سلام دوستان
توی ارتش حقوق هم میدن؟من فوق دیپلم کامپیوترم
چقد میدن؟
10 تومن؟ 20 تومن؟یه ملیون؟
![]()
سلام دوستان
توی ارتش حقوق هم میدن؟من فوق دیپلم کامپیوترم
چقد میدن؟
10 تومن؟ 20 تومن؟یه ملیون؟
![]()
متاسفم واسه دوستانی که اونقدر بی خود بهم اشکال گرفتن که اعتماد همه ی کاربران رو ازم سلب کردن در حالی که من فقط داشتم حرف هایی رو که اونا چندین صد صفحه قبل گفته بودن رو برا دوستان بازگو میکردم، همین جوابی رو هم که به شما دادم از جواب همین دوستان تو صفحات قبله...
اگه همین دوستان عرضه داشته باشن حاضرم 2باره کل فروم رو بگردم و همون پست هایی رو که برام اشکال گرفتن ازشون نقل قول کنم تا خیلی چیزها مشخص بشه...
آدم وقتی یه حرفی رو میزنه پاش وای میسته حتی تو دنیای مجازی..
اگه راس میگین پاک نکنین ، من هم دیگه پام رو اینجا نمیزارم![]()
سلام خیر در مورد شما و در موارد معاف از رزم هم اصلا بر رویه کارت درج نمیشه
شما رو ٤٠ تومن حساب کن
tapatalk
سلام بر جمیع دوستان
ما هم برای دوره آموزشی افتادیم زمینی ارتش 01 تهران. پادگان شهدای وظیفه. حالا اول اردیبهشت اعزامم
دوستانی که با اونجا اشنایی دارن میگید چطور جاییه؟ میفته کجای تهران (شرق غرب شمال؟). آدرسش چیه و نزدیک کدوم ترمینال میفته؟
چقدر احتمال داره برای یگان بندازنمون مشهد (مشهدیم). لیسانس برقم
ممنون بابت راهنماییتون
سلام به همه دوستان.
من هم مثل خیلی ها وقت خدمتم شده. با مدرک فوق لیسانس به نظرتون خدمت راحت می شه یا نه؟ فعلا معلوم نیست که کجا می افتم ناجا یا ارتش.
البته چیزی که همه به من گفتن اینه که ناجا مدرک زیاد براش فرقی نمی کنه و کلا خرکاریه حتی بهترین جاهاش و می گن ارتش خیلی بهتر از ناجاست. راست می گن؟ و ناجا برخلاف ارتش به فوق لیسانس ها درجه ستوان 3 می دن. آیا درسته؟
من پدرم هم نظامی بوده و بازنشسته شده. چقدر امکان داره بیفتم شهر خودم؟
اوه چه خوب ، برای ما گفتن ، 31 فروردین جشن تحلیفتون هست .
سلام
دوستان صفحات قبل توضیح دادن. یکی از بهترین پادگانهاست
شرق تهران-افسریه
نزدیک ترمینال شرقه
یگان رو دیگه الله اعلم
(همینو هم تو پیتی کپی کردی)
سلام
فردا نگی نگفتید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by farzad02; 12-04-2013 at 10:44.
سلام دوستان یه رفیقی داریم ما که یه برادر داره...دو برادر هم یه پدر دارن که ناراحتی قلبی داره و بنده خدا سکته کرده و کما رفته و .... خلاصه یکی از برادر ها کفالت پدر رو 8 سال پیش میگیره و معاف میشه حالا برادر دومیه میخواد بدونه میتونه با توجه به اینکه پدرشون اوضاعش وخیم تر شده و برادرشم که قبلا کفالت پدرشونو به عهده گرفته و الان متاهل شده یه جورایی خودش کفالت بگیره و معاف شه؟![]()
ارتش بر خلاف ناجا به تمام لیسانس ها ستوان 3 میده ، تمام فوق ستوان 2 و اینکه فوق هم دوره کد نمیره
با مدرک فوق تو ارتش خدمت راحتی دارید
پدر نظامی بوده احتمال خیلی بالاست که بیفتید شهر خودتون
ممنون دیجی جان![]()
پس خیالم راحت باشه دیگه از این دو مورد زیر :
1- چیزی از معافیت از رزم نوشته نمیشه
2- رنگ کارت هم مثل کارت های عادی خواهد بود و به رنگ قرمز ( رنگ معاف از رزم ها نخواهد بود )
3- کلا مشکلی نخواهد بود
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی نحوه اقدام برای گرفتن معافیت از رزم چطوری هستش ؟ یکی از دوستان مشکل قلبی داره و می خواد بره اقدام کنه برای معافیت ( چون سر باز وظیفه صفر هستش ) ازش بدجور بیگاری می کشن و می خواد برای معافیت از رزم و کار های سنگین اقدام کنه . ممنون میشم روش اقدام برای معافیت کامل و از رزم رو توضیح بدی![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)