منصوری فهیم : با عوض شدن پیروانی كاملاً مخالفم
محمد منصوری فهیم در اولین سال حضورش در پرسپولیس آرزوهای زیادی داشت اما عدم قرار گرفتن در تركیب اصلی باعث شد تا او از آرزوهایش دور شود اما قطعاً با تلاشی كه می كند به آنچه لیاقتش را دارد خواهد رسید؛ كما اینكه در ۲ بازی اخیر سرخپوشان مقابل فولاد و مس او فیكس بود .
محمد منصوری فهیم در اولین سال حضورش در پرسپولیس آرزوهای زیادی داشت اما عدم قرار گرفتن در تركیب اصلی باعث شد تا او از آرزوهایش دور شود اما قطعاً با تلاشی كه می كند به آنچه لیاقتش را دارد خواهد رسید؛ كما اینكه در ۲ بازی اخیر سرخپوشان مقابل فولاد و مس او فیكس بود . گفت و گوی ما را با منصوری فهیم بخوانید:
• از شرایط پرسپولیس راضی هستی؟
- شرایط ما شرایط خیلی بدی هم نیست. ما ۲ دیدار با پیام و داماش داریم كه اگر ببریم وضعیتمان خیلی خوب خواهد شد. بازی های استقلال قبل از دربی خیلی سخت تر از دیدارهای ماست و اگر بازی هایی كه داریم را ببریم در بازی رو در رو كه برایمان خیلی اهمیت دارد هم نتیجه می گیریم. خیلی خوشبین هستم پیام و پگاه را ببریم.
• البته بردن این تیم ها هم به این آسانی نیست.
- نه اینكه آنها را دست كم بگیریم. اصلاً در شرایطی نیستیم كه تیمی را دست كم بگیریم. این ۲ بازی را با تمام قوا به زمین می رویم تا امتیاز كامل را بگیریم چون مطمئن هستیم استقلال در ۲ بازی آینده اش نتیجه نمی گیرد. بعد از این ۲ بازی هم برای دربی آماده می شویم.
• چرا پرسپولیس امسال اینقدر امتیاز از دست داد؟
- دلایل زیادی داشت. این حرف هایی كه می زنم بهانه نیست اما در شرایطی كه پرسپولیس داشت، امتیاز از دست دادن غیر طبیعی نبود. ما مشكلات زیادی داشتیم. اول به قطبی گیر دادند كه آنقدر مسائل زیاد شد كه بی خبر از پرسپولیس رفت و تیم را در شرایط بدی گذاشت. بحث ماركو و دی كارمو بود. مشكلات مالی و تغییر مدیریت هم بود كه تمام این مسائل تأثیرگذار بود. تمام این مشكلات به كنار اما تیم های دیگر هم قوی شده اند. امسال ۹۰ درصد تیم ها مقابل پرسپولیس خیلی بیشتر از استقلال انگیزه داشتند. همه تیم ها در اوج مشكلات با استقلال مواجه می شدند اما وقتی به ما می رسیدند تمام مشكلات آنها حل می شد. انگار تمام تیم ها قول و قرار می گذارند تا مقابل ما مشكلات شان را حل كنند. انگار نمی خواهند پرسپولیس قهرمانی فصل قبلش را تكرار كند. انشاءالله بتوانیم این ۲ بازی را ببریم و بعد از آن برای دربی آماده شویم.
• فكر می كردی اولین سال حضورت در پرسپولیس چنین سالی باشد؟
- قبل از اینكه به پرسپولیس بیایم چنین فكری نمی كردم اما امسال وضع مالی پرسپولیس خوب شد و ترافیك در بعضی از پست ها زیاد شد. چون پرسپولیس باید در آسیا هم باشد بازیكنان زیادی گرفتند. تیم خیلی قوی بسته شده بود اما مشكلات نگذاشت كه نتیجه بگیریم. آمدن من هم به پرسپولیس در شرایط خیلی سختی بود. تیم قهرمان شده بود و بازیكنان زیادی هم جذب شده بودند اما به مرور زمان شرایط بهتر شد و الان فیكس تیم هستم و در آینده بیشتر هم بازی می كنم.
• اگر از اول فصل فیكس پرسپولیس بودی الان در تیم ملی حاضر بودی؟
- صددرصد. اگر كادر فنی به من اعتماد می كردند الان در تیم ملی بودم. اصلاً برای همین به پرسپولیس آمدم. در ابومسلم هم به تیم ملی دعوت می شدم . آنجا در تیم جا افتاده بودم اما به پرسپولیس آمدم تا سریعتر به تركیب تیم ملی برسم. البته ناراحت نیستم. اگر از روز اول به من اعتماد می كردند الان در اردوی تیم ملی بودم.
• فكر می كنی چه زمانی به اردوی تیم ملی دعوت بشوی؟
- الان شرایط تیم ملی برای دایی تقریباً شناخته شده است چون بچه ها در اردوهای زیادی كنار هم بوده اند و شناخت خوبی از هم دارند و به هماهنگی خوبی رسیده اند. الان خیلی سخت است به تیم ملی دعوت شوم. البته علیرضا محمد هم حقش است كه به تیم ملی دعوت شود اما نمی دانم چرا او را نمی بینند. محمد باید به تیم ملی دعوت شود. انشا ء الله او هم به حقش برسد
اما در شرایط فعلی خیلی سخت است كه به پازل تاكتیكی مدنظر دایی رسید. ما هم اگر خیلی خوب باشیم احتمالش هست كه در لیست تیم ملی قرار بگیریم.
• پرسپولیس امسال قهرمان می شود؟
- خیلی امیدوارم قهرمان شویم. تمام تمركز ما روی بازی های خودمان است و اگر امتیازات كامل را بگیریم قطعاً تیم های بالاتر از ما در جدول، امتیاز می دهند.
• این روزها بحث حضور سرمربی بزرگ خارجی در پرسپولیس است. با این قضیه موافقی؟
- به نظر من چنین كاری درست نیست. از اول فصل آقای قطبی با تیم كار كرد و آقای پیروانی هم در كنار ایشان بود. بچه ها با پیروانی خیلی خوب هستند و جو خوبی در تیم حاكم است . خیلی از بچه های تیم هم با ایشان همبازی بوده اند و خیلی با ایشان راحتیم. از وقتی كه سعداوی آمد، تمرینات ما خیلی بهتر شده و بدن ها خیلی خوب شده است . با این شرایط حس می كنم به لحاظ بدنی و تاكتیكی شرایطمان خیلی عوض شود. اگر همین كادر در تیم بماند نتیجه آن را می بینیم. با عوض شدن پیروانی كاملاً مخالفم .
مصاحبه : روزنامه ابرار ورزشی (
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
)