این پارس نمی خواد به خاطر 22 بهمن هدیه بده؟![]()
این پارس نمی خواد به خاطر 22 بهمن هدیه بده؟![]()
سلام...
نت جدید بنده که دو روز هست وصل شده:
سرعت در ساعات استفاده ی رایگان:
۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه
-----------------------------------------------
سوال: من دانلود چندانی ندارم اما با این وجود سوالم اینه که: سرعت دانلود شبانه برا همه واقعی و متناسب با سرویس شده؟
مرسی.
برادران و خواهران پارسی حجم اینجانب به سرعت رو به اتمامست پس هم اکنون....
مثلا اینا رو من چند جا خوندم تایید می کنید یا نه:کم شدن بیش از حد ترافیک در حد 10 درصد یا شاید هم بیشتر.پینگ نامناسب مخصوصا در ساعات رایگان.سرعت دانلود شبانه افتضاح.قطعی های مکرر.قاط زدن ریز مصرف .بی جواب ماندن سوالات در تایپیک
مزایا هم نداره ظاهرا
اگه مطلبی جا افتاده یا درباره موارد بالا نظری دارید بگید.
اگه معایبی رو که گفتم تایید می کنید تشکر رو بزنید
Last edited by qatreh; 14-02-2012 at 16:06.
ترافیک زود تموم میشه اما شاید دلیل اصلیش سرعت بالاش باشه.البته بعضیا میگن حجم دزدی میکنه.
در ساعات رایگان هم بله افتضاحه.من یک خط یک مگ دارم و روزا سرعتش 224 هست اما شبا بین 70 تا 90 هست.
مثل شاتل کاربر رو محدود نمیکنند ولی شبانشون یه مدتیه افتضاح شده.(من با یک مگ شبی 2.5 گیگ میگیرم).
قطعی های مکرر برا من وجود نداشته.
مزایاش هم اینه که روزا سرعتش خوبه و در بعضی مناسبتها یک گیگ هدیه میده که البته به مناسبت 22 بهمن ندادن و شاید دیگه هدیه ندن.
یه مزیت دیگه هم داره و اونهم اینکه به کاربرای خانگی که بخوان بالاتر از 128 بگیرن خیلی گیر نمیده.یعنی اول یه 128 میگیری بعد با خرید آنلاین میتونی بدون مدرک یک مگ هم بخری.مهم پوله![]()
منم ترافیک سریع دارم تموم میکنم
فکر کنم دلیل اصلیش سرعت بالا باشه
ولی شایدم دزدی ترافیک هم باشه
من چند وقت پیش رفتم تو پروفایلم تا گزارش ترافیکمو ببینم
متوجه شدم تو 2 روز 1 گیگ ترافیک تموم کردم
هر چقدر به مغزم فشار اووردم یادم نیومد که تو این دو روز دانلود داشتم
ولی نمیدونم چجوری 1 گیگم تو این دو روز تموم شد
فقط من تو این روزا وبگردی میکنم
همین
دوستان دیشب باز سیستم پارس آنلاین مشکل داشته و دانلود شبانه رو جزو روزانه حساب کرده
لیست مصرف دیشبتون رو حتما چک کنید
من مودم رو ساعت 6 و 55 خاموش کردم اصلا اونو توی گزارش نزده اومده ساعت 9 و 20 رو زده
300 مگ تقریبا کم کرده
_____
برخلاف دوستان سرعت شبانه من تغییری نسبت به چند ماه اخیر نداشته و مقدار همیشگی رو دانلود میکنم
چقدر کم کرده ؟ زنگ بزنین پشتیبانی ، اگه قانع شدن میگن که ثبت میکنیم و بعد 48 ساعت برمیگردونن
پس بگو
اون روزی چرا یه گیگ از من کم کرده
پس ممکنه که دانلودها رو در ساعات 1 تا 6 رایگان حساب نکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)