مثل اینکه تایپیک دوباره داره خاک می خوره معلوم نیست دوستان کجا هستند نه؟
مثل اینکه تایپیک دوباره داره خاک می خوره معلوم نیست دوستان کجا هستند نه؟
اگه بگم بودجه ی سالیانه ی امریکا در راستای تحقیق پیرامون مسائل ماورا چقدر هست چشماتون از حلقه بیرون می یاد
همون چیزهایی که الان ما داریم به تمسخر می گیریم پروژه هایی هستن که در امریکا با قیمت های کلان پس از رمزگشایی و اثبات علمی به فروش می رسن و حتی تعداد کثیری از اونها توسط سازمان سیا به صورت کاملا سری حفظ شده و گاهی در زمینه های نظامی استفاده می شوند.
فکر کنم بهتره بجای شایعه پراکنی و به تمسخر گرفتن ماورا اسرار اونها رو کشف کنیم و حقیقت و راز زندگی رو در این جهان فانی بیابیم.
اینم محض خاطره اینکه تاپیکتون خاک نخوره....
سلام به همه دوستان شرمنده نبودم
دوست عزیز مطلبت جالب بود من که واقعا از این خبرت تعجب کردم خیلی با حال بود
چه خوب بود توی دانشگاههای ما هم از این چیزا بود
متشکرم
حق با شماست اگر در دانشگاه های کشور ما هم این علوم به طور جامع وکامل تدریس می شد خیلی خوب بود ولی افسوس که ....
من چند نفری می شناسم که می خواستن تحقیق پیرامون این علوم رو رواج بدن اما بشدت جلوی اونها رو گرفتن.
دکتر علی اکبری رو کی میشناسه؟ بنده خدا داشت خدمت بزرگی به همه مردم جهان می کرد که نامردا جلوش رو گرفتن باید متذکر بشم که ایشون در ازای شفا دادن بیماران به زور از کسی پول نمی گرفت و فقط در صورتی پول رو می پذیرفت که اونها خودشون واقعا اصرار و پافشاری می کردن.
فیلم هاش توی بازار هست می تونین اونها رو ببینین. کمتر کسی هست که بیاد انرژی بدن خودش رو رایگان در خدمت مردم بگذاره و حتی گاهی در سخنرانی های خودش مردم رو دسته جمعی شفا بده حالا فکر می کنید چرا زندان کردنش؟
چند ماه پیش هم که تلویزیون شده بود تبلیغات منفی برای ادم های مثل دکتر علی اکبری در این خفقان بهترین راه اینه که توسط همین انجمن های کوچک به علاقه مندان اطلاع رسانی شود
در یک مدت با چند امریکایی هم کلاس بودم . انسانهای جالبی هستند که هیچ فکر نمی کردم این جور باشند . طبق یک اماری که روزنامه ی جام جم به چاپ رساند 86 درصد جوانان امریکایی در مراسم مذهبی شرکت می کنن در صورتی که این قدر فساد و فحشا در کشورشان زیاد است . خیلی دوست داشتم دلیلش رو بدونم با سوالاتی که پرسیدم به این نتیجه رسیدم که انها نمی توانن هدشان را در راه مشخص بکنن چون در دینشون یک خلا احساس می کردن و معتقد بودند بعد از گناه اگر با پدر روحانی صحبت بکنن مشکلشون حل می شود ولی وقتی از قیامت و حسابش اگاه شدن خیلی مشتاق شدن ببین اسلام چیست ؟ تا جایی که می دونم در یک گروه 15 نفره الان 8 نفرشان امدگی و اگاهی لازم رو پیدا کردن که یک مسلمان کامل بشن و از اینکه کارشان اشتباه بود اگاهی نداشتند چون کسی چیزی به انها نگفت بود که این کارها بد است .
ولی نمی دونم چرا ما که شرایط لازم را در کشورمان داریم از اسلام فرار می کنیم و ان را مانع می دانیم ؟؟؟!!!1
براوووووووووووووو.....
عمل شما واقعا جای تحسین داره کمتر کسانی چنین اعمالی انجام می دهند
خداوند تو را مورد رحمت خود قرار دهد.....
من تازه عضو این سایت شدم.با عرض سلام خدمت دوستان.
می خواستم راجع به سای بابا بدونم آیا این اخباری که در مورد تقلب ایشون هست درسته؟ شما این اخبار و فیلمها را در اینترنت دیدین؟
همینطور آن برنامه مستند راجع یه کارلوس کاستاندا؟
یا اون مستند راجع به اکنکار؟
همه اینها را با تایپ اسمشون در قسمت google/video میشه دید.
من واقعا گیج شدم.
یعنی همه کلاه بردارن؟
تکنیک استاندارد ایجاد خلسه هیپنوتیزمی
روش دکتر فلاور برای هیپنوتیزم کردن بسیار راحت و آسان است. زیرا به این نیاز ندارد که شما به بیان و ارائه یک متن مفصل وپیچیده به عنوان تلقین هیپنوتیزمی بپردازید . آنچه که به عنوان تلقین به سوژه گفته می شود , عملا چیزی بیشتر از شمردن نیست. در آغاز کار همانطور که قبلا اشاره شد , مطالب را برای توجیه و آماده سازی به سوژه بگویید. در مرحله دوم تنها آنچه را که هیپنوتیزور انجام می دهد , شمردن است و تنها کاری را که سوژه ابه انجام آن می پردازد , باز کردن و بستن چشم ها می باشد. بنابراین , این روشی است که طی آن سوژه به صورت فعالی شرکت می کند.
سوژه بایستی راحت بر روی صندلی قرار بگیرد و در مقابل او یک در یا دیوار ساده و بی آرایش وجود داشته باشد. شما طوری قرار بگیرید که در قسمت جانبی و کمی عقب تر از او مستقر باشید. در این وضعیت این امکان برای شما فراهم می شود تا صورت و یکی از چشم های او را از نیمرخ زیر نظر داشته باشید و از نزدیک عکس العمل های او را مشاهده کنید. در این متد نیازی نیست تا شما بر روی نقطه خاصی به تمرکز و توجه بپردازید. کار را به این ترتیب ادامه دهید:
((کاملا ریلاکس باشید و نگاه شما متوجه در یا دیواری باشد که مقابل چشمان شما قرار گرفته است . لزومی ندارد که توجه دقیقی به این ناحیه داشته باشید. کافی است که تنها به صورتی خواب آلود و مبهم در میدان دید شما قرار گرفته باشد. پس از مدت کوتاهی من شروع به شمردن می کنم. پس از شنیدن هر عددی چشمانتان را ببندید و در فاصله عددها چشمانتان را باز کنید و این کار را به این صورت ادامه بدهید.)) پس از آن به قسمت جلوی دید او بروید و آنچه را که مورد نظر شماست , به صورتی عملی و از طریق چهره خودتان به او نشان بدهید. برای مثال عدد ((یک )) را بشمارید و همگام با آن چشمانتان را ببندید و پس از مدت کوتاهی آنها را باز کنید. پس از آن عدد ((دو )) را بشمارید و همگام با آن بار دیگر چشمانتان را ببندید و بعد باز کنید. سپس عدد (( سه )) را بشمارید و بعد این جریان را استمرار بخشید ولی در این موقع در زمان باز کردن چشم ها طوری عمل کنید که افراد ناظر احساس کنند باز گشایی چشمان شما با سختی و دشواری بیشتری صورت می گیرد. بنابراین تکیه بیشتری بر تلقینات خود بدهید. در این زمان بار دیگر به پشت سر یا کنار سوژه رفته و شروع به شمردن کنید. ضمنا از سوژه بخواهید که همگام با شمردن شما , چشمانش را باز کرده و بعد ببندد , تا زمانی که دیگر باز کردن چشم ها برای او بسیار مشکل و طاقت فرسا جلوه کند. ((در جریان این شمردنها شما احساس می کنید که هر بار باز کردن چشم ها برای شما سخت تر و دشوارتر می شود. در این جریان لحظه به لحظه چشمان شما خسته تر و خواب آلود تر می شوند. پس از مدتی احساس میکنید که بازگشایی چشم ها برای شما بسیار سخت و دشوار , بلکه غیر ممکن می گردد. همین طور که این شمارشها ادامه پیدا می کند , شما احساس می کنید که یک حالت خستگی , کرختی , وتنبلی در قسمت های مختلف بدن شما پدیدار می گردد. تمام قسمتهای مختلف بدن شما ریلاکس و ریلاکس تر می شوند. پس از مدتی شما آنچنان خسته و خواب آلود می شوید که با شمردن دیگر نمی توانید چشمانتان را باز کنید , بلکه همانطور بسته باقی می ماند و با شمردن این حالت شما به هم نمی خورد . دیر یا نزدیک زمانی فرا می رسد که شما چشمانتان را می بندید و این وضع همینطور باقی می ماند و شما هم به خواب عمیقی فرو می روید. ))
تا به حال شما برای سوژه شرح داده اید که او باید انتظار چه وقایعی را داشته باشد . بنابراین در این موقع شما می توانید به صورت یکنواختی به شمردن بپردازید . شمردن را از یک شروع کنید و تا بیست , مطابق شرحی که بیان شد , ادامه دهید. اگر هنوز چشمان سوژه بسته نشده بود , می توانید دوباره از یک تا بیست بشمارید . این سری شمردنها را تا زمانی ادامه بدهید که چشمان او بسته باقی بماند و در حالت هیپنوتیزم قرار بگیرد. یک سوژه خوب هیپنوتیزمی ختی پیش از آنکه شما به عدد پانزده برسید , چشمانش بسته باقی می ماند. اولین نکته جالبی که شما به آن برخورد می کنید , کوشش سوژه برای باز کردن چشمانش می باشد. گاهی نظم باز و بسته شدن چشمان او با نظم شمردن شما هماهنگی نشان نمی دهد. پس از مدتی در حالی که سوژه برای باز و بستن چشم هایش به کوشش بی حاصلی دست می زند , ولی همچنان دیدگان او بسته باقی می مانند و تنها کمی پلک ها و ابروهای او حرکت می کنند.
پس از انکه چشمان او بسته باقی ماند , شمردن را متوقف کنید و به لحن بیانات خویش آهنگ و نمای آمرانه ای بدهید. در این زمان سوژه هیپنوتیزم شده است. اگر بخواهید , می توانید شمردن را تا رسیدن به عدد بیست ادامه بدهید, ولی از این به بعد این شمردن را با تلقیناتی درباره عمیق تر شدن خلسه هیپنوتیزمی هماهنگ کنید . به او متذکر شوید که با شمردن هر عدد خواب او عمیق و عمیق تر می شود و زمانی که شما به عدد بیست برسید , او در یک خلسه عمیق هیپنوتیزمی قرار می گیرد. زمانی که به عدد بیست رسیدید , به صدای خود لحن قاطع تر و آمرانه تری بدهید و به اصطلاح بر او تسلط پیدا کنید . به این ترتیب همان طور که برای گام سوم لازم است , شما کنترل بر سوژه را به دست گرفته اید.
گاهی با وجود آنکه چشمان سوژه هنوز بسته نشده , ولی با این وجود هماهنگی حرکات بسته شدن و باز شدن چشمان او با شمردن شما بهم خورده و مختل شده است. در این شرایط نیازی به این نیست که تا بیست بشمارید . در این شرایط شمردن با متوقف کرده و به کنترل او به صورتی آمرانه به تلقیناتی بپردازید که هدف آنها عمیق تر شدن خلسه هیپنوتیزمی سوژه است.
اگر پس از سه بار شمردن تا بیست چشمان سوژه بسته باقی نماند و یا اینکه هماهنگی باز و بسته شدن چشم های او با نظم شمردن شما به هم نخورد , شما می توانید به این نتیجه برسید که این تکنیک بر روی او موثر نیست , ولی نباید در وسط القای خلسه مبادرت به توقف کردن آن بکنید. بنابراین زمانی که شما برای دور سوم به عدد بیست رسیدید , از او بخواهید که چشمانش راببندد و همان طور که در روش ریلاکس شدن آموختید , با این روش و یا تکنیک های دیگر او را هیپنوتیزم کنید . حتی سوژه هایی که تا حدودی با هیپنوتیزم آشنایی دارند , متوجه نمی شوند که شما به روش جدیدی روی آورده اید , بلکه آنها خیال می کنند این همان روشی است که شما به صورت عادی و معمولی برای القای خلسه هیپنوتیزمی از آن استفاده می کنید.
روش دکتر فلاور به سه شکل متفاوت می تواند مورد استفاده قرار بگرد. در شکل اول پس از آنکه چشمان سوژه خود به خود بسته شد . هیپنوتیزور کنترل خود را بر او اعمال می کند . در شکل دوم پس از آنکه اختلالی در هماهنگی بین شمارش شما و باز و بسته شدن چشمان سوژه پدید آمد . این پدیده را برای او به عنوان دلیلی برای پیدایش خلسه هیپنوتیزمی تلقی کرده و از او بخواهید که چشمانش را ببندد و تسلط هیپنوتیزمی خویش را برقرار سازید. در شکل سوم پس از آنکه متوجه شدید متد شما موثر تر و کارساز نیست , ادامه کار را متوقف کرده و به تکنیک دیگر روی آورید.
سلام به همه من که فکر نمی کنم اینا کلاه برداری باشه
آخه کلاه برداری یه مورد دو مورد صد مورد آخه امور ماورا تا حالا هزار بار اتفاق افتاده چند بارش کلاه برداریه
یکی دیگه اینکه ادم ریاضت هر کاری را بکشه به اون هدف مورد نظرش می رسه البته من منظورم ار زیاضت فقط اون ریاضت عام که همه شنیدن نیست کلی می گم مثلا نگاه خیره به یه نقطه سیاه برای قوی شدن چشم یا افزایش تمرکز که توی یوگا نوشته شده اینم خودش یه جور ریاضت هست
یا تمریناتورزشی برای افزایش سرعت و قدرت خلاصه چه مسلمان چه غیرمسسلمان با هر هدفی که به انجام ریاضتی بپردازند به اون هدف می رسند
سلام دوستان
این که این مسائل بخواد وارد حیطه ی دانشگاهی بشه که عالیه ! از این بهتر نمیشه ! اما مساله اینجاست که هنوز این مسائل به طور کامل تایید نشده ؛ در واقع انگار هنوز جا نیفتاده . نمی خوان حتی روی این مسائل سرمایه بذارن تحقیقات علمی انجام بشه !
جناب علی اکبری شاید از نوادر باشن که به هر حال تایید شده هستن . چند سال پیش بعده9 ماه دادگاه و تحقیقات و آزمایشاتی که روشون انجام شد بالاخره مهر تایید زده شد روی تمام آزمایشاتی که چندین سال در خارج از کشور روش انجام می شد و تایید شد. افرادی مثل ایشون زیاد هستن که از این قدرت به این اندازه برخوردارن . اما به هر حال این چیزا مسائلی هست که درش کلاهبرداری و اینها هم خیلی راحت می تونه نفوذ کنه و افکار عمومی رو هم خراب کنه نسبت به این گونه مسائل .
اما دقیقا مساله اینه که حتی نمی خوان مراکز علمی تخصصی تنها برای این منظور قرار بدن که این جور افراد شناخته شن و متمایز شن از کسانی که واقعا از این انرژی برخوردارن . این مراکز ایجاد بشه . کسانی که ادعا دارند برن ؛ روشون آزمایشات لازم انجام شه ؛ اگر تایید شدن مجوز این کار بهشون داده شه و شناخته شن از کسانی که به هدف کلاهبرداری وارد میشن !
فکر می کنم یک سال پیش بود که آقای علی اکبری و تعدادی از پزشکان و متخصصین برنامه ای تو رادیو داشتن و در مورد این مسائل صحبت می کردن . حتی خود این آقا تقبل کرد که خودش برای این کار سرمایه بذاره ! مسئولین حمایت کنن و همچین مرکزی دایر بشه ! حق و نا حق متمایز بشه ! اما متاسفانه بعضی از پزشکان محترم اصلا نمی خوان به همچین مسائلی بیش از این دامن زده شه ! به صورت تحقیقاتی و علمی روشون کار شه و رواج پیدا کنه !
به هر حال منافعشون به خطر میفته .... و باید انگار علم و پیشرفت کشور قربانی منافع شخصی عده ای بشه ! واقعا جای تاسف داره ! کاش کمی بدون تعصب به اینگونه مسائل نگاه کرد . . .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)