شاتل دقیقا 2 ماهه واسه من هر 1 ساعت یه بار قطع میشه یعنی چراغ مودم خاموش میشه و دوباره اینترنت وصل میشه. مرداد تموم بشه میرم آسیاتک. توی نت سنج پلاس شهر ما زده اسیاتک از همه بهتره.
شاتل دقیقا 2 ماهه واسه من هر 1 ساعت یه بار قطع میشه یعنی چراغ مودم خاموش میشه و دوباره اینترنت وصل میشه. مرداد تموم بشه میرم آسیاتک. توی نت سنج پلاس شهر ما زده اسیاتک از همه بهتره.
دقیقا هر روز مضخرف تر از دیروز
سلام . دوستان شاتل برای من پیام داده که بیا هزینه سرویس یک ماه بعدت رو هم بده. حالا 7 روزه از سرویسم گذشته و از طرفی شاید اصلا بخوام ماه بعد تخلیه کنم. برای شما هم پیام میاد؟
2- سوال بعدی اینکه من اگر آخر دوره که سرویسم دیگه قطع بشه، خود مای شاتل بالا میاد دیگه که سرویس بعدی رو بخرم؟؟ چون شرکتهای قبلی که اینطوری بود که سرویس تموم میشد باز صفحه کاربری باز میشد و من پردخت میکردم و سرویس فعال میشد.
تست شاتل سرویس 16 مگ تک لینک (خط 8 مگ بیشتر نمیکشه):
![]()
دوستان علت قطعی زیاد چی میتونه باشه ؟ من حداقل هفته ای چهار بار قطعی دارم گاهی چند دقیقه هست گاهی چند ساعت .البته لینکم کاملا استیبل هست فقط ای پی میپره ایا برا شماهم اینطوریه ؟
خیلی چیزا ممکنه باشه مهمترینش سیم کشی و مودمی که داری الان مدل مودمت چیه؟ من مودم با چیپست کوالکام خریدم نویزم خیلی کم شد قطعی ندارم البته سرعتم رو روی 9 مگ گزاشتم و سرعت خطم بیشتر ازین بشه قطعی زیاد میشه بهتره مودم کوالکام بگیری و سرعتتو کمتر کنی
دوستان پورت مربوط به اوپن چیز پی ان واسه شما هم مسدود شده؟
حالت خوبه ؟ اگر مشکل از سیم کشی بود لینک باید میپرید .این چیزی که میگم اصلا ربطی به نویز و اینا نداره بعدشم وقتی قطع میشه شاتل پیامک میفرسته که قطعی خارج از شکه شاتل هست
اوه اوه : (
شما 18 مگ داری پس
من فقط وضعیتم رو با همین یک عکس به شما نشون میدم و داغون بودن وضعیت رو ببین
محتوای مخفی: DSL Log
دستی گذاشتی Annex A؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)