دوست عزیز واقعا یه تشکر تنها کم بود که زیر پست شما بزنم ...
ممنون
من خودم سرباز سپاه هستم مدرک قبولی دانشگاهم رو هم نشون بعضی ها دادم ...
من فقط و فقط و فقط برای بعد از ظهر ها میخواستم برم کمیسیون که نرفتم!...
بعضی ها فکر میکنن که سربازی که رفت سپاه رفته هتل 5 ستاره...
اما خبر ندارن که سرباز لیسانس توی همین سپاه داره توی آتش نشانی پست برجک میده! اونم نه یکی و دو تا ...
شاید خبر ندارن که بدلیل کمبود سرباز سرباز لیسانسه رو میفرستن دکل پست بده توی همین سپاه! .
شاید نمیدونن که سرباز لیسانسه و حتی فوق لیسانس چون مسئولش اضافه کاری وایمیسته باید پا به پای مسئول حضور داشته باشن توی پادگان.
شاید نمیدونن که توی همین سپاه یه سرباز که راننده مسئول شب هست میتونه ترک پست بنده خدایی رو که ساعت 3 نصف شب در حال پست دادنه به راحتی تحویل مافوق بده!...
تمامی پاس بخش های سپاه 24 ,, 24 هستن.
در مواردی فرمانده پاسگاه و راننده تعویض پست 24؛؛ 48 میشن ! اونم بعد از 12یا 13 ماه پست دادن به صورت 24 ,,24!
فقط اینو میبینن که اگر ساعت 2 سپاه شد ساعت 2.15 سرباز میخواد زمین و آسمون رو به هم ببافه! ... قابل توجهتون که دقیقا همینطوره نه توی سپاه بلکه توی ارتش و حتی توی نیروی انتظامی!.. مسیری که بنده از منزل تا پادگان طی میکنم هم سرباز نیروی انتظامی میبینم و هم ارتش... ارتش که خدا بده برکتش از ساعت 12.45 تعطیله!... یه بار نشده توی مسیر که ساعت 14 از پادگان بیام بیرون 4 تا سرباز ارتشی رو ببیم که دارن از پادگان خارج میشن!.
در مواردی سپاه از هتل هم هتل تر میشه : وقتی که سرباز رو تحویل پایگاه های بسیج بدن . در غیر اینصورت با ارتش برابری میکنه.