فکر کنم از شاتل باشه , بار ها این اتفاق برام افتاده ولی همزمان با ایرانست تست کردم مشکلی نبوده
فکر کنم از شاتل باشه , بار ها این اتفاق برام افتاده ولی همزمان با ایرانست تست کردم مشکلی نبوده
مناطق کمی سرویس میده تو تهران
اومده تو قم و دزفول فقط خوب کار کرده
مگه بعد از اتمام ترافیک منصفانه نباید سرعت بیاد روی 128 ؟ پس چرا قطع میشه و پینگ هم نمیگیره ؟ فقط سایت شاتل باهاش باز میشه ؟ یا قانونش عوض شده ما خبر نداریم ؟
قانونش عوض نشده، زنگ بزنید بگید اگه زیر بار نرفتن به 195 شکایت کنید.
سلام. بچه ها من از قندشکن 1.1.1 استفاده میکنم هر از گاهی. مشکل اینه سایت دیجیکالا به صورت رندوم باز نمیشه در حد چند ثانیه. اما با قندشکن مشکلی نداره. توی نسخه اندروید هم امتحان کردم بالا نمیاد در صو.رتی که بازار مشکلی نداره و راحت باز میشه.
این پشتبیانهای شاتل هم مثل اینکه نمیتونن بفهمن مشکل از کجاست. دیروز یکیشون زنگ زد گفت در همون لحظه تماس بگیر. الان دارم باشون چت میکنم ولی فایده اش چیه سایت دیجیکالا زیر 1 دقیقه این مشکلو داره و اونقدری نیست که بتونه روش کار کنه
به من گفت انی دسک بده. بهش گفتم خودش در حد چند ثانیه اس و بعد درست میشه.
بعضیا توی برنامه بازار گفته بودن خود اپلیکیشن دیجیکالا خرابه و کرش میکنه و از این جور حرفها. حالا من توش موندم برنامه خرابه یا اینترنت شاتل مشکل داره
برای منم از این مشکلات زیاد پیش میاد .دیجیکالا که کلا هم سایتش هم اپلیکیشن داغونش مشکل داره ولی احتمالا به خاطر پورتها و محدودیتهایی که سرویس دهنده ها اعمال میکنن این مشلات پیش میاد و کاری به دی ان اس نداره
اون 195 هم که همش خود سرویس دهنده میاد جواب میده و خودشم شکاییت رو میبنده بارها و بارها شکایت کردم و نتیجه نگرفتم
وقتی ترافیکم تموم شد برام پیامک اومد که به خاطر اتمام ترافیک نت شما به سرعت مصوب کاهش پیدا میکنه .بعد رفتم توی پنل کاربری دید یه گزینه بود نوشته بود اگه میخاید با سرعت مصوب از نت استفاده کنی گزینه ی فعال سازی رو بزن بعد منم گزینه ی فعال سازی ادامه با سرعت کم رو زدم و مودم رو هم یه بار ریستارت کردم ولی بعدش همچنان نه پینگ داشت نه پیج باز میکرد .فقط سایت شاتل باهاش باز میشد که تازه از همون سایت شاتل هم چیزی دانلود میکردم سرعت دانلود با دانلود منیجر بین 1 تا 6 کیلوبایت بود .اصلا معلوم نیست اینجا چه خبره .خیلی شخمیه .
حالا من تو همون لحظه که دیجیکالا باز نمیشه، پینگ سایتشو دارم ولی توی موزیلا و اپرا اصلا سایت بالا نمیاد مگر اینکه با قندشکن بالا بیاد
اون مشکلی هم که گفتید برای منم اتفاق افتاده . روز آخر بود تقریبا که ترافیکم تموم شد ولی هنوز چند ساعت داشتم تا به اتمام سرویس برسه ولی دیدم سرعت اصلا 128 کیلوبیت نیست و فقط سایت خود شاتل باز میشه که من دیگه سرویس جدید خریدم
وقتی جواب شکایت رو میده، شما در خواست تجدید نظر رو بزنید تا از بخش بالاتر رسیدگی کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)