تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1518 از 4105 اولاول ... 518101814181468150815141515151615171518151915201521152215281568161820182518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,171 به 15,180 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حالا ! اگه من بتونم یه جورایی شعبه افراد رو بپیچونم، و ترخیص بشم ، آیا جای دیگه ممکنه برگه کسری من رو ببینن و گیر بدن به تاریخ صدورش و دوباره بهم زنگ بزنن که آی بیا برگرد سر خدمت ؟! چون می گفتن اینایی که کسری هاشون مشکل داشته و بعدا فهمیدن (اغلب اونایی که تاریخ ارسال دفترچه شون 91 بوده و با کسری ترخیص شدن) بهشون زنگ زدن گفتن برگردین !
    اگه این طوری بشه خیلی ضد حاله ! آدم همش تو استرسه !
    بنظرتون ریسک بکنم و روی کسری ام ترخیصی بگیرم یا نه ؟
    شما ترخیص بشی دیگه شدی و اگه برات کارت پایان خدمت صادر بشه دیگه نمیشه کاریش بکنن
    دوستی دارم توی نیروی دریایی سپاه خدمت کرده بود ، بر اساس اشتباه تاریخ ترخیص ایشون 1 ماه زودتر خورده بود و کارت هم براش صادر شد و تمام !

2. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما ترخیص بشی دیگه شدی و اگه برات کارت پایان خدمت صادر بشه دیگه نمیشه کاریش بکنن
    دوستی دارم توی نیروی دریایی سپاه خدمت کرده بود ، بر اساس اشتباه تاریخ ترخیص ایشون 1 ماه زودتر خورده بود و کارت هم براش صادر شد و تمام !
    بله، اما قبل از این که کارت صادر بشه چی ؟ تو ارتش چند ماهی طول می کشه که پرونده فرستاده بشه اول ستاد نیرو و فک کنم بعدش نظام وظیفه برای صدور کارت (البته من فرآییندشو نمی دونم) تو این بازه زمانی قبل صدور کارت اگه کسی گیر بده ....

4. این کاربر از mr.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان می گن که اگه تو آموزشی نمره کمتر از 80 بگیرین امریه هاتون باطل می شه، مگه آموزشی چند نمره داره؟ اصلا این صحبت صحت داره؟

6. این کاربر از amir_ata_21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

از بچه‌ها كسي براي اول ارديبهشت نيروي انتظامي جهرم نيست؟
    از حالا بيشتر با هم آشنا بشيم؟

8. این کاربر از alinikaein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بله، اما قبل از این که کارت صادر بشه چی ؟ تو ارتش چند ماهی طول می کشه که پرونده فرستاده بشه اول ستاد نیرو و فک کنم بعدش نظام وظیفه برای صدور کارت (البته من فرآییندشو نمی دونم) تو این بازه زمانی قبل صدور کارت اگه کسی گیر بده ....
    معمولا یگان ها فایل ترخیصی ها رو 1-2 هفته بعد از ترخیص شدن طرف میبرن ستاد نیرو تحویل میدن
    شما به نظرم اگه میتونی شعبه وظیفه رو راضی کن یه جوری که کسریتو گیر ندن ، بقیه اش رو کسی اصلا توجه نمیکنه

10. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

عرض ادب
    همیشه این تایپیک رو دوست داشتم و هر وقت هم آنلاین میشم یه سر اینجا میزنم
    از dg1 عزیز هم نیازی نیست تعریف و تمجید بشه ، هرکی دوسه بار اومده باشه تو این تایپیک میدونه که با اینکه خدمتش خیلی وقته تموم شده و نیازی به این تایپیک نداره ولی بازم میاد و کار بچه ها رو راه میندازه(داداش این هندونه ها رو بذار یه گوشه ، از دستت نیافته)
    صحبت های که میکنم نقض هیچ کدوم از حرفای قبلیم نیست
    همچنان معتقدم که سربازی توی نیرو انتظامی از سازمان زندان ها تا راهور و مرزبانی و کلانتری و .... واقعا سخته
    به هیچ وجه هم وکیل مدافع سپاه نیستم و نیومدم با یه پست نظر همه رو در مورد سربازی سپاه عوض کنم
    اما یکی دو تا نکته توی مدت این چند ماهی که میام این تایپیک به ذهنم رسید که گفتنش خالی از لطف نیست
    1 - هیچکس تا حالا دوبار نرفته سربازی ، که مثلا یه بار بره توی ارتش و یه بار بیاد توی سپاه خدمت کنه ، بعد این دوتا رو با هم مقایسه کنه ، واسه همین هرچی مقایسه در این زمینه میشه بر مبنای تحلیل های شخصی و شنیده هاست ، من خودم سرباز سپاهم ، بابام هم سی سال توی نیرو انتظامی بود ، چند سال توی یه شهرک نظامی بودیم که کلی سرباز نیرو انتظامی اونجا بود ، توی فک و فامیل و رفیق هم تا دلتون بخواد ارتش و نظامی و ... داریم ، الان هم خونمون افسریه است که از هر چهار نفر ، پنج نفر آشخورن و معدن پادگانه ، ولی با این حال معتقدم تا شخصا وارد یه ارگان نشید و از نزدیک با کم و زیاد کار آشنا نشید نمیتونید قضاوت کنید
    نکته جالبی که من میبینم ، هیچکس به اندازه سربازای خود سپاه در مورد ارتش داستانهای باور نکردنی مطرح نمیکنن ، من هنوز خیلیا رو میبینم که همچنان بر این باورند که توی ارتش باید 6تیغ کنی ، صبح به صبح دم دژبانی یه کاغذ روی صورت میکشن ، اگه صدا داد تنبیه میشی

2 - نکته و اشکال دوم اینه که خیلی خیلی کلی در مورد یه ارگان صحبت میشه ببینید ، ارتش ، سپاه ، نیروی انتظامی یه ساختمون چهار طبقه یا یه شرکت کوچیک نیستن که بگیم نیرو انتظامی سخته ، ارتش خوبه ، سپاه هتله ، محل سکونت و مدرک و محل پادگان و روحیات فرد و شرایط شخصی و هزار تا نکته دیگه تاثیر داره توی اینکه سربازی طرف راحت باشه یا سخت ، من لیسانسم ، توی هوافضای سپاه خدمت میکنم ، توی شهر خودم خدمت میکنم ، به صورت اداری میرم و میام ، کارم هم کاملا دفتری هست ( نیرو انسانی ) ، به هرکی اینا رو بگی ، فکر میکنه توی بهشت دارم خدمت میکنم ، ولی واقعا اینجوری نیست و به نسبت رفیقام که توی آموزشی باهم بودیم و الان اونا یه پادگان دیگه هستن ، و یا رفیقام که توی جاهایی غیر از سپاه خدمت کردن و از سربازیشون تعریف میکنن ، شرایطم یه مقدار تو مخی هستش
    مثلا توی ایام عید با یکی دوتا از سربازای نیرو هوایی ارتش صحبت میکردم ، میگفت توی عید هم اداری میره و میاد و حتی ساعت 12:30تا نهایت 1 کارشون تمومه و میاد خونه ، و یا بچه های آموزشی توی 16 روز عید کلا دو روز شیفت داشتن توی پادگان و بقیه اش تعطیل بودن ، ولی ما6 روز توی پادگان بودیم که 5 روز هم خودشون واسمون استحقاقی رد کردن(کردن تو پاچمون) و کلا 5 روز استراحت شیفت داشتیم
    یا اینکه بچه های آموزشی توی ماه یه روز به عنوان پاسبخش شیفت دارن ، ولی ما هفته ای یه روز( اولاش هفته ای دوروز بود) باید پاسبخش بشیم
    یا اینکه من رفیقم که با دیپلم رفته بود ارتش میگفت من یه بار هم بالای برجک نرفتم ، ولی اینجا همه دیپلمه ها به جز معاف از رزم ها پست میدن
    یا اینکه سربازای خیلی از پادگانها دیگه نماز که میشه جمع و جور میکنن میرن خونشون ، ولی من به خاطر فرمانده نه چندان محترمم ، بعضی روزا تا ساعت 5 هم باید وایسم
    یا اینکه ما پنجشنبه ها تا 12 هستیم ولی ظاهرا پنجشنبه ها ارتش تعطیله
    حتی توی پادگان ما کسایی هستن که خیلی راحت و بدون دلیل فرستادنشون شهرای دیگه مث گرمسار که خدمت کنن ، حالا یکی نیست بگه فایده پذیرش گرفتن چیه ؟
    خواهشا سریع جبهه نگیرید و بگید که اینا که چیزی نیست ، کاملا قبول دارم که اینا هیچ کدومش پیش اون کسی که صدها کیلومتر اونور خونش داره خدمت میکنه سختی محسوب نمیشه ، ولی بحث من اینه که شهر به شهر ، ارگان به ارگان ، پادگان به پادگان فرق میکنه و اصلا نمیشه کلی در مورد هر کدوم صحبت کرد
    جو عمومی تایپیک روی نیرو انتظامی میچرخه ، و باعث شده که در جواب خیلی از سوالات یه نسخه از پیش آماده پیچیده بشه : اونم اینه که نیروانتظامی> ارتش> سپاه

تا اونجایی که من اطلاع دارم توی پادگان ما و خیلی از پادگانهای سپاه چیزی به نام 24-48 به تاریخ پیوست ، توی پادگان ما لیسانسه ها 24-24 هستن و دیپلمه ها در بدو ورود 48-24 و پایه اشون که 15-10ماه شد24-24 خدمت میکن ، دیپلمه ها همشون به جز معاف از پستها باید پست بدن
    غذای رستوران و قلیون رو نمیدونم ولی توی پادگان ما تبعیدی هم داریم که به خاطر تخلفاتش 6 ماه فرستادنش اهواز ، الان برگشته
    بچه هایی هم که تو این مدت دیدم واسه تسویه میان پایان دوره اشون همون استحقاقی و تشویقی هایی هست که استفاده نکردن ، 10-20 روز دیدم ولی دو ماه تا حالا ندیدم
    یه سری موارد هم مثل کوتاه و بلند بودن موی سر و بند کشی پوتین و درجه( توی سپاه به لیسانس استوار دو میدن توی ارتش و نیرو انتظامی ستوان ، ولی با این حال درجه مال آبگرمکنه) و کلاه و اینا به نظرم جزو اولویت های یه سرباز ( اولویت مث مرخصی) به حساب نمیاد ، من خودم با اینکه خیلی کاری به لیسانسه ها ندارن همیشه کچل میکنم

----------------------------------------------------
    به هر حال حرف آخرم اینه که دوستان صرفا گول اسم سپاه رو نخورید ، اگه میخواین پذیرش سپاه بگیرین ، قبلش آمار اون پادگانی که قراره پذیرش بشین رو بگیرین چون ممکنه همچین آش دهن سوزی نباشه ، سربازی سپاه راحته ولی نه مطلق ، پذیرش سپاه یکی از اصلی ترین مزیتاش اینه که توی شهر خودت خدمت میکنی ( که البته کسی که توی ارتش و نیروانتظامی هم هست الزاما خارج از شهر خودش نمیافته و درصد بالایی هم توی شهر خودشون میافتن)

دوم اینکه( روی صحبتم بیشتر با سربازای نیرو انتظامی هست) ، آقا یه مقدار با سربازای سپاه مهربون باشید ، طرف سرباز راهور بود ، توی چشای من زل زده میگه ما سرباز سپاه ببینیم جریمه میکنیم خب عزیز من آخه این چه منطقیه! قتل که نکردیم سرباز سپاه شدیم ، خیلی از دوستانی که توی ارتش و نیرو انتظامی هستن ، قبلش یه سری تلاشهای ناموفق داشتن که بیافتن سپاه ولی خب به هر حال قسمت نبوده ، بعدش هم من یه اعتقاد دارم اونم اینه که : سربازی زوره و از نظر عقلی ، شرعی ، عرفی ، انسانی و ... ، آدم زیر بار حرف زور نباید بره ، بنابراین هرکس به هر طریقی از جمله انواع معافیت ها ، جبهه باباش ، بسیج ، خرید خدمت ، جعل کارت ، قطع شدگی سر از بدن ، امریه و کلیه ترفندهای نوین بتونه از سربازی فرار کنه و یا کسری بگیره ایشالله نوش جونش باشه ، اینم بگم که ناموسا خودم یک روز هم کسری ندارم و باید 21 ماه مث مرد خدمت کنم ، اما حساب سربازی از دانشگاه جداست ، منظورم اینه که اون کسی که با سهمیه میاد دانشگاه شاید حقش نباشه روی اون صندلی بشینه ، ولی کسی که با همون سهمیه کسری میگیره حقشه
    بازم اگه دوستان از حرفام ناراحت شدن معذرت میخوام
    خیلی فک زدم ، قبول دارم
    تا زود بدرود
    دوست عزیز واقعا یه تشکر تنها کم بود که زیر پست شما بزنم ...
    ممنون
    من خودم سرباز سپاه هستم مدرک قبولی دانشگاهم رو هم نشون بعضی ها دادم ...
    من فقط و فقط و فقط برای بعد از ظهر ها میخواستم برم کمیسیون که نرفتم!...
    بعضی ها فکر میکنن که سربازی که رفت سپاه رفته هتل 5 ستاره...
    اما خبر ندارن که سرباز لیسانس توی همین سپاه داره توی آتش نشانی پست برجک میده! اونم نه یکی و دو تا ...
    شاید خبر ندارن که بدلیل کمبود سرباز سرباز لیسانسه رو میفرستن دکل پست بده توی همین سپاه! .
    شاید نمیدونن که سرباز لیسانسه و حتی فوق لیسانس چون مسئولش اضافه کاری وایمیسته باید پا به پای مسئول حضور داشته باشن توی پادگان.
    شاید نمیدونن که توی همین سپاه یه سرباز که راننده مسئول شب هست میتونه ترک پست بنده خدایی رو که ساعت 3 نصف شب در حال پست دادنه به راحتی تحویل مافوق بده!...
    تمامی پاس بخش های سپاه 24 ,, 24 هستن.
    در مواردی فرمانده پاسگاه و راننده تعویض پست 24؛؛ 48 میشن ! اونم بعد از 12یا 13 ماه پست دادن به صورت 24 ,,24!
    فقط اینو میبینن که اگر ساعت 2 سپاه شد ساعت 2.15 سرباز میخواد زمین و آسمون رو به هم ببافه! ... قابل توجهتون که دقیقا همینطوره نه توی سپاه بلکه توی ارتش و حتی توی نیروی انتظامی!.. مسیری که بنده از منزل تا پادگان طی میکنم هم سرباز نیروی انتظامی میبینم و هم ارتش... ارتش که خدا بده برکتش از ساعت 12.45 تعطیله!... یه بار نشده توی مسیر که ساعت 14 از پادگان بیام بیرون 4 تا سرباز ارتشی رو ببیم که دارن از پادگان خارج میشن!.
    در مواردی سپاه از هتل هم هتل تر میشه : وقتی که سرباز رو تحویل پایگاه های بسیج بدن . در غیر اینصورت با ارتش برابری میکنه.

12. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان يه سؤال؟

وضعيت بردن خوراكي داخل پادگان (دوره‌ي آموزشي) چطوريه؟

هم از نظر مقدار خوراكي، هم از نظر نوع خوراكي؟

14. این کاربر از alinikaein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

معمولا یگان ها فایل ترخیصی ها رو 1-2 هفته بعد از ترخیص شدن طرف میبرن ستاد نیرو تحویل میدن
    شما به نظرم اگه میتونی شعبه وظیفه رو راضی کن یه جوری که کسریتو گیر ندن ، بقیه اش رو کسی اصلا توجه نمیکنه
    یعنی به نظر شما به ریسکش می ارزه ؟ استرس اینکه یهو گیر بدن و بعد از 2 ماه خوش گذرونی بگن دوباره برگرد ! و 2 ماه از اونور مجبور شم بیشتر بمونم ....

16. این کاربر از mr.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سردار صدرالسادات رئیس نظام وظیفه هم نتونست واسه کسر خدمت ما کاری بکنه.
    به ما که می رسه حتی بند پ هم جواب نمی ده...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام بچه ها من افتادم 06 نیروی زمینی ارتش خیابون پاسداران (اعزام اردیبهشت). کسی هست بدونه چه جوریه اونجا ؟ کسی هست اونجا افتاده باشه؟ به نظرتون بهترین جای ارتش برای اینکه بعد از آموزشی برم خدمت کجاست؟ یه جایی که بعد از ظهرش آزاد باشم بتونم کار کنم یا برای دکترا بخونم ؟ ارتش جای مهندسی داره مثلا مثل خاتم سپاه که ادم کارای مهندسی کنه و یه سابقه کاری براش بشه ؟ از همون روز اعزام آدمو نگه می دارن یا بعد از اینکه لباس و کفش رو دادن میگن برو مثلا اتیکت بدوز و اینا و هفته بعد بیا ؟ یعنی روز اعزام با وسایلم برم؟ کسی خبر نداره وزارت علوم کی جوابش میاد برای استاد سربازی ؟ پیشاپیش ممنون از پاسختون
    بچه ها جواب سوالای منو نمی دونین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •