سلام
برا منم میزنه یه سایت جدید مراجعه کنید سایت جدید هم میزنه username password اشتباهه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برا منم میزنه یه سایت جدید مراجعه کنید سایت جدید هم میزنه username password اشتباهه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا شماره پشتیبانی مخابرات چنده من دو سه روزه اینتر نت ندارم
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
بهترین کار اینه که حضوری بری مرکز مخابراتیتون...
پشتیبانی زمانی خوبه که وقتی مشکلات اینطوری پیش اومد در دسترس باشن سریع جواب بدن وقتی برای اینترنت مشکل پیش بیاد دیگه با 2020 هم نمیشه تماس گرفت تو دنیا همچین چیزی وجود نداره به هرکی بگیم میمیره از خنده...
Last edited by EXTREME; 27-02-2015 at 09:52.
فردا صبح پا میشم میرم با یه جواب قانع کننده بر میگردم!
چون این 2020 هم فقط برای پیچوندن خوبه وگرنه کاری به جز دادن جواب های از پیش اماده شده نداره!
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
صفحه گلدنت رو هم عوض کردن .... فقط نمیدونم چرا به حجمم اضافه شده من 4 گیگ داشتم شده 8 گیگ به بقیه هم اضافه شده؟
Last edited by EXTREME; 27-02-2015 at 11:12.
سیستمشون مشکل داره الان صفر زده....
سلام .
واقعا واسم سواله که شما چه امیدی به پشتیبانی ۲۰۲۰ دارید ؟
این شماره در تمامی ایران پاسخگو هست ولی متاسفانه افرادی که در اون فعالیت میکنن افراد دانا و با تجربه ای نیستن (البته نه همه شون )
یکی از دوستان من تو آزمونش شرکت کرده . ایشون از نظر درسی دانشگاه رو با رتبه خوبی گذرونده از نظر تئوری کارش عالیه ولی از نظر تجربی صفر مطلقه . یعنی شما بیا بگو آی پی بده بلد نیست بگو DHCP چیه ؟؟ فکر میکنه نوعی غذای ژاپنیه .
البته منظور من همه ی کارمندان اونجا نیست. ولی عملا بیشترشون از نظر عملی هیچ استعدادی ندارن.
من خودم معمولا سعی میکنم مشکلاتم رو خودم حل کنم یا داخل انجمن دنبال حلش بگردم. اگر دیدم هیچ راه حلی نداره زنگ میزنم به پارس آنلاین یا شاتل چون اونا کارمندای متخصص رو جذب میکنن !
نه. به من که چیزی اضافه نشده ...
سامانه جدید خوبه. از عدم نوشتن کد کپچا که بگذریم (برا من همیشه عذاب آور بوده) تعداد روز باقی مانده و مرکز مخابراتی و ... اضافه شده ...
آقا من ترافیک ندارم. اگه طرح بهار تا بهارو بگیرم. بدون مودم ماهی 10 گیگ میشه. تو 12 ماه میشه 120 گیگ اونوقت این ترافیکو میتونم الان که 190 روز از طرح قبلیم (کمپین تابستان) مونده مصرف کنم یا نه ؟
Last edited by Carles Puyol; 27-02-2015 at 14:04.
مثل اینکه داره سیستم مشهد به Partak (یا به طور دقیق تر اکانتینگ IBSng) منتقل میشه. این قطعی های چند روزه هم احتمالا به خاطر همین هست. اگر اشتباه نکنم برای انتقال شهرستان هم این اختلالات بود.
من میزان ترافیکم 8 گیگ مونده هیچی هم کم نمیشه....
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)