تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 1404 اولاول ... 521021421481491501511521531541551561622022526521152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

10 - نميدونم 32 بيتيه يا نه. اما کی گفته از پلی 2 قوی تره؟ ها؟ قوی تر نيست به خودش نميرسه اما به گردش ميرسه

کلی نا امیدمون کردی آقامازیار . یعنی گرافیکش به پی اس تو نمیرسه ؟ حتی بازی هایه جدیدش ؟ یعنی کیفیت LCD یش تو بالا به نظر رسیدن گرافیک بازی تاثیری نداره ؟

داره خودمونی میشه phrshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اخه جوجه تو داری با من کل کل میکنی برو بچه نمی خوام جوابتو بدم یعنی اصلن مال این حرفا نیستی
    اون موقعی که تو شکم مامانت بودی من این جا کومدر 64 داشتم اگه بفهمی
    نقل قول:
    به قول آقای مازیار .. لطفا از چیزی که اطلاع ندارید در موردش حرف نزنید.

واقعا درست گفته پس همین کارم بکن
    این لینک هایم که دادی یا خراب بود یا همه قبل از تولید سلیم بود ( اگه بفهمی )
    نقل قول :
    تا حالا در مورد سی پی یوی 80 هسته ای چیزی شنیده بودی ؟
    نه جدی چیه قراره بسازیش کی ایشاله؟
    نقل قول :
    و اینم بهتون بگم که PSP slim حافظه داخلی 8 گیگابایتی داره... آره درست شنیدی 8 گیگ حافظه ی داخلی:
    جدی نمیدونستم ( تو تو عمرت دستت به سلیم خورده ) حالا از حافظش هم برا ما میگی دیگه چی داره می گفتن بازی 360 هم اجرا میکنه اره؟
    نه راستی یه چیزاییم بارته ها اینگلیسی هم بلدی یا؟
    با اين حرفها چي بدست مي آوري كه اونقدر ارزش داره كه كلي وقت مي گذاري ...
    دشمن درست كردن هنر نيست...دوست پيدا كردن سخته

داره خودمونی میشه faz_metr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

-

کلی نا امیدمون کردی آقامازیار . یعنی گرافیکش به پی اس تو نمیرسه ؟ حتی بازی هایه جدیدش ؟ یعنی کیفیت LCD یش تو بالا به نظر رسیدن گرافیک بازی تاثیری نداره ؟
    به قول مازيار چون خروجي اين سيستم ها يكي نيست مقايسه كردنشون منطقي نيست ! ولي چون پردازنده گرافيكي psp صفحه نمايش خيلي كوچكتري داره كيفيت بهتري رو مي تونه توش نمايش بده . مثل اين ميمونه كه با اينكه موتور كاميون خيلي قوي تر از سواريه ولي سواري چون سبك تره تند تر ميره !!! ( چي گفتم )

آقا فكر كنم نقل قول كردنو ياد گرفتم به اميد خدا

ضمنا اگه capcom بازي resident evil 4 يا 5 !!! براي psp بده من يكي قول ميدم umd شو بخرم !

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

اخه جوجه تو داری با من کل کل میکنی برو بچه نمی خوام جوابتو بدم یعنی اصلن مال این حرفا نیستی
    نقل قول:

نقل قول :
    نقل قول :
    و اینم بهتون بگم که PSP slim حافظه داخلی 8 گیگابایتی داره... آره درست شنیدی 8 گیگ حافظه ی داخلی:
    جدی نمیدونستم ( تو تو عمرت دستت به سلیم خورده ) حالا از حافظش هم برا ما میگی دیگه چی داره می گفتن بازی 360 هم اجرا میکنه اره؟

دیر اومدی داداش... در (door) اون کل کل خیلی وقته که مهر و موم شده..
    ایندفعه یکمی زودتر بیا....

To me silence is the answer of MORONs

چشم آقا فرشاد..من می بخشم..
    Last edited by Shadow of Destiny; 12-10-2007 at 10:24.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

اینو می خوام جدا بنویسم:

در مورد گرافیک پی اس پی الان یه مطلبی یادم اومد:
    اصلا در مورد گرافیک پی اس پی ناامید نشین (درسته که تا حالا یکیشونو نداشتم ولی به این مطلبی که می خوام بگم دقت کنید)

یه بار از دوستم پرسیده بودم که چرا یه کامپیوتر 32 بیتی بازی هاش به پای یه کنسول 128 بیتی مثل پی اس 2 می رسه و یا حتی بیشتر از اون ؟

اینطوری جوابمو داد: گفت درسته که از لحاظ سخت افزاری ضعیفه اما چیزای دیگشو در نظر نگرفتی. مثلا تو می تونی یه سی پی یوی 3.2 (البته اون موقع) فول با یه کارت گرافیک 6600 بندازی روش حالشو ببری.. اینجا وظایف بین قطعه های کامپیوتر تقسیم می شه..
    می خواست اینو بگه که فقط یه چیز نیست که می تونه رو یه عاملی تاثیرگذار باشه باید تمام جنبه های کار رو درنظر گرفت..

