اینقدر حرص نخور بابا ... برای من که آرت 2 ام الان پهنای باندم 1 مگ شده ولی سرعتم به زور به 25 می رسه ... البته الان چون ترافیک رایگانه اینطوره ... از فردا خوب میشه ولی چه فایده ... ترافیک رو زود تموم میکنه ..
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینقدر حرص نخور بابا ... برای من که آرت 2 ام الان پهنای باندم 1 مگ شده ولی سرعتم به زور به 25 می رسه ... البته الان چون ترافیک رایگانه اینطوره ... از فردا خوب میشه ولی چه فایده ... ترافیک رو زود تموم میکنه ..
سلام دوستان
من به یک مشکلی برخورد کردم
الان دارم تست دانلود می گیرم ، مثلا بزنامه opera رو از سایتش دانلود میکنم سرعت طرف های 90 kb/s هست.
اما می خواهم از رپیدشیر با اکانت دانلود کنم سرعت 20kb/s هست
مشکل کجاست؟
قبلا با رپید تا سرعت 90kb/s دانلود می کردم الان نمیدونم چرا ..؟
راستی این اکانتو یکی دیگه از دوستام هم داره ،آیا وقتی اونم دانلود میکنه رو سرعت دانلود من تاثیر داره؟
اینم تست من
ترکونده این 512 ها !!!
بذار این پشتیبانی آنلاینش باز بشه . پدرشونو در میارم
جدیداً وقتی تند برخورد میکنی زود جواب میدن :
با سلام
مشترک گرامی در حال حاضر سایت در حال آپدیت می باشد تا برطرف شدن مشکل تحمل بفرمائید از صبر شکیبائی شما سپاسگزاریم
اميرفلاحي
کارشناس پشتيبانی فنی شاتل
حالا الان باز گیر میدم چرا برای بعضی ها باز میشه
اشکان یه چیزی میگیا!!!خب سرعت زیاد چه ربطی به تموم شدن ترافیک داره!!!
من الان 3 هفتست هنوز نتونستم یه فایل 4 گیگی رو دانلود کنم
پیر شدم پشت این سرعت
این رنج آی پی برای شاتل شیراز هست
94.183.224.0 - 94.183.231.255
بــــــــــــــــــه شما هم که بچه محل در اومدی
من 128 اکو دارم این روزها کلی اداپتور از برق در میارم خسته شدم دیگه![]()
آداپتورو برای چی در میاری؟
احتمالاً مودمش smc هست مثل من و دکمه خاموش روشن نداره . خوب عزیزم فیش پشت مودم رو بکش .
آخه پشتیبانی میگه هروقت مشکل داشتین خاموش روشن کنید شاید حل بشه
باو تو با 128 چه پینگی داری ما با 512 384 هست پینگ :( روز تعطیلی نتونستیم یکم mw2 بازی کنیم :(کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما دکمه پاور مودمش خرابهآداپتورو برای چی در میاری؟
--------------------------------------------------------------------------------------------
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 23 (21 کاربران و 2 مهمان)
Bs_panzer, ahriman323, choory, diligent68, dverbame, farzad.sharifi, farzad_sh_2020, ghahremanimehdi, hadi_gamer, hastor111, MaSoUd555, masud7, Mitra_Nadi, mohsenfff, mouzi4us, pesar_tanha, radium, total_overdose, yahyqazmis
هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)