خدائیش این از شکیبایی شما متشکریمش خیلی رو اعصابه همون لحظه دلم میخواد بگیرم خفه کنم این زنیکه عوضیو![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
خدائیش این از شکیبایی شما متشکریمش خیلی رو اعصابه همون لحظه دلم میخواد بگیرم خفه کنم این زنیکه عوضیو![]()
یعنی میشه سرویس نامحدود رو به محدود تغییر داد ؟ اگر میشه , که حضوری میام.
من نماینده آسیاتک هستم ولی نماینده 20 گیگی. تا یکی حرف حقو میزنه سریع بهش برچسب نزن پسر
حالا زنه هیچ! صدای آهنگش!
یا انگیلیسی حرف زدنش
وقتی جنبه اینترنت نامحدود توی ملت نیست و 24 ساعته با این وضع پهنای پایین اینترنت شرکتها شیره اینترنت رو میکشن باید هم محدود بشن که کسایی که استفاده نرمال و طبیعی از اینترنت میکنن حقشون ضایع نشه
خداییش اینو قبول دارم!
ماهی 100گیگ فیل دانلود کنی از اول ماهه تا آخرش وقت میکنی بینیش؟!
اگر اونطوری بخوای فکر کنی , که زندگی پیش نمیره عزیز, مثلا یک مثال میخوام بزنم اما خوب خوب نیست اینجا مطرحش کنم.
محتوای مخفی: +18
نه این درست نیست همه ما اختیار داریم و باید ازاد باشیم اگر در محیط ازادی نیست و نداریم خودمان باید ازادی را پیدا کنیم نه اینکه بدنبال کجروی رفت
اینترنت هم همینه همه ازادند شخص ناحدود به اندازه پولی که داده و میدونم بیشتر هم از محدود داده باید استفاده کنه
شخص محدود هم به اندازه پول و حجمش
اینکه بگیم شخص نامحدود باعث عدم استفاده محدود میشه واقعا زننده هست
اینکه میبینی سرعت رو تو محدود بهتر میکنند بخاطر اینکه حجم شخص محدود زودتر تموم بشه و بره دوباره پول بده بگیره
اما نامحدود چی؟ اسیا تک با اینکار خواسته پول بیشتری به جیب بزنه واز روش محدود بالا به طریقی استفاده کنه تا بتونه از نامحدود هم درامد زایی دو چندان بکنه اینکه نمیدونم سرعت دستکاری بشه و...
الان هم ما داریم خیلی جاها نامحدود شرافتمندانه می دهند و از این راه ها و کثیف بازیها استفاده نمی کنند
الان همه شکایت دارند هیچکی راضی نیست نه سرویس نه کیفیت نه سرعت نه....
من پیشنهاد میکنم همه از این شرکت بروند
دوستان اگر سرعت یکدفعه زیاد میشه , اعلام کنید تا همگی حالشو ببریم و پدر شرکت رو دربیاریم . نه اینکه تنها خوری کنید یا چند ساعت بعدش اینجا بگید من 6 گیگ دانلود کردم .
پشنهاد شما برای شرکتی که اینترنت نامحدود میده چیه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)