تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1517 از 4428 اولاول ... 517101714171467150715131514151515161517151815191520152115271567161720172517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,161 به 15,170 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه khashayar7206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این جی میل کی می خواد درست شه؟
    Last edited by khashayar7206; 13-02-2012 at 17:45.

2. این کاربر از khashayar7206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه neoanderson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این جی میل کی می خواد درست شه؟

امام زمان کی میاددددد همون موقع

4. 6 کاربر از neoanderson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه qatreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مزایا و معایب پارس؟
    از قم هم اگه کسی پارس داره لطفا به من اطلاع بده یا توی تایپیک اعلام کنه
    Last edited by qatreh; 13-02-2012 at 19:15.

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بعد از چند روز یه خبر نسبتا بد واسه دوستان دارم و اون اینکه امروز رفتم شرکت پارس و باقسمت پشتیبانی هم صحبت کردم و یه واقعیتی رو بهم گفت که خود من هم احتمال میدادم اینطور باشه:امروز پشتیبانی بعد از یک عالمه مکالمه آخر سر گفت که جناب ما خودمون سرعت کاربران رو به علت کمبود پهنای باند شب ها روی سرعت واقعیشون می بندیم برای مثال من اکانت 256 دارم و سرعت باید 32 باشه و 512 64کیلوبایت 1 مگ 128 کیلوبایت 2 مگ 256 کیلوبایت برثانیه یعنی هرکی پول زیاد بده سرعتش بالاتر میره و این رو هم گفت که ما از مخابرات درخواست پهنای باند اضافی کردیم که گفتن فعلا هیچ پهنای باندی داده نمیشه و ظرفیت ها تماما پر شده و در آخر گفت این نه تنها مشکل ما بلکه تمام شرکت های که یوزر خیلی زیادی دارن و مجبورا فعلا این سیاست رو برای شبانه به کار ببرن تا وقتی که مشکل حل بشه حالا دوستان اگر جای بهتر سراغ دارن سریعا برن که فکر کنم یه 7 -10 ماه اینترنت شبانش رو هواست و سرعت ها واقعی شده و محدودیت دارن از ما گفتن بود حالا خود دانی...

7. 3 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بعد از چند روز یه خبر نسبتا بد واسه دوستان دارم و اون اینکه امروز رفتم شرکت پارس و باقسمت پشتیبانی هم صحبت کردم و یه واقعیتی رو بهم گفت که خود من هم احتمال میدادم اینطور باشه:امروز پشتیبانی بعد از یک عالمه مکالمه آخر سر گفت که جناب ما خودمون سرعت کاربران رو به علت کمبود پهنای باند شب ها روی سرعت واقعیشون می بندیم برای مثال من اکانت 256 دارم و سرعت باید 32 باشه و 512 64کیلوبایت 1 مگ 128 کیلوبایت 2 مگ 256 کیلوبایت برثانیه یعنی هرکی پول زیاد بده سرعتش بالاتر میره و این رو هم گفت که ما از مخابرات درخواست پهنای باند اضافی کردیم که گفتن فعلا هیچ پهنای باندی داده نمیشه و ظرفیت ها تماما پر شده و در آخر گفت این نه تنها مشکل ما بلکه تمام شرکت های که یوزر خیلی زیادی دارن و مجبورا فعلا این سیاست رو برای شبانه به کار ببرن تا وقتی که مشکل حل بشه حالا دوستان اگر جای بهتر سراغ دارن سریعا برن که فکر کنم یه 7 -10 ماه اینترنت شبانش رو هواست و سرعت ها واقعی شده و محدودیت دارن از ما گفتن بود حالا خود دانی...
    من یک مگ دارم و سرعتم از 1 تا 6 بین 70 تا 90 هست در حالی که اگه بخوان واقعیش کنن باید 128 باشه و این یعنی کم فروشی.من به همون 128 هم راضیم اما دارن یه کاربرایی که 512 و یک مگ دارن ظلم میکنن.

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

این رو یکی دو هفته پیش به منم گفتن که پهنای باند کم اومده سرعت همه رو 70 تا 90% واقعی بسته میشه
    اگرچه بعید میدونم کم اومده باشه و دلیل دیگه ای داره
    یکیش ممکنه مناسبت های این چند وقت باشه
    من الان دیگه رسما اکانتم ته کشید و پول ندارم دیگه ترافیک بخرم
    فردا باید برم نمایندگی تمدید کنم
    تو فکر اینم زنگ بزنم تهران ببینم وضعیت TRA ها درست شده احیانا احتمالا ممکنا شایدا مبادا یا نه اگر نشه یه 128 8 گیگ میگیرم لاقل از زندگی نیفتیم با این وضعیت نمیشه شبانه دانلود کرد

وضعیت خراب شبانه هم انگار فقط برای یه سری هست! بقیه هنوز همون چند گیگ دانلود رو دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه x4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

دوستان کسی از سرویس های نامحدود پارس خبر داره ؟ کسی گرفته ؟ ( TRA منظورمه )

بابا اصلاً نمیشه با این عادیا کار کرد
    هر 3.4 روز باید شارژ کنم ، دیگه واقعاً نمیتونم )
    Last edited by x4n; 13-02-2012 at 23:33.

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

منم میخاستم اول نامحدودایی که از طرف وزارت ارتباطات اجبار شده که همه شرکتا باید بدنو بگیرم،زنگ زدم اونجا طرف گفت باید سرعتتو تقسیم بر 8 دوباره تقسیم بر 56 کنی!
    چون اجبار کردن نامحدود رو سرعتشو کم کردن/ولی بازم آمار بگیر

12. این کاربر از majidli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

x4n

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

من فردا صبح یا بعد از ظهر امارشو میگیرم
    تعرفه های حجمی اصلا به کار من نمیاد این ماه علاوه بر پول سه ماهه 512 6 گیگ مجبور شدم پول 6 گیگ اضافه هم بدم که 1.5 ماه هم نرسوند
    این پارس خاک بر سر چرا نامحدود نداره؟ سرعتش بخوره تو سرش بیاد یه سری نامحدود هم بذاره خب!
    یحتمل دوباره 512 TRA شارژ کنم بلکه محدودش نکنن
    نشه که مثل همیشه فحششون میدم 128 میگیرم!!

منم میخاستم اول نامحدودایی که از طرف وزارت ارتباطات اجبار شده که همه شرکتا باید بدنو بگیرم،زنگ زدم اونجا طرف گفت باید سرعتتو تقسیم بر 8 دوباره تقسیم بر 56 کنی!
    8 و 56 ؟ 8ش معلومه دیگه 56 چیه؟! چه چرت و پرت هایی که تحویل مشتری نمیدن...
    Last edited by M e i s a m; 14-02-2012 at 03:07.

14. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه x4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

ممنون دوستم

من فردا صبح یا بعد از ظهر امارشو میگیرم
    تعرفه های حجمی اصلا به کار من نمیاد این ماه علاوه بر پول سه ماهه 512 6 گیگ مجبور شدم پول 6 گیگ اضافه هم بدم که 1.5 هم نرسوند
    این پارس خاک بر سر چرا نامحدود نداره؟ سرعتش بخوره تو سرش بیاد یه سری نامحدود هم بذاره خب!
    یحتمل دوباره 512 TRA شارژ کنم بلکه محدودش نکنن
    نشه که مثل همیشه فحششون میدم 128 میگیرم!!

---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

میثم خان منم همین وضعو دارم
    تو کمتر3 ماه 14گیگ شارژ کردم

دیگه واقعاً نمیدونم

لطف میکنی آمار گرفتی اینجا بگو چی شد که ما هم بدونیم

ممنون

16. 2 کاربر از x4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •