خوب دوست عزیز از کی تا به حال داریم میگیم پهنای باند خارجی ایرانسل پوکیده بعد شما به مودم دل خوش کردی حتی به نظر من شبها پهنای باند داخلی هم افتضاحه
در مورد طراحی سایت باهاتون موافقم
مودم لاکه یا آنلاکه؟
خوب دوست عزیز از کی تا به حال داریم میگیم پهنای باند خارجی ایرانسل پوکیده بعد شما به مودم دل خوش کردی حتی به نظر من شبها پهنای باند داخلی هم افتضاحه
در مورد طراحی سایت باهاتون موافقم
مودم لاکه یا آنلاکه؟
مدیته پوشش ایرانسل در تهران بطور محسوسی بهتر شده (البته تا مناسب شدن خیلی فاصله داره) اما سرعت افتضاح!
Sent from my Sony Z3 Dual
از cisco open connect استفاده کن اگر اندروید داری.
Sent from my iPhone 6
نسل 4 تا 12 مگ بیشتر نمیره (با مودم LTE)-دانلود پینگ8.8.8.8 هم 80میلی
البته اسپید تست روی 4-5مگ نشو نمیده
وی پی ان ایران pptp یا l2tp ؟؟ برا من که وی پی ان رو ایرانسل کار نمی کنه !
Last edited by mahdiking; 29-07-2015 at 01:19.
اونای که بسته بلند مدت خریدن !
حجم رو تقسیم میکنه یعنی مثلا سه ماه 30 گیگ ماهی 10 گیگ میتونی مصرف کنی یا ازاده ؟!![]()
سه ماهه ۳۰ گیگ را یکجا میداد ولی الان اونم برداشته
جاش ۶ ماهه ۳۰ گیگ گداشته که نمیدونم تقصیم میکنه یا نه
Sent from my iPhone 6
l2tp ایران کار میکنه. ولی pptp وصل نمیشه.
من شش ماه 30 گیگ گرفتم تقسیم نکرده، یعنی مصرف آزاده.
Last edited by realcore; 29-07-2015 at 11:14.
تا 60 درصد تخفیف در کالای الکترونیک به همراه یک یوسیم با 12 گیگابایت ترافیک رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، با همکاری فروشگاه اینترنتی بامیلو با هدف بهبود سطح استفاده از اینترنت کشور، تا 13 مرداد ادامه دارد.به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، این اپراتور تلفن همراه بعنوان ارائهدهندۀ سریعترین اینترنت کشور، در جشنوارۀ خود که تا 13 مردادماه ادامه دارد، به خریداران محصولات4G/LTEیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، هدیه میدهد.فروشگاه اینترنتی بامیلو نیز با تأمین و فروش محصولات4Gاین جشنواره برای همراهی سیم کارت و اینترنت هدیۀ ایرانسل، فروش انواع لوازم الکترونیک را با 60 درصد تخفیف آغاز کرده است.این فروشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، انواع نوتبوک و تبلت تا 17 درصد، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به متقاضیان به صورت اینترنتی میفروشد.به این ترتیب تمام افرادی که در این جشنواره شرکت کرده و کالاهای دلخواه خود را خریداری میکنند، از سیم کارتUSIMایرانسل به همراه 12 گیگابایت اینترنت همراه هدیۀ این اپراتور، برخوردار خواهند شد.متقاضیانی که پیش از این در صفحۀ «شانس در میزنه...» ایرانسل ثبت نام کردهاند، از طریق ایمیل و پیامک در جریان جزئیات این جشنواره قرار گرفتهاند. با این حال سایر علاقهمندان به استفاده از شرایط جشنوارۀ4Gنیز میتواند با مراجعه به سایت فروشگاه اینترنتی بامیلو به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، از شرایط کالاها، قیمتها و نحوۀ دریافت آنها آگاه شوند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)