تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1517 از 1547 اولاول ... 51710171417146715071513151415151516151715181519152015211527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,161 به 15,170 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

روی حالت Annex A/I/J/L/M
    و خودش میره روی A

فقط 8 ساعته که آپه و CRC رو ببین من نمیدونم SNR 16 چرا اینقد CRC : ))))))))))))))))))))
    اصلا آدم لذت میبره ببین عشق کن مملکت که نیس به جا سیم از ببخشید گه استفاده کردن

Last edited by S M Λ S Ħ; 07-07-2022 at 21:27.

2. این کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    چند وقته روزی ۱۰ ۱۵ بار لینک میپره ( چراغ خط مودم خاموش میشه )
    با این که snr و ... تفاوت خاصی نکرده.
    error pkts هم تعداد بالاااا
    شما مشکلی ندارین؟
    Last edited by alireza_asol; 08-07-2022 at 06:54.

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کابلای کوچه رو اومدن دزدین مثلا
    بعد 1 ماه که مخابرات لطف کردن منت گذاشتن سرمون نیرو فرستادن که فیکس کنن تا ما نت مون برگرده
    از وقتی هم که وصلش کردن snr میفته خیلی راحت و شیک تا 4-5 و میمونه توی این حالت، نت قشنگ وایمیسته چن ثانیه و بعد دوباره کار میکنه
      محتوای مخفی: dsl log 

مودم هر 10 دیقه 10هزار تا crc میندازه روی پهنای باند 4مگ
    تماس گرفتم شاتل گفت دست ما نیس به مخابرات بگو
    مخابرات گفت اره وقتی میدزدن میان وصل میکنن کابل نو که نمیذارن، پس طبیعیه، حالا دوباره زنگ بزن مامور بفرستم بیاد یه چسب بزنه کابلتو!
    هیچی دیگه دوستان.. رسما یه حال کثافتی دارم
    ماهانه نزدیک به 200 هزار تومن وجه رایج مملکت رو بدی واسه سرعت دانلود 400 کیلو که اینم کلا عملا بلااستفادس
    هیییچ کاری نمیتونم بکنم دستم به هیچ جا بند نیس
    مامور به کتفشم نیس وقتی میاد فیکس میکنه یه چیزی سرهم میکنه میگه همینی که هست میخوای بخوا

فقط دعا دعا میکنم زودتر از این محله خلاص شیم
    میگردم نزدیک ترین خونه به مخابرات رو پیدا میکنم بلکه بشه vdsl گرفت تا هم یه سرعت درس درمونی بفهمم از نت هم کیفیت و ثبات

زندگی که واسه ما درست کردن همیشه فرار، همیشه توروخدا، همیشه بدبختی، همیشه حداقلاس...

5. 5 کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من خطم در بدترین شرایط ممکنه , کسی هم جواب نمیده

شاتل میگه باید از مخابرات پیگری کنید , مخابرات میاد سر خط یه تلفن وصل میکنه , بعد میگه چون تلفن زنگ میخوره پس مشکلی نیست

اصلا نمیدونم چه مرگشه , snr خط میاد روی 8 تا به زور روی 4 مگ قفل میشه , اما اگه به تلفن خونه زنگ بزنه مشکل برطرف میشه , صبح ها باید هر ساعت این کارو انجام میدادم

الان دو روزه هر چند دقیقه مودم خود به خود ریستارت میشه , بدبختی اینجاست فقط خط تلفن نیست , نمیدونم مشکل برقه چیه , چند روزه اینجا خیلی هوا گرم شده و الان کولر ها 24 ساعت کار میکنن , فکر کنم کولرها نویزی چیزی می اندازن یا که کلا برق کم میاد

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

شاتل میگه باید از مخابرات پیگری کنید , مخابرات میاد سر خط یه تلفن وصل میکنه , بعد میگه چون تلفن زنگ میخوره پس مشکلی نیست

اصلا نمیدونم چه مرگشه , snr خط میاد روی 8 تا به زور روی 4 مگ قفل میشه , اما اگه به تلفن خونه زنگ بزنه مشکل برطرف میشه , صبح ها باید هر ساعت این کارو انجام میدادم

الان دو روزه هر چند دقیقه مودم خود به خود ریستارت میشه , بدبختی اینجاست فقط خط تلفن نیست , نمیدونم مشکل برقه چیه , چند روزه اینجا خیلی هوا گرم شده و الان کولر ها 24 ساعت کار میکنن , فکر کنم کولرها نویزی چیزی می اندازن یا که کلا برق کم میاد
    من الان کمتر از یک ماهه اومدم شاتل، همون اوایل دیدم مزخرفه، رفتم با سیمهای مخابرات ور رفتم، چون جعبه نداریم و دزد زده اونو و سیم ها همینطوری ول هست ولی خب بوق تلفن واضحه و خب مخابرات کاری نمیکنه برامون. خلاصه دیدم درست شد و چند روز خوب بود، crc ها هم زیاد نمیشن. قبلا با هر رفرشی عددش صعودی بود. الان دو روزه هم اینطوری شده. تازه پهنای دانلود رفته بود روی 48 کیلوبیت. مودم رو یه ریست کردم رفت روی همون 9 مگ. من به نظرم میاد مشکل از شاتله

8. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فاصلت تا مرکز چه قده؟ من 2 کیلومترم 8 رو که نمیتونم بگیرم ولی 6 معمولی یا 4 گیمینگ رو میتونم اوکی کنم
    میتونی هم بری مخابرات منطقه با مسئول MDF صحبت کنی (وارد شدی بگو با مسئول mdf کار دارم، اگه نذاشتن بگو چرت نگو بابا نتم داغونه دانشجوام کار میکنم با اینترنت تا بذارن بری پیشش)
    بهش بگو سیم کشی داخلی کوچه مشکل داره نویز میندازه مامورت رو بفرس لطفا بیاد فقط یه دستی بزنه این نت بهتر شه بگو قبلا اینجوری نبوده

من الان کمتر از یک ماهه اومدم شاتل، همون اوایل دیدم مزخرفه، رفتم با سیمهای مخابرات ور رفتم، چون جعبه نداریم و دزد زده اونو و سیم ها همینطوری ول هست ولی خب بوق تلفن واضحه و خب مخابرات کاری نمیکنه برامون. خلاصه دیدم درست شد و چند روز خوب بود، crc ها هم زیاد نمیشن. قبلا با هر رفرشی عددش صعودی بود. الان دو روزه هم اینطوری شده. تازه پهنای دانلود رفته بود روی 48 کیلوبیت. مودم رو یه ریست کردم رفت روی همون 9 مگ. من به نظرم میاد مشکل از شاتله
    حاجی بعید میدونم از شاتل باشه
    سیم کشی از پایه ریدس کابلای کوچه مارو نیگا کنی گریت میگیره؛ ترم یک الکترونیک بهتر سیم کشی میکنه تا اینا

10. این کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فاصلت تا مرکز چه قده؟ من 2 کیلومترم 8 رو که نمیتونم بگیرم ولی 6 معمولی یا 4 گیمینگ رو میتونم اوکی کنم
    میتونی هم بری مخابرات منطقه با مسئول MDF صحبت کنی (وارد شدی بگو با مسئول mdf کار دارم، اگه نذاشتن بگو چرت نگو بابا نتم داغونه دانشجوام کار میکنم با اینترنت تا بذارن بری پیشش)
    بهش بگو سیم کشی داخلی کوچه مشکل داره نویز میندازه مامورت رو بفرس لطفا بیاد فقط یه دستی بزنه این نت بهتر شه بگو قبلا اینجوری نبوده

1.5 کیلو متر , اخه وقتی به خونه زنگ میزنم (تلفن اولین بوق بد میخوره و تو دومی درست بوق زنگ میخوره) بعد مودم ریستارت میشه و دوباره میاد روی 16 مگ

مخابرات میاد ولی میگم نمی تونیم کاری بکنیم , یه بار هم کل مسیر سیم کشی عوض کردن برام , مودم داخل سر خط گذاشتم بازم اینطوریه

میخوام اینترنت ثابت بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

همین الان داشتم با شاتل حرف می زدم ؛ نزدیک به 20 باز مودم ریستارت شد , کلافه شدم زنگ زدم گفتم , به پشتیبانی گفتم نمیدونم چیکار کرد یه حالت کاستوم گذاشت خطه , الان مشکلی ندارم حطم هم تا 16 مگ قفله , هر دقیقه یه بار ریستارت میشد مودم

اگر سرویس گیم گیم باعث این بدبختی شده گور باباش

مشترک گرامی
    سرویس شما هم‌اینک در مرحله آزمایشی است و تنظیمات موقتی روی آن انجام شده است. برای تغییر تنظیمات سرویس به سرویس «بازی آنلاین»، نیاز است دوره آزمایشی آن به پایان برسد. لطفا در روزهای آینده بار دیگر برای فعال‌سازی سرویس بازی آنلاین اقدام فرمایید.

Last edited by windows-ps3; 21-07-2022 at 12:42.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام بچه ها کسی توی باشگاه شاتل سرویس 3 روزه 3 گیگ که مخصوص کاربران سرویس های eco و fail هست رو فعال کرده؟ من سرویس نقره ای دارم هر کاری کردم خطای سیستمی میداد و فعال نمیشد. تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام. دوستان چند وقتیه دیجیکالا گاهی اوقات باز نمیشه مگر با قندشکن. نمیدونم مشکل از شاتله یا سایت دیجیکالا مشکل داره؟

شما به این مشکل برنخوردید؟ تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •