تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1518 از 2605 اولاول ... 518101814181468150815141515151615171518151915201521152215281568161820182518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,171 به 15,180 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

الان یعنی شبانه رایگان شده اونوقت؟؟ چه طرحی مخابرات شبانه رایگان داره؟؟

Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

امروز صبح مصرف من به روز شد زده 9 گیگ با حساب کتاب من توی این سه روز من یک گیگ استفاده کردم حالا من اشتباه میکنم بگن دو گیگ یا 3 گیگ نه 9 گیگ....اعتراض را باید کجا ثبت کنم

الان که چک کردم دیدم شروع محاسبه را زده 13:52:54 1394/01/31
    من توی سایت 195 هم این تقلب ثبت کردم

دوستان این بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال ها را گزینشی اینتخاب میکنن...من دو بار سوال پرسیدم ولی نه نمایش میده و نه جواب
    برای منم خیلی زیاد حساب کردن!!باید انقدر به 195 گزارش کنیم تا روشون کم بشه

تا حالا نشده من رو تالارشون پیام بدم ولی نمایش ندن ولی این اخرین بار جواب ندادن که فک کنم اول هفته جواب بدن

اقایون به 195 شکایت کنید!

3. این کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

واسه من 4.5 گیگ حساب کرده. در صورتیکه این 2 روز به زور حساب کنی 1 گیگ استفاده کردم.

اول باید این سیستم داغون رو درست میکردن بعد حد مصرف واسه مردم تعیین میکردن

من حساب کردم با اینترنت محدود 2 مگابیت مخابرات بیشتر از اینترنت نامحدود 2 مگابیت مخابرات میشه دانلود کرد. این یعنی مسخره بازی.
    با محدود میشه شبی 4 گیگ دانلود کرد که میشه 120 گیگ در ماه ولی با نامحدود 2 مگابیت فقط میشه 80 گیگ دانلود کرد تازه محدود قیمتشم کمتره.

بحث من فقط دانلود نیست منظورم اینه که این سرویس نامحدود دیگه خیلی مسخرس نه میشه دانلود کرد نه وب گردی. محدود حجمت تموم بشه فوقش اینترنتت قطع میشه شارژ میکنی اگه دانلودم داشته باشی تو ساعات رایگان بدون واهمه دانلود میکنی ولی با نا محدود با این وضع ریز مصرف نه میشه وب گردی کرد نه دانلود. آخرشم معلوم نیست چقدر روی قبض پول اضافه بنویسن.
    Last edited by MJHamed; 23-04-2015 at 10:10.

5. 3 کاربر از MJHamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز صبح مصرف من به روز شد زده 9 گیگ با حساب کتاب من توی این سه روز من یک گیگ استفاده کردم حالا من اشتباه میکنم بگن دو گیگ یا 3 گیگ نه 9 گیگ....اعتراض را باید کجا ثبت کنم

الان که چک کردم دیدم شروع محاسبه را زده 13:52:54 1394/01/31
    من توی سایت 195 هم این تقلب ثبت کردم

دوستان این بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال ها را گزینشی اینتخاب میکنن...من دو بار سوال پرسیدم ولی نه نمایش میده و نه جواب
    حتما به لینک موجود در امضای بنده س ربزنید و این مسله حجم دزدی بطور آشکار هم در شکایتتون طرح کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

قضیه مصرف اینجاست

باگ داره سیستم محاسبه شون
    فایلی که 30ام شروع شده به پای یکم نوشته چون اون موقع تموم شده!!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قضیه مصرف اینجاست

باگ داره سیستم محاسبه شون
    فایلی که 30ام شروع شده به پای یکم نوشته چون اون موقع تموم شده!!

با این حساب کتابی که این سیستم داره میندازه اینطوری که بوش میاد پای هزینه اضافی هم از مشترک به میون کشیده خواهد شد بطور خودکار... بنده پیشنهاد میدم شما هم شکایت کن تعداد بالا باشه میگن حتما یه خبری هست ملت صداشون در اومده!
    این سیستم CRM خیلی وقته مشکل جدی داره باگ داره ولی چون ما نامحدود بودیم دقت نمی کردیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان عزیز من الان نزدیک 1 هفته اس که پست هاتونو دنبال میکنم. تمامی شکایت ها و حتی بیشتر ازون رو هم انجام دادم ولی چندتا مسئله رو به نظرم باید یادآور شم!!!
    1- من نمیدونم دوستان تا کجا پیگیری کردن؟ ولی من پشتیبانی - فروش - مرکز مخابرات (مدیریت مرکز و مسئول ای دی اس ال مرکز) - روابط عمومی مخابرات استان تهران (اپراتور - سوپروایزر اپراتور ها - مدیریت) - مدیریت بخش سایت tct.ir حتی 1 نفر هم در موردگفته های بخش پرسش و پاسخ سایت مخابرات اطلاعی نداشت!!!!!!! فکر میکنید منطقیه که اپراتور پاسخگو درین مورد اطلاع داشته باشه و مدیریتش چیزی ندونه؟؟؟
    2- اگر بخوایم به گفته های اونجا استناد کنیم که برای خیلی از مشترکین که حتی قبضی هم صادر نمیشه! یا خیلی ها مثه من اصلا پشت قبض رو نمیخونن !!! حالا فکر میکنید مخابراتی که خط با بدهی بیشتر از 50 تومن رو تو میان دوره قطع میکنه بیاد و چنین حماقتی بکنه؟ با این تفاسیر کسیکه ازین مطلب بی اطلاع باشه سر ماه ممکنه با قبض میلیونی طرف شه!!! بعد مخابرات میخواد یه خط 50 هزار تومنی طرفو مصادره کنه خوب بقیه اش چی یا میخوان طرفو ببرن دادگاهی کنن؟؟؟ شاید با توجه به شرایط جامعه بگین آره ولی چند نفرو؟ اصلا هزینه این مشکلات برای خود مخابرات بیشتره!!!
    3-به قول دوستی اون طرح بهاره 2 مگ 32 تومنی با احتساب شبانه بیشتر از نامحدود با این شرایط فرضی و مبلغ 74 تومن دانلود میده دیگه اون 1مگ و 512 های نامحدود بماند!!!!
    4- اصلا با این سیستم اکانتینگ اینا در هر دادگاهی محکوم خواهند شد چون مصرف هارو از زمان کانکت تا دیسکانکت محاسبه میکنه نه بر اساس زمان!!! ودر زمان عبور از سقف بدون هیچ اطلاعی میخواد مصرف آزاد حساب کنه! اصلا محاسبه همون مصرف آزاد بدون سیستم اکانتینگ فکر کنم خودش مشکلی باشه واسه مخابرات

فقط در آخر اینو بگم که شاید این بحث در حد یک پیش طرح باشه که از ماه های آینده اجرایی بشه و دلیل چاپش الان فقط بحث عقب موندن بخش فنی یا نرم افزار اکانتینگ مخابرات از بخش چاپ و صدور قبض باشه به دلیل اینکه برگه خام قبوض با توجه به حجمش خیلی پیشتر از زمان صدور چاپ میشه پیش بینی کرده بودن که تا این تاریخ سیستم برای انجامش آماده است ولی طبق روال همه پروژه های این چنینی سر وقت انجام نشده و به همین دلیل هم اطلاع رسانی رسمی چیزی فراتر از همون پرسش و پاسخ نرفته!!! ومسلما در زمان اجراش در سطح وسیعتری مثل اس ام اس یا حداقل درج در خود سایت مخابرات اطلاع رسانی میشه!
    Last edited by Amaru; 23-04-2015 at 11:38.

10. 5 کاربر از Amaru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با این حساب کتابی که این سیستم داره میندازه اینطوری که بوش میاد پای هزینه اضافی هم از مشترک به میون کشیده خواهد شد بطور خودکار... بنده پیشنهاد میدم شما هم شکایت کن تعداد بالا باشه میگن حتما یه خبری هست ملت صداشون در اومده!
    این سیستم CRM خیلی وقته مشکل جدی داره باگ داره ولی چون ما نامحدود بودیم دقت نمی کردیم.
    دوست من
    من شکایت کردم
    منتها یه مشکل اساسی داریم
    بدتر از من یکنفر پیدا نشد متن قراردادو داشته بتونیم به اون استناد کنیم که مخابرات خلاف قرارداد عمل کرده
    یارو از وزارت و رگولاتوری حتی سازمان بازرسی زنگ میزنه که آقا کو قرادادت که میگی نامحدود بوده از اول؟؟؟
    زبون آدم میره تو ....

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز من الان نزدیک 1 هفته اس که پست هاتونو دنبال میکنم. تمامی شکایت ها و حتی بیشتر ازون رو هم انجام دادم ولی چندتا مسئله رو به نظرم باید یادآور شم!!!
    1- من نمیدونم دوستان تا کجا پیگیری کردن؟ ولی من پشتیبانی - فروش - مرکز مخابرات (مدیریت مرکز و مسئول ای دی اس ال مرکز) - روابط عمومی مخابرات استان تهران (اپراتور - سوپروایزر اپراتور ها - مدیریت) - مدیریت بخش سایت tct.ir حتی 1 نفر هم در موردگفته های بخش پرسش و پاسخ سایت مخابرات اطلاعی نداشت!!!!!!! فکر میکنید منطقیه که اپراتور پاسخگو درین مورد اطلاع داشته باشه و مدیریتش چیزی ندونه؟؟؟
    2- اگر بخوایم به گفته های اونجا استناد کنیم که برای خیلی از مشترکین که حتی قبضی هم صادر نمیشه! یا خیلی ها مثه من اصلا پشت قبض رو نمیخونن !!! حالا فکر میکنید مخابراتی که خط با بدهی بیشتر از 50 تومن رو تو میان دوره قطع میکنه بیاد و چنین حماقتی بکنه؟ با این تفاسیر کسیکه ازین مطلب بی اطلاع باشه سر ماه ممکنه با قبض میلیونی طرف شه!!! بعد مخابرات میخواد یه خط 50 هزار تومنی طرفو مصادره کنه خوب بقیه اش چی یا میخوان طرفو ببرن دادگاهی کنن؟؟؟ شاید با توجه به شرایط جامعه بگین آره ولی چند نفرو؟ اصلا هزینه این مشکلات برای خود مخابرات بیشتره!!!
    3-به قول دوستی اون طرح بهاره 2 مگ 32 تومنی با احتساب شبانه بیشتر از نامحدود با این شرایط فرضی و مبلغ 74 تومن دانلود میده دیگه اون 1مگ و 512 های نامحدود بماند!!!!
    4- اصلا با این سیستم اکانتینگ اینا در هر دادگاهی محکوم خواهند شد چون مصرف هارو از زمان کانکت تا دیسکانکت محاسبه میکنه نه بر اساس زمان!!! ودر زمان عبور از سقف بدون هیچ اطلاعی میخواد مصرف آزاد حساب کنه! اصلا محاسبه همون مصرف آزاد بدون سیستم اکانتینگ فکر کنم خودش مشکلی باشه واسه مخابرات

فقط در آخر اینو بگم که شاید این بحث در حد یک پیش طرح باشه که از ماه های آینده اجرایی بشه و دلیل چاپش الان فقط بحث عقب موندن بخش فنی یا نرم افزار اکانتینگ مخابرات از بخش چاپ و صدور قبض باشه به دلیل اینکه برگه خام قبوض با توجه به حجمش خیلی پیشتر از زمان صدور چاپ میشه پیش بینی کرده بودن که تا این تاریخ سیستم برای انجامش آماده است ولی طبق روال همه پروژه های این چنینی سر وقت انجام نشده و به همین دلیل هم اطلاع رسانی رسمی چیزی فراتر از همون پرسش و پاسخ نرفته!!! ومسلما در زمان اجراش در سطح وسیعتری مثل اس ام اس یا حداقل درج در خود سایت مخابرات اطلاع رسانی میشه!
    1-این بی اطلاعی کاملا مشهوده و حق با شمسا ولی ما این رو در نظر می گیریم که حتی 1درصد حرفهای اون بخش تالار گفتگوی سایت رسمی مخابرات استان تهران صحت داشته باشه و خودشونو زده باشن به اون راه یا حتی به اینها نگفته باشند و طرف هم از همه جا بی خبر مثل همیشه دانلود بزنه آخر ماه با یه قبض نجومی رو به رو بشه! پس ما پیشگری می کنیم از حادثه که از درمان خیلی آسون تره

2-از مخابرات شما هر چی بگی بر میاد... مثل همین داستان سیستم CRM که طرف 1گیگ هم مصرف نداشته براش انداخته 9گیگ! درسته شاید برای یکسری شماره خط مهم نباشه و بگند ای بابا این که همش 50تومنه چرا باید 300تومن قبض پرداخت کنم! ولی یکسری اون خط ثابت محل کار یا منزل هست و نعویضش براشون عواقبی داره.که اون دسته افراد هم تازه بعد دریافت قبض وارد پروسه می شوند! پس ما می گیم چه کاریه ما پیش دستی می کنیم وجلوگیری می کنیم از دزدی مخابرات.

3-همون دارند مشترکین رو کاری می کنند خود خواسته به سمت طرحهای محدود پیش برند و راه برگشتی هم نداشته باشند بقول معرف دارن در باغ سبز نشون میدهند اولش... درباره تعرفه ها و اینکه این داستان که مطرح شده دور از ذهن نیست یکی دیگه از شواهدی دیگه ای که وجود داره شما برو ببین قیمت 1مگ تجاری رو چند زده تو سایت مخابرات الان همون 1مگ رو به مشترکین قدیمی داره چند میده...پس بدش نمیاد یه جوری سر و ته این نامحدودش رو هم بیاره...

4-چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی! ما می گیم اصلا مخابرات حق همچین کاری رو نداره! کسی که قرار داد نامحدود داشته الان بیاد بگه شما محدودی هااااا! همه با هم جمع میشیم شکایت میزنیم چون کار غیرقانونی هست و تعداد شکایات زیاد مخابرات هیچ غلطی نمی تونه بکنه! مثل ایرانسل که تازه میگفت افزایش قیمت بسته هی اینترنت من قانونیه چون زیر سقف سازمان تنظیم هست ولی دیدید که با شکایت عده زیادی از مردم حتی قیمت هایی ارزان تر از قبل ارایه داد به مشترک.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من
    من شکایت کردم
    منتها یه مشکل اساسی داریم
    بدتر از من یکنفر پیدا نشد متن قراردادو داشته بتونیم به اون استناد کنیم که مخابرات خلاف قرارداد عمل کرده
    یارو از وزارت و رگولاتوری حتی سازمان بازرسی زنگ میزنه که آقا کو قرادادت که میگی نامحدود بوده از اول؟؟؟
    زبون آدم میره تو ....
    من قرار داد رو در اسرع وقت برای شما در همین تاپیک بارگذاری خواهم کرد.

در ضمن بهترین متن قرار داد الان در سایت مخابرات موجوده از سرویس نامحدود در کنترل پنل شخصی شما نام برده شده!
    Last edited by dj77; 23-04-2015 at 12:09.

14. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •