شماره ای که تعلق سیم کارت هدیه رو اعلام می کنه 2100 هستش؟
شماره ای که تعلق سیم کارت هدیه رو اعلام می کنه 2100 هستش؟
دوستان کسی از ... شکن cisco any connect استفاده میکنه؟ میدونید چی کار کنیم که هر دفعه پسوورد نخواد؟؟؟؟؟
راهی نداره
کاش داشت واقا نمیدونم چرا همچین چیز ساده ای رو اینطوری طراحی کردن
بخاطر امنیت
این شماره چیکار میکنه دقیقا.چند وقت پیش از این شماره برای دوستم از این شماره سیم کارت هدیه اومد
این برنامه اسپید تست بهیچ عنوان سرعت واقعی رو نشون نمیده.دلتون رو به این خوش نکنید سرعت و اقعي خيلي کمتر از اين حرفهاست.باید با یک برنامه دانلود منيجر مانند idmياadm دانلود کنید و سرعت واقعی رو ببینید.اینهایی حرف از چهار مگ و شش مگ سرعت میزنند با همین برنامه بوده وگرنه سرعت واقعی ایرانسل در بهترین شرایط حدود حدودای یک مگ هست.اونهم نه تو ساعت اوج مصرف.الان هم که مدتیه واقعا افتضاح شده.بجای سرمایه گذاری روی بر روی کیفیت شبکه فقط مناطق تحت پوشش زیاد میکنند و بسته ميفروشند.بزرگترین اشتباهي که کردم اعتماد به ایرانسل بود.اوایل یه بسته شبانه برای تست گرفتم دیدم سرعت خوبه( حدودای 700کيلو بایت تا یک مگا بایت) و بدنبال اون بسته یکساله رو خریدیم اما بعد دیدم چه اشتباهي کردم واقعا پولم رو ریختم تو توالت بحساب خودم خریده بودم که بجای وای فای ازش استفاده کنم و دیگه adsl رو تمدید نکنم. تو ساعت روز بخصوص ظهر ها و شبها سرعت میاد زیر 50کيلو بایت اونهم با نوسان فراوان خلاصه که يه صفحه رو بخوای باز کنی کلي دردسر داره چه برسه که بخوای فيسبوکي تويتري چک کنی تو یکساعت که شصت دقیقه هست شصت مرتبه اتصالت قطع میشه. هیچی دیگه مجبور شدم دوباره وای فای رو راه انداختم و ايرلنسله هم گاهی وقت کنم نصف شبها که سرعت داره فیلمی باهاش دانلود کنم.باعث تاسفه که این شرکتها هیچ تعهد و پاسخگویی در قبال کیفیت کارشون ندارند.
در شیراز هم شدیدا افت سرعت داریم.
Last edited by arsinn; 28-07-2015 at 14:18.
این به خاطر اینکه وزیر مربوطه و اعوان و انصارش فقط به فکر آمار دادن هستن اگر راست میگن بیان برای اینترنت موبایل sla و سطح کیفیت تعیین کنند و خسارت بدن
سلام.
دوستان از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه بسته اینترنت خرید؟
من هرچی تلاش کردم نفهمیدم این سایت چطوری کار میکنه!
میدادن یه بچه 3 ساله سایت رو طراحی کنه بهتر از آب درمیومد.
یه مشکل دیگه هم دارم، اگه از وی پی ان ایران استفاده نکنم سرعت روی 4G به زور به 5 کیلوبایت میرسه ولی وقتی وی پی ان ایران میزنم تا 8 مگ با سرور خارج میره!
این مشکل بخاطر کمبود پهنای بانده؟ m7350 گرفتم به امید این که این مشکلات حل بشه هیچ فرقی نکرد!
Last edited by Xx Hossein xX; 28-07-2015 at 18:07.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)