تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1519 از 2376 اولاول ... 51910191419146915091515151615171518151915201521152215231529156916192019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,181 به 15,190 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام..
    کل پست ها رو خوندم..
    لازم دونستم چند تا نکته رو بگم..
    من عربی بلد نیستم باید بگردیم خوزستانی پیدا کنیم..
    گروهمون گروه مرگ هست ولی نه واسه ما، واسه همگروهامون گروه مرگه چون استقلال تو گروهشونه..
    هر کی هر چقدر که میخواد میتونه خرج کنه. با هر تیمی هم که می خواد میتونه بازی کنه، پول خودشه.. چیزی که پولی نیست غیرته که خدا رو شکر استقلالی ها امسال همشون غیرت رو دارن.. یه چیز دیگه هم پولی نیست. اونم هواداره، که استقلال این نعمت بزرگ رو هم داره.. پس بدون هیچ ترسی میگیم :

هر کی مرده بیاد جلو . . .

موفق باشید..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

امير قلعه‌نويي: در گروه دشواري قرار گرفته‌ايم قهرماني در لباس مربي‌گري فوق‌العاده استامير قلعه‌نويي پس از قرعه‌كشي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا اظهار اميدواري كرد كه استقلال بتواند به مقام قهرماني اين رقابت‌ها دست يابد.به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از همگروهي استقلال با تيم‌هاي الاتحاد عربستان، الجزيره امارات و ام الصلال قطر امير قلعه‌نويي به روزنامه‌ي گالف تايمز امارات گفت: زماني كه ما در سال 1991 قهرمان آسيا شديم، من بازيكن تيم بودم و فكر مي‌كنم اگر بتوانم اين قهرماني را در لباس مربي‌گري تكرار كنم، فوق‌العاده خواهد بود.وي افزود: ما مديريت خوبي داريم و از بازيكناني كه تجربه‌ي بين‌المللي بهره مي‌برند، استفاده مي‌كنيم. فكر مي‌كنم در گروه دشواري قرار گرفتيم اما، آماده‌سازي ما خوب خواهد بود و ما مي‌خواهيم براي هوادارانمان قهرماني را بدست بياوريم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

استقلال به دنبال جذب هافبك پرويي عدم رضايت قلعه‌نويي از "دانيل جافا"تيم فوتبال استقلال به دنبال جذب يك هافبك اهل كشور پرو است.به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، باشگاه استقلال كه چندي است به دنبال جذب يكي، دو بازيكن خارجي در پست‌هاي مياني و حمله است، در صدد جذب يك هافبك پرويي برآمده است.اين بازيكن قرار است به زودي وارد تهران شده و در تمرينات تيم استقلال شركت كند.هم‌اكنون "دانيل جافا" بازيكن ملي‌پوش تيم تيراناي آلباني در تمرينات تيم استقلال حضور دارد اما گفته مي‌شود امير قلعه‌نويي رضايت چنداني از بازي وي ندارد و احتمال جذب وي كم است.مهاجم آلبانيايي براي انجام تست فني در تمرينات تيم فوتبال استقلال تهران حاضر شده است.بهترين آمار گلزني وي از سال 2003 تا 2005 بوده است كه با تيم تيرانا از 58 مسابقه توانسته است 42 گل را به ثمر برساند.جافا در فصل 2007- 2006 از 31 مسابقه 20 گل را به ثمر رسانده است؛ همچنين اين بازيكن در بازي دوستانه بين تيم‌هاي تيرانا و ميلان كه در 14 اكتبر2008 برگزار شد و با پيروزي دو بر يك تيم آلبانيايي تمام شد، يك گل تيمش را به ثمر رساند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

براي ارسال اسامي بازيكنان به afc / باشگاه ها تا پايان دي فرصت دارندبه گزارش خبرگزاري فارس، در سمينار نمايندگان تيم هاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا در مالزي كه امروز آغاز شده است، زمان ارسال اسامي بازيكنان براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا تعيين شد.بر اين اساس تمامي باشگاه ها بايد تا پايان ماه جاري فهرست بازيكنان خود را به afc ارسال كنند.تيم هاي پرسپوليس، استقلال، صبا قم و سپاهان نمايندگان ايران هستند. اندر مزاياي هواي دوبي : رقيب استقلال مقابل بايرن مونيخ به ميدان مي رودبه گزارش خبرگزاري فارس، بايرن مونيخ آلمان كه نزديك يك هفته است در شهر دوبي امارات اردوي تداركاتي برپا كرده، فردا با تيم الجزيره امارات روبرو مي شود. الجزيره يكي از سه حريف استقلال درگروه سوم ليگ قهرمانان آسيا است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

فيروز كريمي عزادار شدخبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال صباي قم عزادار شد.به گزارش خبرگزاري فارس، فيروز كريمي به دليل از دست دادن پدر خود عزادار شد.پدر كريمي كه با بيماري روبرو بود شب گذشته دار فاني را وداع گفت.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پس چرا اینها در خرید بازیکن اینقدر دست دست می کنند؟
    خسته شدم از بس در این مورد خبر شنیدم و خوندم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

سلام دوستان عربها برای استقلال چیزی نیستند ولی تیمهای شرق اسیا مثل عربها نیستند.کاملا منطقی بازی میکنند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

من نمیدونم اینا دنبال کاکا میگردن یا اتوئو که هی این دست اون دست میکنن.مثل دفعه ی قبل نکنن تیم رو حذف کنن؟

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

سلام..
    کل پست ها رو خوندم..
    لازم دونستم چند تا نکته رو بگم..
    من عربی بلد نیستم باید بگردیم خوزستانی پیدا کنیم..
    گروهمون گروه مرگ هست ولی نه واسه ما، واسه همگروهامون گروه مرگه چون استقلال تو گروهشونه..
    هر کی هر چقدر که میخواد میتونه خرج کنه. با هر تیمی هم که می خواد میتونه بازی کنه، پول خودشه.. چیزی که پولی نیست غیرته که خدا رو شکر استقلالی ها امسال همشون غیرت رو دارن.. یه چیز دیگه هم پولی نیست. اونم هواداره، که استقلال این نعمت بزرگ رو هم داره.. پس بدون هیچ ترسی میگیم :

هر کی مرده بیاد جلو . . .

موفق باشید..
    حال کردم با این پست واقعا وحشتناک میشه استادیوم ازادی میشه مثل نیوکمپ(من رئالیم)
    هر کی مرده بیاد جلو ولی جدا من به این تیم امیدوارم

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اینا را اونی تو ابیته گذاشته

دو شنبه 16 / 10 87

رسم زندگی همین است

همین است.رسم زندگی همین است. فوتبال هم همین است.
    مقابل مس یک نیمه حمله کردیم و گل نزدیم و ناراحت بودیم. بعد گل زدیم و خوشحال شدیم. بعد گل خوردیم و ناراحت شدیم و بعد دز دقیقه 90 یک گل شیرین زدیم و خوشحال شدیم. بعد رفتیم ولیمه صمد و باز هم خوشحال بودیم.
    صبح که از خواب بلند شدم خبر فوت پدر پیروز و مادر بزرگ هادی شکوری را به من دادند، ناراحت شدم.
    حرفی ندارم.
    زندگی همین است. فوتبال همین است. یک لحظه شاد هستی و یک لحظه غمگین. نه وقتی شاد هستی خودت را فراموش کن و نه وقتی غمگین هستی.
    به هر حال کاری نمی شود کرد جز صبر. برای پیروز و هادی و بستگانشان آرزوی صبر دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •