تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1518 از 1635 اولاول ... 5181018141814681508151415151516151715181519152015211522152815681618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,171 به 15,180 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر می کنم منظورتون عکسهای آبرنگی یا کارتونی بود یا مصنوعی . البته حق دارید وقتی 16 مگاپیکسل رو ی چیپ تصویری با این ابعاد میشینه کیفیت عکس تحت تاثیر قرار می گیره. راستش امروز صد صفحه ی آخر تاپیک رو ورق زدم. بیشتر می خواستم نقد های این دوربین کامپکت رو ببینم. تنها چیزی که پیدا کردم متنهای زیر بود.

"دوستان عکسهایی که با WX50گرفتم هنگامی که با کامپیوتر زوم میکنم خیلی خیلی نسبت به عکسهایی که با دوربین کنون گرفتم از هم می پاشه علتش چی میتونه باشه؟؟دوستانی که سونی کار کردن امتحان میکنن
    واقعا الان دارم کم کم میفهمم دوربین فقط کنون"

"سلام من منظورم یک مدل نبود چون مدلهایی هستن که ژاپن اونا رو نمیسازه و امتیاز ساختش فقط در دست چین هست مثل اکثر مدلهای سری A کنن A3400 A4000
    من منظورم این نیست که سایت ها اطلاعات نادرست مینویسن منظورم اینه که بعضی کمپانی هاا..... یکمی پیاز داغش رو زیاد میکنن و رو یه دوربین عکاسی 350هزار تومانی قابلیت عکس سه بعدی میزارن که فقط اسمش 3 بعدی هست
    من این مدل رو چند روزی از دوستم قرض گرفتم Sony Cyber-Shot DSC-WX50
    که تو مشخصاتش زده
    توانایی عکاسی 3D و 3D Panorama
    توانایی فیلم برداری Full HD با سرعت 60 فریم بر ثانیه

عکسش که به کنار
    به فیلم برداریش باید خندید"

البته دوستی هم بود که توی دیجیکالا مطلبی نوشته بود

"اسماعيل خالقي :با سلام. بنده اين مدل دوربين را دارم
    60 فريم هم به سرعت بالاي پردازنده نياز داره و هم حجم زيادي اشغال ميکنه
    من کلي با اين دوربين کار کردم و تنظيمي مبني بر 60 فريم بودن نديدم و تمام فيلمها رو در کامپيوتر ديدم 25 فريم بود
    در بازار 2 نوع از اين دوربين وجود داره 60i و 50i
    در اينترنت تحقيق کردم و به نظرم اين دو ربطي به 60 فريم نداره و مربوط ميشه به ترتيب به NTSC و PAL
    کيفيت عکسبرداريش زياد راضيم نکرد . همون قضيه آبرنگي شدن
    وقتي در کامپيوتر زوم ميکنيد به نظر مياد تصاوير ابرنگي شده و دوربين براي پوشاندن نويز هاي خودش يه جور افکتي به عکس ميده که اينگونه ميشه
    من با دوربين هاي کانن مقايسه کردم دقيقا از يه صحنه با هر دو دوربين عکس انداختم ولي کانن اين حالت آبرنگي رو نداشت با يک کانن قديمي (Canon PowerShot A495)
    در کانن نويز زيادي بود ولي موضوع آبرنگي شدن مطرح نبود
    با يه کانن 8 مگاپيکسلي مقايسه کردم و در عکسبرداري اصلا قابل مقايسه نيستند و کيفيت 8 مگاپيکسلي يه سرو گردن بالاتر بود و نويز بسيار پايين Canon PowerShot S5 IS"

و بقیه نظرات مصرف کننده ها در دیجی کالا (بجای خط چین بزارید -------------)

http://www.-------------/?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Sony-Cybershot-DSC-WX50

خوب کیفیت تصویر دوربینها رو به شکلهای مختلفی تحلیل می کنن ولی بهترین حالتش بررسی عملکرد دوربین در شرایط مختلف نوریه. من به سه پخش flash performance و high iso performance و out door performance تقسیم بندی می کنم در دره عملکرد فلش دروبین کارکرد خوبی داره.
    نمونه عکسش رو اینجا پیدا کنید و ریو

http://www.2cameraguys.com/best-camera-under-200-cameras-2012.htm?page=Sony-DSC-WX50
    نور کم و ایزوی بالا هم می شه از سایت زیر عکسها شو دانلود کرد

http://www.megapixel.cz/sony-cybershot-dsc-wx50-cerny/recenze
    و نمونه عکسهای دیگه این دوربین

http://www.sony.jp/cyber-shot/products/DSC-WX50/photo-sample.html
    البته تو یوی اول هم اشاره شده که دوربین در شرایط outdoor عکسهاش دم به آبی می زنه ولی هنگام عکاسی چهره علملکرد خوبی داره. خلاصه قضاوت و تحلیل هم با خودتون
    Last edited by naamre; 15-09-2013 at 16:40.

2. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مقایسه ی دو دوربین canon G15 و Olympus XZ1

outdoor

هرچند عکس کنون شارپ تره و وایت بالانس بهتری داره ولی المپوس داینامیک رنج بهتری داره و جزییات مربوط به گل رو بهتر حفظ می کنه

indoor و ایزوی 100

راست المپوس و چپ کنون جزییات عکس المپوس بیشتره در حالی که ایزوی عکس المپوس 100 و کنون 80 است

ایزو 400

اینجا قضیه برعکس شده ظاهرا کنون بطور جزیی جزییات بیشتری تو عکسش داره هرچند نویزشم به همون میزان بیشتره

ایزو 1600

عملکرد بهتر کنون در این ایزو هرچند هر دو دوربین با اس ال آرها فاصله یزیادی دارن

flash performance

اینجا هم کنون بهتر عمل می کنه . ولی جالبه که در تمامی شرایط برنده کنون نیست.
    Last edited by naamre; 15-09-2013 at 18:49.

4. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مقایسه این دو دوربین بدین جهت بود که نمی شه براحتی نظر قطعی در مورد دوربینی داد و ممکنه عملکرد اونها در شرایط مختلف فرق بکنه . ما دروبین دیجیتال می خریم و حسن اون اینه که عکسها در بیشتر اوقات به راحتی قابل پردازش هستن و می شه پاره ای از ایراد های اونها رو تصحیح کرد. وایت بالانس , قرمزی چشم حتی نویز و ... . مثلا جزییات از دسته رفته به خاطر داینامیک رنج پایین رو نمی شه کار کرد ولی وایت بالانس رو با نرم افزار می شه تصحیح کرد. بخشی از نویز عکسها رو هم می شه حذف کرد هرچند به جزییات لطمه وارد می شه. سافت بودن عکسها هم قابل حله البته همه دوست ندارن روی عکس کار کنن و بعضی می خوان یه عکس شسته رفته داشته باشن.

اگر مشخصات این دو رو مقایسه کنیم

کنون قیمتی در حدود 1370 تا 1400 داره و المپوس 1075
    المپوس 10 با سنسور ccd 1/1.6 و کنون 12 با سنسور cmos 1/1.7
    لنز المپوس 28-112 با دیاف 1.8-2.5 ,و کنون 28-140 با دیاف 1.8-2.8
    حداقل و حداکثر سرعت شاتر المپوس 60-1/2000 و کنون 15-1/4000
    فلش رنج المپوس 8.6 متر و کنون 7 متر
    فیلم برداری المپوس اچ دی و کنون فول اچ دی
    باتری المپوس قدرت 320 شات و کنون 350 شات
    بقیه مشخصات مشابه هستن
    هر کسی با توجه به بودجه و سلیقه و نیازش می تونه انتخاب خوبی داشته باشه
    Last edited by naamre; 15-09-2013 at 18:54.

6. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان بین sx50 کانن و پاناسونیک fz150 کدوم رو بگیرم.
    به نظر خودم fz150 بهتره ، مخصوصا که زوم و فوکوس دستی داره که یه حس خوب عکس انداختن میده. فقط از خدمات پس از فروشش می ترسم مثلا آیا بعد از 5 سال دیگه باطریش گیر میاد؟
    یه سوال دیگه:
    چرا sx50 اینقدر افت قیمت داشته ولی پاناسونیک نداشته؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر خودم fz150 بهتره ، مخصوصا که زوم و فوکوس دستی داره که یه حس خوب عکس انداختن میده. فقط از خدمات پس از فروشش می ترسم مثلا آیا بعد از 5 سال دیگه باطریش گیر میاد؟
    یه سوال دیگه:

sx50 حدود 1300 قیمتشه مگه چند بوده تا حالا canon eos 1100d رو دست گرفتی باهاش عکس انداختی؟ الویتت در انتخاب این دوربینا چی بوده؟ مقایسه ی عکس 1100d با sx50 در شرایط ایزو 1600 یعنی نور کم داخل اتاق اون پانا سونیکم بهتر از sx50 نیست

راست sx50 و چپ 1100d قیمتش حدود قیمت sx50 ست با همون تنظیمات حرفه ای
    Last edited by naamre; 15-09-2013 at 18:48.

9. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

مقایسه این دو دوربین بدین جهت بود که نمی شه براحتی نظر قطعی در مورد دوربینی داد و ممکنه عملکرد اونها در شرایط مختلف فرق بکنه . ما دروبین دیجیتال می خریم و حسن اون اینه که عکسها در بیشتر اوقات به راحتی قابل پردازش هستن و می شه پاره ای از ایراد های اونها رو تصحیح کرد. وایت بالانس , قرمزی چشم حتی نویز و ... . مثلا جزییات از دسته رفته به خاطر داینامیک رنج پایین رو نمی شه کار کرد ولی وایت بالانس رو با نرم افزار می شه تصحیح کرد. بخشی از نویز عکسها رو هم می شه حذف کرد هرچند به جزییات لطمه وارد می شه. سافت بودن عکسها هم قابل حله البته همه دوست ندارن روی عکس کار کنن و بعضی می خوان یه عکس شسته رفته داشته باشن.

اگر مشخصات این دو رو مقایسه کنیم

کنون قیمتی در حدود 1370 تا 1400 داره و المپوس 1075
    المپوس 10 با سنسور ccd 1/1.6 و کنون 12 با سنسور cmos 1/1.7
    لنز المپوس 28-112 با دیاف 1.8-2.5 ,و کنون 28-140 با دیاف 1.8-2.8
    حداقل و حداکثر سرعت شاتر المپوس 60-1/2000 و کنون 15-1/4000
    فلش رنج المپوس 8.6 متر و کنون 7 متر
    فیلم برداری المپوس اچ دی و کنون فول اچ دی
    باتری المپوس قدرت 320 شات و کنون 350 شات
    بقیه مشخصات مشابه هستن
    هر کسی با توجه به بودجه و سلیقه و نیازش می تونه انتخاب خوبی داشته باشه
    دوست خوبم همونطور که میدونید xz1بهترین کامپکت 2011شده و در رده ی خودش عملکرد عالی داره ولی علت اینکه پیشنهاد نمیشه ضعفش در فیلمبرداریه که راضی کننده نیست و زور داره که آدم 1ت پول دوربین بده و فیلم خوب نتونه بگیره!
    G15 عملکرد بهت ی نسبت xz1داره از بیشتر جهات.

11. این کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

یه سوال دیگه:
    قطعا fz15 سرتر از sx50میباشد پ در اگر قصد خرید سوپر زوم دارید بعد از fz200بهترین انتخابه.
    فکر میکنم دلیل آفت قیمت sx50فراوانیه زیادشه و خالی کردن بازار برای وارد کردن مدلهای جدیدتر.canon تو ایران بالاترین فروش رو داره و کسانی که شناختی از دیگر مدلهای موجود ندارند سراغ مدل canon میروند.
    اگر تمایل به تعویض لنز و دوربین حرفه ای دارید حتما به پیشنهاد دوستمون فکر کنید.البته نیکون d3100 و nex f3دوربینهای بهتری نسبت به 1100d هستند.

13. 2 کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان نظرتون راجبه دوربین Panasonic Fz70 چیه ؟
    میدونید کی وارد ایران میشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

رفقا من توضیحاتتون رو همش خوندم الان واقعا گیج شدم ، من خودم تا حالا دوربین دیجیتال نداشتم

اما خونوادگی همه محصولات سونی داریم گوشی خودم سونی اکسپریا یون و یه دوربین 12 مگاپیکسلی داره و به نظرم که عکسای با کیفیتی میگیره در مورد فیلم برداریش که عالیه

من بیشتر واسه عکاسی از منظره و اتومبیل میخوام ، نیاز به زوم زیاد ندارم و عکسام رو هم نمیخوام چاپ کنم

حالا چیکار کنم من گفتم فقط کیفیت عکس واسم مهمه ، برند دوربین هم واسم فرقی نمی کنه برم wx50 رو بخرم

نمونه عکسی که با گوشیم گرفتم ، حجمش 3 مگابایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رفقا من توضیحاتتون رو همش خوندم الان واقعا گیج شدم ، من خودم تا حالا دوربین دیجیتال نداشتم

اما خونوادگی همه محصولات سونی داریم گوشی خودم سونی اکسپریا یون و یه دوربین 12 مگاپیکسلی داره و به نظرم که عکسای با کیفیتی میگیره در مورد فیلم برداریش که عالیه

من بیشتر واسه عکاسی از منظره و اتومبیل میخوام ، نیاز به زوم زیاد ندارم و عکسام رو هم نمیخوام چاپ کنم

حالا چیکار کنم من گفتم فقط کیفیت عکس واسم مهمه ، برند دوربین هم واسم فرقی نمی کنه برم wx50 رو بخرم

نمونه عکسی که با گوشیم گرفتم ، حجمش 3 مگابایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر از عکس و فیلمش راضی هستید چرا می خوایید دوربین بخرید؟ به هر حال توی سایتهای که در بالا اشاره شده عکس وفیلمش هست با عکس و فیلم گوشیه خودتون مقایسه کنید. اگر اختلاف خیلی زیادی حس می کنید می تونه یکی از گزینه ها این دوربین باشه. البته این دوربین عکسهای با فلش و چهره ی خوبی داره و شاید بهتر باشه برای عکاسی منظره سراغ دروبینهای هم قیمت کانن برید.
    Last edited by naamre; 17-09-2013 at 07:45.

17. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •