تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1517 از 1635 اولاول ... 5171017141714671507151315141515151615171518151915201521152715671617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,161 به 15,170 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان تا 1تومن چی پیشنهاد میکنین کیفیت عکس مهمه من خودم بین sx240 کانن با sx500گیر کردم
    کدوم با کیفیت تره عکسش؟
    با کمی هزینه بیشتر می تونید canon eos 1100d بخرید که یه دوربین slr با کیفیت عکس بالاتره ولی اگر فیلم برداری فول اچ دی و یا کامپکت بودن دوربین براتون مهمه باز تا 100 تومان هزینه بیشتر می تونید xf1 فوجی در حدود 1015000 و یا s110 رو در حدود 1075000 تا 1100000 بخرید که جزو با کیفیت ترین دوربینهای کامپکت هستند یه گزینه ی دیگه olympus xz1 هست که یه کامپکت نسبتا پیشرفته معادل g15 کنون با یه لنز واید 1.8 به 2.5 ولی فیلم برداری hd داره نه فول اچ دی. در مورد اون دوربینها هم اگر لنز زوم آنچنانی و قیافه ی حرفه ای براتون ملاک نیست ترجیحا sx240 .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان.دوربین فوجی اس2980 مد نظرم هست.چه جور دوربینیه؟از لحاظ فنی تاییدش میکنین؟؟؟ارزش خرید داره؟هم برای عکاسی میخوام و هم برای فیلمبرداری.ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام دوربین کاسیو مدل
    Exilim EX-Z3000 رو اینترنتی بخرم ، اما خیلی از مشخصاتش چیزی متوجه نمیشم اگه ممکنه یکم راهنماییم کنین بخرم مشخصات تو این لینک هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز این دوربین نسبت به امکاناتش خیلی گرونه و از لحاظ حسگر,لنز ,فیلمبرداری حرفی برای گفتن نداره.
    پیشنهاد من canon sx260 از همه لحاظ سرتره و فیلمبرداریش هم فول میباشد.
    Sx280مدل جدیدترشه که حدود 1ت ,سری s کنن مثل s110/100هم پیشنهاد میشه.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان من 430 پول دارم دنبال یه دوربین خوب میگردم ، مهمترین ملاکم کیفیت عکس هاست

مد نظرم sony wx50 اگه اساتید تایید می کنن من همین فردا واسه خریدش اغدام میکنم

اگه دوربین بهتری میشناسید معرفی کنید بهم ممنون میشم
    چندتا پست قبل تر در مورد همین دوربین صحبت شده.
    در بیشتر ریویو هاش ازش تعریف شده و معمولا کاربراش راضی هستن ولی خوب بعضی ها هم از عکساش شکایت داشتن و میگفتن ابرنگی و... هرچند که نقدی به فیلمبرداریش نمیشه کرد.
    Ixus 240کنن هم پبشنهاد میشه.بهتره در فروشگاه باهاشون کار کنید و کیفیت عکس ها رو در lcdاونجا ببینید و هر کدوم که نظرتون رو جلب کرد بخرید.

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

واقعا تشکر ار کمکتون تا الان

یه سوال
    فکر کنم نیکون اصلا وجود نداره؟
    چرا اصلا حرفی ازش زده نمیشه
    آیا تو رده کامپکت وضعش خیلی خرابه؟
    نیکون بنظر من در رده ی حرفه ای عااالیه و گاهی بی رقیب,ولی در بقیه رده ها از پس رقبا بر نیومده متاسفانه.

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

راستی کاربری که می گید چرا اینقدر از این دوربین ناراضی بود .؟ دوستی داشتم که یه دوربین کامپکت خریده بود که برد فلشش 3 متر بود بعد واسه این که عکس دسته جمعی بگیره گاهی مجبور بود تو فاصله دور تر واسه می گفت عکساش تاریکه ایزو رو هم که می برد بالا که عکسا روشن تر بشه می گفت نویزی میشه! شناخت و توجه به تواناییها و ضعفهای هر وسیله ای در زمان استفاده خیلی مهمه. خروجی عکسهای این دوربین کمی سافته این می دونم.
    کمی پستهای قبلی رو بخونید خودتون متوجه میشید ,
    ایشون از ابرنگی بودن عکسها ناراضی بودند و میگفتند در موقع زوم دیگه عکسها آزار دهنده میشه.
    من هم قبلا این دوربین رو پیشنهاد میدادم ولی به تایید حرف شما که بیشتر ریویو ها خلاف این گفته رو ثابت میکنه ترجیح میدم پیشنهاد نکنم.

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان تا 1تومن چی پیشنهاد میکنین کیفیت عکس مهمه من خودم بین sx240 کانن با sx500گیر کردم
    کدوم با کیفیت تره عکسش؟
    Sx240 قدیمی شده و قیمتش پایین اومده.sx500هم که یه دوربین کامپکت سوپر زومه و اگر اولویت زوم ندارید دورش رو خط بکشید .
    پیشنها من sx280و s110یا s120 اگه وارد بازار شده باشه.فوجی xf1و حتی g12با افت قیمتی که داشته.
    اگر فیلمبرداری به اندازه ی عکس براتون اهمیت داره sx280وxf1و اگر عکس ارجحیت داره اول g12بعد s...
    دوربین فوجی از همه ی این مدلها سرتره فقط خیلی شناخته شده نیست.
    Last edited by m0fidi; 15-09-2013 at 00:11.

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اشتباه ا سال شد
    Last edited by m0fidi; 15-09-2013 at 00:11.

داره خودمونی میشه Ro mina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوستان من 430 پول دارم دنبال یه دوربین خوب میگردم ، مهمترین ملاکم کیفیت عکس هاست

مد نظرم sony wx50 اگه اساتید تایید می کنن من همین فردا واسه خریدش اغدام میکنم

اگه دوربین بهتری میشناسید معرفی کنید بهم ممنون میشم
    سلام بهتون پیشنهاد میکنم با این مقدار پول برند های ارزون تر رو امتحان کنید مثل کاسیو ، من برند کاسیو رو امتحان کردم و ازش راضی ام - این مدل دوربین نسبتا خوبی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چندتا پست قبل تر در مورد همین دوربین صحبت شده.
    در بیشتر ریویو هاش ازش تعریف شده و معمولا کاربراش راضی هستن ولی خوب بعضی ها هم از عکساش شکایت داشتن و میگفتن ابرنگی و... هرچند که نقدی به فیلمبرداریش نمیشه کرد.
    Ixus 240کنن هم پبشنهاد میشه.بهتره در فروشگاه باهاشون کار کنید و کیفیت عکس ها رو در lcdاونجا ببینید و هر کدوم که نظرتون رو جلب کرد بخرید.
    ابر رنگی چیه؟ من متوجه منظور شما نشدم . من جایی دیدم که فیرم ویر (firmware) دوربین اشاره شده بود که در شماره های 1.01 مشکلاتی که بوده حل شده ولی در مورد جزییات صحبتی نشده بود. به هر حال بخشی از مشکلات دوربینها با آپدیت نرم افزار حل می شه. گذشته از این نکته خوب اگر در موردش اگر و امایی هست بهتر دوستان برن سراغ مدلهایی که ایراد کمتری دارن.

در تایید صحبتهای شما دوستان حتما از نزدیک دوربینها رو چک با اونها عکس بگیرند و در صورتی که از دوربین خششون آومد اقدام به خرید کنید. حتما قبل از تحویل دروبین روی ال سی دی و عکس گرفته شده رو خوب نگاه کنید که نقطه رنگی با رنگ ثابت مثلا آبی قرمز سیاه که توی صحنه ها و عکسهای مختلف در یک مکان خاص تکرار می شه وجود نداشته باشه منظورم هات پیکسل و دد پیکسل هست . لنز زوم کنید و به حالت اول برگردونید حرکت لنز باید رون باشه بدون صدای اضافی موتور لنز. سریال روی دوربین و کارتون حتما یکی باشه و سریال دوربین خط خودگی نداشته با شه یا مخدوش نباشه. داخل لنز شکستی ترک و خط و خشی نباشه. فیلم دوربین رو هم چک کنید و صداشو . در ضمن عکسی که می گیرید باید از شماره ابتدایی مثلا 0001 یا یه همچین چیزی شروع بشه در غیر این صورت احتمال داره دوربین کار کرده باشه. چیزه دیگه به ذهنم نمی رسه

11. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •