دیدم adsl که هست علافم که بودم گفتم بیا یه کار مفید کن
گفتم همه اهنگای محسن چاووشی از بعد سنتوری رو اپلود کنم تا هر کی نگرفته بگیره
دیدم adsl که هست علافم که بودم گفتم بیا یه کار مفید کن
گفتم همه اهنگای محسن چاووشی از بعد سنتوری رو اپلود کنم تا هر کی نگرفته بگیره
اینو که من نزدم شما به من میگی
دو ریمیکس جدید و فوق العاده از دو آهنگ سنگ صبور و متاسفم براتMP3 128 2817 Kb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریمیکس توسط Dj Raika
MP3 128 2731 Kb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو ریمیکس جدید و فوق العاده از دو آهنگ عروس من و حسرت خیسMP3 128 5266 Kb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریمیکس توسط Dj Diez
MP3 128 3990 Kb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریمیکسای بدی نیستن ... قشنگترینشون ریمیکس حسرت خیسه
سلام
اين رو دانلود كنيد :102 كيلوبايت هست، يه چيزيه براي تشخيص اختلاف فاحشي كه بين صداي هادي تايگر ( ميگن كپي چاوشيه ولي اينطور نيست، ميبينيم.... ) و محسن چاوشي.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اين تيكه صدايي كه آماده كردم مي تونين درك كنيد كه چقدر صداي هادي تايگر ضمخت و چقدر صداي محسن صاف و دلنشين هست و اختلافش رو واقعا درك كنيد.
بچه ها فیلم نیوهمانگ با بازی گلشیفتهبیرون اومد حتما خبر دارید
سایت سینمای ما هم یه مصاحبه از گلشیفته که مربوط به زمانی که سنتوری پخش کرد رو الان تازه گذاشت رو سایت دو-سه قسمت گلشیفته جوندرباره محسن چاووشی صحبت کرده :
سینمای ما : اولین بار کی متوجه شدی که cd سنتوری بیرون آمده و چه حسی پیدا کردی؟
گلی :اولین بار لندن بودم و روزهای آخر جشنواره فجر بود. با دوستی بودم که اتفاقا خیلی عاشق محسن چاووشی است. داشتیم در اینترنت جستجو می کردیم که در سایت google لینکی دیدیم برای دانلود فیلم سنتوري. ساعت در لندن 4 صبح بود و در ایران تقریبا 6 می شد. من اول باور نکردم.
سینمای ما : به عنوان کسی که کار موسیقی می کند به سنتوری چه طور نگاه می کنی؟ می خواهم ببینم نگاه کسانی که با موسیقی عجین هستند به سنتوری متفاوت است؟ قبول دارید که سنتوری فیلمی است راجع به ساز؟
گلی: در موسیقی هم مانند سینمایمان متاسفانه چیزی وجود دارد به اسم بکش تا زنده بمانی. در سینما مثلا کیارستمی می رود و ستاره ای مثل ژولیت بینوش را می آورد و یک سری آدم ها از خودمان، از همین اهالی سینما می روند و حرف می زنند و می خواهند خرابش کنند. بابا مگر بد است که ژولیت بینوش در یک فیلم ایرانی کار بکند؟ خودمان هستیم که داریم خودمان را نابود می کنیم. در موسیقی هم همین طور است. مثلا محسن نامجو از کسانی هست که من دوستاش دارم. نه فقط به خاطر کارش بلکه به خاطر تفکر و دید و شعرش. و محسن نامجو و محسن چاووشی کسانی هستند که زیرزمینی به این جا رسیده اند. کسی کمکشان نکرده. با جریانی نبوده اند. کارهایشان بین مردم دست به دست گشته و به این جا رسیده اند. من خودم وقتی صدای چاووشی پخش می شد گریه می کردم. به هر حال جامعه ی موسیقی هم مثل سینماست که هیچ کس چشم دیدن دیگری را ندارد. و هر کسی موفق شود بقیه علیه ش هستند. اصلا سوالت همین بود یا دارم اشتباه جواب می دهم؟
سینمای ما : بخشی همین بود و بخش دیگری هم می خواهم ببینم به عنوان کسی که خودش ساز می زند این فیلم را در رثای موسیقی چه طور می بینی؟
گلی : فهمیدم. این فیلم اصلا داستان خود محسن چاووشی است و داستان برادر من و خیلی از دوستانم هست که مثلا برادر من رفت، آن هم نه به آمریکا و اتریش. رفت هند و الان خوشحال است. یعنی الان دیگر هنرمندان ما کانادا و آمریکا نمی روند، کشور فقیری مثل هند می روند و خوشحالند. برادر من سال ها در اتاقش نشست و آهنگ ساخت ولی هیچ کس نبود که کارهایش را منتشر کند. و من همیشه و همیشه گفته ام که داستان سنتوری جلوی چشم من است حالا خدا را شکر برادر من به اعتیاد کشیده نشد ولی خیلی از دوستانم معتاد شدند.
کل مصاحبه رو هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ببینید
دو ريميکس از آهنگهاي نفرين و آهاي خبر نداري محسن چاوشي توسط دي جي آرش
نفرین
اهای خبر نداریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دسته همگی درد نکنه
انشالله بعده ماه رمضون با آهنگ های جدید محسن![]()
- آقای شیرزاد عزیز خوشحال میشیم خودتون رو برای بازدیدکنندگان سایت معرفی کنید .
سلام عرض می کنم خدمت بازدید کنندگان سایت . الیاس شیرزاد هستم متولد ۲ خرداد ۱۳۵۹ - دانشجوی انصرافی رشته موسیقی - متولد تهران .
- الیاس شیرزاد از نظر خودش چه جور آدمیه ؟
خیلی رک - در کار و زندگی خیلی صادق - با احساس و حساس .
- آقا الیاس اگه موافق باشی از محسن چاوشی شروع کنیم .
موافقم
- نظرت رو در مورد محسن چاوشی در یک سطر بیان کن .
هنرمندی بسیار خوب و توانا در عرصه آهنگسازی و خوانندگی
- چه قدر کارهای محسن رو دوست داری ؟ کدام یک بیشتر روی شما تاثیر گذاشت ؟
خیلی کارهای محسن چاوشی رو دوست دارم . مخصوصا ترانه امام رضا (ع) و آلبوم متاسفم و ترک متاسفم .
- محسن چاوشی بعد از پخش ۴ آلبوم در آستانه ی گرفتن مجوزه . به نظرت مهم ترین علت پشتکار و تلاش محسن چه چیز بوده ؟
خوب به نظر من مهمترین علت این تلاش محسن انرژی هوادان محسنه که واقعا انرژی میده .
- تنظیم کارهای محسن چاوشی رو چگونه ارزیابی می کنی ؟ ( آلبوم متاسفم )
تنظیم کارهای محسن همیشه خوب هستند . البته آلبوم متاسفم نقص هایی داشت ولی در کل تنظیم ساده و شیک داشت .
- آیا در آینده با محسن چاوشی همکاری خواهی داشت ؟ آیا خودت علاقه ای داری ؟
در صورتی که خود محسن احساس کنه کار با من به نتیجه خوب میرسه حاضرم .
- آقا الیاس تنظیم آلبوم یک شاخه نیلوفر توسط آقای محمدرضا آهاری انجام شده . نظرت در این مورد چیه ؟
متاسفانه من آقای آهاری رو نمی شناسم . اما مطمئناْ تنظیم کننده خیلی خوبیه که با محسن چاوشی همکاری میکنه .
- نظرت در مورد آلبوم نفسهای بی هدف آقای یگانه چیه ؟
خیلی آلبوم خوبی بود و شهاب اکبری خیلی خوب تنظیم کرد . ( شاید علت تکرار بعضی ترکها در این آلبوم مثل آخه دل من به خاطر یک شناسه کاری باشه که کار خیلی قشنگیه )
- تا به حال با کدام خواننده ها کار کردی ؟
علی اصحابی - فرزاد فرزین - داریوش شهریاری - مسعود امامی - امید علومی - پارسا چیلیک و ...
- تنظیم آلبوم جدید علی اصحابی با شماست ؟ چطور کاری شده ؟
بله . فکر میکنم آلبوم موفقی بشه که قراره پاییز امسال با مجوز رسمی عرضه بشه .
- تا به حال تجربه خواندن داشتی ؟
نه . ولی دوستان خیلی پیشنهاد دادن که یک بار بخونم . ( با خنده )
- الیاس جان چند تنظیم کننده خوب کشورمون رو نام ببر .
بهروز صفاریان - سیروان خسروی - میلاد ترابی - شهاب اکبری - نیما وارسته و ...
- خوب در مورد کارهای آینده ات یک مقدار توضیح بده .
در حال حاضر یک موسیقی متن و تیتراژ یک فیلم سینمایی به نام آن سوی پرچین رو دارم و یک سریال تلویزیونی به نام راز تنهایی و البته کلی آلبوم ( با خنده )
- آقا الیاس عزیز نظرت رو در مورد این اسامی برای ما بگو :
خدا : خیلی بزرگه پدر و مادر : زندگی ایران : عشق
محسن چاوشی : خیلی خوب علی اصحابی : یک دوست و یک خواننده خوب
شهاب اکبری : تنظیم کننده خوب کشورمون هواداران محسن چاوشی : با شعور و فهمیده
- الیاس عزیز اگه حرفی باقی مونده می شنویم :
در این جا از خانواده و همسرم تشکر میکنم که همواره حامی من بودند .
آرزوی موفقیت برای بازدیدکنندگان این سایت و همه مردم ایران دارم .
امیدوارم روز به روز شاهد پیشرفت موسیقی کشورمون باشیم .
در پايان جا دارد از دوست خوبمون محمد توراني مدير محترم وبلاگ هواداران محسن چاوشي
که اين مصاحبه جالب را ترتيب دادن تقدير و تشکر بعمل آوريم.
مصاحبه جدید و خنده دار و جالب با محسن چاووشی ( با استفاده از اهنگای محسن چاووشی ) دو تا تیکش خیلی خنده داره بهش میگن نظرت در مورد صدای علی جعفری چیه بعد اون تیکه اهنگ نمیتونم که میگه چرنده رو بریدن در جواب این سوال اخرش هم 3 تا کلمه میگه ، میگن یه کلمه بگو دربارشون ، کلمه ارشاد میگه محسن میگه متاسفم برات « خلاصه خودتون بگیرید گوش کنید »
http://www.2shared.com/file/3888496/3c3f7259/Mosahebe_-_Chavoshi_-_Tanz_-_New__Masoud908_.html
قبلا هم یکی دیگه از این مصاحبه های خنده دار پخش شده بود که اونم اپ کردم :
http://www.2shared.com/file/3888477/d5bb6f41/Mosahebe_-_Chavoshi_-_Tanz_-_Old__Masoud908_.html
آهنگ جدید و بسیار زیبای محسن چاوشی با نام تو ناز میکنی
Mp3 128 ( 5.28MB
Ogg ( 2.12MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)