قضیه امضات چیه ؟
بازیه ؟
چجوریه ؟
قضیه امضات چیه ؟
بازیه ؟
چجوریه ؟
Last edited by Fiddle; 15-02-2015 at 16:16.
پاک شود! دو دفعه اومد
Last edited by Fiddle; 15-02-2015 at 16:16.
بازی Osu! ه .
رجوع شود به این دو لینک : !
لینک همین فروم ولی کنار افتاده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و لینک یه جایی که توضیحاتش واسه خودمه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان ممکنه آموزش تهیه ریپلی از طریق سایت op.gg رو برای بنده توضیح بده ؟ هر کاری کردم نشد ریپلی تهیه کنم.
مراحلی که انجام دادم به این صورت بود : بعد از شروع شدن بازی( مثلاً در صفحه ی loading screen و یا داخل بازی) وارد سایت میشم و اسم خودمو سرچ میکنم.وارد پروفایل خودم میشم و روی گزینه ی ingame info کلیک میکنم و بعد بازی رو پیدا میکنه و روی گزینه Record کلیک میکنم و میزنه record requsted . تا اینجا درست ؟
خب حالا وقتی بازی تموم میشه و سایت رو رفرش میکنم هیچ گزینه ای برای Replay دیده نمیشه.انگار نه انگار که درخواست ریپلی دادم !
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید...
آقا من یک آی پی پیدا کردم، گویا سرور euw آمستردام هست. شاید برای پینگ گرفتن موقعی که مودم reset میدید به کارتون بیاد. برای من که همیشه پینگ اینجا با داخل بازی یکیه
185.40.64.65
یک چیز یادم رفت بگم
از صبا دز نت نگیرید
بازی رو دارید میبرید که یکدفعه پینگتون میشه 960 & تایم اونت سگی
اگه واقعا این سرور بازی باشه این تفاوته سرور دوتا و سرور LOL در ساعت 11 شب واسه منه . سمت راست Dota . سمت چپ LOL . احتمالا هم درسته . چون من دقیقا شبا اوضاعم اینطوریه تو بازی . دیگه مجبورم بازی نکنم . TTL اش هم که وحشتناک بالاست .
![]()
شما که این همه مشکل داری خب بگیر سرویستو عوض کن !! آخه مگه مجبوری ؟!
چیزی هم که زیاده سرویس دهنده ! شاتل - پارس آنلاین - اسیاتک - مبین نت - مخابرات و...
Osu خیلی خوشم اومد!
عالیه !
Last edited by Fiddle; 16-02-2015 at 13:45.
باز پستم دو دفعه اومد!!!
Last edited by Fiddle; 16-02-2015 at 13:44.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)