مثلا همین پی اس پی که گفتین 333 مگاهرتزه رو با سی پی یوی پی اس 2 که 294 مگاهرتزه در نظر بگیرین..
    بازم همون حرفایی رو که بالا زدم..
    کسی می تونه مشخصات کامل Psp و Ps2 رو روی یه عکس یا هرچیز دیگه نشون بده ؟ ممنون.
    Last edited by Shadow of Destiny; 12-10-2007 at 10:54.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها :
    پيش خودم عهد كرده بودم كه تا psp نخرم ديگه نيام تو اين تاپيك . همين ديشب يك psp slim خريدم . مدل ice silver يعني همون نقره ايي . خيلي محشره . از اون چيزي كه فكر ميكردم هم جالب تره .

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

مبارک باشه.. ولی از اونجاییه که رفتی پی اس پی بخری قرار بود یکی از اون معمولی هاشو بخری.. نظرت عوض شد آره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

نگفتم تاثير نداره . خيلی هم داره. اما اگه بخوای تو يک شرايط يکسان مقايسه کنی پی اس پی کمی کم مياره. اینو بايد قبول کرد.
    خسته نشدی رفتی اونهمه عقب نقل قول کردی؟
    به قول مازيار چون خروجي اين سيستم ها يكي نيست مقايسه كردنشون منطقي نيست ! ولي چون پردازنده گرافيكي psp صفحه نمايش خيلي كوچكتري داره كيفيت بهتري رو مي تونه توش نمايش بده . مثل اين ميمونه كه با اينكه موتور كاميون خيلي قوي تر از سواريه ولي سواري چون سبك تره تند تر ميره !!! ( چي گفتم )

آقا فكر كنم نقل قول كردنو ياد گرفتم به اميد خدا

ضمنا اگه capcom بازي resident evil 4 يا 5 !!! براي psp بده من يكي قول ميدم umd شو بخرم !

درست مثال زدی کمی. مبارک باشه. در ضمن شما نميخواد بری UMDبخری. واستا کپی شدش هم مياد
    در مورد گرافیک پی اس پی الان یه مطلبی یادم اومد:
    اصلا در مورد گرافیک پی اس پی ناامید نشین (درسته که تا حالا یکیشونو نداشتم ولی به این مطلبی که می خوام بگم دقت کنید)

یه بار از دوستم پرسیده بودم که چرا یه کامپیوتر 32 بیتی بازی هاش به پای یه کنسول 128 بیتی مثل پی اس 2 می رسه و یا حتی بیشتر از اون ؟

اینطوری جوابمو داد: گفت درسته که از لحاظ سخت افزاری ضعیفه اما چیزای دیگشو در نظر نگرفتی. مثلا تو می تونی یه سی پی یوی 3.2 (البته اون موقع) فول با یه کارت گرافیک 6600 بندازی روش حالشو ببری.. اینجا وظایف بین قطعه های کامپیوتر تقسیم می شه..
    می خواست اینو بگه که فقط یه چیز نیست که می تونه رو یه عاملی تاثیرگذار باشه باید تمام جنبه های کار رو درنظر گرفت..

مثلا همین پی اس پی که گفتین 333 مگاهرتزه رو با سی پی یوی پی اس 2 که 294 مگاهرتزه در نظر بگیرین..
    بازم همون حرفایی رو که بالا زدم..
    کسی می تونه مشخصات کامل Psp و Ps2 رو روی یه عکس یا هرچیز دیگه نشون بده ؟ ممنون. __________________

درست گفتی. پی اس پی هم همون صفحشه که کمکش ميکنه به نشان دادن بازی ها. اگر پلی 2 هم اینو داشت که ديگه وای وای.
    يک چند دقيقه صبر کن الان مشخصات دوتاشونو ميزارم
    سلام بچه ها :
    پيش خودم عهد كرده بودم كه تا psp نخرم ديگه نيام تو اين تاپيك . همين ديشب يك psp slim خريدم . مدل ice silver يعني همون نقره ايي . خيلي محشره . از اون چيزي كه فكر ميكردم هم جالب تره .
    خوب کردی اما کمی ضرر. بيشتر صبر ميکردی 100% به نفعت بود. اما الان هم بد نيست

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

یادت باشه قول دادی و حرف مرد یکیه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

نقل قول:

نقل قول :
    نقل قول :
    اصلا خوشم نيامد. هرکی اینجا نظر خودشو داره. و بايد احترام گزاشت. مديران رسيدگی ميکنن
    ================================================== =====
    راستی دوستان محترم ديگه اینقدر سر کل کل و قول و من رفتم و اینجور چيزا پست ندين. خيلی پست بيهوده زياد شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •