تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1518 از 1746 اولاول ... 5181018141814681508151415151516151715181519152015211522152815681618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,171 به 15,180 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

یکی از دوستان ممکنه آموزش تهیه ریپلی از طریق سایت op.gg رو برای بنده توضیح بده ؟ هر کاری کردم نشد ریپلی تهیه کنم.

مراحلی که انجام دادم به این صورت بود : بعد از شروع شدن بازی( مثلاً در صفحه ی loading screen و یا داخل بازی) وارد سایت میشم و اسم خودمو سرچ میکنم.وارد پروفایل خودم میشم و روی گزینه ی ingame info کلیک میکنم و بعد بازی رو پیدا میکنه و روی گزینه Record کلیک میکنم و میزنه record requsted . تا اینجا درست ؟

خب حالا وقتی بازی تموم میشه و سایت رو رفرش میکنم هیچ گزینه ای برای Replay دیده نمیشه.انگار نه انگار که درخواست ریپلی دادم !

ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید...
    از دوستان کسی نمیتونه بنده رو راهنمایی کنه ؟ ممنون میشم .

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه شو دانلود و همزمان با بازی اجراش کنید خیلی برنامه خوبیه

بعضی قابلیت های برنامه:
    - پینگتون رو با سروری که بازی میکنید نشون میده که یه دفعه نمیری تو بازی ببینی پینگ 300 حالت گرفته شه قبل بازی میتونید با چندبار خاموش روشن کردن مودم پینگ خوب بگیرید.
    - وقتی تو بازی هستید یا تو لودینگ اسکرین آمار بازیکن هارو نشون میده مثل دیویژن، تعداد برد و باخت، rune هاشون و ... دقیقا مثل lolnexus ولی دیگه لازم نیست سایت باز کنید کلید میانبرشو تو بازی میزنید خودش میاره.
    - وقتی میمیرید میتونید ببنید کدوم چمپ چند درصد جونتون زده چقد فیزیکال دمیج خوردین چقد مجیک خوردین و ... که تو آیتم گرفتن خیلی کمک میکنه.
    - همه بازی ها رو خودش سیو میکنه که بعدا میتونید replay کنید و ببینیدش.
    - اسم هر بازیکنی رو که بزنید تو هر سروری که در حال بازی باشه میتونید بازیش رو spectate کنید خودش هم 5 بازی برتر هر سرور رو هایلایت میکنه واسه spectate.
    - و قابلیت های دیگه مثل نمودار و performance بازی های خودتون، ساختن item set، عوض کردن تم login screen، فیلتر کردن چمپ ها و غیره.

3. 3 کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خوب خدا رو شکر
    وقتی ریوت و صبا دست در دست هم بدن تا وطن ما رو سبز بکنن. این حرف ها نیست
    هر چقدر هم من روز بزنم بخوا کری کنم. هرچی ریوت و صبا بخوان همون میشه
    4 تا فری لوز داشتم امروز خوشبختانه و تو 4تا بازیم هم افک بود هم ترول و هم فید
    خدا رو شکر که دموت شدیم ریوت خیالش راحت شه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان تنظیمات و شیوه های گیم پلی ای هست که بازیمون رو بهتر کنه ؟ منظورم تنظیمات تو خود بازی مثل دکمه های کیبرد و ... و میانبرهای بدرد بخوره . مثلا بشه 4 نوع پینگ رو سریع زد . یا بعضی skill ها رو سریع و هوشمند زد . یه smart cast داره که روی cursor انجام میده اما میخوام ببینم بهتر از اونم هست ؟
    در ضمن جایی هست که تمام دکمه های مربوط به گیم پلی رو معرفی کرده باشه ؟ چون از اون زمان که من بازی میکردم کمی فرق کرده . مثلا همین 4 نوع پینگ که قبلا یکی بیشتر نبود . تو بازی قسمت تنظیمات هست منتهی وقتش یا حوصله اش نیست تو بازی برم نگاه کنم .

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

در ادامه سوالات دوست قبلی من یه سوال دیگه در مورد attack move دارم. میخوام بدونم پلیر های حرفه ای برای attack move دادن با adc فقط با کلیک راست اینکارو انجام میدن؟ یا از کلید A کیبرد استفاده میکنن. منظورم از attack move همون راه رفتن مقطعی بین هر auto attack هست. در واقع کدوم یکی از این دو روش هست؟
    1- کلیک راست رو enemy و بعد کلیک راست رو زمین و تکرار
    2- کلید A کیبرد و کلیک چپ رو enemy و بعد کلیک راست رو زمین

ممنون میشم کسی با تجربه بالا جواب بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

در ادامه سوالات دوست قبلی من یه سوال دیگه در مورد attack move دارم. میخوام بدونم پلیر های حرفه ای برای attack move دادن با adc فقط با کلیک راست اینکارو انجام میدن؟ یا از کلید A کیبرد استفاده میکنن. منظورم از attack move همون راه رفتن مقطعی بین هر auto attack هست. در واقع کدوم یکی از این دو روش هست؟

سوال بسیاز قشنگی رو پرسیدی
    اولا که این اتک مو رو خیلی ها از خارجی ها من دیدم بلد نیستند
    مثلا دیدی میری تو باش وقتی یارو میاد تو باش تو میری تو اون یکی باش یارو نمی تونه بزنتت؟ چون اون اتک مو نداده.
    یعنی وقتی یارو مثلا رفت تو باش شما اتک مو بدی تو باش. تا چمپت اون رو ببینه اتک می کنه و نیازی نیست که کلیک راست روش بکنی که بخواد از دستت در بره و بره تو باش بعدی. این یک تکنیک خیلی مهمه

حالا در مورد ای دی سی ها. شما اگر با طرف تک به تک باشی همین کلیک راست روی نقشه و اتک مو دادن بهتره تا اینکه بخوای موس رو دوباره بیاری رو دشمن و اتک بدی. چون این کار بیشتر طول میکشه
    ولی اگر تک به تک نباشی و اتک مو بدی ممکنه چمپت مثلا مینیون رو بزنه یا مثلا ساپورت رو

البته یک نکته ای هم توجه داشته باشید. این که شما کایت می کنی و کلا می خوای اتک بدی طرف رو و یکمی عقب یا جلو یا چپ راست بری باید پینگت هم حدا قل 100 باشه. یعنی اگر دلی نباشه خوبه این حرکت
    به اینکه منی که مثلا 1 ثانیه تاخیر دارم این حرکت تاثیری نداره

در کل با نت من من ترجیح میدم مثل یک مرد وایسم و اتک کنم به خاطر دیلی. مگر اینکه جینار باشم گه بخوام فرار کنم هی اتک بدم در برم.البته من تست کردم تقریبا میشه گفت تو اتک اسپید اثری نداره. یعنی
    اگر اتک اسپید شما معمولی باشه و مثلا یک فروگ رو بزنید. میبینید که شما یک اتک می کنی اون هم یک اتک. حالا مو هم بدی همینه. مگر اینکه اتک اسپیدت زیاد باشه که اون وقت شما 2تا میدی اون 1 دونه. مو هم ندی همینه.

پس این کایت به چه دردی میخوره؟ فقط خوبیش این هستش که شما بعضی اسپل های دشمن رو جاهالی بدی. مثلا فرض کن کیتالین میخواد کیو بزنه شما کایت می کنی جاخالی میدی. یا اینکه کایت می کنی میری تو باش که نتونه شما رو بزنه. ( البته اگر وارد نباشه ) یا رو مخ یارو بری.

در کل شما سعی کنید روی سی اس تمرکز کنید. اگر شما مینیون بیشتر بکشی ایتم بگیری دیگه نیاز نیست با این نت قشنگ ما تکون زیاد بخوری بزن بکش بره

8. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من از یه adc بازه ایرانی که master 1 ـه پرسیده بودم گفته بود که یه A و چپ کلیک رو enemy میکنه یه راست کلیک رو زمین
    Last edited by Fiddle; 18-02-2015 at 15:18.

10. این کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من از یه adc بازه ایرانی که master 1 ـه پرسیده بودم گفته بود که یه A و چپ کلیک رو enemy میکنه یه راست کلیک رو زمین
    Last edited by Fiddle; 18-02-2015 at 15:18.

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

بله attack move مطمئنا رو attack speed تاثیری نداره. فقط برای kite کردن خیلی به کار میاد. و اینکه داخل brush هم به محض دیدن اتک میده (زمانی که از A استفاده میکنیم) نکته مفیدیه.
    فقط خواستم بدونم پلیر های حرفه ای چکار میکنن که گویا هر کسی یه روشی داره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

هر جور خودت راحتی کار کن. کاری به اونها نداشته باش.مثلا ممکنه شمابا خودکار راحت باشی یکی با مداد. هر دو هم می نویسن یکی هم با روان نویس. یکی ماژیک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •