این جی میل کی می خواد درست شه؟
این جی میل کی می خواد درست شه؟
Last edited by khashayar7206; 13-02-2012 at 17:45.
امام زمان کی میاددددد همون موقع
مزایا و معایب پارس؟
از قم هم اگه کسی پارس داره لطفا به من اطلاع بده یا توی تایپیک اعلام کنه
Last edited by qatreh; 13-02-2012 at 19:15.
بعد از چند روز یه خبر نسبتا بد واسه دوستان دارم و اون اینکه امروز رفتم شرکت پارس و باقسمت پشتیبانی هم صحبت کردم و یه واقعیتی رو بهم گفت که خود من هم احتمال میدادم اینطور باشه:امروز پشتیبانی بعد از یک عالمه مکالمه آخر سر گفت که جناب ما خودمون سرعت کاربران رو به علت کمبود پهنای باند شب ها روی سرعت واقعیشون می بندیم برای مثال من اکانت 256 دارم و سرعت باید 32 باشه و 512 64کیلوبایت 1 مگ 128 کیلوبایت 2 مگ 256 کیلوبایت برثانیه یعنی هرکی پول زیاد بده سرعتش بالاتر میره و این رو هم گفت که ما از مخابرات درخواست پهنای باند اضافی کردیم که گفتن فعلا هیچ پهنای باندی داده نمیشه و ظرفیت ها تماما پر شده و در آخر گفت این نه تنها مشکل ما بلکه تمام شرکت های که یوزر خیلی زیادی دارن و مجبورا فعلا این سیاست رو برای شبانه به کار ببرن تا وقتی که مشکل حل بشه حالا دوستان اگر جای بهتر سراغ دارن سریعا برن که فکر کنم یه 7 -10 ماه اینترنت شبانش رو هواست و سرعت ها واقعی شده و محدودیت دارن از ما گفتن بود حالا خود دانی...![]()
من یک مگ دارم و سرعتم از 1 تا 6 بین 70 تا 90 هست در حالی که اگه بخوان واقعیش کنن باید 128 باشه و این یعنی کم فروشی.من به همون 128 هم راضیم اما دارن یه کاربرایی که 512 و یک مگ دارن ظلم میکنن.
این رو یکی دو هفته پیش به منم گفتن که پهنای باند کم اومده سرعت همه رو 70 تا 90% واقعی بسته میشه
اگرچه بعید میدونم کم اومده باشه و دلیل دیگه ای داره
یکیش ممکنه مناسبت های این چند وقت باشه
من الان دیگه رسما اکانتم ته کشید و پول ندارم دیگه ترافیک بخرم
فردا باید برم نمایندگی تمدید کنم
تو فکر اینم زنگ بزنم تهران ببینم وضعیت TRA ها درست شده احیانا احتمالا ممکنا شایدا مبادا یا نهاگر نشه یه 128 8 گیگ میگیرم لاقل از زندگی نیفتیم با این وضعیت نمیشه شبانه دانلود کرد
وضعیت خراب شبانه هم انگار فقط برای یه سری هست! بقیه هنوز همون چند گیگ دانلود رو دارن
دوستان کسی از سرویس های نامحدود پارس خبر داره ؟ کسی گرفته ؟ ( TRA منظورمه )
بابا اصلاً نمیشه با این عادیا کار کرد
هر 3.4 روز باید شارژ کنم ، دیگه واقعاً نمیتونم)
Last edited by x4n; 13-02-2012 at 23:33.
منم میخاستم اول نامحدودایی که از طرف وزارت ارتباطات اجبار شده که همه شرکتا باید بدنو بگیرم،زنگ زدم اونجا طرف گفت باید سرعتتو تقسیم بر 8 دوباره تقسیم بر 56 کنی!
چون اجبار کردن نامحدود رو سرعتشو کم کردن/ولی بازم آمار بگیر
من فردا صبح یا بعد از ظهر امارشو میگیرم
تعرفه های حجمی اصلا به کار من نمیاد این ماه علاوه بر پول سه ماهه 512 6 گیگ مجبور شدم پول 6 گیگ اضافه هم بدم که 1.5 ماه هم نرسوند
این پارس خاک بر سر چرا نامحدود نداره؟ سرعتش بخوره تو سرش بیاد یه سری نامحدود هم بذاره خب!
یحتمل دوباره 512 TRA شارژ کنم بلکه محدودش نکنن
نشه که مثل همیشه فحششون میدم 128 میگیرم!!
8 و 56 ؟ 8ش معلومه دیگه 56 چیه؟! چه چرت و پرت هایی که تحویل مشتری نمیدن...
Last edited by M e i s a m; 14-02-2012 at 03:07.
ممنون دوستم
میثم خان منم همین وضعو دارم
تو کمتر3 ماه 14گیگ شارژ کردم
دیگه واقعاً نمیدونم
لطف میکنی آمار گرفتی اینجا بگو چی شد که ما هم بدونیم
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)