تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 152 از 222 اولاول ... 52102142148149150151152153154155156162202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,511 به 1,520 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

اگه نباشه جاش خالی می مونه marmolak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

د و ست عزیز مد کنترا به طر یقی طر احی شده که تا شما ستاره ها را نگیر ید بعضی ادوات و یا ساختمانها مثل اتم آزاد نخو اهد شد من خو دم به شخصه با این روش کا ملا مو ا فقم چو ن در بازی های چند نفره با زیکنها را تر غیب به حمله بیشتر میکنه ....
    میشه در ستش کرد مثل باز یجنرالها ش کرد و من یکبار به صور ت مصور در همین فر وم تو ضیح دادم سر چ کنید احتمالا پیداش کنید .
    میتونید کار -- رو برای من انجام بدید ؟
    من خودم تنهایی بازی میکنم ،خدایی خیلی سخته با ژنرالی مثل ژنرال اتم چین بازی کنم که هیچ امکاناتی نداره ،حتی امکانات دفاعی و حرفم یعنی کامپیوتر همه امکانات رو داشته باشه ،میخوایید من چطوری از پس اون بر بیام .
    راستی دوستان یه ترینر سراغ دارید که روی ژنرال زیرو هاور کار کنه ،نمیدونم چرا ترینرهای من کلا وقتی اجرا میشن بازی رو میبندن ،هم روی اوجینال ژنرال هاور و هم روی پک های اپدیت شده تست کردم ،همین مشکل پا برجاست.

---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------

اگر هم نمیتونید لطف کیند لینک اموزشی رو که گذاشتید بهم بدید گشتم نتونستم پیدا کنم .

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی ali.tk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

داداش گلم از تایپ 31به بعد مطالعه کن این چیزی که میخوای رو اقای منصوری نوشته
    موفق باشی

3. این کاربر از ali.tk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

خب برای اینکه ساخت و ساز رو ازاد کنم باید کدوم فایل و کجاشو ،چطوری تغییر بدم؟

5. این کاربر از marmolak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ببین نرم افزار بیکو از صفه اول دانلود کن کارباش خیلی اسونه دوم درفایل(\Data\INI)تعغیراتو انجام بدی
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ،ولی من نرم افزار رو گرفتم ،کدوم فایل مربوط به ساخت و سازه و کجای اون فایل و به چه صورتی باید تغییر کنه؟

8. این کاربر از marmolak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

هههههههه
    همون ادرسی که بهت دادم
    \Data\INI
    دوم گفتن کدوم فایل خدای یکم مشکله باید از تایپ31به بعد متالعه کنی تا برسی همونجای که داداش منصوری گلمون گفته

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

داداش منصوری گلم اگه میشه روش ایب یابی ارورو با WorldBuilder توضیح بدین
    بسیار ممنون ومتشکر

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ،ولی من نرم افزار رو گرفتم ،کدوم فایل مربوط به ساخت و سازه و کجای اون فایل و به چه صورتی باید تغییر کنه؟
    سلام
    وقتی شما ماد کنترا 007 رو با ز می کنید چند تا فایل می بینید یکی شون اسمش اینه:contra007!
    این فایل که پسو ندش : BIG هستش رو با نرم افزار :FinalBIG بازکنید و سپس در یک پو شه دلخو اه یا روی بازی جنرال زرو استخراجش کنید .
    حالا با نرم افزار :FinalBIG وار د محیط نصب بازی (اگر در محیط بازی فایل مورد نظر را استخراج کردید) بشید سپس وارد پو شه :
    Data و بعد INI
    بشید در ان پو شه:INI یک پو شه هست به نام :Object
    این پو شه مسئو ل نگهداری و باز خوانی تمام اطلاعات ظاهری تیمها و همچنین مسئو لیت تیمه و ساختمونهاست .
    حالا شما باید چیکار کنید خیلی ساده است :
    باید تمام تیمها رو (البته اگه می خواید در تمام تیمها محدو دیتها بر داشته بشه و در تمام ادو ات مثلا تانک اور لورد را از ابتدا بشه ساخت )
    این کاری رو که الان تو ضیح می دم در بارشون اجرا کنید .
    * نکته:تمام فایل های داخل پو شه :INI با نر م افزار : Edit.INI ویر ایش می شوند که باید حتما دانلود کنید .

لینک دانلود نرم افزار های که در بالا آمد و نر م افزار های کار بر دی دیگر در صفحه زیر آمده است :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در پو شه :Object مثلا از بالا شروع می کنیم یک تیم رو انتخاب می کنیم در کنترا اولین تیم طبق حر و. ف الفبا :
    AirforceGeneral

این فایل را با نرم افزار : Edit.INI باز کنید .

* نکته: در فایل :AirforceGeneral
    تمام اد وات ، سر باز ه، سا ختمانها ذکر شدند که بیشتر شون محدو دیت دارند شما می تونید از قسمت فهر ست در نرم افزار ادیت :INI ساختمون مورد نظر را پیدا کنید و تنها بر ای اون این محدو دیت را بر دار ید .

ما مثلا در این فایل ساختمان:StrategyCenter را به معنای ساختمان استرا تژی مرکزی را انتخاب می کنیم نگاه کنید کلا می شه تو ضیحات این ساختمان یا هر شی دیگری که در بازی بر اش بر نامه نویسی کردن رو به 4 قسمت تقسیم کرد یا لا عقل من اینجوری عمل کردم :

; *** ART Parameters ***

; ***DESIGN parameters ***

; *** AUDIO Parameters ***

; *** ENGINEERING Parameters ***

ما با قسمت اول در اینجا کار نداریم یعنی :; *** ART Parameters ***ما با قسمت دوم یعنی :; ***DESIGN parameters *** کار داریم .
    مثال:

; ***DESIGN parameters ***
    DisplayName = OBJECT:Strategy Center
    Side = AmericaAirForceGeneral
    EditorSorting = STRUCTURE
    CommandSet = AirF_AmericaStrategyCenterCommandSet
    BuildCost = 2500
    BuildTime = 50.0
    EnergyProduction = -2
    VisionRange = 400.0
    ExperienceValue = 84 84 84 84
    MaxSimultaneousOfType = 1
    ShroudClearingRange = 400

Prerequisites
    Object = AirF_AmericaAirfield AirF_AmericaSeqAirfield
    Science = SCIENCE_Rank3
    End

WeaponSet
    Conditions = None
    Weapon = PRIMARY StrategyCenterGun
    AutoChooseSources = PRIMARY NONE
    End
    ArmorSet
    Conditions = None
    Armor = StructureArmor
    DamageFX = StructureDamageFXNoShake
    End
    ما باقسمتی که قر مز رنگ است کار داریم (در این بخش و بر ای رفع محدو دیت در کنترا 007)
    تو ضیح قسمت قر مز رنگ:
    Prerequisites به معنای پیش نیاز ها
    Object = AirF_AmericaAirfield AirF_AmericaSeqAirfield (این یعنی تا ساختمان فر ود گاه ساخته نشده به شما اجازه ساخت ساختمان استر اتژیک داده نشود )

Science = SCIENCE_Rank3 این قسمت مر بوط به علوم در یافتی یا همون ستاره هاست .
    (که در اینجا نوشته شما ساختمان استرا تزیک را نمی تونید بسازید تا اول رینگ سوم را در قسمت ستار ه ها کسب کنید ، شما باید همین جمله را حذف کنید تا اون محدو دیت بر داشته بشه و بر گردد به حالت بازی جنرال زرو )
    End هشدار : این کلمه پایان را هر گز پاک نکنید چون با اون ارور معر ف مواجه خو اهید شد.

روش دیگر :( روش حذف و آزاد سازی کلی )
    روی علامت ذره بین یا سر چر بعد از باز کردن هر فایل مورد نظر کلیک کنید تا پنجره سر چ باز شه . بعد کلمه : Prerequisitesبه معنای پیش نیاز ها را پیدا کنید .

بعد از اینکه کلمه :Prerequisites را پید ا کردید مثل زیر :

در زیر همون کلمه اگر کلمه :Science بود و جلوی = چیزی نوشته بود اون جمله را که با کلمه : Science کلا حذف کنید تا انتهای فایل . ودر ادامه فایل های بعدی به همین منوال ....
    هشدار:کلمه :Science را سر چ نکنید چون این کلمه در جا های دیگر هم که به این مبحث مر بوط نیست استفاده شده است .

تصاویر :

موفق باشید
    Last edited by ufo-alien; 04-04-2011 at 02:00.

12. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

حیفم اومد فقط یه تشکر خالی بکنم ازتون ،واقعا ممنون ،امیدوارم همیشه بتونید به بچه های انجمن کمک کنید.

14. 2 کاربر از marmolak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

حیفم اومد فقط یه تشکر خالی بکنم ازتون ،واقعا ممنون ،امیدوارم همیشه بتونید به بچه های انجمن کمک کنید.
    سلام دوستان عزیز قابلی نداشت من قصد و آرزو م اینه که و اقعا مثل کشور های دیگه فعال باشیم و یک کاری بکنیم و کار رو روی اصو ل شر و ع کنیم ....

16. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •