تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1516 از 2605 اولاول ... 516101614161466150615121513151415151516151715181519152015261566161620162516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,151 به 15,160 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما که زنگ زدی راجع به محدود کردن نا محدودا چیزی نپرسیدید؟
    عزیز این سوال رو که چند روز پیش پرسیدم و تو یک پست نوشتم ، الان هم پرسیدم همین مورد رو ، طرف تو خود بخشنامه اش علامت سوال شده بود !! عقل حکم میکنه بیشتر از مقدار مشخص دانلود نکنید چون ممکنه بقیه اش رو حجمی حساب کنند که اینجوری هزینه خیلی بیشتر میشه.

2. 2 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان الان مصرف منصفانه ، دانلود شبانه رایگان داره؟

و یه مسئله دیگه اینکه اطلاعات و گزارشها کی به روز میشه...چرا برای منه زده صفر؟!!!
    و باز یک مسئله دیگه الان که گزارش قبلی رو نگاه کردم دیدم امار خیلی فضایی هست...سرعت دانلود من در بهترین شرایط 220 کیلو بایت بوده در صورتی که اینها حساب کردن باید 275 کیلو باید در تمامی طول روز دانلود میکرم تا به حجمی که برای من در نظر گرفتن میرسیدم!!!
    اون موقعی غمی نداشتم چون نامحود بود ولی خدا الان بهمون رحم کنه با این حساب و کتاب
    برای من هم فعلا زده صفر... چه خوابی برای ملت از همه جا بی خبر دیدن خدا عالمه... تازه ما که می دونیم اینه وضع!

4. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز این سوال رو که چند روز پیش پرسیدم و تو یک پست نوشتم ، الان هم پرسیدم همین مورد رو ، طرف تو خود بخشنامه اش علامت سوال شده بود !! عقل حکم میکنه بیشتر از مقدار مشخص دانلود نکنید چون ممکنه بقیه اش رو حجمی حساب کنند که اینجوری هزینه خیلی بیشتر میشه.
    ممکنه نداره حجمی حساب می کنن دیگه ملت رفتن پرسیدن تو سایت خود مخابرات!

با این وضع حساب کردن حجم هم که 1گیگ رو داره 10گیگ پای مشترک حساب می کنه به لعنت خدا نمی ارزه!
    همون باید پافشاری کینم برگرده به شرایط سابق!

6. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فکر کنم اینا اومدن دانلود چند روز قبل از شروع اردیبهشت رو هم چپوندن توی آمار اردیبهشت! lol
    برای من امروز صبح نوشته بود 9 گیگ دانلود کردی، در حالی که دیروز و امروز به جز یه فایل 250 مگی و کمی اینترنت گردی ساده، هیچ کاری نکردم. یه حساب کتاب ساده هم کردم، اگه کل 24 ساعت روز رو هم با سرعت 65 در حال دانلود باشم به 6 گیگ نمیرسه، اون وقت 9 گیگ؟!!!

8. این کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

به نظر میرسه همین ۱۹۵ از همه بهتر جواب میده من تو همون متن شکایتم اینم نوشتم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

والا منم از طریق همون سایت 195 گزارش رد کردم و گزینه تغلب رو انتخاب کردم و براشون نوشتم که هم قرار داد نامحدود داشتیم حالا محدود کرد هم من با این سرعت تو یک روز چطوری 7/5 گیگ دانلود کردم خودمم خبر ندارم و هم اینکه اگر قرار این طرح اجرایی بشه چطور این رو در نظر نگرفتن که ماه هایی که زیر 20 گیگ دانلود داشته باشم رو برای ماه بعد در نظر بگیرم ...

البته دوستان فکر کنم اینا سیستمشون رو طوری برنامه ریزی کردن که مشترکین صد در صد ده برابر حجم مورد نظر دانلودشون رو نشون بده و هر کسی هم ناراضی هستش بره انصراف بده چون تحت هیچ عنوان این مقدار حجم با این نوع محاسبه عقلانی نیستش ...

مخلص داداش
    من هم همین مشکل تو رو داشتم امروز زنگ زدم اول یارو گفت خوب لابد پسوردت رو دارن گفتم پسوردمم داشته باشن باید بیان خونمون وصل شن (وایرلس نیست) ، طرف فکر کرد مسخره میکنم چند ثانیه فکر کرد گفت پس حتما سیستم اشتباه زده از این مشکلات پیش میاد.
    سلام داداش ...

خدا کنه حالا واقعا اشتباه کرده باشن وگرنه کارمون تمومه با این حساب کتابشون .... اصلا معلوم نیستش چه کسی روی سیستم های اینا برای محاسبه حجم مصرفی دانلود کاربرها نظارت داره !!

و یه مسئله دیگه اینکه اطلاعات و گزارشها کی به روز میشه...چرا برای منه زده صفر؟!!!

دوست عزیز تا دیشب هم برای من صفر بود و به خیال این بودم که هنوز طرحشون عملی نشده صبح دیدم برام زده 7/5 گیگ دانلود ... حالا فردا یه نگاه بنداز معلوم میشه برات چند گیگ الکی زدن ...

دوستان حتما شکایت خودتونو در سایت 195 ثبت کنید
    اگر دوستانی هم دارید که از مخابرات سرویس دارید ترقیب کنید که برن شکایت ثبت کنند حتما هر چه تعداد شکایت ها بیشتر پیگیری بهتر و رسیدن به جواب دلخواه مشترک که همون باقی ماندن سرویسهای واقعی نامحدود بیشتر.

شما درست میگی ممکنه اینا فعلا میخوان ببینن عکس العمل کاربرها چیه که حتی میزان دانلود رو هم الکی هر چقدر دوست دارن میزنن تا اگر صدای کسی در نیومد راحت کار خودشون رو بکنند ...

پس حتما شکایت خودتون رو از طریق سایت 195 انجام بدین ...

10. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آغاز فروش کمپین بهاره 94 شرکت مخابرات استان تهران

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از peagle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من امروز هم از منطقه حضوراً در مورد اعمال مصرف منصفانه جویا شدم که معلوم شد هنوز اعمال نشده.
    با این حال من که کاملاً دست به عصا هستم چون به نظرم خود کارمندانشونم اطلاعات کافی ندارند.
    آمار مصرفم هم تا حالا درست بوده.

14. این کاربر از mamoush1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

این یه مشکلی داره اونم اینکه اگر 2 مگ هم بگیریم اون ده گیگ خیلی هم سعی کنیم تو یگ هفته اول تمومه ....

بعد این کمپین به چه صورته یعنی ممکنه بعد از بهار دیگه تمدید نشه و جمعش کنن ؟

با سرعت 2 مگ بین ساعت 1 تا 6 صبح چند گیگ میشه دانلود کرد ؟

16. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

این یه مشکلی داره اونم اینکه اگر 2 مگ هم بگیریم اون ده گیگ خیلی هم سعی کنیم تو یگ هفته اول تمومه ....

بعد این کمپین به چه صورته یعنی ممکنه بعد از بهار دیگه تمدید نشه و جمعش کنن ؟

با سرعت 2 مگ بین ساعت 1 تا 6 صبح چند گیگ میشه دانلود کرد ؟
    در بهترین حالت ممکن 4 گیگ
    سرعت اسمی ولی تو ساعات اولیه کمتره...

18. 2 کاربر از vahid_sh2447 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز هم از منطقه حضوراً در مورد اعمال مصرف منصفانه جویا شدم که معلوم شد هنوز اعمال نشده.
    با این حال من که کاملاً دست به عصا هستم چون به نظرم خود کارمندانشونم اطلاعات کافی ندارند.
    آمار مصرفم هم تا حالا درست بوده.
    اون اپراتورهای 2020 هم هیچی حالیشون نیست! زنگ زدم میگم این طرح مصرف منصافه برای مشترکین نامحدود گذاشتین قرار گیگ اضفی تر از اون سقف رو چه جوری حساب کنید کلا طرف زد به صحرای کربلا و طرحهای محدود دوباره! نمی دونست کلا من چی دارم میگم!!!

20. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •