ارش ما گل میزنه... سرور هرچی گل زنه...
حیف شد من گلش را ندیدم![]()
ارش ما گل میزنه... سرور هرچی گل زنه...
حیف شد من گلش را ندیدم![]()
سلام
دوستانی که از تیمهای هم گروه ما خبر میزارن ازشون ممنونم ولی فکر نمیکنم که ارزش داشته باشن که این همه در موردشون صحبت کنیم
مال این حرفها نیستن که بخوان با استقلال کل بندازن
فردا هم الجزیره بازی داره
شنبه 21 دی
بازی دوستانه
بایرن مونیخ ========== الجزیره امارات
ساعت 16
Dubai Sport 1
حرفت درسته بایرن جان تیمی جلوی ما نمیتونه شاخ بشه.
اما نباید اینها را دست کم گرفت ما الان با صدرنشین امارات و عربستان بازی داریم اگه دست کمشون بگیریم به مشکل می خوریم.
سلام
اصلآ تو کتم نمیره بخواهیم ماقابل این عربها به مشکل بر بخوریم
طالب لو: نمي خواهم تيم ملي و استقلال را به حاشيه ببرم
خبرگزاري فارس: دروازه بان ملي پوش استقلال تهران گفت: قصد ندارم با مصاحبه هاي زياد خود تيم ملي و استقلال را به حاشيه بكشانم.
به گزارش خبرگزراي فارس، وحيد طالب لو پس از پيروزي 3 بر يك برابر چين در جمع خبرنگاران گفت: يكي از دلايلي كه كمتر با رسانه ها گفت و گو مي كنم اين است كه قصد ندارم با مصاحبه هاي زياد خود تيم ملي و استقلال را به حاشيه بكشانم. از نيمكت نشيني در تيم ملي ناراضي نيستم. با نظر كادر فني امروز من دروازه بان ذخيره بودم.
طالب لو با اشاره به ديدار برابر كره جنوبي در مقدماتي جام جهاني 2010 عنوان كرد: شانس بزرگي داريم كه قبل از رويارويي با كره با تيم هاي مثل چين،سنگاپور و تايلند بازي مي كنيم. تيم هايي كه سبك بازيشان به كره جنوبي نزديك است. اين مسابقات باعث مي شود بيشتر با روش بازي كره آشنا شويم.
وي ادامه داد: اميدوارم تماشاگران در روز ديدار با كره جنوبي ورزشگاه را پر كنند تا بتوانيم با حمايت آنها حريف را شكست بدهيم.
دروازه بان استقلال تهران درمورد گروه اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا گفت:در گروه مرگ قرار گرفته ايم. با اين حال توانايي صعود به مرحله بعدي را داريم.
ولي خودمونيما اين عربا ميرن با بايرن مونيخ بازي ميکنن ولي ما ....
جمعه 87/10/27
برق شیراز - استقلال تهران، ساعت 15:00 ، شیراز
آخرین بازی :
استقلال 2 - 1 مس
پاس 1 - 0 برق
تا الآن 18 نفر بازی [برق شیراز - استقلال تهران] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 15633 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 15363 مراجعه کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 7 روز فرصت دارید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تیمی که 20 میلیون خرج خرید دو تا بازیکن می کنه باید هم با تیمهای اروپایی نظیر مونیخ بازی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)