون منابع و مدارک رو که فرموده بودید ارائه نمی کنید؟...
    فقط هرچه زودتر ما منتظر مدارکی که میگید هستیم .
    نگفته پیداست که تنها ماها نیستیم که به مطالب نت دسترسی داریم.
    به قریب به اتفاق حکومت ها در اکناف جهان - حتی سریعتر از ما - این اطلاعات می رسه.
    افشای مو به مو ی چنین چیزی میتونه شناسایی جزئیات شخصی یک فرد رو هم برملا کنه.
    و این میشه ب بسم الله دردسر.
    درخواست همه دوستان رو کاملا درک میکنم.
    اما باید فرصت برای جمع و جور کردن اطلاعات برای ارائه سالم اون هم داده بشه.

15. 3 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط seamack
    اگر کمی علمی تر مشاهده کنید و تکنیک چند ده ساله کلونینگ(Cloning) رو سرنخ قرار بدید ; " لگد زدن به گل " رو کاملا فراموش می کنید.
    من خواستم از نظریه تکامل که دقیق ترین و علمی ترین نظریه برای توجیه حیات هست دفاع کرده باشم و مثال آدم و حوا فقط اشاره ای بود به باورهای احتمالی دوست عزیزمون، از این گذشته همونظور که آقا بابک گفت کلونینگ در راستای نظریه تکامل است نه اینکه اون رو نقض کنه:

نقل قول نوشته شده توسط Babak
    اگر بذر حيات توسط بيگانگان به زمين آورده شده زندگي همون بيگانگان از كجا اومده؟ اگر زبان رو اونها به ما ياد دادند خودشون صحبت كردن رو چه جوري ياد گرفتن؟
    در همین زمینه من فکر میکنم ما به عنوان هوشمند ترین موجود شناخته شده در جهان باید سعی کنیم با استفاده از همه دانشی که داریم از جمله کلونینگ و علم ژنتیک موجوداتی رو ایجاد کنیم که بتوانند در کرات دیگر با شرایط محیطی سخت تر زندگی کنند و این خیلی به عقیده شما (seamack) در مورد آورده شدن حیات توسط بیگانگان به زمین شبیه است، با این تفاوت که در مورد این ادعا هیچ ردپایی وجود نداره اما در مورد ایده من نیازی به پنهان کاری نیست و همه چیز علنی خواهد بود.

نقل قول نوشته شده توسط seamack
    اما باید فرصت برای جمع و جور کردن اطلاعات برای ارائه سالم اون هم داده بشه.
    اگر موضوع علمی یا حداقل کمی علمی باشه من از صبر کردن ناراحت نمیشم ولی در مورد بعضی ادعاها که کاملا تخیلی و متناقض هستند و با اهداف خاص ارائه میشه اینقدر ساده نیستم که در انتظار مدارک باشم!

حیف که به دلیل محدودیت ها نمیشه این بحث رو باز کرد، فقط این رو بگم که بعضی ها فکر میکنند هنوز در دوران بی سوادی و جاهلیت هستیم که با داستان های جن و پری یا ورژن جدیدش یوفو و بیگانه بشه ذهن مردم رو مشغول کرد و آنها رو به بردگی درآورد...
    Last edited by Shayan Arya; 13-04-2010 at 12:20.

17. 6 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همون فیلمی که شما دیدید رو من هم فقط اون رو دارم.دنبال قطعه اصلی هستم.
    همانطور که عرض کردم یا
    1 - بخش فوقانی وسیله ای مانند قفسه باید باشه(با رنگ تیره) چون شخص از داخلش وسیله یادداشت کردن برمیداره;.....

آدرس به پروفایل شما پی ام شد.
    متوجه نشدم ... در این صفحه/عکس صرفاً سوابق آکادمیک/دانشگاهی یک روس ذکر شده و خط آخر هم گفته که بیماری استخوانی داره... ارتباطش با شایعه فوق چیه؟

(اگه هم ابهامی بوده، تصریح می کنم: ) درخواست من، منبع یا مدرکی بود که اونچه شما گفتید (فضانوردی پیر و روس که ظاهراً در رواندا، تحت نظارته و در 2007 ادعاهایی کرده و غیره) رو نشون بده... ممنون.

جالبه -- دقت کنیم: فردی که من ذکر کردم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – در 2007 ادعاهایی کرده – در روانداست –76 ساله اش بوده) و اون شخصی که شما در مقابل ذکر کردی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بی نام – در 2007 ادعاهایی کرده – در رواندا همسایه ویلیام ماست! – 76 ساله شه) یه ذره زیادی شبیه هم هستند!

//

دوربین در کابین می چرخه و قفسه ای دیده نمیشه ... اگه حدس می زنید اونطوری باشه که هیچ، وگرنه عکس اش رو اگه بذارید ممنون میشم.
    Last edited by seymour; 13-04-2010 at 12:53.

19. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •