تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1517 از 2014 اولاول ... 5171017141714671507151315141515151615171518151915201521152715671617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,161 به 15,170 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه tiktak20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کهن دل: به نيكبخت توصيه اي پدرانه كردم

کانون هواداران پرسپولیس : ايرج كهن دل در گفت و گویی اظهار داشت: هرگز به خودم اجازه نمي دهم عليه بازيكني كه سال ها براي تيم ملي و پرسپوليس زحمت كشيده حرفي بزنم .من اگر به اضافه وزن نيكبخت اشاره كردم قصدم تمسخر نبود بلكه توصيه اي پدرانه به او كردم و گفتم اگر خواهان بازگشت به روز هاي اوجش است بايد وزن خود را كم كند.
    سرپرست تيم مس ادامه داد: من حتي در كار فني پرويز مظلومي هم دخالت نمي كنم چه برسد به اين كه بخواهم براي تيمي مثل پرسپوليس تعيين تكليف كنم و بگويم از چه بازيكني استفاده كند يا نكند.
    كهن دل تاكيد كرد: يك مربي نبايد بگويد داوران براي مس 4 امتياز گرفتند. در حالي كه مس به لطف تلاش بازيكنان و مربيانش و لطف خدا در تهران پرسپوليس را شكست داده و در كرمان با اين تيم مساوي كرديم.من اگر حرفي هم زدم فقط دفاع از حقانيت مس بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

انصاري فرد هزينه مراسم خاكسپاري ايرانپاك را متقبل شد

کانون هواداران پرسپولیس : در پي درگذشت صفر ايرانپاك مهاجم سال هاي دور پرسپوليس، امروز صبح عباس انصاري فرد با ديدار خانواده اين مرحوم به اين خانواده اعلام كرد كه هزينه مراسم تدفين و مكاتبه با سفارت سوئد براي انتقال پيكر اين مرحوم به ايران را باشگاه پرسپوليس متقبل خواهد شد.
    صفر ايرانپاك در سوئد ساكن بوده و از بيماري رنج مي برده است.
    وي با هفت گل زده در دربي بهترين گلزن تاريخ اين بازي است.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مردم و هواداران را گول زدند

مرجع خبری پرسپولیس : هواداران یک هفته منتظر ماندند ولی ..... تومسیلاو ایویچ با بیان اینكه علت لغو شدن سفر خود به ایران را نمی داند گفت: این موضوع اهمیت زیادی برایم ندارد.

سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران در گفتگویی با بیان اینكه از سفر به ایران انصراف داده است، گفت: همه عمر كار كرده ام و فكر می كنم دیگر كار كردن برای من كافی باشد و فعلاً قصد مربی گری در تیمی را ندارم.

تومسیلاو ایویچ درباره علت انصراف خود از سفر به ایران برای هدایت و یا مشاوره دادن پرسپولیس گفت : درباره این موضوع فكر می كنم مشكل از طرف باشگاه ایرانی بود و دقیقاً نمی دانم علت لغو سفر من به ایران چه بود و یا بهتر بگویم اصلاً نمی دانم چه اتفاقی افتاد كه این سفر لغو شد .

ایویچ اضافه كرد : به هرحال اهمیت زیادی به این موضوع نمی دهم چون یك مربی حرفه ای هستم و این اتفاقات در دنیای حرفه ای طبیعی است و همیشه انتظار چنین اتفاقاتی را داشته ام .

وی ادامه داد: از كار كردن در ایران خاطرات خوبی دارم و از حضور در كنار تیم ملی ایران بسیار لذت بردم چون اعتقاد دارم كاری كه در تیم ملی ایران انجام دادم باعث شد تیم ملی ایران در جام جهانی 98 فرانسه عملكرد خوبی داشته باشد .

تومسیلاو ایویچ افزود : خیلی خوشحال می شدم اگر باز هم می توانستم به ایران سفر كنم و اینكه در ایران كار كنم برای من بسیاری خوشحال كننده است چون از كار كردن در كنار تیم ملی ایران خیلی راضی بودم .

سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران ادامه داد : اردوی تیم ملی ایران در بروجرد را هرگز فراموش نخواهم كرد و همچنین مردم ایران كه خیلی با من مهربان بودند و همچنین بازیكنان ایرانی كه بسیار بازیكنان با كیفیتی هستند .

سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران درباره سمت كنونی خود در فوتبال دنیا هم گفت : پارسال به عنوان رئیس آكادمی فوتبال بلژیك كار می كردم و پس از پایان قرار دادم با این آكادمی تصمیم گرفتم دیگر كار نكنم و هم اكنون فقط كار مطالعاتی روی فوتبال انجام می دهم .

تومسیلاو ایویچ قرار بود به عنوان مشاور باشگاه پرسپولیس به ایران بیاید ولی این موضوع لغو شد

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تركيب احتمالي پرسپوليس برابر پيام مشهد

مرجع خبری پرسپولیس : تركيب احتمالي پرسپوليس برابر پيام مشهد

تيم فوتبال پرسپوليس در هفته بيست‌وچهارم رقابت هاي ليگ برتر در ديداري نه چندان دشوار به مصاف تيم پيام مشهد مي‌رود.
    به گزارش مرجع خبری تركيب احتمالي پرسپوليس به احتمال فراوان در ديدار با پيام مشهد به اين شرح خواهد بود: حقيقي، باقري‌ها، مسعود زارعي، محمد، رحمان رضايي، پتروويچ، كريمي، نوري، كريم باقري، نيكبخت و توره

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم یه عکس از مرحوم صفر ایرانپاک برترین گلزن داربی

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نيكبخت: به هيچ كس ربط ندارد كه من چند كيلو هستم

ليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره اظهارات برخي مسئولان مس كرمان خاطرنشان كرد: آقايان براي من كارشناس شده اند. به هيچ كس ربطي ندارد كه من چند كيلو دارم. آنها بروند جو ورزشگاه خودشان را درست كنند تا به بازيكنان بزرگي مثل احمد رضا عابدزاده كه براي فوتبال ايران زحمت كشيده بي احترامي نشود.
    وي افزود: اتفاقي كه در كرمان افتاد را همه مي دانند اما آقايان علاقه زيادي دارند تا اين مسئله را تكذيب كنند.
    نيكبخت درباره بازي فردا اظهار داشت: بايد منتظر يك بازي صددرصد دفاعي از پيام باشيم. فقط اميدوارم آنها فقط دست به ضد فوتبال نزند.
    وي افزود: بايد 3 امتياز اين بازي را به دست بياوريم تا از جمع صدرنشينان دور نشويم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پرتاب 3 نارنجك به زمين تمرين پرسپوليس...گزارش تمرین امروز

ه گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس در مجموعه ورزشي خيريه عمل از ساعت 15 برگزار شد.
    در اين تمرين بازيكنان به گرم كردن كار با توپ در گروه هاي دو نفره پرداختند. سپس به دو گروه تقسيم شدند و در دو نيمه زمين زير نظر پيرواني به پاس كاري هاي كوتاه و حركت بدون توپ و زير نظر سعداوي به پاسكاري هاي بلند و حركت هاي سرعتي در كناره هاي زمين بدون توپ پرداختند.
    در مرحله بعدي با خاتمه اين تمرين بازيكنان در گروه هاي هفت نفره با آقا وسط تمرينان خود را ادامه دادند.
    در مرحله پاياني نيز مجددا بازيكنان به دو قسمت تقسيم شدند و به سانتر از جناحين و ضربه به گل و حفظ توپ و پرسينگ پرداختند.

* در انتهاي تمرين ايوان پتروويچ، علي كريمي، حسين بادامكي ، پژمان نوري، محمد منصوري به زدن ضربات كاشته و پنالتي پرداختند.

* حدود 150 هوادار حضور داشتند كه شماري از آنها نتوانستند به داخل ورزشگاه بيايند.

* در حاشيه تمرين چند فرد ناشناس كه سوار بر موتور بودند 3 نارنجك به داخل زمين پرتاب كردند. اين افراد لباس هاي آبي بر تن داشتند.

* محسن خليلي پس از تمرينات ويژه كار با توپ روز گذشته امروز به صورت اختصاصي تمرين كرد. هواداران از او خواستند تا در دربي در هر صورتي كه شده به ميدان برود.

* در تمرين امروز تنها كريم باقري غايب بود و احمد رضا عابدزاده نيز با تاخير حضور پيدا كرد.

* تركيب احتمالي پرسپوليس براي ديدار فردا برابر پيام به شرح زير است:
    عليرضا حقيقي، عليرضا محمد، رحمان رضايي، سپهر حيدري، مسعود زارعي، نيكبخت واحدي، پژمان نوري، محمد منصوري، علي كريمي ، پتروويچ و توره.
    بر خلاف روز هاي گذشته مسئولان مجموعه ورزشي موسسه خيريه عمل امروز برخورد بسيار گرمي با خبرنگاران داشتند. آنها در حاشيه تمرين بارها از خبرنگاران پذيرايي كردند و به آنهاخوش آمد گفتند.

* تمرين امروز ساعت 16 و 25 دقيقه به پايان رسيد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شنبه - 12/11/87
    استقلال اهواز- استقلال تهران، ساعت 13:30 (لیگ برتر ایران)

پرسپولیس - پیام خراسان، ساعت 15:45 (لیگ برتر ایران)

ایشاالله که ما ببریمو ...

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نوري: بايد مراقب دريافت كارت زرد باشم

کانون هواداران پرسپولیس : پژمان نوري در گفت و گویی اظهار داشت: هميشه سعي كرده ام در تمامي بازي ها جنگنده باشم. چون طبق وظيفه ام بايد ميانه زمين را براي خودم بدانم اما به دليل دو اخطار بودن فردا بايد مراقب كارت زرد داور باشم.
    وي افزود: دوست ندارم چند بازي حساس آينده را از دست بدهم. اميدوار بتوانم به خواسته خود برسم.
    نوري خاطرنشان كرد: بازي سختي برابر پيام داريم. ما نسبت به پيام احتياج بيشتري به امتياز داريم به همين دليل مطمئن باشيد 3 امتياز بازي براي ما خواهد بود.
    پژمان نوري در خصوص بازي تيم ملي ايران در برابر تايلند گفت: بازي را نديدم. فقط اميدوارم بتوانم در آينده در صورت اعتماد دايي بتوانم به تيم ملي خدمت كنم و در برد كره و صعود به جام جهاني شريك باشم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اعضای هایت مدیره باشگاه پرسپولیس برای تماشای دیدار این تیم مقابل پیام مشهد به ورزشگاه آزادی تهران خواهند رفت

در فاصله چند روز بعد از جلسه حساس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس که به ابقا و حمایت همه جانبه از افشین پیروانی انجامید اعضای هیات مدیره این باشگاه تصمیم گرفتند به اتفاق برای تماشای دیدار این تیم مقابل پیام مشهد به ورزشگاه آزادی بروند و همچنین قبل و بعد از دیدار نیز در رختکن با بازیکنان ملاقات داشته باشند.

گفتنی است دیدار پرسپولیس مقابل پیان مشهد در چارچوب هفته بیست و چهرم لیگ برتر فردا(شنبه) در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •