تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 870 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202252652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون حمید جان
    میشه در رابطه با اتصال گوشی به اینترنت از طریق کامپیوتر بیشتر توضیح بدی
    نوشته شده توسط hamid_1367 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ببین عزیز آره باید بعد نصب وصل شی به اینترنت و فعالش کنی... ولی اگه ایرانسل نداری یه کم سخته که اینترنت پی سی رو شیر کنی رو گوشیت .... ولی میشه اینترنت خونه رو وصل کرد رو گوشی...
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    چه جوری عزیز من تا حالا نشنیدم میشه توضیح بدی دوست عزیز

در این مورد باید این سایت رو معرفی کنم برید اونجا کاملا توضیح داده.... فقط اینو بگم که با یه دستگاه بلوتوث انجام میشه...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

امیر جان کجایی؟بیا نظرتو در مورد مقایسه ی عکسهایی که گذاشتم بگو!!؟!!

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

اشتباه میکنید
    زرولوشن کا 750 بالاتره
    5700 هست 1600x1200
    کا 750 هست 1632x1224

اون عکسی که گرفته بودین روی 640x480 تنظیم شده بوده

ولی خوب توی نور چراغها 5700 بهتر عمل کرده
    امیر جان کجایی؟بیا نظرتو در مورد مقایسه ی عکسهایی که گذاشتم بگو!!؟!!
    مشخصات عکسی که با نوکیا گرفتی
    Orientation of image: 1
    Image input equipment manufacturer: Nokia
    Image input equipment model: 5700
    F number: 3.2
    Aperture: 3.2

مشخصات عکسی که با سونی اریکسون گرفتی

Orientation of image: 1
    File change date and time: 2007:08:15 20:30:18
    Image input equipment manufacturer: Sony Ericsson
    Image input equipment model: K750i
    Software used: R1CA021 prgCXC125955_HONG_KONG_ 5.3
    Exposure time: 0.0333333
    F number: 2.8

رزولیشن عکس 5700 رو با 1,600 x 1,200 pixels گرفتی اما با سونی اریکسون 640 x 480 pixels گرفتی !!

جالبه که روی سونی اریکسون K750 رزولیشن رو روی نرمال قرار دادی اما میگی هر دو گوشی با حداکثر رزولیشن عکس گرفته اند !!

امین جون خداییش به این میگی انصاف ؟؟

عکس های 5700 هم خیلی خوب گرفته شده.....مقدار رنگ زرد کمتر در عکس ها نشون داده شده.درصد نویز هم به مقدار کمتره

اما در مورد نورها !!

در عکاسی باید نور پشت ابجکت و بهتر بگم پشت دوربین قرار بگیره و به قول گفتنی زاویه نور و سرعتش باید تنظیم باشه...اگر این امکان وجود ندارد باید در کادر به صورت مستقیم نباشه و همچنین اگر هم این امکان ندارد بهتره به صورت مایل در چشم دوربین قرار بگیره !!

یعنی نور به صورت مستقیم جلوی ابجکت شما نباشه و به صورت مورب باشه....شما در 5700 این عمل رو انجام دادید اما در K750 نه و به صورت مستقیم از ابجکت عکس گرفتید

در نتیجه این مقایسه درست نیست....بهتر بود از هر دو گوشی در یک زاویه از ابجکتتون عکس می گرفتید

البته من اینجا قصدم مقایسه حرفه ای نیست...به نظرم 5700 خیلی خوب در عکاسی عمل کرده....

من خودم بعدا دو تا عکس حرفه ای از این دو گوشی می گیرم و اینجا براتون می زارم...در صورتی واقعا دوستان دنبال نتیجه گیری مثبت و درست باشند.

پروفشنال sirwanonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

4 ممنون از نظرت

در ضمن sirvan online جان امضای شما خیلی قشنگه!!ناقلا ما رو هم یاد بده!!
    ----------------------------------------
    ممنون از نظرتون خیلی ساده با فوتوشاپ طراحی می شه کاره 10 دقیقه است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

ای ول!!حتما امیر جان این کار رو بکن!اما وجدانا انصاف داشته باش و عکسهایی که میخواهی از دوربین 5700 و کا750 رو قرار بدی در شرایط برابر قرار بده!!همچنین سعی کن که عکسهای مختلفی از شرایط مختلف مانند شب و روز و در روشنایی زیاد و در تاریکی زیاد با دوربینهای کا750 و 5700 بگیری!!ممنون میشم که اگه این کار رو بکنی!در ضمن این هم از عکس در زاویه ی برابر با زاویه ی دوربین کا750 که توسط 5700 گرفته شده
    این هم از عکس گرفته شده توسط دوربین 5700 در زاویه ای کاملا برابر با عکسی که توسط دوربین کا750 گرفته شده بود!!:
    Last edited by rainysky50; 05-09-2007 at 13:47.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

1

فقط 1حالگیریش اینه که N95 میتونه 30FPS پخش و ظبط کنه ولی این ماکسیمم 15fps
    ببخشید تهرانشر عزیز من از این جمله سر در نیاوردم می تونی توضیح بدی که این 30FPS چی

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

امین جان الان که فکر می کنم می بینم اصلا دلیلی نداره که من بخوام یه دو تا عکس حرفه ای بگیرم و مقایسه کنم؟؟

حرفه ای ترین مقایسه رو Mobile Review انجام داده...منم طبق همون و با نظرات بچه های GSMArena این گوشی رو خریدم.

می خوام چی رو ثابت کنم؟؟اینکه سونی اریکسون در دوربین برتر هست یا این گوشی نوکیا بهتر از سونی اریکسون 750 عمل می کنه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

پيش فرض

سلام من یک خواهش داشتم از کسانی که در عکس برداری حرفه ای هستند یک توضیح خوب در مورد عکس برداری با این گوشی و دوربین دیجیتالی بدن که چه جوری عکس بهتر در می آید چه جوری تنظیم کنیم که حق این گوشی ضایع نشه یکی خوب عکس بگیره یکی عکس بد بگیره برای همین می گم که کسانی که نمی تواناند عکس خوب بگیرند یاد بگیرند من خودم خوبم بد نیستم ولی می خواهم بهتر عکس بگیرم تنظیمات در دوربین دیجیتالی خیلی مهمه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

امیر جان این هم یک عکس دیگه که توسط 5700 گرفته شده!!انصافا من هیچ نویزی توی این عکس نمیبینم و وقتی این عکس رو میبینم یاد عکسهای یک دوربین دیجیتال حرفه ای می افتم.نظرتو در مورد این عکس هم بگو!!:
    این هم ازعکسی که باز هم توسط دوربین 5700 گرفته شده و هیچ نویزی در اون دیده نمیشه!!:

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

11 امیر جان نوکیا 5700

امین جان الان که فکر می کنم می بینم اصلا دلیلی نداره که من بخوام یه دو تا عکس حرفه ای بگیرم و مقایسه کنم؟؟

حرفه ای ترین مقایسه رو Mobile Review انجام داده...منم طبق همون و با نظرات بچه های GSMArena این گوشی رو خریدم.

می خوام چی رو ثابت کنم؟؟اینکه سونی اریکسون در دوربین برتر هست یا این گوشی نوکیا بهتر از سونی اریکسون 750 عمل می کنه؟
    ------------------------------------------
    امیر جان نوکیا 5700 در شب خیلی تصویر عکاسیش خیلی خوب نیست چون رزولیشن بالای داره
    به نظر من تصویر سونی اریکسون تو شب خوب تره ولی اگر روز دو تا عکس بگیری تصویر 5700 نوکیا خیلی تصویریش از سونی ارکسون بهتره می کنه امتحان کنید
    ------------------
    البته نظر بنده بود کسی دلخور نشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •