تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1519 از 4105 اولاول ... 519101914191469150915151516151715181519152015211522152315291569161920192519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,181 به 15,190 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یعنی به نظر شما به ریسکش می ارزه ؟ استرس اینکه یهو گیر بدن و بعد از 2 ماه خوش گذرونی بگن دوباره برگرد ! و 2 ماه از اونور مجبور شم بیشتر بمونم ....
    آره برادر به ریسکش می ارزه
    یه سنگیه میندازی یا میگیره یا فوق فوقش نمیگیره و همون اندازه خدمت میکنی نه بیشتر
    که من فکر میکنم احتمال لو رفتنش خیلی کمه ، اینقدر بی در و پیکر هست که نگو !

نوشته شده توسط salamichobaran [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام بچه ها من افتادم 06 نیروی زمینی ارتش خیابون پاسداران (اعزام اردیبهشت). کسی هست بدونه چه جوریه اونجا ؟ کسی هست اونجا افتاده باشه؟ به نظرتون بهترین جای ارتش برای اینکه بعد از آموزشی برم خدمت کجاست؟ یه جایی که بعد از ظهرش آزاد باشم بتونم کار کنم یا برای دکترا بخونم ؟ ارتش جای مهندسی داره مثلا مثل خاتم سپاه که ادم کارای مهندسی کنه و یه سابقه کاری براش بشه ؟ از همون روز اعزام آدمو نگه می دارن یا بعد از اینکه لباس و کفش رو دادن میگن برو مثلا اتیکت بدوز و اینا و هفته بعد بیا ؟ یعنی روز اعزام با وسایلم برم؟ کسی خبر نداره وزارت علوم کی جوابش میاد برای استاد سربازی ؟ پیشاپیش ممنون از پاسختون
    آموزشگاه نظامی نزاجا - 06
    من سال 90 اعزامی 1 تیر بودم
    پادگان خیلی بزرگی هست ، واقعا حیف اون زمین که تو پاسداران شده پادگان میلیاردها پول اونجاس !
    تو همین صفحه اطلاعات زیادی هست در موردش سرچ کنید
    خلاصه وار بگم ، از 01 و 02 سخت تر هست اونجا
    از ماه دوم هم روز برگ میشین
    غذای خوبی داره ، فرمانده های خوبی داره
    امکاناتش هم خوبه ولی به 01 نمیرسه
    تقسیماتش هم بد نیست بستگی به شانستون داره
    روز اول لباس میدن 2-3 روز مهلت میدن اتیکت بزنید
    بعدش دیگه 10-12 روز داخل پادگان نگه میدارن تا به اولین 5 شنبه برسید و اگه نگهبان نباشید مرخصی میدن

جاهای خوب تو ارتش تقریبا میشه گفت تمام یگان های تو تهران خوب هستن
    تمام یگان ها هم داخلش یگان مهندسی دارن

2. 5 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خیلی ممنون. فقط یه سوال تو یگان مهندسی پروژه انجام میشه یا اینکه وظیفش به رفع امور پادگان مربوط میشه؟ منظورم اینه که آدم میتونه توش رو چیزی که دوست داره کار کنه تا چیزایی رو که تا حالا یاد گرفته از یا نبره من خیلی از این مسئله نگرانم ؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مرسی ا جوابت
    من از دوستان یه همفکری می خوام، خواهش می کنم بخونین و نظر بدین ...

در واقع من نظر دوستان رو می خوام راجع به کاری که می خوام بکنم

من دفترچه ام رو آخر اسفند 90 فرستادم ولی تاریخ صدور برگه سبزم خورد اول 91. اعزامم هم خورد سال 91
    کسر خدمت ایثار گریم هم تاریخ صدورش خورده 19/1/91 ، ولی تا مهلتی که پارسال داده بودن یعنی 15 اردیبهشت، رفتم لویزان و تاییدش کردن و تو سیستم نظام وظیفه اومد و تو برگه سفیدم هم نوشته شده بود.
    اولای پاییز 91 بود که متوجه شدم نظام وظیفه کسریم رو از سیستم حذف کرده، رفتم نظام وظیفه میدون سپاه تهران گفتم بابا واسه منو چرا دیگه حذف کردین؟ من که سال 90 دفترچه فرستادم که ! گفتن حتماً به خاطر این بوده که تاریخ صدور برگه سبزت سال 91 خورده، بعد زنگ زد از این و اون پرسید که آیا اگه کسی 90 درخواست اعزام داده باشه ولی تاریخ صدورش خورده باشه 91 کسریش باید حذف شه؟ گفتن نه ! عب نداره ! همون تاریخ ارسال دفترچه اش که سال 90 هست کافیه. منو می گی کلی خوشال شدم. اما بعد از این که تایید کرد دوباره و تو سیستم اومد، متوجه شد که تاریخ صدور برگه کسر خدمت 91 بوده ! بعد دوباره زد کسری رو از سیستم حذف کرد گفت برو بیرون نمی شه !
    من گذاشتم چن وقت بعد، دوباره رفتم، مسئولش یکی دیگه بود و این دفعه به تاریخ صدور کسری توجه نکرد و کسریم رو تایید کرد. منم بلافاصله رفتم برگه ام رو تو یگان خودم مد وظیفه ها و تاییدش کرد و بردم شعبه افراد گذاشتم لای پرونده ام. اما واسه محکم کاری از رئیس شعبه افراد پرسیدم که این کسری تاییده ؟ چک کرد گفت نه ! چون باید تاریخ صدور برگه کسری ت سال 90 باشه اما واسه تو 91 اه !

حالا ! اگه من بتونم یه جورایی شعبه افراد رو بپیچونم، و ترخیص بشم ، آیا جای دیگه ممکنه برگه کسری من رو ببینن و گیر بدن به تاریخ صدورش و دوباره بهم زنگ بزنن که آی بیا برگرد سر خدمت ؟! چون می گفتن اینایی که کسری هاشون مشکل داشته و بعدا فهمیدن (اغلب اونایی که تاریخ ارسال دفترچه شون 91 بوده و با کسری ترخیص شدن) بهشون زنگ زدن گفتن برگردین !
    اگه این طوری بشه خیلی ضد حاله ! آدم همش تو استرسه !
    بنظرتون ریسک بکنم و روی کسری ام ترخیصی بگیرم یا نه ؟

سلام دوست عزیز خدمتت عرض کنم دقیقا یک ماه قبل از تاریخ ترخیص شما یک نامه از طرف نظام وظیفه میاد که دستور ترخیص شما رو در فلان روز میده که اصطلاحا میگن تاریخ ترخیص
    فلان کس اومده ( یعنی پایش بالاست ) یعنی تاریخ ترخیصت از نظام وظیفه میاد ودیگه دست یگان شما نیست ( قبلا میشد اما با جامع شدن سیستم نظام وظیفه و صادر شدن یک کارت یکسان با مهر ناجا این امکان از بین رفته ) باری شما سعی کن به پیچونی سنگ مفت گنجش هم مفت

5. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوست عزیز خدمتت عرض کنم دقیقا یک ماه قبل از تاریخ ترخیص شما یک نامه از طرف نظام وظیفه میاد که دستور ترخیص شما رو در فلان روز میده که اصطلاحا میگن تاریخ ترخیص
    فلان کس اومده ( یعنی پایش بالاست ) یعنی تاریخ ترخیصت از نظام وظیفه میاد ودیگه دست یگان شما نیست ( قبلا میشد اما با جامع شدن سیستم نظام وظیفه و صادر شدن یک کارت یکسان با مهر ناجا این امکان از بین رفته ) باری شما سعی کن به پیچونی سنگ مفت گنجش هم مفت
    با سلام.

میگم یعنی در صورتی که کسی غیبتی چیزی نداشته باشه یک ماه قبل از ترخیصش نامه از نظام وظیفه میاد پادگان که فلانی رو فلان روز ترخیص کنید؟

بعد میگم نمیشه این برنامه که توی پادگان ها توی کارگزینی نصبه رو از جایی گیر آورد و نصب کرد روی سیستم؟
    ممنون.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خیلی ممنون. فقط یه سوال تو یگان مهندسی پروژه انجام میشه یا اینکه وظیفش به رفع امور پادگان مربوط میشه؟ منظورم اینه که آدم میتونه توش رو چیزی که دوست داره کار کنه تا چیزایی رو که تا حالا یاد گرفته از یا نبره من خیلی از این مسئله نگرانم ؟
    مربوط به امور داخلی میشه
    اما تو ارتش معمولا لیسانس به بالا رو کار مرتبط با خودشون میدن ، باز تا تو یگان نری نمیشه دقیق گفت
    ولی شما که فوق هستی میتونی پروژه مربوط به خودت رو انجام بدی و حتی اگه به درد صنایع و وزارت رفاع بخوره کسری بگیری براش

8. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

مطمئنی شما که تاریخ ترخیص از طرف نظام وظیفه تعیین میشه ؟

خب یهو تو اون ماه آخر طرف کاری خلافی کنه که اضافه بهش بخوره

از ما که این طور بود که خودت تاریخ ترخیص رو محاسبه میکردی بعد تقریبا 2-3 هفته قبلش باید با یه نامه از طرف یگان که موضوعش همین تعیین تاریخ ترخیص بود و توش اضافه خدمت ها هم ذکر شده بود میرفتی نیرو انسانی کل ، اونجا محاسبه میکنن و بهت میگن کی ترخیص میشی

یعنی اونجوری که فکر نکنم کسی زودتر از موعد بتونه ترخیص بشه

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام.

میگم یعنی در صورتی که کسی غیبتی چیزی نداشته باشه یک ماه قبل از ترخیصش نامه از نظام وظیفه میاد پادگان که فلانی رو فلان روز ترخیص کنید؟

بعد میگم نمیشه این برنامه که توی پادگان ها توی کارگزینی نصبه رو از جایی گیر آورد و نصب کرد روی سیستم؟
    ممنون.
    سلام ببینید کسری و اضاف خدمت شما بعلاوه خدمت قانونی تون تو سیستم نظام وظیفه ثبت شده
    فرقی نداره که شما کسری داشته باشید یا اضاف ` یک ماه قبل مونده به پایان خدمتتون
    تاریخ ترخیصتون به وسیله فکس به کارگزینی محل خدمت ارسال میشه

در مورد نصب سیستم هم خیر داداش اینها یه سیستمی دارند به اسم شاپرک یا یه همچین چیزی ( اسم یه حشره بود )
    و یوزر پس میخواد داداش

مطمئنی شما که تاریخ ترخیص از طرف نظام وظیفه تعیین میشه ؟

خب یهو تو اون ماه آخر طرف کاری خلافی کنه که اضافه بهش بخوره

از ما که این طور بود که خودت تاریخ ترخیص رو محاسبه میکردی بعد تقریبا 2-3 هفته قبلش باید با یه نامه از طرف یگان که موضوعش همین تعیین تاریخ ترخیص بود و توش اضافه خدمت ها هم ذکر شده بود میرفتی نیرو انسانی کل ، اونجا محاسبه میکنن و بهت میگن کی ترخیص میشی

یعنی اونجوری که فکر نکنم کسی زودتر از موعد بتونه ترخیص بشه
    ]دقیقا میخواستم همین رو بگم دقیقا اخر فکس نوشته شده مخاسبه تاریخ ترخیص تا تاریخ فلان هست اما در صورت بوجود امدن مورد اضاف خدمت بعد از این تاریخ نیاز به صدور تاریخ ترخیص مجدد نیست و یگان خدمتی خودش میتونه تاریخ جدید را محاسبه و به اطلاع ستاد کل برساند حالا متنش دقیقا یادم نیست ولی موضوعش همینه

tapatalk
    Last edited by SNOW PATROL; 13-04-2013 at 20:55.

11. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

دوست عزیز واقعا یه تشکر تنها کم بود که زیر پست شما بزنم ...
    ممنون
    من خودم سرباز سپاه هستم مدرک قبولی دانشگاهم رو هم نشون بعضی ها دادم ...
    من فقط و فقط و فقط برای بعد از ظهر ها میخواستم برم کمیسیون که نرفتم!...
    بعضی ها فکر میکنن که سربازی که رفت سپاه رفته هتل 5 ستاره...
    اما خبر ندارن که سرباز لیسانس توی همین سپاه داره توی آتش نشانی پست برجک میده! اونم نه یکی و دو تا ...
    شاید خبر ندارن که بدلیل کمبود سرباز سرباز لیسانسه رو میفرستن دکل پست بده توی همین سپاه! .
    شاید نمیدونن که سرباز لیسانسه و حتی فوق لیسانس چون مسئولش اضافه کاری وایمیسته باید پا به پای مسئول حضور داشته باشن توی پادگان.
    شاید نمیدونن که توی همین سپاه یه سرباز که راننده مسئول شب هست میتونه ترک پست بنده خدایی رو که ساعت 3 نصف شب در حال پست دادنه به راحتی تحویل مافوق بده!...
    تمامی پاس بخش های سپاه 24 ,, 24 هستن.
    در مواردی فرمانده پاسگاه و راننده تعویض پست 24؛؛ 48 میشن ! اونم بعد از 12یا 13 ماه پست دادن به صورت 24 ,,24!
    فقط اینو میبینن که اگر ساعت 2 سپاه شد ساعت 2.15 سرباز میخواد زمین و آسمون رو به هم ببافه! ... قابل توجهتون که دقیقا همینطوره نه توی سپاه بلکه توی ارتش و حتی توی نیروی انتظامی!.. مسیری که بنده از منزل تا پادگان طی میکنم هم سرباز نیروی انتظامی میبینم و هم ارتش... ارتش که خدا بده برکتش از ساعت 12.45 تعطیله!... یه بار نشده توی مسیر که ساعت 14 از پادگان بیام بیرون 4 تا سرباز ارتشی رو ببیم که دارن از پادگان خارج میشن!.
    در مواردی سپاه از هتل هم هتل تر میشه : وقتی که سرباز رو تحویل پایگاه های بسیج بدن . در غیر اینصورت با ارتش برابری میکنه.
    آقا اینا که گفتی بدی های سپاهه یا خوبی هاش؟!
    ما که لیسانسیم توی ناجا داریم 2-4 و بصورت دیزل پست میدیم! حتی فوق لیسانس ها هم کارشون پست دادنه!

13. 5 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مراغه

پيش فرض

آقا اینا که گفتی بدی های سپاهه یا خوبی هاش؟!
    ما که لیسانسیم توی ناجا داریم 2-4 و بصورت دیزل پست میدیم! حتی فوق لیسانس ها هم کارشون پست دادنه!
    به داداش گلم..
    بازم اومدی مرخصی یا هنوز برنگشتی؟؟؟
    چرا جواب سوال های قبلیم رو ندادی؟؟
    اگه میشه جواب بده
    ممنون
    1هفته موند شرم رو کم کنم!!!

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

به داداش گلم..
    بازم اومدی مرخصی یا هنوز برنگشتی؟؟؟
    چرا جواب سوال های قبلیم رو ندادی؟؟
    اگه میشه جواب بده
    ممنون
    1هفته موند شرم رو کم کنم!!!
    هستم. استعلاجی گرفتم هستم فعلا

آقا سوال هات رو اگه میشه دوباره بپرس. شرمنده من ندیدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •