128 نامحدود آسیاتک فارس oh my god !!!
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
128 نامحدود آسیاتک فارس oh my god !!!
![]()
Last edited by sadegho22; 27-08-2013 at 14:21.
پس از 3 ساعت فک زدن با نمایندگی(مشهدی ها،آقای وفادار) گفتن برگشت زدن به شرط اینکه شما یه سرویس دیگه بگیری
میگم میخوام خونه رو عوض کنم میگه میتونم درخواست جمع آوری رو بفرستم،ولی پولو پس نمیدیم
خلاصه بعد از ظهر یا فردا برم حضوری ببینم حرفشون چیه
اگه زیر بار نرفتن دوستان سرویس محدود تا قیمت 30 چی پیشنهاد میشه؟
حذف شود.حذف شود.حذف شود.حذف شود.
Last edited by amin885; 11-09-2013 at 22:00.
فعلا شیر فلکه رو باز کردن البته این سرعت شمارو ما فقط نیم ساعت داشتیم همینجوری به مرور کمتر شد الان شده حدود 100-150
یک ساعت دیگه میشه همون زیر 20![]()
گاهی اوقات اکاتتینگ محدودیت گذاری که در سرور اصلی قاطی میکنه اینجوری میشه که برای شما شده الان
اسمش اسلام هست سود وام های بانک های امریکا 6 برابر از ایران اسلامی کمترهروز نامه خود ایران نوشته بعد اونوقت حروم حلال نزول فقط ما مردم ... هست اصلا کل قیمت های ایران هر چیزی خوارک لباس و.... چند برابر جهان اول هست ولی همه چیز جهان سوم هم داره میاد پایین تر الان کشوری از ایران تو ارزش گذاری پایین تر نیست
برای اولین بار یه نگاه دقیق به سرویس های حجمی آسیاتک کردم فقط یک کلمه میتونم بگم:افتضاح
افتضاح به تمام معنایه یه 128 یک گیگ ببینم میتونم بگیرم که همین فردا از شرشون خلاص شم
تا الان فکر میکردم صبانت گرونه ولی این آسیاتک رو دستش زده
الان دو ساعته اینجوریه
منم اول فکر کردم یه نیم ساعت یه ساعتی اینجوریه
فعلا که هنوز رو 480 هست
مجبور شدم یه اکانت آپلود باز بگیرم تا فیلم های جدیدو دانلود کنم![]()
بیجا فرمودن غلط کرده من سال پیش اشتباهی پول ریختم تهران بعد چند هفته ریخت بحساب خودش دروغ میگه به این سرعت پول رفته تهران هر چند ماه با تهران تصفیه حساب میکنن
دروود.
آقا قضیه چیه چرا صبح ها سرعت 30 KB میشه ولی شب ها سرعت 120 KB
بنده از تعرفه 1 مگ نامحدود برنزی استفاده میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)