همین الان از سایت مایکروسافت سرعت دانلود روی 14 هست با ECO512
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همین الان از سایت مایکروسافت سرعت دانلود روی 14 هست با ECO512
الان 1 فایل از سرور دانلودها تست کردم سرعت ثابت 62 هستش , ببینیم 10 دقیقه دیگه اوضاع چطور میشه!![]()
مخلص بروبچ هم محلیم هستیما داداش .
خدارو شکر من از موقعی که سرویسم وصل شده حتی یه دیسکانکت هم نداشتم چه برسه به این بازیا . راستی مودم شما چیه ؟ برا من که زاکسل معمولی هست .
با آرزوى نهاىت سرعت دانلود ، شب همه بخیر .
دوستان لطفا چند سایت دانلود ایرانی مثل دانلودها که لینک مستقیم داشته باشه معرفی کنید...
دیگه از مدیافایر و رپیدشیر و...دست شستم بکلی!!![]()
تا جایی که میدونم انتشار و آموزش خیلتر شکن جرم محسوب میشه نه استفادش!!
با این حساب بجای واژه منحوس کاربر زین پس بفرمایید مجرم اینترنتی!!![]()
برای ریسیت کردن
هر چند ساعت اینجوری میشه البته اینروزها اینطوری شده قبلا" مشکلی نداشتم
در بیارم پس بزارم سر جاش درست میشه![]()
وضع اسفناکه .
سرعت دانلود رویه 10 ـه . امشب یکی از گند ترین شبایه شاتله . پشتیبانی هم که وصل نمی شه .
من فکر کنم این مشکل ربتی به پهنای باند و تجهیزات نداره .
چرا ؟
چون سرور سایت دانلودها (----------.com ) در ایرانه و همین الان که سرعت 10 کیلوبایته ، از دانلودها با 63 دانلود می کنه. 100 % بخاطر تحریم و مسائل سیاسیه .
یادمه یه بار یکی از مسولان بخش پشتیبانی بهم گفت که : یه کدی رو توی داس تایپ کنم . منم تایپ کردم و یه لیست بلند بالا چاپ شد . بعد لیست رو کپی کردم براش . اون بهم گفت که توی لیستتون نشون میده که درخواست شما با پینگ 83 از سرورهای شاتل و مخابرات عبور کرده و تا به سرور میزبان در خارج از کشور وصل شده ، مقدارش 3 برابر شده . که نشون میده مشکل از آن سوی آبهاست.
من که چشمم آب نمی خوره .
اگر سرویسشون رو درست کردن که کردن . اگر نکردن من حتما تغییر isp میدم .
خداوند لعنت که باعث و بانیه این مشکلات اینترنت رو.
دوستان اگر تونستن با پشتیبانی ارتباط برقرار کنن . بگید بهشون که بخدا حال همشون رو میگیرم . حالا دیگه خارج از سرویس میشن !!! چطوره که نوشته شده آنلاین ولی سرویس دهی نمیشه ؟؟
امشب خدا رو شکر اوضاع فعلاً خوبه سرعت روی 68 هستش
من الان از ---------- با 150 میگیرم اما از سرورهای خارجی با لینک مستقیم سرعت به 10 نمیرسه!
دوست من خود شاتل سرورهای مطرح خارجی رو شبها محدو میکنه.![]()
..اونا هیچ وقت نمیان اینترنتو تحریم کنن , این میشه همکاری در امر خیلترینگ و بسته کردن فضای اینترنتی!!
دوستان اگه سایت دیگه ای مثل ---------- میشناسید لطفا معرفی کنید..![]()
هم اکنون 92 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 92 مهمان)